Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Paris del 3

(Paris)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 5388

Af: Rene.

Læs flere noveller af:
» Rene.

Skriv til:
» Rene
Del 3.: Dag 3.

Næste eftermiddag tog jeg Metroen til Étienne Marcel der ligger 200 m fra Depotet, der er let at finde, idet der på facaden er et par enorme flagborge med regnbueflag.

Jeg betalte de 8 euro det kostede at komme ind, allerede inden for døren mærkede man de særlige stemning, dæmpet musik af den tunge slags og dæmpet lys, jeg gik straks ned i kælderen, hvor jeg afførte mig overtøjet, inden under havde jeg nogle temmelig slidte cowboybukser, hvor der manglede hele fronten og bagdelen, i realiteten kun to bar ben der blev hold oppe af en sort rem med masser af nitter, desuden havde jeg et par lædertrusser med massere af nittet på fronten og åbne bagtil, derudover havde jeg et solidt seletøj på overkroppen holdt sammen af en stor tyrering på brystet og med massere af nitter. På vej i metroen havde jeg været lidt bange for hvad der vil ske hvis jeg pludselig var blevet nød til at smide frakken der nåede godt ned over knæene.

Jeg fik en bartender til at tage min pose med det tøj jeg havde smidt, han smilede skummelt til mig, en rigtig lækker fyr også med seletøj og et par slidte cowboybukser der afslørede mere end de skjulte, bulen var enorm. Jeg fik en øl og stillede mig og betragtede ugenert de øvrige fyre, som lige så ugenert slugte min krop med øjnene. De fleste var af bear typen, nogle med en lille splejset fyr ved siden, alle drak øl. Deres påklædning eller mangel på samme bestod for størstedelen af læder med en masser nitter, nogle var bare i seletøj der endte i en cockring forneden, som gjorde de præsenterede deres pikke på en lækker måde.

Jeg drak min øl og havde lidt small talk med de omkring stående, et par af den gramsede ganske ugenert på min frie baller medens de slog smæk med tungen og sagde o la la, en af fyrene kommanderede sin splejsede ledsager ned bag mig og slikke min røv, ind imellem fik han et par svip med en piske han havde hængende om håndleddet, jeg blev skide liderlig og sagde pænt tak, for at gå lidt rundt for at se hvad der ellers blev budt på, jeg havde været her nogle så jeg var ikke ukendt med hvad der kunne ske..

I en smal korridor, hvor der var en overdøvende lugt af Poppers, stod der en kæmpe af en Bear han måtte være næsten 2 m høj og temmelig bredskuldret, han var iklædt en lædertop og et par læderchap, hans voluminøse muskler glinsede i det sparsomme lys, ned mellem han lår hang en mega pik, ved siden lå en lille nøgen fyr på knæ, det eneste han havde på var et hundehalsbånd med en læderstrop som den store fyr havde godt fat i.

Vi tager ham sagde den store fyr på svensk til den lille, de var begge svenskere viste det sig, den lille fyr rejste sig og de greb mig i hver sin arm og trak mig ind i en lille side gang, den store begyndte at tale til mig på engelsk, men jeg stoppede ham og fortalte jeg var dansk og forstod udmærket svensk.

Dyret der gør alt hvad du forlanger eller hvad jeg siger han skal, hvorefter han befalede ham på knæ ned for at slikke min læderbule der skjulte min pik, selv tog han glidecreme fra en beholder på væggen og gav sig til at smøre min røv, han havde en kæmpe hånd og hans fingre kørte rundt i mit liderlige røvhul to tre stykker af gangen, hans store hånd der næsten kunne dække min en balde, gav mig et par ordentlige slag der kunne høres langt omkring.

Den store fyr stak en hånd ned og knappede min læderpikbule af og min stive pik svingede ud i hovedet på fyren der lå på knæ. Slik ham lød ordren, han adlød straks selv fik jeg besked på at kneppe dyret helt ned halsen, jeg skulle ikke skåne dyret vat beskeden, han trænger til det han har ikke haft en pik i halsen over en time. Med pikken nede i halsen på ham foran og med tre fingre oppe i røven var jeg lige ved at skrige af liderlighed, alt kørte på mig.

Et pludselig træk i læderstroppen trak dyret væk fra min pik, nu skal du kneppe ham, hans stramme røvhul skal ha’ dansk pik det er længe siden, jeg fik et kondom på og fyren lagde sig på knæ på en rå trælbriks, foran ham var der et gloryhul hvorfra der stak en pæn stor pik, slik den pik fik han besked på og jeg blev skubbet hen bag fyren ned ordene knep ham. Jeg trængte op i hans stramme røv jeg hørte ham stønne med den store pik fra den ukendte fyr i gloryhullet i munden.

Pludselig mærkede jeg den store svensker bag mig, hans pik havde rejst sig og var nu på vej op i min røv, jeg kunne mærke der var gummi på, så jeg slappede af mens han trængte i mit liderlige røvhul, jeg greb ned i lommen der stadig var på mine bukseben og fandt min Poppers og tog et ordentlig snif, mens han gav mig et par ordentlige stød, der forplantede sig til min pik som samtidig blev skudt op i røven på fyren foran mig og han fik pikken fra den ukendte fyr i glorryhullet helt til bunds i halsen, selv behøvede jeg ikke gøre andet en at tage imod for med den store fyrs pik der bankede op i mig kneppede jeg automatisk røven foran mig, jeg kunne se, at fyren i gloryhullet fik udløsning da han trak pikken ud af munden på den lille og lod spermen sprøjte ud over ansigtet på ham, der blev straks stukket en ny pik ind i glorryhullet da den første forsvandt, han greb den begærligt med sine læber og lod den trænge ned i halsen, jeg kunne se han var ved at blive kvalt, men han beholdt den inde og lod den arbejde i samme takt som han blev kneppet af mig.

Den store bag mig gav mig et par voldsomme stød og jeg kunne mærke, at han udgød sin sperm højt oppe i mig, selv kunne jeg heller ikke holde igen og min ladning fyldte kondomet i røven på den lille. Den store trak sig ud af mig og jeg af den lille, jeg tog kondomet af og skulle til at smide det i en affaldsspand.

Stop blev der kommanderet sådan noget smider man ikke væk, han tog sig eget fulde kondom af og beordrede den lille til at lægge hovedet tilbage, hvorefter han tømte kondomerne ud over hans ansigt, han tog mig i nakken og trak mit hovedet ned over den lilles, slik det op sagde han og jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Den lille havde gemt den seneste klat sperm i munden han trak mig nu tæt til sin mund og lod det sammen med sin livlige tunge ind i min mund, blandingen af min egen og to andre fyres sperm smagte fortræffeligt og jeg slikkede et ivrig i mig. Den store trak den lille væk og stak sin pik ind i munden på ham så han kunne slikke ham ren.

Pludselig blev jeg opmærksom på, at vi ikke var alene, 4 store fyre af bear typen stod og gned på deres dejlige pikke parat til hav som helst.

Når sagde den store på engelsk skal de have mere pik, han satte sig på trækbriksen og trak den lille hen til sig og tvang sin pik ned i halsen på ham, så den lille stod med røven i vejret. Kun sikker sex sagde den store men ellers er der frit slav.

En anden fyr satte sig på briksen ved siden af ham og trak mit hoved ned til sin pik og tvang den ned i halsen på mig så er der også fri adgang her lød det, og det varede ikke længe før jeg mærkede en pik der søgte min røv, den var lang og ikke så tyk, og den ukendte fyr pumpede nådeløst hårdt og dybt op i min røv, havde jeg ikke haft en pik i munden havde jeg skreget, nok mest af fryd, men også lidt af smerte, han kom hurtigt og trak sig ud af mig, men kun for at min ømme røv fik endnu et besøg af en dejlig ukendt fyr med en stor tyk og lang pik, det smertede i min røv men alligevel havde min egen pik rejst sig igen og jeg kunne mærke jeg var på. vej mod endnu en udløsning, jeg kom samtidig med at fyren der kneppede mig trak sig ud af mig og tog sit kondom af og sendte sin sperm ud over min røv og ryg.

Også de øvrige fyre var færdige de havde betragtet mig mens jeg var blevet færdigt. Vi smilede til hinanden og kyssede hinanden på kryds og tværs, nogle af dem smagt af sperm de fik et ekstra langt kys.

Bag efter mødtes vi i baren hvor den frække tjener gjorde opmærksom på, at han havde overværet det hel i sit overvågningskamera, han så på mig og sagde dig vil jeg gerne møde en dag. Jeg gav ham mit navn og navnet på mit hotel og sagde jeg skal ikke lave noget i næste formiddag.
Vi ses sagde han med et sjofelt grin, jeg arbejder aldrig om formiddagen.
Kommentar