Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Paris del 5

(Paris)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 4659

Af: Rene.

Læs flere noveller af:
» Rene.

Skriv til:
» Rene
Det var min sidste dag i Paris i denne omgang, så jeg brugte til hygge og de sidste julegave indkøb.
Efter en god middag på plads Tetre, smuttede jeg en tur i Sexdrome ved Pigalle, en sauna med både gay-film og almindelig porno, i forretningen er der altid en kvinde eller to der tilbyder sig, jeg siger pænt nej tak og gå op til døren ved saunaen, hvor en ældre franskmand lukker mig ind medens han nysgerrigt klæder mig af med øjnene. Jeg finder mit skab og klæder mig af, helt ”tilfældigt” kommer der flere fyre og betragter mig under afklædningen.

Jeg går ned og bader, under bruseren står der flere fyre og bader, det fremgår tydeligt, at Paris er en multietnisk by, overfor mig står en skøn sort fyr, han glor ugenert på mig, jeg glor lige så ugenert tilbage. Skal du vaskes på ryggen spørger han, et tilbud jeg straks tager imod, og hvilken afvaskning, han dejlige hænder køre rundt på min ryg, specielt mine baller og mit røvhul får en omgang, vend dig om siger han, og jeg får en lige så skøn omgang på forsiden, hvor min pik bliver ekstra grundigt vasket, den står strunk ud i luften, det samme gør hans, og da jeg ser mig omkring, kan jeg se der er andre der er blevet liderlige af at se på den behandling jeg får.
Vi går ind i saunaen og sætter os, han taler godt engelsk, flere af fyrene fra badet kommer ind og sætter sig, de rykker tæt ind på mig og begynder at massere min krop i den hede sauna, hvilket ikke gør situationen mindre hed.

Efter en tur under bruseren går vi ind i biografen og lægger os på den ene af de lange brikse der står lang væggene, der køre en hetrofilm på en storskærm, ingen gider se på den.
Den sorte fyr lægger sig oven på mig og jeg mærker hans dejlige stive pik mod min han bevæger sig ganske lidt, hvilket får mig til at stønne af liderlighed. Der spilles pik rund om os, situationen koger af hed sex. Den sorte fyr glider ned på siden af mig og jeg bøjer mig over ham og begynder at slikke hans chokolade pik, den smager skønt og jeg bliver mere ivrig, men han stopper mig og siger kom lad os får det lidt for os selv, og vi går ned i en kabine, der er kondomer og glidcreme til rådighed overalt, han lægger mig på maven og begynder at smøre min liderlige røv, jeg ser lige ind i en glasvæg som adskiller kabinen fra en anden kabine hvor der ligger to skønne arabiske fyre og dyrker sex, jeg kan se ham der får pik, nyder hvert eneste stød han får i røven, og han bliver ikke blidt behandlet, den store kraftige fyr der knepper ham, støder voldsomt til.

Nu er min fyr også klar jeg slapper af i ringmusklen og han støder sin pik op i et eneste hug. Hvorefter han nok inspireret af araberen på den anden side af glasvæggen, begynder at bolle mig hårdt og dybt, jeg nyder hans hårdhed dybt i mig, jeg ser på fyren der får pik på den anden side, og rækker frem og ligger min hænder op af glasset det samme gør fyren på den anden side, vi får indirekte kontakt med hinanden og vores øjne mødes dybt lidenskabeligt og inderligt, jeg kan aflæse nydelsen i hans og han kan sikkert det samme i mine. Vores to dejlige ryttere begynder at kneppe os i takt hvilket får mig til at dirre af liderlighed og jeg kommer i en dyb orgasme, som gennemryster min krop, er øjeblik efter får jeg et dybt stød og jeg kan mærke den sorte fyr kommer oppe i min røv, hans pik pumper spermen ud i kondomet, han falder sammen oven på mig vi ligger lidt, og da jeg ser ind i den anden kabine, kan jeg konstatere det samme er sket inde ved siden af, vi smiler til hinanden.

Efter en tid går vi ud til bruseren, og araberparret kommer ud til os, de kommer direkte over til os og vi kysser hinanden, de taler fransk sammen, jeg forstår det ikke, men så slår de over i engelsk og fortæller mig, at vi måske skulle finde en større kabine, hvor vi kunne slappe af sammen, efter badet går vi alle fire ind og lægger os. Hvad der måske også er aftalt medens de talte fransk, var måske at vi skulle bytte partner, den arabiske fyr lægger sig i hvert fald bag mig da jeg begynder at lysse og kæle for hans ven, det vare ikke længe før jeg kan mærke araberen er blevet liderlig igen, og han visker ind i mit øre nu vil jeg have hvid røv, han rækker bagud og tager et kondom fra automaten, bagefter rækker han et over til min sorte ven som tilsyneladende ikke vil stå tilbage for ham, de hjælpes ad med at smøre vores liderlige huller alt imedens vi kæler og kysser, liggende på siden får vi begge to stødt en pik op i røven, jeg tager hans pik i hånden og han min, hvorefter vi begynder ar onanere hinanden imens vores dejlige fyre knepper os, araberen er noget større end den sorte fyr, hvilket jeg nyder, denne omgang står i skærende modsætning til det seneste knald, man kan næsten kalde det er hygge knald, ganske langsomt bevæger de deres pikke ud og ind af vores røve, men hver gang kan jeg mærke den dejlige araber pik helt oppe i røven, den støder hver gang på mit g-punkt jeg er helt i hans vold, jeg kan kun hengive mig til nydelsen som bliver mere og mere intens, min makker der bliver kneppet over for mig ligger med lukkede øjne og ser frydefuld ud, vi leger stadig med hinandens pikke, jeg kan mærke udløsningen nærmer sig og begynder at støde tilbage mod den skønne araber der har sin pik dybt inde i mig, han stopper sine bevægelser og lader mig styre farten, hans hænder bevæger sig nu op til mine brystvorter som han begynder ar massere, det forhøjer min nydelse, og min orgasme presser på, jeg ser på fyren overfor også han ser ud som han er ved at komme, og ganske rigtig, jeg mærker hans varme sperm ud over min hænder det får også mig til at komme, de to kneppere ligger stille et øjeblik hvor efter vi får et par kraftige stød og de brøler begge to da de sprøjter deres sperm op i vores gennempulede røvhuller.

Vi ligger bare og slapper af bagefter, araberen beholder sin stadig stive pik oppe i min røv, jeg begynder at massere ham med min ringmuskel hvilket får ham til at stønne ganske svagt, de to andre begynder at sutte hinandens pikke, vi kommer ikke igen, men vi nyder hinanden en times tid hvorefter vi går i bad, de spørger om vi skal mødes dagen efter, jeg må desværre melde fra da jeg skal rejse hjem. Vi kysser og tager afsked.

Det er blevet sent da jeg kommer tilbage til hotellet, receptionisten fra om formiddagen er der stadig han har taget sig en ekstra nattevagt finder jeg ud af, han er en fyr på omkring de 40, slank og egentlig ganske lækker, hvad jeg har lagt mest mærke til er den store bule han har i sine tynde lærreds bukser, han smiler venligt til mig da jeg kommer og spørger efter min nøgle.
Det var som jeg sagte, en dejlig fyr du havde besøg af i formiddags, var det ikke en bartender fra Depotet spørger han med et skævt smil, det bekræfter jeg.

Han siger jeg kan da godt lege bartender her inde bag ved, du er den sidste gæst, så jeg venter ikke flere i aften, og jeg plejer at tage en øl før jeg lægger mig, vil du også have en. Ja tak siger jeg, men spørger samtidig hvad kan du ellers byde på, det får du se svare han mens tager sig i et ordentligt tag ned til bulen i bukserne, jeg går med ham ind bag receptionen hvor der står en opredt sofa, han går direkte til sagen, han tager et fast tag i mig og begynder at kysse mens han famler rundt på min krop for at ende nede mellem benene hvor han tager godt fat om min pik.

Han klæder mig hurtigt af, det er ikke første gang han klæder en fyr ef, jeg mærker det knapt, men pludselig står jeg nøgen med min pik strittende direkte ud i luften, han får lige så hurtigt sit eget tøj af og kaster mig ned på sofaen hvor han straks begynder at bearbejde både min røv og min pik, jeg finder hans pik med munde, bulen havde ike løjet, det var en gigantisk pik, glatbarberet og omskåret. Jeg vil ha din skønne røv siger han hurtigt, ned på knæ, fra en skuffe ta’r han en flaske med glidecreme og et kondom, han smør mig grundigt og tager kondomet på, min allerede velkneppede røv tager villigt imod hans store pik, jeg var glad for, at min røv allerede var godt udvidet, for han kørte sin pik direkte i bund, mens jeg kigger på knæ på sofaen, en af mine ynglings stillinger, han står bag mig og kan med fuld kraft støde pikken op i mig, han knepper mig i mere en et kvarter før han kommer, jeg nyder ham i fulde drag, men kommer ikke selv.

Nå skal vi så ha den øl siger han og griner, da han har gjort sig færdig, jeg ligger bare og betragter ham og hans skønne pik, hvem kan egentlig få for meget af sådan en?
Vi drikker vores øl og sludre om løst og fast, hans hænder bevæger sig til stadighed rundt på min krop, og pludselig lægger han sig på knæ foran mig og begynder at sutte og slikke min pik, og det er noget han er god til, selv om jeg var kommet flere gange kunne jeg godt mærke at jeg snart vil komme igen, og ganske rigtigt jeg kommer i munden på ham og han sluger det hele, og tømmer mig totalt, jeg var totalt udkørt og smiler til ham og siger tak nu kan jeg ikke mere i dag, det var da ikke meget sagde han, jeg fortalte ham om mit besøg i Sexodromen ved Pigalle.

Jeg drak resten af min øl og sagde godnat og gik op og faldt straks i søvn, næste dag tog jeg hjem til, jeg var glad for at jeg så nemt havde overstået min julegave indkøb, måske skulle jeg gøre det til en tradition, Paris er en rigt god indkøbs by.
Kommentar