Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

sommerferie

(Onkel - nevø fantasi....)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 2176

Af: sex for sjov.

Læs flere noveller af:
» sex for sjov.

Skriv til:
» sex for sjov
Så sidder jeg klar ved tasterne igen med en fortsættelse…..
Som beskrevet i sidste afsnit havde jeg fundet mig en lækker massør der også var udstyret med en lækker pik som han virkelig forstod at bruge…..
Her i sommers blev inviteret med i sommerhus ved vestkysten…. Hans søn med kæmpepikken var også med så jeg glædede mig…..
Sommerhuset lå lidt afsides og ugenert så vi kunne gå nøgne rundt inde som især ude i det gode vejr……
På vejen sad vi i bilen som var en mini bus med et minimum af tøj på så vi kunne være lidt frække og bevæge os lidt rundt og pille her og der kom vi forbi vestkystvej ved esbjerg og der holdt vi da lige en kaffe pause og med den varme havde vi også smidt de sparsomme tekstiler vi havde på…..
Jeg kunne så ikke nære mig uden at jeg måtte på knæ og sutte de to pragt pikke jeg havde for mig…..
Bussen var parkeret således at sidedøren kunne være åben uden at det kunne genere nogle ikke interesseret…… men der var nogle der var interesseret meget endda og det tænder mig helt vildt at der er nysgerrige der ser på og eventuelt blander sig…..
Imens jeg lå der på knæ med røven i vejret og suttede pik mærkede jeg flere nysgerrige fingre der pillede ved stjernen…..
Der stod en flaske olie inden for døren hvis nu nogen skulle få lyst til at dyppe pikken i min røv og det var der….. det nåede at blive til et helt orgie der på p pladsen hvor jeg suttede pik og blev kneppet af 4 fremmede så der gik halvanden time inden vi kom videre…..
Det sidste stykke kørte vi nøgne kun chaufføren havde et håndklæde inden for rækkevidde af hensyn til medtrafikanter…..
Vel ankomne til sommerhuset fik vi tømt bilen for hvad vi havde med og det var ikke tøj der var mest af…..
Efter en kold øl gik vi ned på stranden som lå således at vi kunne gå nøgne direkte ned på den frække del af nudist stranden……..
Vel nede på stranden så vi os lidt om der var flere som helt ugenert gloede på os… der var også flere som kendte mine venner der kom hen og hilste på med kys, kram og halvstiv pik så det lovede godt…
Nå men vi sprang en tur i vesterhavet og blev kølet af og gik så tilbage med mange sultne blikke der fulgte os og de blev ikke færre da min superknepper gik og pillede mig i stjernen undervejs……
Vel tilbage gik vi alle 3 i fællesbad og blev vasket hvilket vi trængte til…..
Derefter var det blevet spisetid så i gang med halvstive pikke og grill…..
Efter maden kunne vi ikke vente længere… jeg måtte ned på knæ og sutte min superpik stiv så jeg kunne mærke den i mit godt tilkørte hul….
Alt imens vi lå der på græsset og rodede rundt kom der besøg… det var et par stykke fra stranden som kiggede forbi og de kom hurtigt af tøjet og blandede sig i legen… de var vældig imponerede over at jeg kunne tage kæmpe pikken til roden så liderligheden var i top og der blev kneppet på kryds og tværs hele aftenen……
Inden vi skiltes aftalte vi at mødes på stranden næste dag over middag hvilket mit exhibionistiske jeg glædede sig til…..
Næste dag fik noget morgen mad og frokost alt sammen i adamskostume inden vil gik ned på stranden og mødtes med dem fra i går og et par stykker mere… jeg kunne tydelig se at de havde fortalt om aftenen før og især omkring mine evner til at tage min superknepper til roden…..
De lå alle med en halvfed pik og legede med sig selv eller sidemanden nå men vi slår os ned og deltager i fornøjelserne og der bliver snakket ret frækt og det varer da heller ikke længe inden de fleste lå med stiv pik…. min massageven tog ordet og forkyndte at jeg nærmest var umættelig så jeg skulle under ingen omstændigheder ligge med tomme huller uden at jeg selv sagde fra men da lå jeg allerede på knæ og suttede pik på en 3 stykker mens jeg blev fingerkneppet….. der gik dog ikke længe inden jeg forlangte rigtig pik lige på…….
Fluks stod de i kø for at kneppe mig… de var flinke til at bytte så alle fik noget og jeg meget……
Der samlede sig hurtigt en kødrand af nøgne mænd og nogle enkelte kvinder som tilskuere alle spillede pik eller gned sig i fissen dem som havde en sådan……. Du junior kom med sin kæmpe pik og gik på knæ bag mig gik der et sug igennem flokken og der blev hvisket rundt omkring at det kunne ikke lade sig gøre men de blev klogere…… han satte pikken til hullet og gled ganske ubesværet helt i bund under voldsomme udbrud fra mig men og fra alle tilskuere og så begyndte han ellers at kneppe mig hårdt og længe…. Hårdere end normalt da stemningen liderligheden trak ham med….. der kom flere til og snart begyndte de en efter en at pumpe deres sperm ud over os…. Da min super pik under højlydt stønnen sprøjtede mig fuld af sperm og vi kom lidt til hægterne igen så vi at flere tilskuere incl. kvinderne lå og kneppede rundt om os det var bare så vildt at jeg sprøjtede for anden gang den eftermiddag uden at min pik var rørt….
Nu var det tid til pause og blive skyllet lidt så efter en tur i vandet lagde jeg mig på kanten af gryden og så på de liderlige mennesker der kneppede på livet løs foran mig…….
Nu er det ved at være sengetid for mig så der kommer mere en anden dag……
Kommentar