Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Paris

Karakter: 4.7/3
Visninger: 6418

Af: Rene.

Læs flere noveller af:
» Rene.

Skriv til:
» Rene
Del 1.: Dag 1.

Det er en kold december eftermiddag, jeg chatter lidt på Boyfriend, ingen der er alt for mange passive – gab en kedelig dag. Et link med billige flybilletter i Europa popper op, Paris retur for under 500 kr. ja hvorfor ikke, det er jo tid at købe julegaver, så hvorfor ikke i Paris som tænkt så gjort, billetten købt på nettet, afgang næste morgen. Værelse på det sædvanlige hotel, Hotel Petit Eiffel, ved Dupleix.

Flyet var rettidigt, landende i Charles de Gaulle præcis, med bussen til Etoile de Gaulle og metroen til Dupleix, hotellet ligger lige ved metroen, hvor nemt kan det være.

Skønt at være i Paris igen, her har jeg fået meget god sex, jeg må straks hen til Sun City på Boulevard de Sébastopol, et dejligt eksotisk gay palace med svømmehal, træningscenter og bøssebio m.m.

Efter omklædning og badet, går jeg ud i svømmehallen, hvor et par meget muskuløse fyre svømmer frem og tilbage , naturligvis nøgne som alle andre her, skønt syn, Paris er en multikulturel by hvilket også afspejler sig i klientellet i Sun City, her er arabere, sorte, brune gule osv. I skøn samdrægtighed.

Efter at have svømmet 20 minutter smutter jeg en tur i spaen, der sidder 7 fyre i forvejen, flere af dem sidder og kæler med hinanden medens vandet bobler op omkring dem, det varede ikke længe før jeg følte lidt mere end bobler, en hånd bevægede sig på mit lår, og søgte mod min pik, det var en araber der sad til venstre for mig, jeg smilede til ham og spredte mine ben så der var fri adgang til min pik, han benyttede sig straks af det, hans hænder var nænsomme og ivrige, han onanerede mig blidt lidt efter søgte hans hænder bag om mig og ned til min røv, jeg løftede mig lidt og en finger smuttede in i mit hul, jeg var ved at blive godt liderlig, araberen sagde noget på fransk, som jeg ikke forstod, så jeg spurgte på engelsk hvad han sagde, han svarede, lad os gå op og se film.

Vi gik op af vandet for at skylle os under bruseren, han lysebrune krop var veltrænet og smuk, hans dejlige store araberpik stod som min lige ud i luften.

Vi skyllede os og gik op på 1. sal i hammamet som lokalet med den store video skærm hed, lidt hævet var der en madras der dækkede hele gulvet, der lå 15 – 20 fyre og så film, der blev kælet, slikket og bollet over det hele.

Vi lagde os og begyndte at undersøge hinandens kroppe, hans var skøn fast og varm, jeg bevægede mig ned til hans stive pik, så vi lå i 69-stilling og begyndte at sutte ham han stødte den helt ned i halsen på mig, jeg kunne ikke sluge den helt, det var den for lang og tyk til, men jeg gjorde hvad jeg kunne, kan kneppede min mundfisse uden at tage hensyn til at jeg var ved at blive kvalt dybt og ihærdigt, hans fingre bevægede sig straks til mit røvhul, som jeg klogelig havde smurt ved en glidecreme automat på vejen op fra svømmehallen, jeg havde også snuppet et par comdomer i farten.

Hans øvede hænder masserede min røv og to fingre gled let op mit varme hul som tog ivrigt imod, jeg var ved at blive kvalt af hans pik så jeg trak mit hoved væk så jeg kunne få luft, men begyndte med det samme at slikke hans glatte arabernosser og skaftet på hans barberede og omskårne pik, han bearbjde min røv med sine meget bløde men krævende hænder.

Jeg åbnede et condom og tog tutten i munden og satte det på hans pik, og med læberne førte jeg det så langt jeg kunne ned over hans dejlige skaft, resten rullede jeg på .med hånden, og lagde mig på maven, med udsigt til videoskærmen hvor et par lækre solbrune fyre bollede på livet løs.

Araberen lagde sig bag mig og fandt hurtigt mit røvhul med sin dejlige pik den gled ubesværet ind han havde bearbejdet det grundigt med sine fingre, jeg var ved at skrige af fryd, for pik det var lige hvad jeg trængte til, han kneppede mig hårdt og dybt, så mine små skrig og støn tiltrak sig opmærksom hed, et par gled hen ved side af os, de lå og kiggede ugenert på os, den ene satte sig på knæ lige foran mig og tilbød mig sin pik, et tilbud det var svært at sige nej til, så jeg tog ham i munden, han var ikke så stor som araberen som blev ekstra ophidset ved synet, han bankede sin pik op i min røvfisse så jeg var ved at sprænges, det var så skønt, gid det aldrig holdt op, pludselig stivnede han og udstødte et voldsomt brøl, jeg kunne mærke hans pik voksede mens hans sperm tømtes i kondomet oppe i min røv, han blev liggende ganske stille og udmattet over mig til hans pik langsomt trak sig ud af min røv, alt imens jeg stadig blev mundkneppet af den anden, hans ven der havde ligget og betragtet os, tog et condom på og lagde sig bag mig og i et eneste hug stødte han sin pik op i mig, jeg skreg, for jeg havde ikke nået at se den inden, men kunne mærke at den var gigantisk, noget større end araberpikken der lige havde udblokket min røv, men der var ingen nåde, min røv blev kneppet hårdt og brutalt, mens hans ven kneppede min mund.

De var begge meget udholdende, og de kneppede mig begge ender som var det sidste gang de skulle have sex, min røv nin røv havde tilpasset sig den store pik godt hjulpet af en del Poppers hans ven gavmildt satte foran næsen på mig, som på tælling kom de begge to og jeg slugte spermen der kom i munden på mig den smagte som sperm plejer skønt.

Jeg blev liggende totalt udmattet på madrassen og så på de veltrænede fyre der bollede på skærmen foran mig, en fyr gled stille hen ved siden af mig og bøjede sig ned over min pik der strittede lige op i luften, han begyndte begærligt at slikke den, mens hans hænder kælede for mine nosser, det var dejligt jeg trængte voldsomt til orgasme, hans slikkede guddommeligt blidt og hårdt på skift og jeg kunne mærke spermen samle sig i mig, jeg kom i en kraftig udløsning, fyren beholdt min pik i munden og blidt og dejligt tømte han mig totalt med sin dejligt pikmasserende tunge.

Tilbage på hotellet lagde jeg mig på sengen træt og dejligt brugt, jeg skulle være i Paris i 5 dage, nu måtte jeg jo huske at købe julegaver, jeg havde allerede fået mine julegodter.

Tror i jeg oplevede mere på min Pariser tur?
Kommentar