Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare grækere – 4

(Bare grækere - 1)

Karakter: 6.0/3
Visninger: 3846

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Trekant
Det var søndag, og Aram havde sovet hos mig hele natten. Han havde ligget og pillet ved mig hele morgenen. Det var dejligt, faktisk var det jo det jeg savnede, nærhed og kærlighed. Aram vågnede med et sæt, da han så at Atlas og Nikolas jagtede hinanden, nøgne, og til sidst kastede sig i poolen.

”Hvad laver de her? Det er jo søndag, og de arbejder jo ikke om søndagen, de skal ikke være her. Hvad gør jeg, de må ikke se mig.” Han var helt fortvivlet over at de var der, og også at de var nøgne og badede nøgne og legede sammen, og måske også lidt mere end bare almindelig leg. Han kunne ikke lade være med at kigge og alligevel vidste han ikke hvad han skulle gøre af sig selv.

Jeg gav han en krammer, trak ham ind til mig og kyssede ham. Han smilede til mig, men jeg kunne også se panikken i hans øjne. Han kendte Atlas og Nikolas, men vidste ikke, at de også godt kunne lide andre fyre.

Kom sagde jeg, og tog ham i hånden og gik ud til de to andre, som stadig lå og svømmede rundt i poolen. De fik selvfølgelig hurtigt øje på Aram, og så kiggede de bare på hinanden og kiggede op på Aram, og så sagde Atlas stille og roligt. ”Ja, vi har vidst det længe”, og med det mente han, at han godt vidste at Aram godt kunne lide mænd.

Kom i vandet sammen med os andre. Vi bader altid her ude – også om søndagen, der plejer jo ikke at være nogen, og nu gør vi det kun fordi Mads er her – og han sætter stor pris på, at vi er nøgne her, og at vi bader sammen alle sammen. Så grinede vi og Aram kunne igen slappe lidt af. ”Men du skal vide, at når du er her, så er det Mads der bestemmer. Hvis han siger til dig, at du skal slikke hans pik, så er det bare ned på knæ, og ind i munden med.” Atlas grinede, og kunne godt se, at Aram ikke rigtig vidste om det var sandt eller ej. ”Men det er vel heller ikke noget problem, du har vel alligevel haft den i munden det meste af natten.”

Atlas hoppede op på kanten og sad og nød solen, og ikke mindst udsigten til tre flotte fyre. Arams øjne var store da han så Atlas’s kæmpe pik. Det var vist noget han kun havde drømt om eller set i en pornofilm. Den er også bare stor, men den er fucking lækker.

Aram svømmede hen til trappen og satte sig ved siden af Nikolas. De sad nu og snakkede lidt sammen, uden at vi andre kunne følge med i hvad de talte om. Jeg svømmede hen til Atlas, for jeg drømte om igen at få lov til at være sammen med ham og hans lækre udstyr. Jeg stillede mig på bunden og med ansigtet lige op i hans skridt.

”Dejligt udsigt”, sagde jeg til ham, og smilede på den mest charmerende danske måde. ”Tak for i går”, sagde jeg, ”Det var rigtig lækkert at være sammen med jer to”, og Atlas nikkede og sagde at de også havde nydt dagen, men også vores lille ”skuespil” og fælles leg omkring poolen. Det havde været super lækkert, og han havde nydt at være sammen med mig. Jeg stod stadig lige foran ham, og lod nu mine hænder glide op af hans behårede lår, og op til den dejlige pik der lå ligeså fint ud til højre, og de skønne fyldige nosser, som sikkert igen rummede den lækreste lune sperm. Han smilede til mig, på hans egen sexede måde, og lod som om han kunne tage det hele, men jeg havde allerede bemærket at hans pik var begyndt at bevæge sig.

”Du er bare så lækker”, hviskede jeg til ham. ”Og jeg har lyst til at vi skal elske igen, meget snart.”

På en måde forstod han min pointe om ”meget snart”, for hans sagde fluks til Aram og Nikolas og ikke de ville hente noget morgenmad, så vi sammen kunne spise og nyde morgenstemningen her omkring poolen. Og det ville de godt, og så var de jo ude af syne.

Han tog fat i mine hænder, og trak mig op af vandet, han var jo stærk som en okse, og så kyssede han mig vildt og inderligt. Det var helt overvældende, men han var også klar til at vi skulle ”nå en omgang” inden de andre kom tilbage.

”Der går et stykke tid, for den lokale bager har lukket i dag pga fødselsdag i familien”, fortalte Atlas, det vidste han, ”så vi har i hvert fald næsten en time inden de er tilbage.”

Vi lagde os på et par hynder henne ved poolen, og han var hurtig. Han lagde sig ind over mig, og hviskede mig i øret, at han ikke havde kunnet sove i nat for han havde drømt om min lækre røv. Og nu skulle den have pik. Og jeg var med – jeg lagde mig til rette, og han begyndte at slikke mig i røven, alt imens han gned dejligt på min stive pik. Fuck, det var skønt. Jeg kunne mærke hans dejlige store krop, hans lækre håndværkerhænder og jeg kunne fornemme hans insisterende måde at opnå sex på. Men det var skønt.

Han hoppede ned i poolen og drejede mig rundt, så mine ben landede på hans skuldre. Så slikkede han videre, og slikkede også min pik og han legede lidt med mine nosser, som han vidste jeg elsker.

”Du har en dejlig pik”, sagde han, på trods af at det kan være svært at slå hans version af en kæmpepik. ”Jeg kan godt lide de skandinaviske pikke, og jeres dejlige fyldte nosser.” Vi grinede lidt, og jeg sagde, at jeg var blevet helt vild med græsk pik – især græsk håndværkerpik, og så grinede vi endnu mere.

Det var så befriende at være sammen med Atlas. Nu satte han mig op, og tog fat om mig, og bar mig ned i vandet, og vupti så gled hans pik op i mig – ja, det gik faktisk forbavsende let. Jeg var gjort godt klar, tog relativ let imod hans store pik, og han pressede kun lidt på og så begyndte han at kneppe mig. Fuck, det gik nemt, og jeg kunne mærke hvordan hans pik arbejdede oppe i mig, og hvordan han lagde lidenskabelige pres på, så både han og jeg nød hvert et stød. Han var sikkert vant til, at forarbejdet var godt givet ud, når målet var at trænge op uden at de gjorde ondt. Vandet plaskede omkring os, og det var dejligt at mærke at blive kneppet i slowmotion.

Så bar han mig igen op af poolen, og lagde mig på ryggen, stadig med sin dejlige pik oppe i mig og han lagde han sig ind over mig og begyndte at kneppe mig, mens han kærligt og omsorgsfuldt men meget sexet legede med mine stive brystvorter. Jeg stønnede, og var på nuværende tidspunkt så liderlig som jeg sjældent har været, men det her var bare så specielt. Så lænede han sig ind over mig, og vores læber mødtes, og vi kyssede blidt og længe, mens han holdt en kort pause. Jeg kunne stadig mærke hans tykke og spændstige pik der arbejdede helt oppe i mig, og jeg kunne mærke at han havde lyst til at komme, men jeg kunne også fornemme at han gerne ville vente lidt.

Kom sagde han, tog mig i hånden og førte mig hen til kanten af terrassen. ”Prøv at se”, sagde han, og pegede ud over havet. Han stillede sig bag mig, og jeg kunne med det samme mærke at hans dejlige pik igen roligt men sikkert gled op i mig. Her stod vi og nød den bedste udsigt man kan forestille sig, og alt imens bliver man kneppet af den skønneste græske fyr. Jeg kunne mærke hvert stød, der ligesom kom nedefra og op og helt i bund. Han trak sig næsten helt ud, og lod så sin pik glide ind og helt i bund. Det var så dejligt, og han vidste lige præcis hvordan han kunne tænde mit liderlige jeg.

Han kyssede mig i nakken, og bed mig lidt i øreflippen, mens han kælede for mit bryst, og lod hænderne glide ned til mig pik. Den kælede han så også for, og lidt efter tog han mig op, som da vi stod nede i poolen, og så trængte han igen op i mig. Det var så fedt at mærke, og han bar mig hen til poolen, hvor han lagde sig på ryggen, og hvor jeg så sad oven på ham.

”Så”, sagde han, ”kom så Mads, giv den gas. Rid min liderlige græske pik, den elsker din dejlige røv.” Og jeg red, og han skød sit underliv op mod mig. Og samtidig tog han godt fat om mine hofter og lidt efter i min pik, og masserede den grundigt, samtidig med at han nulrede mine nosser – og det er nok noget af det der kan få mig til at komme. Så der gik ikke længe før jeg eksploderede i en kæmpe orgasme, og sprøjtede al min sperm ud over ham. Han smilede og nød hvert et sperm sprøjt, og han lod mig sidde oven på ham, med hans dejlige pik oppe i mig. Så trak han sig ud, og bad mig sutte hans pik indtil han kom, for jeg havde været rigtig god til det dagen før.

Og jeg kunne godt tænke mig at give ham en dejlig orgasme, og sikre at han fik endnu en dejlig oplevelse med mig. Jeg slikkede ned af hans hals og bryst, og suttede på hans brystvorter. Bed lidt i dem, og han klynkede med det samme og stønnede af liderlighed. Så lod jeg min tunge glide længere ned, og nåede så endelig hans dejlige pik, som næsten af sig selv fandt ind i min mund. Jeg trak hans forhud helt tilbage og lod min tunge lege med hans pikhoved, og han var helt færdig. Han stønnede og gispede, så jeg var ved at tro han var ligeved at komme.

Jeg holdt godt fast om hans stadig stive og hårde pik, og lod hånden glide ned om hans lækre nosser. Tog godt fat om dem, og hev lidt i dem, mens jeg tog så meget af hans pik ind i munden, som jeg overhovedet kunne uden at blive kvalt. Han gispede igen, og da jeg igen trak lidt i nosserne, og lod mine fingre glide ned og ind i hans dejlige hul - så blev han spændt som en flitsbue, og han lod al sin lækre sperm vælte ud over mit ansigt, og jeg pumpede hans pik og holdt om hans nosser, så han stadig gispede og stønnede, og der kom stadig flere dejlige sperm sprøjt ud af den lækre pik.

Vi kiggede på hinanden, og jeg slikkede lidt af hans sperm op og kyssede ham, så han selv også fik glæde af de sunde dråber. Jeg lagde mig ind til ham, ja faktisk op på ham, og vores pikke mødtes nu igen, dog knap så stive og aktive, men de havde det ligeså godt som resten af vores kroppe.

Vi lå der indtil de to andre kom hjem, og overraskelsen var stor, da de så os ligge i denne omfavnelse og straks efter også bemærkede resterne af spermen fra enten mig eller Atlas.

”I har da ikke spildt tiden”, kom det fra Nikolas, ”men I har spildt lidt af spermen”, bemærkede han og gik hen og lod en finger samle lidt op. Han var måske lidt skuffet over ikke at have været med.

Aram var lettere målløs, men også ret tiltrukket af situationen. Atlas rejste sig og gav Aram et klem – du skal også nok få lov at mærke fars dejlige pik, men næste gang er det altså mig der skal have danskerpik, sagde han, og kiggede mig direkte ind i øjnene. ”Næste gang, så knepper du mig sønder og sammen – jeg trænger også til pik.”

Så var der morgenmad, og vi kunne nyde hinanden fuldt ud – for vi sad jo alle fire helt nøgne og nød både sol og den lækre morgenmad der var blevet købt.

fortsættes ...
Kommentar