Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Allan gennemkneppes 2

(Allan gennemkneppes)

Karakter: 5.3/24
Visninger: 21583

Af: Boycunt.

Læs flere noveller af:
» Boycunt.

Skriv til:
» Boycunt
Tags: Bareback, Urin, Gruppesex og Aldersforskel
Jeg er Alan, jeg er en drengefisse, en pikliderlig dreng, jeg lever og ånder kun for ét: at få pik, rigtig mandepik! Når jeg ikke har pik i mig, vil jeg kun én ting: ophidse mænd, udfordre dem, fremvise min liderlige, parate numse, opfordre dem til at erobre mig, give mig hen og blive totalt gennemkneppet. Jeg elsker pik, at se på pik, at holde om pik, at kysse pik, at lege med pik, at kysse nosser, lege med nosser, at blive kneppet i min liderlige mundfisse, at blive slået på med stiv pik, ååh at få pik ind i min stramme røvfisse, at blive voldbollet og blive fyldt op med lækker sperm. Jeg elsker at få piksnot i munden eller snot sprøjtet i ansigtet, jeg elsker smagen af piksnot. Jeg elsker også, når en mand begærer min store drengepik og mine spændte nosser, når han mundknepper min pik, spiller med mine kugler, og jeg sprøjter ind i hans liderlige mandemund. Ååh jeg elsker sex med mænd, rigtige voksne mænd. Der er mange ting, jeg endnu ikke har prøvet, og som jeg kun har fantaseret om, men jeg ved, at jeg først og fremmest ønsker at blive domineret af en mand, at han simpelthen bestemmer over mig, at jeg fuldstændig underkaster mig hans vilje og hans mandepik, men lige så vigtigt, at jeg hele tiden får pik, gerne flere pikke eller mange pikke, jeg vil bades i sæd, jeg er glubende sulten efter pik og sperm.

Jeg har mødt Bjørn. Når hans pik er i mig og totalt fylder mig, er jeg i himlen. Han siger, at også hans venner skal kneppe mig. Det lyder som en drøm, der bliver opfyldt. Bjørn er handlekraftig, viljestærk og dominerende. Han siger, jeg er hans pigetøs. Derfor er jeg nu Bjørns pigetøs, slavetøs, slavedreng, pikslavetøs, pikluder eller hvilke andre dejlige ord, vi kan lide at kalde det. Vi har en aftale: han bestemmer over mig, jeg er hans drengekusse, og jeg får hans himmelske hestepik, og at også hans venner kan kneppe mig.

Han har givet sin ven Jesper carte blanche til at kneppe mig og bruge mig, som han har lyst til. På Jespers ordre står jeg nu i et mandelokum med hænderne bøjet ned på pissekummen og med røven strittende fristende op, kun dækket af mine korte, hullede shorts. Jeg er gejl. Jeg vågnede i morges ved, at Bjørn tyrede sin pik ind mig, men nu er jeg hungrig efter igen at blive brugt, måske på en ny og spændende måde. Min pik er stiv i liderlig forventning. Jesper står bagved mig, han kærtegner mine røvbalder. Av for satan! Jeg får smæk i røven.

- ”Spred benene tøs”, kommanderer han, hans flade hånd varierer slagene mod mine baller.
- ”Ja, … nej men, … ååh..”, med stadig stiv pik spreder jeg benene. Jeg ophidses af slagene.
- ”Sådan, nu kan du få!”, han slår nu, så hånden også rammer mine spændte nosser.
- ”Av! .. Ååh .. Satans.. Aav ! .. Ååh ... Ååh ... Ååh”, jeg stønner og vrider med numsen.

Slagene hagler mod min røv, de tynde shorts giver ringe beskyttelse. Han varierer slagene, direkte mod ballerne eller nedefra og op mod deres indersider og mod min pung med de spændte ømme nosser. Jeg vrikker og vrider med numsen for at undgå slagene, men stritter den også op for at bedst muligt at modtage hans hånd. Min pik er stiv, hans smæk er smertende nydelsesfulde. Han standser slagene, hans hænder knapper mine bukser op, lyner lidt ned, og hiver mine stramme shorts ned om knæene på mig. Hans hoved kommer ind i min røv, han kysser mine balder, småbider i dem, vrider dem fra hinanden, ååh nu er hans mund mod mit røvhul. Uuh, hvor saligt, han kysser min røvstjerne. Jeg vrider min krop, min rygrad og min numse opad for bedst muligt at få mit numsehul mod hans mund. Hans tunge borer sig ind i mig. Jeg er i himlen. Lige nu er jeg mit numsehul, som Jesper tungeknepper. Hvilken salig fryd. Blidt tager han op om roden af min pik, mine nossekugler dingler om hans håndled. Han klemmer nu halvhårdt om pikken og kører samtidig sin tunge ind og ud af mit røvhul, som jeg forsøger at gøre så tilgængelig og åben som muligt. Nu får jeg en, to, flere fingre op i mit spytsmurte røvhul. Han fingerknepper mit mest følsomme område inde i røven. Det risler i mine klunker, mit opsvulmede pikhoved glinser med presperm. Ååh, ååh. Han holder hånden stille halvt op i mig. Med et smilende tonefald siger han:

- ”Nå, du ka’ li’ håndknæp, hnh? Du har s’gu en lækker røvfisse. Men du trænger til opdragelse. Du tror vist det kun drejer sig om, at du skal knæppes. Selvfølgelig knæpper vi mænd dig i hoved og røv, nårsomhelst vi har lyst til det. Du er jo en lækker unge, så du kommer til at få så meget pik, at din røv bliver solbrændt. Men du skal fan’me lære lydighed. Er der noget Bjørn og jeg enige om, så er det, at en slavetøs som dig skal ha’ banket én ting på plads: Du har at lystre! Og det aldeles omgående! Kun sige noget, når du bliver spurgt, og kun svare på spørgsmålet! Du var opsætsig før, og mere end antydede, at du gerne ville knæppes af mig. Bjørn har givet dig til mig, fordi han ved, at jeg vil straffe dig og indskærpe dig din rolle. Du er slavetøs, og du skal fan’me lære, at ulydighed indebærer omgående straf. Kan du se den fede klat af piksnot der på væggen, slik den i dig, nu!”

Samtidig presser han med sin arm imod min røv mig hen mod en plamage på stålvæggen, lige over pisserenden. Jeg må adlyde, jeg ønsker at adlyde! Jeg slikker på den indtørrede fede slimklat. Ååh dejligt at slikke en anonym klat piksnot i mig. Så nedværdigende liderligt. Jeg slikker, får klatten opløst med mit spyt, og slikker den helt i mig. Mens jeg spiser piksnot, knæpper Jesper ihærdigt mit udspilede røvhul med jeg ved ikke hvor mange fingre. Min pik er i højeste gear af ophidselse. Ååh jeg har lyst til at blive gennempulet, og jeg ved, at Jespers pik står stiv lige bag mig, men nej min afstraffelse er ikke færdig.

- ”Ok, nu skal alle snotklatterne slikkes i dig. Væggen skal renses for piksnot, din lille snotluder.” Han fører mig hen til næste store ulækre, dejlige snotklat.

Jeg slikker den begærligt i mig. Jeg ledes videre til endnu en lækker spermklat, den er stor, en del af den er sivet ned til pisserenden og løbet ned i den. Jeg slikker den i mig, også slimet nede i pisserenden. Det smager stærkt af pis ... Ååh det er skønt at blive straffet ved at slikke piksnot og pis i mig. Jeg føres til næste klat, og til næste. Hold kæft hvor er der mange mænd, der har spermet på pissoirets stålvæg. Jeg renser hele væggen, ledsaget af nedværdigende kommentarer fra min herre. Ingen tvivl, Jesper er min herre nu, og jeg hans snotliderlige lydige slavetøs. Jeg lærer lydighed, og jeg lærer at elske at være lydig. Men jeg håber på belønning, jeg har en uudsigelig længsel efter min herre Jespers pik.

Jeg er heldig. Min totale lydighed, min lækre numse og mit indbydende numsehul bevirker, at Jespers hånd afløses af hans store opsvulmede, knaldhårde pikhoved, som presser imod min åbne, våde fisse. Han tager fat om mine hofter, og med et gevaldigt stød med hele sin muskuløse krop maser han sit store pikvåben dybt ind i mig. Angrebet flækker mig. Det smerter grufuldt, og samtidig ryger jeg lukt i himlen. Ooh, ååh, iih hvor pragtfuldt. Et øjeblik falder min pik, men nu når Jesper begynder at pule mig med lange, dybe hensynsløse stød, vokser den til ny stålstiv rekordstørrelse. Aldrig er jeg blevet så skønt nedværdiget, aldrig har jeg været så længselsfuld efter pik, og aldrig er jeg blevet knæppet så hensynsløst dybt i løbet af få øjeblikke. Hans guddommelige mandepik fylder mig totalt. Mine bevægelser bliver instinktive, når han støder ind i mig, støder jeg min numse maksimalt bagud for at få hans dyriske pikorgan dybest muligt ind. Åååh, han knæpper min røv, og jeg knæpper hans pik. Hans tunge nosseklumper klasker imod mine baller. Med sine stærke arme om mine hofter hiver han mig ind mod sig, samtidig som han kaster sin pik ind i mig med hele sin kropsvægt. Min mund er åben, jeg gisper mængder af luft ind til mit blod, som strømmer ned i min pik og til min numse. Mine brystvorter stritter. Jeg klynker og rabler uforståelige lyde, blandet med eder, forbandelser og lovprisninger:

- ”Ååh, åååh, gruin, pik, ååh, pis, fuck, ååh, gruin, din satanspik, ååh, fuck, knæp, knæp mig for helved’ med din lortekæp, ååh, gruin, fuck, pik, pik, pik … Ååh Gud, pik, pik, … knæp min fisse, giv mig den … ååh skønt … jeg elsker din tyrepik … gruin …

- Årh, du er sat’me en stram fisse, din dejlige horeunge, hold kæft hvor det er skønt at knæppe en ulydig slavetøs, din straf er kun lige begyndt, du skal også ha’ af Christian og HC, ja af hele bundtet, satans skøn røvfisse, du skal smækkes i røven, du skal overpisses, du skal lære at være ... jeg kommer, du får mit snot op i dig, … Ååååh … Ååååh …

Hans drabelige stød bringer også mig ud over kanten, jeg falder i en afgrund, nej jeg stiger til himmels. Min sperm sprøjter ud i tykke stråler. Mest på stålvæggen og enkelte korte strint ned i pissekummens bagside. Mine nosser tømmes. Åååh. Totalt ubevægelig mærker jeg nu bevidst, hvor dybt hans pik er oppe i mig, og hvor stor den er. Den er stadig stiv og i fuld størrelse. Jeg må tilstå: han er min herre, og jeg vil være lydig. Så kommer jeg i tanker om, hvad han har sagt, at jeg fortsat skal straffes af hele bundtet. Jeg både glæder mig og gyser ved tanken.

- ”Hvad satan om ikke du har sprøjtet snot ud på væggen. Slik det op din svinetøs. Nej vent, du skal lige rense den her først!”

Han trækker sig ud af mig og byder mig sin lange, fede slimede pik. Ååh jeg er glad for ordren, nu kan jeg rigtig slikke og være øm ved våbnet, der lige har bragt mig i himlen. Jeg slikker med fryd blandingen af sperm og røvsaft i mig. Det samme siver ud af mit ømme numsehul. Jeg slikker lemmet fint og rent, der også saft på hans nossesæk, som jeg ligeledes rengør. Det er skønt at slikke sin herres dyrebare juveler. Han nyder mit slikkeri. Men så beordrer han mig tilbage til rengøringsjobbet ved pissekummen. Jeg slikker stålpladen ren og er i færd med at slikke min sperm op fra kummen, da jeg pludselig rammes af en kraftig pissestråle. Jeg får en ordentlig skylle varm pis overalt i ansigtet. Jeg nyder min fuldstændige fornedrelse, men nu får ordre om at drikke af det stillestående gamle pis i bunden af kummen. Jeg lystrer. Det smager ramt og ækelt og har en svag bismag af et eller andet rensemiddel.

- ”Det er nok”, grynter han, ”vi kan jo ikke ha’, at du bliver syg af det. Lad mig skylle efter, slug!”

Han pisser mig munden, og jeg sluger så godt, jeg kan. Han tolererer, at noget af pisset løber over og ned ad mig. Det er godt, siger han, tag dine frække shorts på og kom med. Vi kommer fra dunkelheden i pissoiret ud i det blændende dagslys. Mandegruppen står og snakker en snes meter fra lokumshuset. Gruppen er vokset med et par mænd. Jeg er våd af pis, føler mig strålende til pas og glæder mig til mine kommende afstraffelser og mere mandepik.
Kommentar