Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

efter nytår...

(Onkel - nevø fantasi....)

Karakter: 0/0
Visninger: 3866

Af: sex for sjov.

Læs flere noveller af:
» sex for sjov.

Skriv til:
» sex for sjov
Tags: Unge og Gangbang
Hejsa… har haft en skrive pause men er nu tilbage så vi kan få gjort nytårs aften færdig……
Da vi havde fået vores rundstykker og kaffe nytårsdags formiddag gik vi i gang med at rydde op selvom de tog noget tid da der jo skulle røres og pilles blev vi da færdige….
Så var det afsted i bad alle 5 som vi var tilbage og det fik jo safterne til at stige igen så vi skiltes først hen under aften….
I løbet af eftermiddagen indimellem vi havde sexet lidt kom vi også ind på at jeg havde lidt ondt i ryggen og godt kunne bruge noget massage……
Det kender jeg da en der kan klare var der en der sagde og det snakkede vi så lidt om… min søn og nevø kendte ham godt og bekræftede at han var god….. og det lå ligesom i kortene af han også var til lidt af det frække med fyrer……
Nå men jeg fik da et telefon nummer til manden og fik da også lavet en aftale……
Da jeg skulle afsted blev jeg klargjort så jeg var klar hvis der skulle ske noget og tog et par løse boksere inderst så der var plads…..
Vel ankommen bliver jeg modtaget af en pæn mand i tanktop og løse shorts hvor man tydeligt kunne se en halvstiv stor pik svinge fra side til side når han gik…..
Jeg blev ledt ind i et lokale med et par stole og en briks med besked om af klæde mig af……
Det syn der havde mødt mig var gået lige i min egen pik som bulede godt ud i de løse boksere…..
Da jeg kun var iklædt mine boksere satte jeg mig på en stol med front mod døren og begyndte at lege lidt med mig selv hvilket pikke ikke blev mindre af den tittede ud af buksebenet da gutten kom ind igen med en ikke mindre markant bule i shortsene……
Han kigge lidt og gav sin bule et lille klem…. Læg du dig op på briksen sagde han så…..
Da jeg rejste mig gled buksebenet op og blottede hele min pik……
Vel oppe på briksen blev pikken rette lidt ind og han gik i gang med at ælte min ryg fra halsen og ned…..
Så sprang han over min røv og fortsatte ned af det ene ben og op igen af det andet….
På det tidspunkt var jeg begyndt at ligge lidt uroligt og der kom da også en stille stønnen ind i mellem…..
Da han lige skulle hente noget så jeg mit snit til at dreje pikke nedad så den stak ud af benet igen…..
Da han var tilbage igen fortsatte han opad mod min liderlige pik og røv lige ind i revnen og begyndte at masere min røv og pik stille og roligt og så kunne jeg ikke ligge stille mere…. Skød røven op mod ham med et højt støn og aarhhh….. det var lige som startskudet, mine bukser blev trukke af så jeg var nøgen og han gik om foran mig og trak sine shorts af og åbenbarede en stor lækker stiv pik der knejsede skråt opad med presprem stille silende ned af skaftet……
Jeg vinkede ham hen til mig og tog så hans dejlige pik under behandling hvilket var noget han kunne lide samtidig med at jeg fik fingre i røven uhh det var lækkert…..
Han stønnede højlydt og kneppede mig i mund og hals……. Med et trak han pikken til sig og gik om og trak mig ud til kanten inden han pressede pikken op i mig og begyndte at kneppe mig hårdt under store udbrud af stønnen brølen fra os begge……
Lidt efter trak han pikken til sig og sagde kom hvorefter vi gik med hver sin kanon stive pik ind i et andet værelse som viste sig at være et sexrum med sling og diverse……
Læg dig op så kommer jeg om et øjeblik sagde han og forsvandt….. da jeg der i slinget og legede lidt med sig selv kom han ind igen med en anden….. det viste sig at være min superhingst fra nytårs aften…..
Imens jeg lurede lidt på dem stod de og kyssede og legede med hinandens pikke tænkte jeg det skal nok blive interessant det her…… hvad lave du dog her min ven spurgte jeg så…. Jeg bor her det er min far….
Din far ???? ja og vi hygger også tit sammen og så knepper han mig da han heller ikke kan tage min pik i røven men så fortalte jeg om dig og at jeg havde kneppet dig flere gange nytårsaften der blev han helt vildt liderlig og kneppede mig helt vildt samtidig med at han sagde at det ville han se…..
Om jeg var klar ???? ja selvfølgelig…. De kom så hen til mig og ”far” stak sin pik op og varmede mig lidt op inden præmiehingsten skulle til….
Så byttede de og junior gik i stilling mellem mine ben og satte pikken for hullet og pressede sig stille op imens farmand så til med store øjne at den langsomt forsvandt op i mig…..
Da den var i bund holdt han den stille lidt inden han begyndte at kneppe mig med lange dybe stød som langsomt øgede i hastighed samtidig med at vores alles stønnen tog til….. så fik jeg ellers pik i en halv times tid i begge ender inden ”far” gik om og jog sin pik brutalt op i junior og kneppede ham vildt hvilket forstærkede stødene i mig… efter nogle minutter var vi alle klar til at sprøjte hvilket vi gjorde under højlydt stønnen og brølen…..
Det var så starten på et dejigt forhold til far og søn og en del massage med happy ending……

Kommentar