Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicolai og hans venner

Karakter: 4.6/5
Visninger: 6706

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 1: Første gang med vennerne.

Det var fredag, og det betød weekend, og Nicolai havde hele huset for sig selv, for hans forældre var på weekendtur til Berlin i Tyskland, og de kom først hjem igen søndag aften.
Da han kom ind på sit værelse, kunne han godt mærke, at han havde haft idræt i sidste time, for han var lidt svedig, så han besluttede at tage et langt bad. Derefter vil han så går ned til købmanden og købe noget lækkert, så han havde lidt til at hygge sig med.
Han tager sit tøj af og går ud på badeværelset og får tændt for brusen og får vaske sig.
Så efter 20 minutters tid var han inde på sit værelse igen. Han var blevet lidt liderlig af at komme i bad og røre ved sig selv. Man kunne også se det på hans pik, for den stod lodret op i luften, som den altid gjorde, når Nicolai var liderlig - og det var han tit.

Da han havde stået lidt og kørt sin forhud frem og tilbage, ringede det på døren. Han tog et håndklæde om livet og gik ud for at åben døren, og der stod hans venner, Thomas og Jacob.
"Nå, hvad laver du så," sagde Thomas med et grin og pegede på håndklædet, som Nicolai havde om livet, for man kunne se, at der var en lille bule foran, og det var det de kunne se, da Nicolai åbnede døren.
"Jeg laver ikke noget," sagde Nicolai, som fik lidt røde kinder. "Jeg havde bare været i bad, da I ringede på døren, og så var det håndklædet, der var nærmest."
"Hvad lavede du så ude i badet?" spurgte Jacob, og prøvede at få håndklædet revet af Nicolai.
"Han har nok fået sig et spil pik i badet," grinede Thomas og kiggede på den bule, som nu var blevet lidt større. "Nå, Nicolai?" og Thomas pegede ned på bulen.
"Det var ligesom ovre i skolen efter idræt, da vi stod ude i fællesbadet," sagde Morten, "der havde du også jern på. Du troede at du kunne skjule det ved at dække med dine hænder, men jeg så det, og jeg var også ved at få stivert på, da jeg så din stive pik i badet."
Nicolai vidste ikke hvad han skulle sige, han blev meget rød og flov. Han stod bare og kiggede ned i gulvet.
"Og det er ikke første gang, jeg har set, at du har haft jern på, når vi var i fællesbadet efter idræt," sagde Jacob," og en gang har jeg også set, at du havde jern på, hvor vi var i svømmehallen."
"Det sker bare, når jeg ser på dig, Thomas," sagde Nicolai flovt og med lav stemme. "Vil I ikke med indenfor?" "Det var også på tide," sagde Jacob og gik ind efter Thomas, som kiggede på Nicolai, som var blevet meget rød i hovedet.

De kom ind på Nicolais værelse, hvor Thomas og Jacob satte sig i hans seng. Nicolai hente 3 øller i køleskabet i køkkenet. De sad og snakkede om det, Nicolai havde sagt ude ved hoveddøren, om at han fik altid jern på, når han så Thomas nøgen i fællesbadet efter idræt.
"Thomas var ikke med, da vi to var i svømmehallen for en uge siden," sagde Jacob, "og der fik du også stivet på, da vi var kommet inde fra svømmehallen."
"Nej, men det var du," sagde Nicolai som havde fået sin normale hovedfarve igen.
"Det vil sige, at du får jern på, når du ser os begge?" sagde Jacob og kigge på Thomas, og så grinede de.
"Har du så prøvet og røre ved en andens pik?" spurgte Thomas og tog Nicolai på låret og kørte op og ned af låret på ham.
Nicolai vidste ikke, hvad han skulle gøre og siger til Thomas, han kunne næsten ikke sige til ham, at han skulle lade være med at gramse på hans lår. Men han fik da sagt: "Nej, jeg har ikke prøvet at røre ved en anden drengs pik."
Thomas kørte nu hånden længe ned af låret, og kom ned hvor håndklædet stoppede. Han spredte Nicolais ben, så han kunne få sin hånd op til hans pik. Den var blevet helt stiv, for den havde lavet et telt i håndklædet, og da Thomas's hånd nåede hans pik, gav det et lille sæt i Nicolai. For Nicolai havde heller ikke prøvet, at der var nogen, som rørte hans pik. Han lagde sig lidt tilbage på sengen. Og nu kom Jacob. Han satte sig på den anden side af Nicolai, og begyndte at massere hans brystvorter, så de blev ret stive.
"Det er da noget, du kan lide, hvad Nicolai," sagde Thomas og flyttede håndklædet og smed det på gulvet.
Nu lå Nicolai helt nøgen på sin seng og med to af sine venner på hver sin side, og så hans meget stive pik, som ikke var en af de mindste - eller de største i verden.
"Hvis jeg skal ligge her og være nøgen, så skal I også være det," sagde han og kiggede på dem.
De rejste sig op og begyndte at knappe deres bukser op, tog dem af og det samme gjorde de ved deres bluse og T-shirts og efter lidt tid stod de kun i bokseshorts, hvor der var buler i.
"Nu må du hjælpe os med at få det sidste af," sagde Jacob og Thomas. "For det kan vi ikke selv," grinede de.
Nicolai satte sig ned på håndklædet, som Thomas havde smidt, og begyndte at tage Jacobs bokseshorts af, og ud sprang der en stiv drengepik. Der var ikke ret meget hår, der var kun lidt op oven hans pik, og det samme var det også ved Nicolais. Han havde helle ikke så meget hår, og da han fik Thomas's boksershorts ned, var der lidt mere hår, og han havde også den største pik af de tre unge drenge. Jacobs og Nicolais var ca. lige store, men Jacobs var lidt tyndere end Nicolais var. Men ens for dem alle var, at alle tre drenges pikke var meget stive og stod lodret op i luften.

Thomas lagde sig over på sengen. "Nu skal du prøve at sutte en pik for første gang, Nicolai," smile Thomas til ham. Nicolai satte sig ned ved siden af sengen og tog fat i Thomas's stive pik, den var varm, og Nicolai kunne mærke at den dunkede. Forhuden var allerede halvt nede over hans lyserøde pikhoved, så Nicolai tog og trak det sidste ned over pikhovedet. Han bøjede sig ned over Thomas's pik, åbnede munden og pikken var nu i Nicolais mund. Han begyndte at sutte så godt han kunne, for han havde ikke prøvet det før. Thomas lå bare og kiggede på ham, imens han lavede nogen små kneppebevægelse med underlivet, og jo mere Nicolai suttede jo mere bevægelse var der i hans underliv.
"Hold da kæft, hvor er det godt," sagde Thomas, "og du siger, du ikke har suttet en pik før, det skulle man ikke tro. Men du er også bedre end Jens fra 6. klasse, for han var ikke god til at sutte pik."
"Nå, du har fået sutte pik før," sagde Jacob som bare stod og så på de to drenge, men han satte sig over til dem, da Thomas sagde:
"Nu skal du sutte!" sagde han, og Nicolai stoppede med at sutte Thomas's våde stive pik.
Lidt efter var det Jacob, der havde Thomas's pik i munden, og den fik ikke for lidt. Thomas lå ikke stille, for det kunne han ikke, for Nicolai var begyndt at slikke hans nosser. Og det havde Thomas ikke prøvet før. Det var første gang, der var to om hans underliv. Og lidt efter var Nicolai kommet op til hans pik, så nu var der to, der slikkede hans endnu stive drenge pik. Thomas begyndte at stønne mere og højere end før, så Jacob og Nicolai kiggede på hinanden. De stoppede med at slikke og tog begge to om hans stive pik, som dunkede vildt, og hans pikhoved var meget vådt og skinnede. De to begyndte at køre op og ned på hans pik, og Thomas vendte og drejede sig med hele kroppen.
"Nu kommer jeg!" råbte Thomas stønnende. "Jeg kommer! Jeg kommer!" Og ud kom der nogen lange sprøjt af sperm, det sprøjtede ud over hele sengen, og ca. en meter op i luften røg Thomas's sperm. Noget af det ramte Nicolai på låret, han tog og tørrede det af i dynen.
Nu lå Thomas på Nicolais seng. Han havde lukket øjnene, og hans stadig stive pik lå på hans mave, hvor der også lå en masse af hans sperm. Nicolai tog sin hånd og begyndte at smøre spermen ud over hans mave og pik. Det gav et sæt i Thomas da Nicolai rørte hans pik.
"Nå, så du er ikke død," sagde Jacob med et lille grin.

"Hold da kæft, hvor var det godt," sagde Thomas, "det er første gang, det har gjort så godt, det var meget bedre end sidst jeg fik suttet pik."
"Ja - ham fra 6. klasse," sagde Jacob.
Nicolai rejste sig op og tog det håndklæde, som Thomas havde smidt på gulvet, han satte sig op i sengen igen ved siden af Thomas, han havde stadig stiv pik og var fedtede ind i sperm. Nicolai tog og tørrede det meste af spermen op.
"Så mener du, at jeg skulle være klar igen," sagde Thomas til Nicolai, og tog fat i hans stive pik. "For jeg er klar igen."
Thomas satte sig op i sengen og tog fat i Nicolai og lagde ham ned, spredte hans ben og begyndte at slikke hans nosser. Og Jacob tog fat i hans hænder og holdet dem, så han ikke kunne få fat i sin pik. Thomas tog nu fat i hans stive pik og begyndte at sutte den, mens Nicolai lå og rullede rundt, for det var mere end han kunne klare. Det kildede sådan i hans pik, at han lå og stønnede højt, og til sidst råbet han: "Jeg kan ikke mere, jeg kommer, jeg kommer!"
Ud kom spermen, det sprøjtede ud i alle retninger og Nicolai rammet også sig selv i hovedet. Efter lidt tid slap Thomas hans pik, og det sagde plask, da den ramte Nicolais mave, for hans pik røg ned i en lille sø af sperm.
"Det kunne man kalde et springvand," sagde Thomas med et lille grin, og lagde sig ned ved siden af Nicolai og kysse ham på munden. "Du er bare dejlige, Nicolai."

Jacob lagde sig ned i mellem dem så han havde sit hoved nede ved deres fødder, så de begge to kunne nå hans stive pik og lege lidt med den.
"Du mener det er din tur," sagde Thomas og tog fat i hans pik, som lå op ad hans mave. "Nicolai sut på den." Thomas holdt den lodret og forhuden var helt tilbage. Hans blottede pikhoved skinnende. Nicolai åbnede munden og bøjede sig ned over Jacobs pik og begyndte at sutte på den, til Jacob næsten var ved at komme i hans mund. Så stoppede Nicolai med at sutte og Thomas tog over med at spille den af på ham. Men Thomas sagde til Nicolai, at han skulle lade hovedet være over Jacobs pik imens han spermede.
Nicolai havde nu sit ansigt over Jacobs pik og Thomas spillede løs på den, og man kunne se på Jacob, at han var ved at kommer, for der kom mere og mere liv i hans underliv, og hans vejtrækning blev tungere og han stønnede også højere og højere.
"Nu kommer jeg!" sagde Jacob stønnende, og ud kom også spermen og den ramte Nicolai i hovedet en 5 - 7 gange.
"Der var knald på de sprøjt du kom med," sagde Thomas, som havde fået sperm på den hånd, som han brugte til at spille pik på Jacob. "Man skulle tro, du ikke havde spillet pik i lang tid?"
"Det er et par dage siden," sagde Jacob, "men det var ret dejligt, at der var en anden, der spillede den af, for det havde jeg ikke prøvet før."
"Det er ret dejligt at spille pik, og hvis man nu kan får en til at gøre det på en," sagde Thomas som kiggede på Nicolai, som var i gang med at tørre spermen af sit ansigt.

De havde ligget i ca. 10 minutter, hvor Nicolai så spurgte de to andre, om de skulle tage et bad, for at få vasket sig efter sådan en omgang.
"Det lyder da som en god idé," sagde Thomas og Jacob og rejste sig op fra Nicolais seng.
"Åh nej, se nu min sperm den løber ned på gulvet," sagde Jacob, "den havde jeg helt glemt af tørre af."
"Det tørrer vi op, efter vi har været i bad," sagde Nicolai, og klappede Jacob på den ene balle. "Du har en god røv, Jacob."
Jacob kiggede på ham og smilede bare, og nu gik de tre unge, nøgen drenge ud på badeværelset, så de kunne få vasket al spermen væk.
De vaske hinanden der, hvor de ikke kunne nå selv, og de stod også meget tæt på hinanden derude, så de kunne hele tiden mærke deres pikke på hinanden, og de kunne heller ikke lade hinandens pikke være. Derfor gik der ikke lang tid, før de havde stivpik igen, hvor Nicolai så siger til dem.
"Jeg kunne godt klare et spil mere, hvis I er med på det." Nicolai kigge på dem. Der var lidt stille i et lille stykke tid, hvor Thomas kigge på ham.
"Så skal du få en omgang til," sagde han med et lille smil. "Har du noget vaseline?"
"Hvad skal du bruge det til?" spurgte Nicolai ham om, "jeg har ikke noget vaseline, men jeg tro, at min mor har noget stående inde på hendes natbord, det kan jeg hente."
Nicolai tørrede sig og gik ud af badeværelset.
"Hvad skal du bruge det til, Thomas?" spurgte Jacob.
"Er du med på, at vi give Nicolai en omgang, han aldrig kommer til at glemme," sagde Thomas. "For den vaseline skal vi bruge til at smøre hans numsehul, så vores pikke kan komme ind i hans lille hul."
"Gør det ikke ondt?" spurgte Jacob, "og tro du, at Nicolai er med på det?"
"Det ved jeg ikke, men det kommer han til, for ellers binder vi ham, så han er nødt til at være med på det," sagde Thomas og tog fat i Jacobs pik, som var halvstiv, men den blev hurtigt stiv, da Thomas rørte den. "Jeg har tit ligget og tænkt på at komme til at sutte pik på Nicolai, for han ser godt ud, og nu som jeg har prøvet at sutte hans dejlige pik, så vil jeg også prøve hans lille drengerøv."
"Er du bøsse?" spurgte Jacob, og kiggede på Thomas.
"Det er jeg vel nok," sagde han. "Men det må du også være, når du er med til det her."
Og mere fik han ikke sagt, for så kom Nicolai igen med en gul bøtte, der stod vaseline på.

Da de kom ind på værelset igen, skubbede Thomas Nicolai ned i sengen, så han røg ned og lå på maven. Thomas satte sig på ryggen af ham med sin numse imod hans hoved, så han kunne leger lidt med Nicolais lille røv.
"Hvad sker der nu?" sagde Nicolai spørgende og prøvede, om han kunne se noget, men han kunne ikke se andet end en numse.
Thomas begyndte at massere Nicolais baller, spredte dem og masserede hans numsehul, for det skulle snart mærke en pik for første, men nok ikke for sidste gang.
"Jacob, tag noget vaseline på en finger og stik den op i Nicolais hul," sagde Thomas, "for vi må heller starte lidt forsigtigt, når han nu ikke har haft noget oppe før."
Så fingerkneppede Jacob Nicolai med én finger, men der gik ikke lang tid, før der var to fingre oppe i hans numse. Og imens masserede Thomas Nicolais baller, og man kunne høre på Nicolai, at det var noget, han kunne lide.
"Nå, nu skal du ha' en pik op," sagde Thomas og flyttede sig fra Nicolais ryg. "Så kan du godt vende dig om på ryggen."
Det gjorde Nicolai så, og Thomas smurte noget vaseline på sin stive pik, og gik lidt ned i knæ, så hans pik kunne nå Nicolais hul, som Jacob havde gjort klar.
"Av," sagde Nicolai, da Thomas prøvede at få pikken ind i hans lille stramme hul. "Det gør ondt."
"Så smører vi bare noget mere vaseline på, så den glide bedre ind i det brune punktum." sagde Thomas.
Jacob kom med vaselinen og smurte noget mere på Nicolais hul, og det var noget hans pik kunne lide, for efter at han havde ligget på maven med pikken mast ned i dynen, blev den stiv igen af Jacobs berøring af hans numsehul.
"Det der var noget, du kunne lide," sagde Jacob og maste en af sine fingre op i hans hul.
"Nå, nu må det var min tur igen," sagde Thomas, og Jacob tog sin finger ud, og Thomas prøvede igen at mase sin pik ind i hullet. Det gik lidt nemmere end sidst, og det gjorde heller ikke så ond på Nicolai.
"Åh, det er en underlig fornemmelse at blive bollet i røven," sagde Nicolai, "jeg har kun prøvet at ha en finger derop."
Jacob satte sig op ved siden af Nicolai og begyndte at nulre hans brystvorter. Thomas var godt i gang med at køre frem og tilbage i Nicolais hul, og det var langsomt frem og tilbage, for hullet skulle lige vænne sig til, at der var en pik i hullet. Nicolai havde nu travlt med at kysse med Jacob, så han havde glemt, hvor ondt det gjorde. Men efter et lille stykke tid gjorde det ikke så ondt mere, og det kunne man også se på Thomas's underliv, for tempoet var blevet hurtigere, og hans pik var også helt i bund, hver gang han kørte pikken ind i røven.
"Det er bare så dejligt," sagde Thomas stønnende og tog pikken ud for at holde en lille pause, hvorefter han hurtigt stak den ind igen. "Du vil også komme til at kunne lide det, Jacob."
Jacob stoppede med at kysse Nicolai og kiggede på Thomas.
"Det må også være min tur nu?" sagde han, rejste sig fra sengen og gik om bag Thomas, og begyndte at masere hans baller og hjalp ham med at mase hans pik ind i Nicolais numse.
Thomas tog så sin pik ud, som var fedtet ind med vaseline og røvsaft. Jacob kom til hullet. Først smurte han sin stive pik ind i vaseline, som nok ikke var så nødvendigt. Han tog om pikken og stak den ind i det varme hul, og inden længe var han i fuld gang med at kneppe Nicolais numse. Tempoet var også hurtigere end Thomas's var, for Jacobs pik var tyndere og Thomas's var lidt tykkere og havde udvidet hullet.
"Du havde ret, det er dejligt," sagde Jacob og trak den ud for så at stikke den ind igen og helt i bund på Nicolai. "Er det noget du kan lide, Nicolai?"
"Det er vildt dejligt," sagde Nicolai. "Jeg har altid troet, at det gjorde ondt, som det gjorde i starten. Men nu er det bare en dejlige fornemmelse, og det er ikke sidste gang, jeg skal prøve det."
"Du skal nok også komme til at prøve at boller Jacob og mig," sagde Thomas, som var i gang med at smøre sit hul. "Så du også kan får lov til at mærke, hvordan det er at bolle en i røven."
Efter et par minutter var Nicolai kommet op at stå, og Thomas lå nu der, hvor Nicolai lige havde ligget, for det var hans tur til at få en pik ind i hans hul. Så Nicolai tog noget vaseline og smurte sin stive pik ind, så den var klar til at bolle Thomas's numsehul.
"Er du klar Thomas," sagde Nicolai, og stak forsigtigt sin pik ind i hans røv. Den gik uden problemer ind, og der kom ikke nogen lyd fra Thomas. For det skal siges, at han havde tit brugt et lys, som han havde haft oppe i numsen, så han var vant til at få noget op. Men en pik havde han aldrig prøvet før, så det var også nyt for ham.
"Gjorde det ikke ondt første gang, du tog et lys op i røven," spurgte Jacob, som nu var ved at smøre sit hul, så det var klar til Nicolais pik.
"Jo, det gjorde det," sagde Thomas, "men jeg startede med et lille lys, som man bruger til juletræer, og så lidt efter lidt blev det så større lys. Men en pik er bedre end et hårdt lys, for en pik er blød og varm, og så er det også dejligt, når pikken sidder på en, man kan lide," sagde Thomas og kiggede op på Nicolai og smilede.
Nicolai vidste ikke, hvad han skulle siger til det, Thomas lige sagde. Han blev lidt rød i hovedet og kiggede ned på sin pik, som var i fuld gang med at køre ind og ud af Thomas's numse.
Lidt efter var det Jacob, der fik en tur af Nicolais stive pik, og det var en dejlig fornemmelse for Jacob, for han lå og stønnede hele tiden.
"Er det ikke bare dejligt at få noget op bagi?" sagde Thomas, som lå ved siden af Jacob.
"Det kan du tro det er," sagde Jacob stønnende til Thomas og så kysse de lidt.

"Nu kan jeg ikke mere," sagde Nicolai stønnende, og tog sin pik ud og begyndte at køre frem og tilbage på den. Og inde længe sprøjtede Nicolais sperm ud over Jacobs mave, og der var også et par sprøjt, der rammet ham i hovedet. Det slikkede Thomas af og derefter masserede han spermen ud over hele Jacobs mave.
"Du har godt nok sperm i dig," sagde Jacob og satte sig op for at kysse Nicolai.
"Det kan man roligt sige," sagde Thomas og rejste sig op fra sengen. "Nicolai læg dig lige på maven på sengen."
"Hvad vil du, Thomas?" sagde Nicolai lidt nysgerrigt, men lagde sig på sengen på maven.
Thomas spredte hans baller og stak sin stive pik ind i det fedtede hul, og nu gjorde det ikke ondt på Nicolai mere, nu var det bare en nydelse for ham.
Der gik ikke lang tid før Thomas stønnede meget højt, og hans underliv kørte meget hurtigt frem og tilbage i Nicolais røv.
"Jeg kommer! jeg kommer!" råbte Thomas. Men han tog ikke sin pik ud, så da han kom, kom han oppe i numsen på Nicolai. Og det havde Nicolai ikke prøvet før, og det var også en underlig fornemmelse for ham, så han prøvede at skubbe Thomas væk, men Thomas lagde sig bare ned over Nicolais ryg, og lavede nogen små kneppebevægelser. Lidt efter tog han den så ud, og noget af spermen begyndte at løbe ud. Det tog Thomas og smurte rundt på Nicolais baller.
"Kunne du lide det, Nicolai?" spurgte Thomas, "var det ikke sjovt at blive spermet i røven?"
"Joo! Lidt var det, men også en underlig fornemmelse," sagde Nicolai.
"Nå, så må det være min tur til at komme anden gang," sagde Jacob.
"Nicolai, nu skal vi give Jacob en tur han ikke glemme, er du med på det?"
"Det er jeg, Thomas," sagde han.
Så gik de begge to ned i knæ, for Jacob lå stadig på sengen. Thomas tog fat i hans stive, fedtede pik. Han tog den i munden og begyndte at sutte den. Lidt efter stoppede han med det og sagde til Nicolai, at nu skulle de begge sutte den på en gang. Nicolai og Thomas havde suttet et par minutter, da de kunne høre, at Jacob var ved at komme.
"Vi bliver bare ved med at sutte," sagde Thomas, så godt han kunne, når han også skulle sutte.
De fortsatte med at sutte på Jacobs pik, og så begyndte den at sperme, og 1, 2, 3 helt op til 10 lange sprøjt kom der ud at hans pik. Og man kunne også høre på hans stønnen, at det var lige noget han kunne lide.
"Hold da kæft det var godt," sagde Jacob da han var kommet til sig selv igen, og var kommet op at sidde på sengen.
"Det var også det vi sagde, at du skulle ha' en tur, du ikke ville glemme," sagde Thomas og kyssede ham kinden.
"Det er da godt, at mine forældre ikke er hjemme," sagde Nicolai, "for så havde vi ikke haft sådan en tur, som vi har haft."
"Jeg er også glad for, at dine forældre er på en weekendtur til Berlin," sagde Thomas, "for jeg har tænkt på længe, om du var til dit eget køn eller ikke. Og nu har jeg så fundet ud af, at du er lige som mig og Jacob, men det skal være vores hemmelighed, og ingen skal vide, hvad vi har lavet her i dag."
De tre drenge gav hinanden hånden på, at det var noget, de skulle ha' som en hemmelighed, og derefter gik de ud på badet alle tre for at vaske sig rene igen.
Efter de havde været i bad, sad de i køkkenet og fik noget af drikke efter sådanne en tur på Nicolais værelse. De sad bare og snakkede om, hvor godt det var, og hvor længe de havde vidst, at de var bøsser og kunne lide deres eget køn.
Efter de havde siddet i en halv time, gik de, og klokken var også blevet godt 17 fredag eftermiddag, for tiden havde bare gået meget hurtigt, men den var også blevet brugt til noget godt!

Det var så den første del af Nicolai og hans venner, og der vil kommer mere med Nicolai og hans venner. Så vent og se, hvad der sker næste gang, Nicolai mødes med sine venner, Thomas og Jacob.
Kommentar