Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Paris del 2

(Paris)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 5302

Af: Rene.

Læs flere noveller af:
» Rene.

Skriv til:
» Rene
Del 2.: Dag 2.

Jeg vågnede tidligt på min anden dag i Paris, min røv var stadig dejlig øm, efter al den dejlige pik jeg havde fået i ”Sun City” dagen før, min pik rejste sig bare ved tanken om det, min hånd gled ned og legede lidt med den, men nej, ikke nu jeg skulle op, ud i bad og ned og spise morgenmad.
Morgenmadsrestauranten lå i kælderen, der var fyldt men der sad en skøn fyr alene ved et firemandsbord, jeg spurgte og fik lov at sætte mig ved hans bord.

Han var amerikaner og hed Jack, han var på forretningsrejse og skulle hjem dagen efter, vi talte lidt sammen, mens jeg betragtede ham, da han var ved buffeten for at hente mere og spise, så jeg han også var velskabt han var i en meget kropsnær skjorte og et par stramme bukser, jeg kunne se hans lækre røv da han bøjede sig ned for at tage noget på buffeten.
Vi sludrede lidt, men han skulle desværre skynde sig han havde en klient der ventede ham, jeg ønskede ham god rejse, idet han jo skulle rejse hjem næste dag.

Jeg tilbragte dagen i det enorme indkøbscenter i La Défense, her kunne jeg stort set købe alle de julegaver jeg skulle have, ikke mindst til familiens mindste i Disney-butikken der ligger på første sal.

På vej tilbage til hotellet mødte jeg Jack i Metroen, han smilede venligt og spurgte til min dag. Det glædede ham, at jeg havde købt amerikanske vare i Disney. Tilbage på hotellet spurgte han om jeg kunne drikke en whisky, noget jeg bestemt ikke sagde nej til, så da jeg havde lagt alle mine pakker gik jeg op på han værelse der lå på etagen oven over.

Han have hældt et par store whiskyer op i to plastikglas, jeg satte mig på værelsets eneste stol, han satte sig på sengen over for mig vi skålede og drak. Jeg betragtede ham ugenert, når han sad kunne jeg se bulen mellem hans ben, den var pæn stor, han kunne ikke undgå at se hvor mit blik gik hen, han spredte benene lidt mere og tog hånden ned mellem benene og gned lidt.

Kan du li’ hvad du ser spurgte han ugenert alt imens hans hånd kørte lidt rundt mellem benene, jeg var helt tør i munde og kunne næsten ikke tale, men fik dog stammet ”uhmmm”.
Han tog mit glas og satte det på natbordet, derefter tog han mig bag hovedet og trak mig ned på knæ lige ned i skridtet på ham, jeg mistede næsten vejret, han duftede pragtfuld af hed lidt svedig mand, han kørte mit ansigt rundt på hans dejlige bule som nu voksede mærkbart.

Tag tøjet af sagde han og slap mit hoved, jeg vil se dig nøgen, jeg rejste mig og begyndte langsomt at klæde mig af, han kommanderede mig til at sætte farten op han vil se min krop.
Da jeg stod nøgen foran ham, gloede han på min rejste pik, og sagde, hva- pokker er du liderlig hvad bilder du dig ind og han greb mig og trak mig ned over sine knæ, hvor han begyndte at klaske mig i min bare røv, hans slag sved og jeg kunne mærke at mine balder blev varme og min liderlighed steg, hvert eneste slag fik det til at køre i min pik, jeg kæmpede imod men kunne ikke holde tilbage, pludselig kom jeg ud over hans bukser og ned på gulvet.

Hvad fanden skal du sperme på mig dit svin skældte han, jeg skal lære dig skal jeg slik det op, jeg startede med at slikke min egen sperm op fra gulvet, dernæst på hans sko og hans bukseben, til sidst i skridtet på ham, han tog hånden ned og lukkede bukserne op, han havde ikke underbukser på så hans dejlige pik svippede lige ud i ansigtet på mig han tvang den ned i halsen på mig og begyndte og face-kneppe mig, han smagte om end bedre end han duftede.
Pludselig trak han pikken ud, lige som jeg havde fornemmelsen af han var ved at komme i halsen på mig,. Nu skal du få noget andet og føle sagde han, læg dig på sengen kommanderede han, jeg gjorde hvad der blev sagt . På maven lød ordren. Jeg kunne høre han hentede noget i sin kuffert. Bliv liggende sagde han da jeg prøvede at vende hovedet for at se hvad der skete.

Der blev lagt noget på sengen bag mig og jeg kunne høre han klædte sig af og han kom op på sengen bag mig og lagde sig på knæ mellem mine spredte ben. Så mærkede jeg hans hånd der begyndte at smøre min røv, han var meget grundig, min pik begyndte at rejse sig igen, for selv om han var meget håndfast, så var han også følsom, hans fingere gled langt op i mit varme røvhul og masserede mig grundigt.

Kom så sagde han nu skal du rigtig mærke hvordan en røv kan bruges. Jeg mærkede pludselig en kæmpe dildo der begyndt at bore sig op i min røv, jeg stønnede og prøvede at undgå den, men fik et ordentligt klask på den ene balde. Lig stille eller du får den boret direkte op sagde han. Langsomt men sikkert fik han den store dildo helt op i mig, jeg var totalt udspilet, det gjorde ondt, men det var også dejligt, jeg har altid kunnet li at få udblokket min røv til det yderste og det fik jeg nu, og jeg mærkede varmen brede sig i min underkrop, alt imens han taktfast begyndte at køre dildoen ud og ind i min røv, først stille og roligt men derefter med stigende takt, jeg kunne høre han stønnede og fornemmede, at han spillede pik.
Ganske rigtig, pludselig kastede han sig ned over mig mens hans sperm sprøjtede ud over min røv og ryg. Vi blev liggende lidt før han trak dildoen ud af min røv, så begyndte han at slikke sin sperm af mine balder og min ryg hvorefter han lagde sig op på siden af mig jeg løftede hovedet og så på ham, han smilte og begyndte at kysse mig, jeg kunne smage hans sperm som stadig sad på hans læber, han smagte dejligt.

Vi blev liggende længe og kælede.

Jeg stod op og klædte mig på da han var faldet i søvn. Min anden dag i Paris var gået godt, han var ikke til morgenmad næste morgen, han var rejst hjem til USA.
Kommentar