Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicolai og hans venner del 3

(Nicolai og hans venner)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4684

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 3: En fra klassen.

Det ringede ud til det store frikvarter og Nicolai og hans venner, Jacob og Thomas gik over til nogle borde og bænke, som stod i en af siderne af skolegården. Da de havde siddet i ca. 5 minutter, kom der en fra deres klasse over til dem, det var Henrik.
Hej med jer, sagde Henrik og satte sig hos de tre drenge.
Vi sidder og snakke om noget, kan du ikke lige gå væk, sagde Jacob.
Henrik kiggede på dem og sagde: Skal I finde et nyt sted at lege?
De tre drenge kiggede på ham og spurgte, hvad han mente med "et nyt sted!"
Jeg mener bare, at jeg så, hvad I lavede ude i det gammel hus, sagde Henrik.
Hvad lavede vi så der? sagde Thomas og gik over til Henrik.
Henrik kiggede på Thomas og kiggede ned på hans pik og sagde: I suttede pik og fik stoppet hullet til med den store pik, som ham fyren havde.
Henrik fortalte lidt mere om, hvad han havde set den dag, Nicolai kiggede på de andre og pegede ned på Henriks pik, uden at Henrik lagde mærke til det, for der var kommet en lille bule i hans bukser.
Kunne du lide det du så, Henrik? grinede Thomas og de andre to.
Henrik kiggede rundt på dem og vidste ikke, hvad de grinede af, han kunne jo godt mærke at han havde stivert på, men om de kunne se det, vidste han jo ikke. Det fik han hurtigt at vide af de tre liderlig drenge. De pegede ned på hans bule og sagde i kor: Du har stivert på!
De sagde det ikke så højt, for de andre i gården skulle jo ikke høre noget, og Henrik kiggede ned og klemte sine ben sammen, og de tre venner satte sig op på bordet igen.
Hvis du har lyst til at prøve at være med, så kom og vær med i morgen aften hjemme hos Jacob, sagde Nicolai, for han har hele huset for sig selv, og du kan også sove der, hvis du vil.
Henrik blev helt glad for at høre det og sagde: Det vil jeg da godt, jeg spørger mine forældre, om jeg må sover hos Jacob fra fredag til lørdag.
Men husk ikke at sige det til nogen, for så bliver det værst for dig, sagde Thomas.
Så ringede det ind til time, de gik ind, og på vej ind klappede de tre drenge på Henriks røv og sagde: Du vil ikke kommer til at glemme det, som vil ske med dig i morgen.

Dagen efter, da de tre drenge fik fri fra skole, mødtes de med Henrik for at fortælle, hvornår han skulle komme, og hvad han skulle have på, når han kom over til Jacob klokken 17.
Da klokken var 17 kom Henrik og bankede på hos Jacob. Det var Thomas, der åbnede for ham, og han kom ind i stuen, hvor Nicolai og Jacob sad og drak øl.
Hej med dig Henrik, sagde Jacob. Sæt dig ned og tage en øl.
Henrik satte sig ned og fik taget en øl og sad og drak sammen med de andre tre. Han kunne ikke lade være med at kigge ned på Jacobs og Nicolais pikke. Det kan godt være de havde underbukser på, men der var en bule i dem.
Nå, du kan ikke vente, sagde Thomas, som så at Henrik kiggede ned på deres buler. Så kom her over til mig og begynd at sutte min pik. Henrik gik over til Thomas, og Thomas tog sine blå underbukser af, og ud kom en stiv pik. Henrik tog fat i den og tog forhuden ned over pikhovedet.
Jeg har ikke prøvet at sutte pik før, sagde Henrik lidt nervøst.
Det havde vi heller ikke, da vi begyndte at lege med hinanden, sagde Nicolai og kom over til dem. Du åbner bare munden og lader Thomas's pik glide ind, og så lukker du munden om den. Og så køre du den bare ud og ind i munden, og lader din tunge køre rundt om hans pik imens.
Det gjorde Henrik så, og han gjorde det godt, selv om han ikke havde prøvet det før, og man kunne se på Thomas, at han nød det arbejde, som Henrik gjorde ved hans stive pik.
Jacob gik over til spisebordet for at tage en stod og satte den ud midt i stuen, for der skulle Henrik sætte sig, og imens skulle Jacob, Thomas og Nicolai gå rundt om ham, og så på skift skulle Henrik sutte deres pikke.
Henrik, så må du godt stoppe med at sutte, sagde Jacob, for du skal op og sidde her på den stol, jeg står ved.
Hvad skal jeg nu, spurgte Henrik og gik over til stolen og satte sin ned.
Jacob og Nicolai begyndte at masere hans lår og op på hans pik, som var blevet stiv. De knappede hans bukser op og tog dem af ham, og ud sprang hans drengepik. Der var ikke meget hår at se, men der var da noget. Hans pik var lang og tynd, den var nok omkring 15 cm lang i stiv tilstand, og hans pikhoved var halvt fremme, og der kom en dråbe frem, som faldt ned på stuegulvet.
Du er vist nok liderlig, sagde Jacob.
Henrik kiggede på ham og nikkede.
Da Nicolai rørte ved hans nosser, fik det hans pik til at blive mere stiv, og det endte med, at den var så stiv, at den lå op ad hans mave. Thomas kom over og satte sig ned mellem Henriks ben og begyndte at slikke op og ned på hans pik. Det var noget Henrik kunne lide, for han stønnede, og man kunne høre, at han var ved at komme, så Thomas stoppede med at slikke.

Læg dig ned på gulvet Henrik, sagde Thomas der han flytte sig fra hans pik. Henrik lagde sig på ryggen og hans pik lår op af hans mave, Thomas og Nicolai satte sig også ned på gulvet ved siden af Henrik. Mens Jacob var gået ind på værelset for at henter noget tog Thomas Henriks pik i munden og sutte lidt, og lidt efter gjorde Nicolai det også, sådan skifte de frem og tilbage end til Jacob kom med puder og noget vaseline.
Så Henrik nu skal du mærke hvor dejligt det at får pik i røven, sagde Jacob og satte sig ned på den ene sider af Henrik. Her har du noget til at ha under dit hoved så du kan får det lidt op, og så fik Henrik puden under sit hoveder og Jacob åbne vaseline bøtten og tog noget på to finger. Nicolai og Thomas hofter hans ben op så hans numse stritte op i vejret, nu førte Jacob så de to finger ned til hans hul som var kommet til syne. Jacob begyndte at smøre hulet ind i vaseline, massere det rundt om det enden han stak en finger ind. Det gav et lille gisp fra Henrik for han havde ikke prøvet at får noget op før, og der Jacob lidt efter stak en til finger op så der var to. Gav Henrik et lille støn fra sig, hvor så Nicolai så begyndte at massere hans nosser. Man kunne godt se på Henrik at det var noget han kunne lige, for han lår og stønne lidt. Men det kunne han ikke nu for Thomas satte sig over hans brystkasse, så Henrik kunne suttet Thomas stive pik.
Og imens Henrik var fuld optaget af at sutte Thomas pik, havde Jacob taget en finger mere så han fingre kneppe Henrik med tre finger. Efter lidt tid hvor Henrik suttede Thomas pik, Nicolai slikke Henriks nosser og Jacob havde tre finger i Henriks stramme hul. Tog Jacob dem ud og tog noget mere vaseline og smørret sin pik som var stiv og meget hår, og derefter førte han den ind og kørte den lidt ind og tog den ud igen, sådan gjorde han et lille stykke tid. Derefter førte han den dybere ind og til sidst var den helt i bund, hvor Jacob køret frem og tilbage i langsomt tempo. Og Henrik havde svært ved at sutte Thomas pik, for det gjorde lidt ondt på ham i starten. Men lidt efter lidt havde han vænner sig til det, for Jacob havde taget mere vaseline på hans pik så den gik lettere ind og ud af hans nu åben hul.
Efter to minutters tid bytte Nicolai og Jacob, Nicolai smørret sin pik ind i vaseline som nok ikke var nuvendigt for Jacob havde fedtet det godt ind, og førte så sin pik ind i det fedtet og åbner hul.
Nicolai kørte i et hurtigt tempo og Henrik lår og stønnende og havde svært ved at holde Thomas pik i munden, Jacob lår med sit hoved på Henriks mave og slikket på hans pikhoved og de dråber som kom ud af reven. Hvorefter lidt slikken tog han pikken i munden og begyndte og sutte, der gik ikke lang tid før Henrik stønnede meget højt. Hans krop kunne ikke lægge stille han var stoppe med at sutte Thomas pik, hans vejrtrækning bliv mere og mere ville og han stønnende højere og højere. Jeg kommer, sagde Henrik og Jacob stoppede med at sutte og begyndte at køre op og ned på pikken. Ud kom lange sprøjt at Henriks sperm, og det rammet oppe på Thomases ryg og det blev bare ved med at sprøjte op på Thomases ryg.
Der Henrik var færdig med at sprøjte sit dejlige sperm op af Thomases ryg, tog Nicolai sin pik ud og lod Jacob tage over igen. Thomas flytte sig fra Henrik som lår og sunde sig over sin dejlige orgasme han lige havde haft. Nicolai begyndte at smøre Henriks sperm rundt på Thomases ryg, der var ikke så meget for det meste var løbe ned på Henriks mave. Det var Jacob i gang med at smøre rundt på hans mave, og imens bolle ham i røven.
Når, var det godt Henrik, spurgte Nicolai og satte sig ned ved siden af ham og Thomas på den anden side.
Du kan tro det var godt, det er det bedste end til nu, sagde Henrik og prøvet at får fat i Nicolais stive pik.
Vil du suttet min pik Henrik, sagde Nicolai der han ikke lige kunne når hans pik.
Så Nicolai lagde sig ned ved siden af ham så han kunne når hans pik, Henrik skulle bare dreje sit hoved så havde han Nicolais pik i munden. Og den fik ikke for lidt, Nicolai var nød til engang imellem at stoppe Henrik, for så havde han sprøjte ham i munden og Nicolai vil ikke komme endnu. Og imens havde Thomas taget Henriks halvstive pik i munden, hvorefter den begyndte at vokse i hans mund.
Men Thomas fik ikke lov til at sutte i lang tid, før Jacob sagde til Thomas at det var hans tur til at besøge det varm hul. Lidt efter var Thomas i gang med at kneppe Henriks røv, men nu stod Henrik på alle fire og Jacob lår under ham og suttede hans igen stive pik. Og Nicolai lår og suttede Jacobs pik som også var stiv eller meget stiv, og sådan lår de i omkring 4 - 5 minutter.
Efter de 4 -5 minutter sad de fire og fik lidt af en øl, og alle fire drenge havde stiv pik imens. Efter lidt sagde Nicolai til Henrik han skulle lægge sig ned på ryggen på gulvet, det gjorde han og de andre tre stod så rundt om ham på knæ. Nu stod de tre drenge og spillede pik om Henrik, og Henrik havde fået besked på at han ikke måtte røre sin pik. Og der løb piksaft ud af reven og ned på hans mave som var fedtet af hans sperm, og der vi havde står og spillede pik i et par minutter skifte vi men af får suttede pik af Henrik. Der gik helle ikke lang tid før vi tre kom, vi kom næsten samtidig ud over hans ansigt så han var godt fedtet ind med sperm fra os tre drenge. Og efter de sidste dråber kom ud af vores stive pikke, tog vi os af Henriks pik og begyndte og sutte den alle tre. Og der gik ikke lang tid før han lår og stønnende og laver kneppe bevægelse med underlivet, og ud sprøjte han for anden gang og lige op i luften og rammet Nicolai i hårde på ham.
Alle fire satte sig op i sofaen igen og slappe af efter den tur de havde haft, og de kigget på hinanden og begyndte så at grine.
Det var en tur jeg ikke vil glemme, sagde Henrik og tog en tår af sin øl.
Det var også det vi sagde at du ikke vil komme til at glemme hvad der er sket her i dag, sagde de tre drenge og kigget på hinanden.
Efter lidt tid gik de ud på badeværelset for at vaske sig, især Henrik han var fedtet i hoved og på maven.
Kommentar