Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare grækere – 5

(Bare grækere - 1)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3654

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Analsex og Natursex
Atlas og jeg havde lavet en aftale til om aftenen. Han kendte et godt sted vi skulle ud og spise, og så kunne vi jo altid se hvordan aftenen skred frem. Jeg glædede mig allerede. En aften med Atlas, og måske en nat sammen, det kunne kun blive godt. Og nu var det åbenbart mig der skulle kneppe ham. Han ville have danskerpik, og jeg ville da være beæret over at kunne levere varen til ham.

Hvis du kan forestille dig en græker klæde sig pænt på, på en elegant og samtidig afslappet facon, med nyklippet hår og med en duft der er afpasset, men samtidig så sensuel at man næsten ikke kan koncentrere sig om at spise. Sådan var Atlas. Jeg havde selvfølgelig også taget pænt tøj på, og jeg vidste jo heller ikke rigtig, hvor vi var på vej hen, og hvad vi skulle.

Han var meget hemmelighedsfuld, og vi kørte i hans gamle bil, som hvis vi var heldige også kunne bringe os hjem igen. Nå, men det går de ikke så meget op i. Vi kørte et stykke længere ud på landet, og ned mod kysten igen, og så drejede han af en lille vej, som kørte både op og ned. Jeg var lost, hvis han stak af nu – men det gjorde han jo heller ikke.

Klokken var 21, og solen var ved at gå ned. Vi kom ned på stranden, og der var ikke et øje, og heller ingen restaurant. Han tog mig i hånden, og vi gik lidt længere hen ad stranden, faktisk et pænt stykke, og så dukkede der pludselig et lille bord op med to stole, og levende lys. Hvad var det for et sted? Det så ret specielt ud. Ret enkelt, men også meget hyggeligt og intimt.

Vi satte os ned. Der var ingen andre, kun os to. Atlas kiggede på mig, og smilede. Nå, sagde han så. Hvad tænker du om mit forslag til restaurant? Ja, vejret var jo fint, og det var stadig omkring de 30 grader. Vi sad på stranden, kun ganske få meter fra havet, solen var på vej ned, der var vin på bordet – og ikke så meget andet. Og så sad den skønneste fyr lige over for mig, smilende og med et lumskt ansigtsudtryk.

”Ja, hvad skal vi så?” spurgte jeg, og kiggede over på ham.

Han rejste sig, og kom over til mig. Han trak sig ind til mig, og holdt om mig. Han kyssede mig, og hviskede mig i øret. ”Take your clothes off, my friend. Vi skal selvfølgelig være nøgne sammen”, og i det samme begyndte han, at klæde mig af. Først min t-shirt hvorefter han kælede med mit bryst og kyssede mine brystvorter, og så røg bukserne – og ja, jeg havde ingen underbukser på, så nu stod jeg altså helt nøgen.

Han kælede videre for min krop, der allerede dirrede af liderlighed, og ja, min pik stod jo allerede ud i luften, det var svært at skjule begejstringen. Jeg gjorde det samme med ham, klædte ham af, og nu stod vi tæt sammen. Han stod bag mig, og holdt mig om skuldrene, kyssede mig på halsen, og så på munden. Jeg var mundlam, og jeg mærkede hans stive pik mellem mine baller – så det var altså ikke kun mig det var liderlig fra starten. Dejligt.

”Lad os lige gå i vandet”, sagde han, tog mig i hånden og sammen gik vi ud i de små bølger. Romantisk – det var vist ikke ordet, det var vildt. Vi svømmede lidt rundt, og han var hele tiden omkring mig, meget omsorgsfuld, og egentlig meget lidt håndværkeragtig, hvis man kan tillade sig at sige det. Det er nok min måde at opleve håndværkere på. Hans hænder var over det hele. Han holdt mit ansigt og vi kyssede, hans kærtegnede min krop, og ja, han legede med min pik og nosser, som han vidste jeg elskede. Hvad kunne jeg forlange mere, og hvad kunne jeg nu finde på at gøre for ham, som han ikke allerede havde gjort meget bedre. Nå, men tiden måtte vise vejen.

Vi gik op og satte os ved bordet, og ved gud, nu stod maden der – det var kommet mens vi var ude at bade. Et kæmpe fad seafood – hold da op. Vi er altså ikke alene, eller hvor skulle det pludselig være kommet fra. Vinen var hældt op i glassene, og der var tændt flere fakler omkring det lille bord. Hold da op – det bliver svært at leve op til, tænkte jeg.

Vi sad og spiste, og vi talte kun lidt sammen undervejs. Han var dog meget nærværende på sin egen omsorgsfulde måde, kælede for mine hænder på bordet, skålede og rørte også mine lår (vi sad ved siden af hinanden), og selvfølgelig også pikken. Vi sad stadig helt nøgne og spiste. Det var meget surrealistisk, men utrolig hyggeligt. Han kyssede mig, og vi spiste længe, fik drukket at par flasker vin og humøret var absolut godt.

Så rejste hans sig, tog mig i hånden, og så skulle vi lige ud og gå en lille tur langs kysten. Jeg vidste godt, at det var så ”de” kunne bære ud, og evt komme med dessert og kaffe, nu kunne han ikke narre mig mere. Vi gik en lille halv time, og klokken var efterhånden næsten midnat. Månen skinnede ude i vandet, og det var så dejligt bare at slentre gennem sandet og vandet, sammen med skønne Atlas.

Så kom vi tilbage. Og ja, han tog røven på mig igen – altså ikke den røv, men fusen, og jeg blev måbende overrasket over hvad mine øjne skuede. En himmelseng var sat op, med myggenet og gardiner omkring, madras og selvfølgelig stadig belysning der gjorde det hele endnu mere romantisk. Bordet og stolene var væk, så nu var der kun sengen.

Han bød mig op i sengen, og han sagde at jeg skulle lægge mig med hovedet i hans skød. Og det kunne man jo ikke undlade at synes om. Med hovedet hvilende i Atlas’s skød, og med udsigt til hans smukke ansigt. Det sorte hår der blæste lidt i vinden, og øjnene der blinkede og strålede på en lidenskabelig måde.

Jeg kunne mærke hans pik, og jeg kunne også mærke at den blev større, mens jeg lå der, men jeg blev liggende. Han begyndte at kæle for min krop, og så gav han mig et par jordbær og et glas med bobler. Han tog et stykke chokolade mellem sine læber, og kyssede mig, så jeg kunne få halvdelen. Her lå vi og kiggede op i den mørke himmel, og nød denne skønne aften med hinanden. Voldsomt vanedannende.

Nu lagde han sig ned ved siden af mig, og holdt armen om mig. Han trak mig ind til sig, og kælede for min krop. Han klemte min overarme, og grinede lidt, og sagde at de vist trængte til lidt træning. Det synes jeg nu ikke de gjorde, men ok, sammenlignet med hans overarme, så kunne jeg godt se at der kunne gøres en ekstra indsats.

Jeg kyssede ham, og takkede for det flotte arrangement. Det havde været meget overraskende, og også meget hemmelighedsfuldt. Han smilede til mig, og sagde at vi kun lige var begyndt. Vi skulle sove her på stranden, men vi skulle elske først. Og jeg skulle give ham danskerpik, som jeg havde lovet. Ok, tænkte jeg, skal vi sove her, og ligge og elske – er de andre gået hjem, eller står de og holder øje med os.

Han sagde, at det behøvede jeg ikke at bekymre mig om, det var der taget hånd om. Han er fuld af overraskelser, og jeg kyssede ham igen – vidste næsten ikke hvad jeg skulle gøre for at dupere ham. Men jeg måtte jo finde på noget, og begyndte at kæle for hans lækre krop. Og han nød det fra første sekund. Han lå og kiggede på mig, og jeg kiggede på ham.

Jeg kælede videre, og lænede mig ind over ham, og begyndte at kysse hans bryst, ned af maven og ned til hans pik. Jeg satte mig op, og kravlede ned mellem hans ben, og han rullede om på ryggen. Jeg tog hans pik i munden, og slikkede blidt og længe, og jeg legede med hans dejlige nosser – det er en god måde for mig at varme op på.

Han stønnede, og da jeg lod hænderne glide ned fra nosserne og ned til hans hul, så gispede han igen, som han også havde gjort om morgenen, lige inden han kom. Jeg skyndte mig at holde op, for han skulle jo ikke komme nu. Hans pik var hård og stiv, og den stod lige ud og var så fristende at kaste sig over, men nu var det jo mig der skulle give ham pik, og ikke omvendt.

Han trak mig ned til sig, vi kyssede og så hviskede han til mig. ”Jeg er aldrig blevet kneppet før. Jeg har aldrig haft en pik oppe i mig. Det er altid mig, der har kneppet de fyre jeg har mødt.” jeg kiggede på ham, han var alvorlig, men smilede også til mig. ”Jeg vil rigtig mærke hvordan det er at blive kneppet, men jeg har været lidt bange for det.”

Jeg kiggede på ham, og tænkte, hvorfor har han ikke fået masser af pik for længe siden, men ok, han fortalte jo lige, at alle ville bare gerne have hans enorme pik, og så var det ligesom ikke rigtig mere tilbage til ham. Så grinede vi igen.

”Ja, men hvordan ved du så, at du allerbedst kan lide danskerpik”, spurgte jeg, for det havde han jo sagt. Og han svarede stille og roligt, at han rigtig godt kunne lide mig, og at han var helt sikker på, at den pik jeg har, ville give ham den bedste oplevelse. Hold da op, tænkte jeg, jeg må håbe jeg kan leve op til det, men han nikkede og sagde at det var han sikker på at jeg kunne. Han havde aldrig mødt så lækker en fyr som mig, og nu var han helt sikker på at han udelukkende var til fyre, men ikke til hvem som helst.

Jeg slikkede ham rundt om nosserne og ned til det lækre hul, og masserede det godt om grundigt. Han skulle jo varmes op, for min pik var jo heller ikke blandt de mindste. ”Tag mig”, sagde han stille og rolig, jeg kan ikke vente. ”Jeg har allerede ventet alt for længe, og nu vil jeg bare mærke dig oppe i mig.”

Jeg lagde mig op på ham, og han løftede benene – han vidste jo godt hvad han skulle gøre, og min pik pressede sig lidt ind. Han gav sig lidt, men sagde ikke en lyd. Jeg pressede lidt mere, og pikken gled længere op i ham. Jeg kunne se på ham, at det gjorde lidt ondt, men han sagde ”bare kom, det er det fedeste jeg har prøvet, du er så nænsom, og jeg elsker at mærke dig som en del af mig.”

Det var sødt sagt, og jeg begyndte at kneppe ham. Trak ham lidt mere ind til mig, og min pik kørte lidt mere ud og ind. Han stønnede og jeg kunne mærke på ham, at han ville have mere. Jeg trak mig næsten helt ud, og pressede så igen pikken helt i bund. Han gav sig, men sukkede også af liderlighed. ”Fuck, det er dejligt det her. Jeg vil aldrig glemme denne aften, og jeg vil aldrig glemme dig og din danskerpik.”

Atlas kunne ikke få nok af min pik, og jeg kunne ikke få nok af Atlas. Han rejste sig op, og mens jeg sad på knæ, så satte han sig henover mig. ”Jeg skal have mere pik”, sagde han, og i det samme gled jeg atter op i hans dejlige varme røv. Hans pik lå op af min mave, og han kyssede mig liderligt og varmt. Jeg kunne mærke hans tunge lege med min, og jeg kunne mærke min pik arbejde i hans skønne røv.

”Tag mig bagfra”, sagde han så. ”Jeg har tit tænkt på hvordan det er. Det er jo ligesom når dyrene parrer sig, og de holder sig jo udelukkende til den stilling.” Så grinede vi igen, og ja, så fik han pik bagfra. Jeg blev efterhånden selv endnu mere liderlig, og kunne begynde at mærke at jeg snart skulle komme.

Jeg lagde mig på ryggen, og sagde at nu skulle han ride min pik indtil jeg sprøjtede hele min ladning langt op i ham. Han lyste op som en glad mand. ”Yes”, sagde han, ”Det har jeg også ventet på, for de fleste af dem han havde kneppet, de elskede at ride på hans pik. Nu var det hans tur til at mærke hvordan man selv kunne bevare lidt af ”magten” ved at sidde ovenpå.

Han gled fint ned over min pik. Han havde tydeligvis vænnet sig til den, og han begyndte straks at ride som en vild, og jeg red med og gav ham det modspil, som jeg var sikker på han gerne ville have. Han er jo en vild hingst, og selvom hingste normalt ikke selv får pik – så er det altså noget vi mennesker godt kan – og han elskede at få pik, det var der ingen tvivl om.

Han red min pik, og jeg begyndte at kæle for hans pik, der stadig stod ud i luften. Jeg tog om hans dejlige nosser, og så begyndte han at stønne og gispe, og i det samme kom han i enorme sprøjt ude over mig. Jeg elsker når han kommer, det er så vildt og inderligt. Han kan slet ikke styre sine bevægelser, og han kan næsten ikke få vejret. Men han valgte at fortsætte det vilde ridt, og min pik måtte også kapitulere, og sendte nu en kaskade af sperm langt op i Atlas. Han red videre, som om intet var hændt, og han malkede mig totalt. ”Åh”, stønnede han, hvor er det en rar fornemmelse at mærke din livseliksir, der vælter ud af din dejlige danskerpik. Det var helt vidunderligt at mærke.

Han kælede for mig, vi kyssede, og han smagte på sig egen sperm, som han havde sprøjtet ud over mig. Han var glad, men det var jeg også – det havde været en fantastisk oplevelse.

Vi lå nu på ryggen og kiggede op i stjernehimlen, og han hviskede til mig: ”Tak for din dejlige måde at introducere mig til danskerpik, eller faktisk har du jo taget min mødom. Ikke fordi jeg har jo selv taget mange andres mødom, men du har givet mig en skøn oplevelse og jeg har nydt din måde at elske på.”

Jeg blev meget glad for hans ord, men også meget ydmyg og taknemmelig. Igen havde han jo ikke ligefrem behøvet at sige det til mig, men det er bare Atlas. Sådan er han.

Vi faldt i søvn i hinandens arme, og vågnede ved lyset der stod op. Jeg havde ligget tæt ind til Atlas, og han havde holdt om mig, som man skulle tro jeg ville stikke af – og det var så nok lige det sidste jeg kunne finde på.

Vi gik i vandet. Jeg fik øje på lidt indtørret sperm på Atlas’ bryst, og slikkede det af. Og så var han tændt. Vi kyssede hinanden, og vores pikke var allerede dejligt liderlige, ligesom resten af kroppen. Vi havde ellers elsket hele natten, men alligevel var vi så liderlige efter hinanden og ikke mindst vores pikke. Vi svømmede lidt rundt, og Atlas var som en delfin i vandet, over vandet og især under vandet, hvor han hurtigt var henne ved mig og min stive pik. Tog den i munden og slikkede dejligt.

Vi stod op og kælede for hinandens kroppe, der sitrede af liderlighed. Jeg ville have ham, jeg kunne ikke tage af sted uden at have mærket hans lækre pik oppe i mig igen. Og det var vist også gensidigt. Han løftede mig atter op, og straks derefter kunne jeg mærke at hans pik var på vej op i mig.

Fuck, jeg nød det, og fuck den var stor – det havde jeg lige glemt. Det var ikke helt uden smerte, men det var smerte på den lækre måde, og inden længe var den på plads i mit varme hul. Jeg mærkede hvordan han kneppede mig, og hørte ham stønne ind i mit øre. Det var så lækkert, og det varede heller ikke ret længe før ham pumpede en ny portion lækker og varm sperm langt op i mig. Jeg tror aldrig jeg har været sammen med en fyr der var så passioneret og som så gerne ville elske på den lækre blide og alligevel heftige og liderlige måde.

Inden vi gik op, så tog han min pik i munden og kælede for min liderlige røv, som stadig var helt udspilet efter han havde kneppet den sønder og sammen. Jeg kom ud over hans dejlige ansigt, og min varmen sperm løb ned af hans kind og hage, og jeg bukkede mig ned og slikkede det af. Det var en dejlig måde at vågne på. En tur i Middelhavet med en skøn græsk gud, og ikke mindst hans lækre pik.

Vi lagde os lidt i solen der var ved at komme på himlen og vores kroppe tørrede ind vi atter måtte tage festtøjet på igen fra aftenen før og køre hjem. Han kørte direkte hen til hvor jeg boede, og jeg sagde til Atlas, om han ikke skulle skifte tøj. Så kiggede han bare på mig, og sagde, jo, men det har jeg allerede på inden under, og så grinede vi igen. De arbejder jo nøgne.
Kommentar