Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Paris del 4

(Paris)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 3982

Af: Rene.

Læs flere noveller af:
» Rene.

Skriv til:
» Rene
Jeg havde ikke regnet med at se ham, men næste morgen efter morgenmaden, ringede fyren fra receptionen op på værelset og sagde jeg havde en gæst, jeg bad ham sende ham op.

Lidt efter bankede det på døren, bartenderen fra Depotet stod der med et liderligt smil på. Når regnede du ikke med at jeg kom spurgte han. Jeg havde ikke været helt sikker, men havde dog tænkt på det og var allerede godt liderlig til trods for eller måske på grund af al den pik jeg havde fået dagen før.

Vi vidste hvad der skulle ske, så vi klædte os hurtigt af, han havde en ganske pæn stor pik, som jeg straks begyndte at lege med, han havde nogle meget blide hænder der søgte rundt på min krop. Han fik mig over på sengen hvor jeg skulle lægge mig på maven, hvorefter han satte sig overskrævs på mig og begyndte at massere mig blidt og nænsomt, har du lidt creme spurgte han jeg henviste til badeværelset hvor der stod en bodylotion som han straks hentede.

Han masserede mig blidt og dybt, jeg kunne hele tiden mærke han stive pik der lå mellem mine baller, det var 100% nydelse, efter en tid, bad han mig vende om der efter fik jeg samme dejlige tur på forsiden, vores pikke lå op af hinanden, og jeg nøde udsigten til hans muskuløse krop.

Da han var færdig med massagen lagde han sig ved siden af mig og begyndte nænsomt at kæle for min krop, og jeg for hans, vi vendte os i en 69-er, hans tunge masserede min pik lige så dejligt som hans hænder havde masseret min krop, jeg forsøgte at gøre ham kunsten efter, men jeg tror han var den bedste til pikslikning.

Efter nogen tid vil han kneppe mig, jeg fandt kondomer og glidecreme fra natbordet, han smurte mit røvhul med sine bløde og nænsomme hænder og tog kondomet på, forsigtigt og roligt førte han sin skønne pik op i mig, sjældent er jeg blevet kneppet så blidt og nænsomt som han gjorde, vi skiftede stillinger et par gange og holdt et par pauser hvor han forsatte sin blide behandling af min krop, det gjorde mig enormt liderlig, hele min krop var spændt til bristepunktet, da han igen kørte sin dejlige pik op i mig og i et par gode stød udgød sin sperm i min varme røv, han trak sig ud af mig og gled ned mellem mine ben og begyndte at slikke min spændte pik, jeg kunne ikke holde tilbage og kom i en herlig orgasme som bare ikke ville stoppe, han slugte begærligt min sperm.

Da vi bagefter lå og nussede hinanden, spurgte jeg ham om hans blide væsen som var en enorm modsætning til det der skete på hans arbejde i Depotet, han sagde han ofte fik enormt meget pik ved forskellige private arrangementer, så når der var mulighed for det vil han gerne tage det roligt og bare nyde en mands krop. Han var rigtig god til det.

Før han gik var han igen blevet liderlig og jeg fik endnu et godt knald.

Fyren i receptionen smilede skævt til mig da jeg kom ned, og sagde nydelig fyr du havde på besøg, og jeg svarede samtidig med jeg lagde nøglen og gik, ja og han kneppede som en gud.
Kommentar