Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicolai og hans venner del 2

(Nicolai og hans venner)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 6791

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge
Kap 2: En fra chatten.

Nicolai og Jacob havde siddet et par timer en torsdag eftermiddag på ofir chatten, hvor de så kommer i snak med en ung fyr på 20 år. Han søger nogen, som kunne leger lidt med ham, det vil sige, at han vil ha' det skal være med nogle unge drenge på 15 - 16 år. Og da de havde skrevet sammen næsten i en time, havde Nicolai og Jacob aftalt med ham fyren fra chatten, at de skulle mødes om lørdagen. Fyren kom fra nabobyen, som ikke lå så langt væk fra den by, hvor Nicolai og Jacob var fra.
Nicolai og Jacob fik hans mobilnummer, så de kunne ringe, hvis de nu ikke havde lyst til at mødes med ham. De sagde farvel til hinanden, og Nicolai lukkede ud af chatten.
"Vi skal ha fat i Thomas," sagde Nicolai og tog sin mobil og ringede til Thomas.
Efter en halv time var Thomas ovre hos Nicolai, hvor Jacob og Nicolai fortalte om ham fra chatten.
"Hvor gammel er han så?" spurgte Thomas, "og vil han komme her hjem til dig?"
"Han er 20 år, og vi ved ikke, hvordan han ser ude, og han kommer ikke her hjem til mig," sagde Nicolai, "for mine forældre er hjemme på lørdag, så vi på finde et andet sted, hvor vi kan være."
"Skal vi ikke vente med at se, om det blive til noget," sagde Jacob, "og hvis det bliver, så kunne det også være, at vi skulle være hos ham, ham er jo 20, og det kunne jo være, at han boede for sig selv."

Så blev det lørdag, og Jacob og Nicolai havde sovet hos Thomas. Klokken var omkring 10, da de stod op og fik noget morgenmad. Efter morgenmaden gik de i bad en efter en, for Thomas's forældre viste ikke, at deres søn var bøsse og havde en hemmelighed med Nicolai og Jacob. Da klokken var omkring halv 12 prøvede Nicolai at ringe til ham fra chatten, men der var ingen, der tog den, så Nicolai lagde på igen.
"Der var ingen der tog den," sagde Nicolai. Og mere fik han ikke sagt, for så ringede hans mobil, og de tre drenge kiggede på hinanden.
"Det kan ikke være ham, for han fik ikke mit nr. i torsdags," sagde Nicolai og kiggede på displayet. "Der står ikke noget nr. på displayet."
"Har du hemmeligt nr.?" spurgte Jacob, "for hvis du ikke har det, så kan man se på den mobil, du ringer til, at dit nr. står på displayet. Så prøv og tage den og høre, om det skulle være ham."
Nicolai tog mobilen, og det var ham, som de havde skrevet sammen med i torsdag.
"Undskyld jeg ikke kunne tage mobilen før," sagde han, "for jeg var lige inde og hente noget i en butik."
"Det er okay," sagde Nicolai.
"Skal vi mødes eller har ikke lyst til det," spurgte ham fra chatten, "for så er det okay med mig."
"Vi kan godt mødes med dig," sagde Nicolai, "men vi er bare blevet tre i stedet for to, som vi skrev i torsdag, er det okay med dig?"
"Det er helt fint," sagde han, "er han også 15 som i to?"
"Ja, det er han. Men kommer du så her?"
"Ja, jeg er på vej nu, så du skal bare sige, hvor jeg skal mødes med jer."
Nicolai fortæller, hvor han skal køre hen for at mødes med de tre drenge, hvor de så skulle aftale, hvor de skulle køre hen der fra. Så efter 20 minutter var de tre drenge på vej hen til, hvor de skulle mødes med ham fra chatten. De var lidt nervøse over at mødes med en fyr, som de ikke havde set før. Det kunne være, at han var grim og tyk og ikke var en, som gik i bad, og det kunne også lige være omvendt, som det var, da han kom ud af bilen og var på vej over til de tre drenge, som var lidt nervøse.
Han var ikke så høj, et lille hoved højere end Thomas, og Thomas var ca. 160 høj. Og så var han tynd med kort brunt hår og lidt brun i huden, og så lignede han ikke en på 20 år, men en på omkring 16 - 18 år. De tre drenge kiggede på ham, og de blev lidt forskrækkede over hvordan, han så ud, for de viste jo ikke hvordan han så ud. Men nu havde de mere lyst til at lege med ham, efter de nu havde set, hvordan han så ud.
"Nå, sådan ser I ud," sagde han og fortalte, hvad han hed. "Jeg hedder Danni og er 20 år, og hvad hedder I så?"
Så fortalte de tre drenge, hvad de hed, og så stod de og snakkede lidt, da Danni så spurgte, hvor de skulle gøre det henne. Drengen kendte kun et sted, hvor de kunne være, og det var et gammelt hus, som snart skulle rives ned, men det lå et par km fra byen.
"Så kører vi derud, hvis I er med på det," sagde Danni, "så vi kan komme i gang med at lege."
"Så gøre vi det," sagde Nicolai og kiggede på de andre to, og de nikkede ja.
Så gik de over til hans bil og kørte af sted, og efter 10 minutters tid var de ved det gammel hus. Danni kørte hans bil om bagved, så man ikke kunne se den oppe fra vejen. Det kan godt være, at huset lå lidt væk fra vejen, og der var krat næsten helt op til taget, som var fuldt af huller, og alle vinduerne var ikke hele mere.
Alle gik ud af bilen.

"Nå, så må I brug mig," sagde Danni, "men I må kun gøre det, I selv kan lide, at nogen skulle gøre ved jer!"
Så gik de ind i det gamle hus og så ind i et stort rum, som nok havde været en stue en gang.
"Så må du godt tage alt dit tøj af," sagde Nicolai, "så vi kan se, hvad du har derunder."
"Ja lade os ser hvor dejlige din diller er," sagde Thomas, som allerede havde en bule i sine bukser.
Så begyndte Danni at tage sit tøj af, og lidt efter stod han nøgen, og Nicolai, Jacob og Thomas så hans halvstive pik. Den var lang og tynd, den var nok omkring 20 cm lang.
"Det vil jeg kalde en pik," sagde Thomas og gik over til Danni. "Tag og gør den helt stiv, så vi kan se, hvor stor den kan blive."
Danni tog fat i sin pik og kørte forhuden frem og tilbage et par gange, og det var også nok, for så stod den lige op i vejret. Den var meget lang, når den var stiv, de tre drenge kunne ikke får øjnene væk fra den. De havde aldrig set sådan en stor pik før, så de var meget overraskede over at se sådan en pik. Men det fik dem ikke til at miste lysten til at lege med ham, for alle tre drenge havde fået jern på og de var meget ophidsede over at se Dannis store, stive pik.
"Sæt dig over på den kasse derover," sagde Jacob, "imens vi tager vores tøj af, så du kan sutte på vores drengepikke."
Danni satte sig over på den kasse, som stod ovre til den ene side af rummet, og imens tog de tre drenge deres tøj af, og lidt efter var de også nøgne som Danni.
"Kom herover til mig, Danni," sagde Thomas, "så du kan sutte min pik."
"Det skal jeg nok," sagde han og gik over til Thomas, og tog hans stive pik i munden.
"Åh det er dejligt," sagde Thomas med stønnende stemme da Danni begyndte at sutte. "I har noget at glæder jer til."

"Kan du hente det tæppe, som ligge ude i din bil," sagde Nicolai, "og du skal spille pik imens, du henter det."
"Okay, det gøre jeg." Så gik han, og de tre drenge gik med for at se, om han spillede sin pik imens, og det gjorde han og også på vej tilbage til rummet.
"Så fold så tæppet ud på gulvet og læg dig ned på ryggen og spred benene," sagde Nicolai.
Så lagde han sig ned på tæppet, og Jacob lagde sig også ned, så han lå ved siden af Danni, så han kunne nå Jacobs pik. Danni begyndte så at sutte hans pik og Nicolai og Thomas begyndte at slikke Dannis nosser og op på den lange, stive pik, som han havde. Man kunne se på hans underliv, at det var noget, han kunne lide, for han kunne ikke ligge stille med det. En gang imellem havde Thomas og Nicolai svært ved at slikke hans nosser, for han samlede benene, så de var nødt til at holde dem til sidst for at kunne slikke hans nosser.
"Man skulle tro, du ikke havde fået sutte pik før eller i lang tid," sagde Nicolai, "for du ligge meget uroligt."
"Det er ikke så længe siden, jeg fik suttet pik, det er kun en lille uge siden," sagde Danni, som lige holdt en lille pause med at sutte Jacobs pik, som var blevet meget våd og stiv. "Og det var en ung dreng, som gjorde det sidst på mig, og han var også fra den by, hvor I bor."
"Det skulle ikke være en, som hedder Jens og er 13 år?" sagde Thomas nede fra hans pik.
"Hvor kunne du vider det fra, for det er en, som hedder Jens og er 13 år," sagde Danni, "og han er en dreng, som kan lide at få suttet pik af. Det kan godt være, den ikke er så stor, men når han så kommer, så kommer der også noget ud af den. Men vi skal ikke snakke om Jens nu."
Så tog Danni fat om Jacobs pik og kørte forhuden frem og tilbage, og til sidst tog han den ind i munden igen og kørte sin tunge rundt et par gange om pikhovedet og så ud med den igen. Sådan gjorde han nogle gange, hvor så Jacob byttede med Thomas, så Thomas nu lå der og fik suttet pik af Danni. Og efter lidt tid var det så Nicolai, som fik en tur af ham, og imens var det så Thomas og Jacob, som slikkede hans nosser og pik.
"Skal I mærke min pik i røven?" spurgte Danni dem.
De tre kiggede på hinanden og smilede og sagde ja til Danni, som var kommet op at stå fra tæppet.
"Hvem skal være den første til at blive bollet?" sagde Danni og stod og vippede lidt frem og tilbage med sin stive pik.
"Jeg vil godt være den første," sagde Thomas og kom op på alle fire, så Danni kunne komme til hans røvhul.
Danni spyttede på sin hånd og smurte det på Thomases hul og lidt på sit pikhoved, så tog han og pressede sin pik ind mod Thomas's hul, og den kom også ind og Danni begyndte at køre frem og tilbage. Efter et par minutter var det så Nicolais tur til at mærke Dannis store stive pik inden i sig, og Danni gjorde det samme igen: Spyttede i sin hånd og smurte det på Nicolais hul, men ikke på sin pik, for den var fedtet ind af Thomases røvsaft.
"Åh, det er noget, der kan mærkes," sagde Nicolai stønnende.
"Er det ikke dejligt at mærke, at det fylder helt ud og så i bund?" sagde Thomas som lige havde fået en tur af Dannis pik.
"Det er så dejligt at mærke en pik i numsen," sagde Nicolai og kiggede over på Jacob, som sad og spillede pik.
"Nå, så er det vist Jacobs tur til at få en tur af min pik," sagde Danni. Så byttede Jacob plads med Nicolai og lidt efter havde Jacob så Dannis pik i enden, og det var noget Jacob kunne lide, for han stønnede meget og højt.

Lidt efter havde Danni så bollet alle tre drenge i røven, og nu skulle de så stå på alle fire ved siden af hinanden, så Danni kunne skifte fra hul til hul. Han bollede først lidt i Nicolais hul, så videre til Jacobs, og så til sidst var det Thomas's hul, der fik en tur af hans stive pik. Sådan gjorde han nogle gange, men så sagde han til de tre drenge, at nu skulle de bolle hans røv på skift, så Danni gjorde sig klar til at mærke deres pikke, og det var Thomas, der startede med at stikke pikken ind i Dannis hul.
Thomas's pik forsvandt ind i det mørke hul som en leg. Hans pik gik bare i bund på Danni, så Thomas begyndte at køre frem og tilbage i en hurtigt fart, som Danni sagde, han skulle gøre.
"Jeg må heller stoppe nu," sagde Thomas, "for ellers kommer jeg bare, og det vil jeg ikke endnu."
"Så lad den næste komme til," sagde Danni.
Og det var så Jacob, og hans pik forsvandt også ind i Dannis hul, og lidt efter var han også i gang med at køre ud og ind af det åbne hul. Og lidt efter var Jacob også nødt til at stoppe, for ellers ville han også bare komme, og det vil han heller ikke, så han tog sin fedte pik ud og Nicolai tog over. Nu var det ham, som kørte frem og tilbage i Dannis hul, og der gik heller ikke så lang tid, før han også måtte stoppe med at bolle.
"Nu skal du sutte vores pikke, en efter en til vi kommer i ansigtet på dig," sagde Nicolai til Danni. Og Danni var indforstået med det, som Nicolai sagde og begyndte at sutte på Jacobs fedtede pik, og efter et par minutter kunne man høre på Jacob, at hans pik var på vej med sin ladning. Nicolai begyndte at kysse Jacob på munden og hans pik sprøjtede et par lange sprøjt op i luften, som så landede på hans mave, og noget af hans sperm rammet også Danni i hovedet.
Så var det Thomas's tur til at få suttet pik og få sin ladning ud i hovedet på Danni. Danni tog pikken i munden og begyndte at sutte. Der gik ikke lang tid, før Thomas kom i mange korte sprøjt i ansigtet på Danni, så hans hoved nu var fyldt med sperm fra Jacobs og Thomas's pikke. Så var der kun en pik tilbage, og det var Nicolais, som nu skulle til at sperme i hovedet på Danni, som glædede sig til det. Han havde nemlig på fornemmelsen, at der vil komme meget sperm ud af Nicolais stive pik, så Danni tog Nicolais pik i munden og begyndte at sutte. Nicolai stønnede mere og mere og højere og højere, så Danni stoppede med at sutte og begyndte at spille den af på ham. Der gik ikke lang til før han kom, og ud kom der et langt sprøjt, som landede ovre på Thomas's arm. Ellers væltede det bare ud, og et par små sprøjt ramte Danni i hovedet, så nu var han godt fedtet ind af de tre drenges sperm.
"Så må det være min tur til at kommer med min ladning," sagde Danni og rejste sig op og tog fat i sin pik og begyndte at spille den af. Der gik heller ikke ret lang tid, før han kom i lange og mange sprøjt ud over de tre drenge, som lå på tæppet. De havde ikke set nogen, som kunne sprøjte så meget, som de nu lige havde set Danni gøre, det var, som om han ikke kunne stoppe med at sprøjte, for det bare væltede ud af den stive pik.
Efter en halv time var Thomas, Jacob og Nicolai hjemme igen. De gik over til Thomas, hvor de fik noget at drikke. De sad og snakkede om det, de havde lavet, og hvor godt det var at mærke sådan en stor pik i numsen, og da de havde drukket ud, gik Jacob og Nicolai hjem, for nu skulle de tre drenge i bad efter sådan en dejlig tur med Danni.

Det var så anden del af Nicolai og hans venner, og der vil kommer mere med Nicolai og hans venner. Så vent og se, hvad der sker næste gang, Nicolai mødes med sine venner, Thomas og Jacob.
Kommentar