Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den gode bytur - Del 2.

(Den gode bytur)

Karakter: 5.5/2
Visninger: 3717

Af: mike2252.

Læs flere noveller af:
» mike2252.

Skriv til:
» mike2252
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Onani
og det var tydeligt han kunne lide det... ...hvilket bare gav mig endnu mere opmuntring til at fortsætte. da jeg havde kysset hans hals lidt begyndte jeg at fortsætte ned til hans bryst og hans brystvorter dette var tydeligt noget han syntes godt om for et lille støn forlod hans læber. da jeg havde behandlet den ene lidt gik jeg videre til den anden og derefter fortsatte jeg ned til hans frække mave hvor jeg kyssede hans sixpack en efter en.

nu var jeg noget til hovednummeret så at sige og det var tydeligt at se at han den var klar. jeg fik mine fingere ned i kanten på hans underbukser hvorefter jeg langsomt fik trukket dem af ham en stor nok omkring 17-18 cm pik sprang frem fra sit skjul. jeg begyndte næsten at savle ved synet af den.

jeg begyndte stille ud med at lege med hans kugler slikkede på dem suttede lidt på dem og han nød det tydeligt for små støn forlod han læber undervejs. da jeg havde arbejde med kuglerne et stykke tid to jeg skaftet i hånden og startede med at slikke fra bunden af skaftet helt op til hovedet og et tydeligt støn kom fra ham da jeg ramte det følsomme hoved. jeg stoppede lidt for at trække spændingen ud og kiggede op på ham og fik øjenkontakt og et smil kom fra ham og jeg tog det som tegn til at fortsætte. jeg tog hovedet i munden mens jeg så på ham og han reaktion var jeg længe hoved tilbage i ren nydelse.

jeg fortsatte længere ned af skaftet og tog pikken cm for cm og fik med noget besvær tage hele pikken i munden. det var en skøn følelse at tilfredstille ham og jeg begyndte at sutte langsomt op og ned af pikken og brugte tungen rundt om hovedet hver gang jeg kom til det. jeg arbejde hurtigere og hurtigere indtil jeg kunne mærke han snart ville kommer så jeg stoppede og kom op for at kysse ham. det endte i et langt og lidenskabeligt kys.

efter kyssede tog han initiativ og begyndte at kysse min hals hvor efter han gik ned til mine underbukser som stadig var på og hev dem langsomt af. han vendte mig om på maven og begyndte at kærtegne min røv. det var dejlig han havde bløde hænder og hans kærtegn var dejligt. jeg lå der og nød det indtil jeg mærkede en ny fornemmelse der næsten overvældende mig hans tunge havde fundet ved ind til min stjerne. den nye og ukendte følelse var noget helt for sig og jeg havde aldrig følt noget så pirrende før. efter noget tid med hans tunge i og på min stjerne stoppede han og jeg var nærmest helt slået ud af den overvældene følelse men så spurgte han "har du et kondom" jeg var næsten slået for meget ud til at svare men fik fremstammet et "ja" hvorefter jeg fik peget over på en kasse på min reol han hentede et og det glidecream jeg havde liggende.

han kom tilbage til sengen og fortsatte kort med sin tunge indtil jeg mærkede den kolde glidecream mod mit hul og derefter en fingere så en til og så en trejde. det var dejligt og jeg kunne ikke vente til jeg skulle mærke han pik og længe gik der ikke for nu mærkede jeg han satte pikke mod mit hul og begyndte at presse. han fik med noget besvær pikke op i mig det gjorde lidt ondt men smerten blev hurtigt erstatte af rent nydelse og han lænede sig ned og begyndte at kysse mig lidenskabeligt mens han kørte pikke ind og ud af mig. sådan lå vi lidt indtil han trak ud og fik vendt os rundt så jeg nu sad på ham og jeg begyndte at ride ham .

sådan lå vi flere timer i diverse stillinger og havde lidenskabeligt sex indtil han trak ud og vi rejste os jeg satte mig på knæ og han kom i vild orgasme ud over mig mens jeg kom ud over gulvet under os vi lagde os tilbage i senge og kyssede lidt indtil vi faldt i søvn mig i hans arme tryk og med den bedste følelse i kroppen.
Kommentar