Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Allan gennemkneppes 3

(Allan gennemkneppes)

Karakter: 5.4/24
Visninger: 14715

Af: Boycunt.

Læs flere noveller af:
» Boycunt.

Skriv til:
» Boycunt
Tags: Bareback, Urin, Gruppesex, Aldersforskel og Natursex
Novellen er fantasi og skal hverken tilskynde til usikker sex, farlig, uansvarlig eller ulovlig adfærd.

Jesper og jeg kommer hen til gruppen af mænd. Jeg glæder mig spændt på, hvad der nu skal ske. Solen skinner, det er eftermiddag, flere af mændene har lagt en stor del af tøjet. De griner og kommer med spøgefulde, søde kommentarer til min overpissede krop og pisvåde, stramme hullede shorts. De har vist underholdt hinanden med sjofle historier eller med deres planer om at bruge mig at dømme ud fra synet af deres pikbuler. HC foreslår myndigt gruppen at gå til lysningen for, at de kan lege med mig uforstyrret. Ad en lille sti eller snarere dyreveksel kommer vi igennem småkrat og højere træer efter et par hundrede meter frem til et lille totalt ugenert græsområde. På turen frem finder nogle af mændene lejlighed til at give mig klaps i numsen.

Jeg har nu haft lejlighed og tid til at opfatte mændene individuelt. Jeg synes at have to herrer, Jesper og Bjørn, som jeg skal lystre, det må jo finde en afklaring. Men alle otte mænd er nok herre i forhold til mig. Christian er vist den ældste, han er middelhøj og lidt kraftig, nej snarere veltrænet. Han har tidligere ytret ønske om at knæppe min mund. Han er nobelt tiltrækkende i hvid undertrøje og hvide boxer med tynde blå striber og med en lovende pikbule med konturer af en tyk pik. Han sveder lidt, over armen bærer han en mørk jakke og bukser samt skjorte og slips. Han har fået et par smårifter på benene af turen gennem kratskoven. HC er høj, slank og solbrændt og udstråler naturlig myndighed. Han har sagt, at han vil tage sig af min pik, mens en anden boller mig. Han er afslappet påklædt og smider nu T-shirt og bukser, for satan han har ingen trusser på, han er solbrændt også på numsen, og mellem hans ben dingler en lang kæp og en lækker nossepose. Jeg glæder mig til nærmere bekendtskab med den pik og de nosser. Også Bjørn og Jesper og de to andre, som jeg har hørt navnene på, vist nok Mads og Frank, er nu næsten afklædte og fremviser gode pikbuler i trusser eller shorts eller kneppeparate pikke. De to nytilkomne var begge i løbetøj, shorts og ærmeløse T-shirts, de er i tyverne, sportstrænede og solbrændte. Idet de tager tøjet af, afsløres, at de ikke plejer at dyrke solbadning nøgne. De har nogle gode pikke, som begge svipper op til næsten lodret, da de kommer fri af shortsene. Den ene er mørkhåret og har barberet skridt, den anden er mellemblond med naturlig kønsbehåring. Ååh jeg har lyst til, at de dyrker piksport med mig. Mændene er nu forventningsfulde omkring mig, de fleste står op, nogle tripper frem og tilbage på benene, som for at gøre sig klar til aktion, et par af dem sidder på hug. Bjørn tager ordet:

- ”Alan er min dreng. Jeg har ingen aktuelle planer om at sælge ham eller bruge ham i bytte. Han kan tåle lidt af hvert, og der er frit slag. Men jeg vil ikke have ham beskadiget. Jeg ka’ se på dig, Jesper, at du har lyst til ham igen, men styr dig lidt, du har haft én tur. Da I kom ud fra pissoiret, ku’ jeg se på dit tilfredse grin, at du havde nydt at ta’ ham og straffe ham for hans opsætsighed. Men I andre, gå til ham og brug ham. Det vil jeg også selv, det er s’gu lang tid siden, min pik sidst belærte ham, om at han er min slavetøs. Og jo for resten endnu en ting, hvis der bliver uenighed om rækkefølgen, af hvem og hvordan han ska’ knæppes, så kan HC afgøre det.”

Det er nyt for mig, at jeg kan sælges eller byttes væk. Jeg er glad for, at jeg er Bjørns, jeg håber, at han ikke vil skille sig af med mig, jeg når ikke at tænke mere over det, for nu træder HC frem og tager fat i mig. Han drejer mig rundt, tager fat i et stort hul i mine shorts og river løs i tøjet. Det gør lidt ondt. Nu er mit røvhul og omegn fuldt tilgængelig, det er en dejlig tanke, instinktivt vrikker jeg med numsen, jeg ved, at de mange liderlige mænd ophidses af synet af min smækre numse og det fri numsehul. HC siger:

- ”Jeg foreslår, at la’ ham være pakket lækkert ind her i starten. Han er en dejlig gave til os alle, vi ka’ altid flå tøjet af ham senere, måske på en måde der gør nas. Nej for resten, han skal osse være mer’ åben foran.”

Han river til i underkanten af min gylp, men dér er stoffet i flere lag og er godt syet fast, det er jo mine gamle cowboybukser, som Bjørn blot har klippet benene af. Så tager HC fat med venstre hånd om mine baller og river til i stoffet med fuld styrke med højre arm. Ritz, lyder det, nu er gylpens åbning udvidet ned til buksernes sammensyning midt under mig. Jeg råber avv og klynker, for lidt punghud kom i klemme under den hårde behandling. Nu er jeg også fuldt synlig og tilgængelig forfra. Jeg mærker hans stive lem mod mig, han bliver tændt af min klynken. Han drejer mig, bukker mig fremover, spreder mine baller, han styrer erfarent pikhovedet til målet og hamrer pikken ind i mig. Mit røvhul og kanal er heldigvis stadig lidt smurt med røvsaft blandet med Jespers sperm, så hans pik kommer i ét hug dybt ind i mig. Han starter en solid knæpning af mig, ååh han kommer dybt ind i mig med sin lange straffeknæp, jeg både stønner og jamrer lidt. Han griner til de andre mænd:

- ”Tøsen her klynker lækkert, bare man rør hende lidt, det er s’gu dejligt. Jeg venter med at sluge hendes pik til senere, hvem vil ha’ den?”

Den lyshårede af de to unge mænd er hurtigst, blokerer de andres adgang, bøjer sig ned og tager min kun halvstive pik i munden, ååh hvor kærligt og opfindsomt han leger med mine nosser. Christian kommer frem, han har smidt boxerne, og rigtigt set, han har en uhyggelig tyk pik. Han kalder den lyshårede mand for Finn, og beder ham rykke sig lidt, siger min mund skal have pik. Efter lidt skubben og tilpasning for hele knæppegruppen, får jeg Christians kleppert ind i mit gab, der hurtigt savler af vellyst. Nu finder mine tre mænd en god fælles knæpperytme, jeg fornemmer, at de alle er vant til at knæppe sammen flere ad gangen. HC’s lange stød kommer helt op i mit inderste. Finn er rigtig, rigtig kærlig og øm ved min pik og nosser, med en hånd kærtegner han mellemkødet bag ved min pung. Christians tykkert er heldigvis ikke så lang, så det er lutter nydelse at sluge ham helt i bund. Han lugter dejligt rent af en eller anden sæbeparfume blandet med en duft af ny mandesved. Jeg kan umiddelbart lide både Finn og Christian. Tanken strejfer mig, at hvis Bjørn skulle overdrage mig til en anden mand, måtte det godt være en af dem. HC derimod knæpper fortsat hårdhændet. Det er, som om han holder om mig og støder ind i mig på den mest skånselsløse måde, han kan. Nu tager hans venstre hånd om mit drengebryst, ælter det, får fat i vorten, får bedre fat med flere fingre og niver hårdt. Jeg forsøger at skrige, men kun kvalt klynken kommer ud forbi Christians pik i min mund. HC grynter tilfreds, han niver nu begge mine brystvorter, det gør afsindigt ondt. Det er, som om Finn øger sine kærtegn, som om hans ømhed mod mig stiger med mine pinsler, som om han nyder, at jeg bliver pint, fordi det øger mit behov for hans kælne tunge omkring mit svulne pikagern og hans legende fingre på min pung, nosser og mellemkød. Christian knæpper uanfægtet min snævre drengemund med sine hænder bagom mit hoved, hans velduftende klunker danser mod min hage, når han ihærdigt borer sit fede lem ned i mit svælg, han er på vej mod udløsning. HC niver til, når han støder ind i mig, og løsner grebet, når han trækker pikken udad. Han trækker vejret heftigt i ophidselse over den smerte, han tilføjer mig. Min pik er atter stålstiv, nu nyder jeg HC’s rå sønderpulen af mig. Nyder hver gang hans pik støder dybt i mig samtidig med smerten fra mine opildnede vorter.

Trioen af knæppende stærke mænd spiller musik med min krop. HC giver den dunkende, dybe basrytme, Christian leverer mellemtonerne med sin pik i min mund, og Finns kærlige spil med tungen på mit pikhoved, legende med mit tissehul, undersøgende hovedets krage, drillende piksnoren på kragens underside, og hans fingres spil med stang og kugler og lejlighedsvise trykken på mellemkødet giver de lyse overtoner. Vores knæppemusik er på vej mod et fælles crescendo. Finn stikker nu en finger helt bagud til mit røvhul, fører den et stykke ind, sådan at fingerspidsen med negl er vendt mod HC’s pik. HC giver den fuld styrke, Christian og Finn følger med op i styrke og tempo, og jeg ryger opad mod himlen, HC brøler:

- ”For Satan din lækre røvfisse, ta’ den, … og den, … ÅRRH, jeg kommer, … ÅRRH, … ÅRRH, … Min pik sprøjter, … For Satan, … … …”

Hans brøl ledsages nu af Christians salige råb:

-”Jeg kommer, … jeg kommer, … kan du li’ det ludertøs, … Åårh hvor jeg spermer i dig, …

Finn har nu to fingre op i mit udspilede røvhul, min kanal fyldes med piksnot, min mund kan ikke rumme Christians gevaldige ladninger af snot, Finn leger med mine nosser, som nu tager over og bestemmer mine bevægelser, jeg knæpper imod HC’s rytme, hvor jeg før blot passivt fulgte med. Jeg er fyldt op med pikke og piksnot, betaget af Finns ømhed, Christians fylde og HC’s råhed, støder jeg min pik dybest muligt ind i Finns glubske mund.

”ÅÅHHH, … ÅÅHHH, … ” jeg råber, men råbene næsten kvæles af den spermende pik i min mund. Jeg eksploderer, min sperm vælder op og ud. Jeg sprøjter og sprøjter og sprøjter.

Vores bevægelser aftager, råbene tager af, jeg er lykkelig, men segnefærdig. HC’s pik står stadig stiv inde i mig, men da jeg synker lidt ned, kommer Christians fede pik ud af min mund, som savler med snot. Finn flytter sit hoved til op til mit. Han kysser mig, vi blander sperm. Han smager på Christians fede sperm, og jeg smager på min egen sperm. Vores tunger bevæger sig rundt om hinanden i et fælles spermbassin. Jeg tager ned om hans stive pik, jeg føler trang til at gengælde hans ømhed. Han drikker nogle slurke af vores fælles sperm, rejser sig atletisk halvt op, fører sin smukke ranke pik ind i min mund, jeg når kun at kysse den nogle få øjeblikke, så kommer han, borer sin skønne pik ned i min hals, knepper mit hoved. Mens han strinter snot i mig. Åååh hvor lyksaligt. Jeg elsker Finn med en ømhed, jeg aldrig tidligere har følt for en mand. Nu trækker HC sit rå våben ud af mit hul. Straks er der en der overtager det med sin mund. Jeg bliver mundknæppet i røven, drejer hovedet og ser, at det er Frank, der slubrer min røvsaft og HC’s sperm i sig. Han er mundekspert, han hjælper også til med fingrene og nulrer mine klunker. Jeg forbliver i min ekstase. Nu sker der noget, jeg roterer med røven og han borer sin tunge ind i mig og river i min nossepung, Nu kommer han, mærker jeg. Meget af hans sprøjt rammer mine nøgne ankler. Jeg tager en hånd ned og opsamler en god stor klat og fører den til min mund, Finn og jeg deler smagen af Franks fede piksnot. Ååååhh, … åh, …

Jeg segner ikke, nej jeg ved, at jeg rejser mig op, men i et stykke tid er jeg dernæst uden erindret bevidsthed. Der er en, der nøder en drik i mig. Huh, det er stærkt. Det er whisky, siger han, drik nogle slurke. Kom, sæt dig ned på mig. Jeg sanser nu, at det er manden Mads, som har fat i mig. Han sætter os ned, mig med ryggen vendt mod ham, ned over hans stive pik, som let glider op i min udspilede røvkusse. Jeg nyder fornemmelse af ro og stabilitet. Jeg har hans arme omkring mig, de er behårede, han er god ved mig, rører en anelse, men forsigtigt ved min pik, holder rundt om min pung. Han giver mig endnu et par slurke whisky fra sin lommelærke, det varmer mig. Bjørn kommer smilende hen til os:

- ”Nå min pigetøs, holder jeg mit løfte til dig om, at du sku’ få mængder af pik?”

Hans elskede pik er ud for mine øjne. Nu tager fanden ved mig, jeg ved mit svar vil få konsekvenser:

- ”De to-tre pikke er s’gu da ikke mængder”, og for at understrege mit svar kører jeg rundt med numsen og presser den ekstra ned over Mads’ pik. ”Du har en dejlig pik Mads! Men du Bjørn, hvornår får jeg de der mængder af pik?”

Han storgriner, ved godt, at jeg lige nu har det mere i munden, end i resten af kroppen. Inden den næste store tur, er det nok også sjovest for mændene, at jeg lige får lov at trække vejret: ”Du skal nok få. Jeg tror hver af os mindst vil knæppe dig et par gange.” Jeg kører min røv op og ned over Mads’ pik, som han bevæger modsat. Jeg ved ikke, hvor længe Bjørn kan stå for fristelsen, han har ikke knæppet nogen, siden han vækkede mig med pik i morges. Så vidt jeg i øvrigt har kunnet observere, knæpper mændene kun mig, ikke hinanden. De mødes jo i deres fælles interesse i at knæppe slavedrenge. De har åbenbart lært ikke at spilde deres krudt på slappe mandekusser, når de ved at vente lidt har fri benyttelse af en stram drengenumse. Jeg ser mig lidt omkring, de øvrige mænd har alle halvstive eller trekvartstive pikke, et par har en flaske mineralvand i hånden, andre nyder et lille glas, en enkelt ryger en smøg, de kigger ofte hen imod os, for at se om Bjørn vil tage mig, og ellers vil der vist hurtigt komme en anden. En af dem er i den grad parat, det er den anden sportsfyr, han står tæt ved, og hans nøgne pik står lodret op, ååh hvor indbydende. Solen står stadig højt på himlen, sportsmandens pikhoved glinser med presperm. Bjørn beslutter sig, han vil eller kan ikke vente længere, han har åbenbart fundet ud af, at jeg nu er klar til en ny lille runde. ”Ok Mads, la’ os gi’ tøsen, hvad hun fortjener. Her, slug din herres pik, slavetøs!”

Ååh idet jeg får hans pik ind i min mund, mindes jeg de andre gange vi har været sammen, vort første erotiske møde på stationens toilet, den forventningsfulde biltur, hvor jeg endnu ikke kendte ham og kun havde min intuition at støtte mig til. Under kørslen kærtegnede han min pik, men jeg måtte nøjes med synet af hans. Min lystne strip, de frydefulde øjeblikke, da han smed sit tøj og åbenbarede sin voksne dejlige mandekrop. Mit første ridt til himlen med ham i mig, vores senere langsommere, mere undersøgende knæppetur. Natten hvor jeg sov trygt i hans favn og drømte om hans og hans fuck-buddies’ pikke. Den bratte, skønne vækning med hans pik hamrende op i mig. Ååh jeg nyder erindringerne. Han overlod det til hans gode ven at straffe min rapkæftethed, jeg fik smæk og måtte ydmygende slikke pissoiret rent for gammelt piksnot, måtte drikke gammel urin fra pissekummen, men blev skyllet ren i mund og på krop af Jespers varme pis. Han har nu holdt sig tilbage ved først at lade Jesper og derefter HC, Christian, Finn, Frank og nu Mads få adgang til min mandeliderlige krop. Ååh Bjørn, min herre, du har fortjent min hengivenhed. Jeg nyder atter at få hans pik i mig, ind i min mund og ned i mit svælg. Jeg sanser hans dejlige velkendte skridtlugt. Jeg skubber ham varsomt lidt væk fra mig, jeg vil have hans lem ud, så jeg kan nyde at lege med hans blåviolette pikhoved, undersøge dets rand med min tunge, gense aftegninger af tykke blodårer ned af hans stang, ååh jeg giver mig hen, tager den ind i min kyssende mund. Mads forsætter min ridetur på hans dejlige svulstige pik, rytmisk løfter han mig op, så hans pik kun netop er indenfor, og så hiver han mig ned over den, hjulpet af Bjørns tryk mod mine skuldre. De her mænd er fuck-buddies. De er vant til at være fælles om at udnytte en dreng, til at koordinere deres bevægelser og hjælpe hinanden til maksimal nydelse. De er begge på vej til at komme. Mads skyder sin længe tilbageholdte ladning op mig. Han bliver ved med at komme, jeg kan mærke min røvkanal fyldes med kaskader af snot. Bjørn kommer, al hans tilbageholdte liderlighed gør, at han tømmer sin pik i mig med en fra ham uventet voldsomhed. Han straffer mig nu med sin kanonpik ved at fyre ladninger af piksnot ned i mit svælg, jeg gurgler, han nyder friktionen af min gurgling og fortsætter opildnet sin affyring af opsparet sperm dybt i min hals. Jeg kan ikke få vejret, nu trækker han den ud, helt ud af min mund. Jeg hoster, hakker og gisper efter luft. Jeg sidder og pruster og får vejret.

”Nå tøs, frække pigetøs, skal du ha’ mer’ pik?” Han afventer ikke mit næsten uhørlige ja, vender sig lidt om og ser, at Finn og hans sportsven står parat til at overtage mig, begge med så lodretstående jernhårde pikke, som vist kun drenge og unge mænd kan præstere. Jeg kigger imødekommende og udfordrende på dem. Finn er den i gruppen jeg har fået flest følelser for, han har allerede fået en ladning sperm fra mig ind i sin mund, han har kysset mig, vi har sammen smagt på en blanding af min og Christians sperm, og han har knæppet min mund og hoved kontant og hårdt, men alligevel kærligt og hensynsfuldt. Det er vist ikke hans tur til at få mig igen, og jeg aner, at Jesper og HC er på nippet til at gribe ind, men resignerer, sportsvennen står jo også først for tur. De to venner har klart aftalt deres rollefordeling, de hjælper mig op fra Mads’ stolpe, som jeg har nydt, jeg når at sende ham et varmt smil, men nu er Finn på hug bag ved mig, sutter safter fra min røv, og hans ven er tilsvarende foran mig og sutter min pik, som er megahård, alt for længe har den været næsten forsømt. For en gangs skyld får jeg selv lyst til at være aktiv. Jeg stønner til vennen, om jeg kan få lov til at knæppe hans dejlige røv, men nej, han har andre planer, tager min pik ud af sin mund, rejser sig op og kysser liderligt min mund, som stadig har rester af Bjørns voluminøse affyringer, hvisker til mig, at jeg får lov senere, bøjer mig ned fremover og støder sin smukke glatbarberede pik ind i mellem mine læber, ind i min åbne mund. Han er dejlig, lige så hurtig han var før til at kysse min pik og så min mund, ligeså dejligt langsom er han nu til at udforske min mundkusse. Jeg får spillerum til at undersøgende at slikke hans pik og til at kysse og slikke hele hans glatbarberede skræv. Han er total lækker. Hans skridt og numse har lys hud i modsætning til resten af hans solbrændte krop, han dufter af ren ny mandesved blandet med en stærk, eksotisk duft af mand fra hans pik og pung.

Nu vil Finn tage mig for alvor, han rejser sig op, hans pik er mod min numse. Vennen og jeg kender hans hensigt, vi flytter på os, så den stritter bagud i den rigtige højde. Finn tager om mig med hænderne på mine hofter, jeg mærker hans store elskede pik lodret mod min numse, han må bruge en stærk hånd for at rette den ned, ind mod min numse. Jeg ved, han ikke behøver min hjælp til at sprede mine baller, leger i stedet med vennens kugler i den dejligt glatte pung. Mit numsehul er vådt og mere parat end nogensinde, han støder ind i mig. Nu går det vilde ridt. Med perfekt harmoni i deres bevægelser bliver jeg knæppet af to unge atletiske mænd. Hvor skønt, hvor saligt. Lejlighedsvis er en af Finns hænder henne ved min pik og giver nogle dejlige strøg. Vennen er fuldstændigt optaget af at knæppe min mund, hans følsomme hud på pik og nosser sender mærkbare ilinger igennem ham. Nu kommer han. Det er den dejligste spermsaft, jeg har smagt, lifligt. Måske det smager så godt, fordi jeg i den grad nyder de to gejle ungersvendes bestemte, kærlige brug af mig. Han trækker sig ud, og hvisker, så dog også Finn kan høre det: ”Knæp mig, Alan!”

Han vender sig, bukker sig lidt ned i benene, jeg tager med åndsnærvær noget af hans egen liflige sperm fra min mund, smører hans numsehul og støder ind. Jeg er uvant med at være aktiv, men knæppebevægelserne er i min rygrad, og på få øjeblikke er min velsmurte pik dybt oppe i ham. Selvfølgelig stønner han en overgang af smerte, men nu nyder han mine stød. Min knæpning er reflektorisk, hjernen er koblet fra, nogle dybereliggende nervecentre koordinerer mine kropsbevægelser. Finn følger min rytme, gradvis koordineres vores vejrtrækning og bevægelser, Finns styrke bestemmer nu vores vilde ridt. Min ene hånd når frem foran og kærtegner den dejlige mandepik, hvis aromatiske sperm, jeg stadig har i min mund. Jeg er spiddet af vidunderlig pik, og selv har jeg mit spyd inde i en pragtfuld snæver ungmandsrøv. Ååååh himmelsk, jeg oplever den berusende følelse af at dominere en dejlig mand. Jeg kan ikke holde mig, jeg KOMMER! ÅÅÅHH, … ÅÅÅHH. Finn har fulgt med og midt i min orgasme får jeg hans vidunderlige piksammentrækninger dybt inde i mig, sperm vælter i bølger ind i mig og Finns nosser klasker højlydt mod mine baller. Jeg stiger til vejrs, i lyde, dufte, skønne bevægelser inde i mig, mod min krop og numse bagfra, og skønne bevægelser af min krop forfra mod en smækker røv, som min pik pulserer i. Min hånd vædes af vennens ekstra udløsning.

Vi svajer, står dog efterhånden stille, vores favntag løsnes. Jeg må ned at sidde, og de andre følger med, stadig er Finn bagved mig og vennen foran mig, pikkene glider ud. Jeg når lige at give Finns pik et taknemligt strøg, da en dampende styrtsø af pis vælter ned over os. Bjørn og alle hans fem erfarne fuck-buddies står i en rundkreds om os og overpisser os. Jeg er selv først helt forvirret, men da overraskelsen hos Finn og vennen er overstået, fornemmer jeg, at de erkender en overtrædelse af gruppens kodeks. ”Vi ku’ ikke gøre for det,” råber Finn, ”han er bare så forbandet dejlig.” Vennen istemmer: ”Ja, for helvede, I ville ha’ gjort det samme.” Pisseriet fortsætter, der sigtes efter øjne og munde, og vi lader dem pisse os ind i vores gab, jeg synes, det er dejligt rensende, jeg oplever det som et udfrielsesritual, men vi forsøger naturligvis at undgå sprøjtene mod øjnene. Jeg lukker øjnene, men modtager straks et ordentlig los i siden af HC: ”Kan du få gluggerne op din pisunge!” råber han. Finn og vennen ved, de ikke må lukke øjnene. Pikregnen bliver mere spredt. Bjørn tager ordet:

- ”Finn og Peter, I ved, I har forbrudt jer mod mig, mod HC og mod hele gruppen og vores edssvorne regler. I er endda kun på prøve i gruppen, selvom vi jo har haft fornøjelsen af at kende jer længe og grundigt.” Bjørn smiler ved denne kommentar, og fortsætter så: ”Alan er min slave, HC har fået bemyndigelse af mig til at styre udnyttelsen af ham. Mens I kneppede ham uden hensyntagen til vores orden, har HC og jeg aftalt jeres dom: I degraderes fra dette øjeblik til slaver. Resten af dagen vil vi udnytte både jer og Allan, jeg håber, I ikke har korrumperet ham med jeres dårlige eksempel. Så I skal alle tre knægtes ekstra hårdt, så I forstår alvoren i jeres forbrydelse”.

HC tilføjede: ”I skal være slaver indtil jeres forbrydelse er sonet. Jeres slavedatoer må I aftale indbyrdes og med Christian. Hver dag skal mindst én af jer være til rådighed her ved søen kl. 12 middag. I forbliver slaver, i hvert fald indtil I hver har skaffet en ny jomfruelig og godkendt pikslave til gruppens benyttelse”. Gruppens lidt indviklede rangorden dæmrer for mig. Den synes baseret på bl.a. fysisk og viljemæssig styrke, erfaring og formodentlig evnen til at skaffe nye underdanige slavedrenge.

Peter og Finn smiler indforstået til mig, som to erfarne slaver til en nytilkommen. Peter rækker bagud og kærtegner min pik, jeg har beholdt min hånd på Finns. Vores pikke vokser. Vi ser frem til nogle dejlige ydmygende timer og dage.

Jesper og Bjørn er vist også med i novellen ”Rune vil have mandepik”. Hvad med Peter, er det mon Rune og Claus’ unge, atletiske gymnastiklærer. Hvordan vil Peter og Finn skaffe nye jomfruelige og underdanige slavedrenge til gruppen?

Jeg har med glæde modtaget en håndfuld mail fra læsere. De er meget forskellige og indeholder både ros og ris samt forslag til fortsættelser af Rune og Alans eskapader. Flere skriver rosende, at de for nu at udtrykke det urbant reagerer stærkt fysisk på læsningen, og det er jo netop det ædleste formål med en erotisk novelle. Der er også kritiske kommentarer både til stil og indhold, som jeg læser og tænker over. Jeg værdsætter denne feed-back, og jeg har skrevet tilbage til dem alle.

Måske kommer der en fortsættelse på Rune og Allans eventyr.
Kommentar