Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den gode bytur

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4442

Af: mike2252.

Læs flere noveller af:
» mike2252.

Skriv til:
» mike2252
Tags: Unge, Oralsex og Analsex
Det startede som så mange andre weekender jeg og nogle venner skulle i byen og havde fundet et sted af holde forrest inden. Til forresten skete der ikke rigtig noget spændene de gik som det plejede vi drik hygge sang med på musikken og spillede diverse drukspil. som altid gik snakke i den hede retning som det jo så tit gør når man er fuld, og som altid endte det ud i at jeg sagde "det må være min tur til at score i byen". det skete aldrig jeg var ikke jomfru men havde aldrig haft en kæreste og havde kun haft nogle få ligegyldige seksuelle oplevelser simpelthen for at få det overstået.

vi tog mod byen i stor flok det var koldt og lidt langt men vi var alle så fulde at vi knap bemærkede noget. på ca. halvvejen mødte vi en vi kendte som også var på vej i byen. så fod som jeg var endte jeg ud med hans flaske spurgt i hånden og en vilje til at få det drukket.

vi når ned i byen og inden vi når ind nogen steder støder vi på en for mig og nogen af de andre ubekendt person, men ham vi havde mødt på halvvejen kendte ham og det endte med vi alle snakkede med ham selv jeg som ellers er ret så sky overfor nye mennesker selv med spurgt i blodet, men han virkede så nem at snakke med.

jeg følte en hvis seksuel energi fra ham den fremmede som jeg fandt ud af hed patrick. det var underligt for jeg havde aldrig oplevet en fyr være sådan mod mig men det var rart på en måde. vi snakkede og gik rundt til de forskellige klubber i byen og forstsatte vores snak undervejs når det ellers var muligt.

klokken var nu omkring 3 og jeg havde formåede at forvilde mig væk fra samtlige af dem jeg kendte undervejs. jeg var nu tilbage med Patrick som jeg efterhånden kendte ret godt med at det vi havde fået snakket i løbet af natten. vi var begge trætte og kunne godt mærke det på hinanden men lysten til at gå den lange tur hjem alene var ikke stor, men så siger patrick "hva må jeg ikke tage med dig hjem, det tætter og synes ikke jeg magter gå alene"

Jeg var lidt i chok, var det bare dovenskab, noget venskabligt eller skulle der ret faktisk ske noget efter den her bytur. turen var lang men selvskabet gjorde det ikke føltes så slemt. vi nåde hjem til mig og vi satte os på min seng og bare stirrede lidt ud i luften og lidt på hinanden uden rigtigt at vide hvad vi skulle gøre af os selv eller hvad den anden tænkte skulle ske. efter noget tid endte vi med at sætte en film på og ligge os i min seng ved siden af hinanden og se den.

efter en 20 min tid under tror jeg han havde fået det varmt for han tog dynen af og smed tøjet, først sokkerne, så bukserne og så til sidst trøjen. der sad han kun i sine underbukser inden han smed dynen over sig igen, jeg var glad for han konsentrede sig om at få tøjet af så han ikke så mig sidde og beundre hans flotte krop veltrænet men uden det var virkelig tydeligt lige den type krop jeg beundre og ønskede jeg havde.

efter han havde trukket dynen over sig igen besluttede jeg mig for det samme da jeg egentlig også havde det varmt men ikke havde ville tage det af før nu så det ikke ville blive akavet. jeg sad tilbage i mine underbukser og t-shirt og trak dynen over mig igen. her sad vi lidt og så mere af filmen, indtil han på et tidspunkt uden valgte at ligge sig ned og jeg valgte at gøre det samme så jeg ikke ville blokere udsynet for ham.

da vi havde lagt der lidt valte han at tage om mig så vi nu lå i ske. det var en dejlig følelse jeg ikke havde oplevet før, det var skønt at mærke hans varme krop holde om mig og jeg lå bare og nødt det og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre af mig selv. da vi havde lagt der lidt mærkede jeg han hev svagt i mig og jeg opfangede det som en hentydningen til at jeg skulle vende mig om mod ham og selvom jeg ikke helt vidste hvorfor så gjorde jeg det.

da jeg havde vendt mig så jeg lige ind i hans smukke øjne og han ind i mine og han tog initiativ og kysede mig bare et lille kys på læberne som for at se hvor det ville fører hen og jeg fik et genert smil på og rødmede men valgte at læne mig frem og kysse ham igen men denne gang trak ingen af os væk og kyssede blev ved og jeg åbnede svagt munden og gav plads til hans tunge. han tog muligheden og vi snavede hinanden i hvad der føltes som en evighed og det var så dejligt jeg ønskede ikke det skulle stoppe igen.

efter hvad der føltes som lang tid trak han sig væk og ingen af os kunne andet en at smile til hinanden. jeg tog mod til mig og begyndte at kysse hans hals det var tydeligt på ham at han kunne lide det og de
Kommentar