Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare grækere – 3

(Bare grækere - 1)

Karakter: 6.0/3
Visninger: 4052

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex og Trekant
Jeg sad på kanten rundt om terrassen ud til skrænten der førte ned til havet, og her nød jeg solnedgangen ud over Middelhavet. Det havde været en begivenhedsrig dag, og noget overraskende må man nok sige. Jeg var egentlig også ret træt efter rejsen og så det spændende samvær med Atlas og Nikolas. Det havde været så fantastisk at møde dem, og ikke mindst al den dejlige sex vi har haft sammen. Nu sad jeg bare med en drink og nød udsigten – helt alene. Der var fuldstændig stille, dog kunne man høre cikaderne spille i baggrunden, men det hører sig jo også til når man er i Grækenland. Temperaturen var stadig omkring de 30, så det var bare super skønt at sidde her og nyde en lidt frisk havbrise på sin nøgne krop.

Jeg havde stort set været nogen siden jeg ankom her til dette lille ferieparadis, hvor jeg var helt alene, da det var den eneste lejlighed der var færdig og beboelig. Det passede mig særdeles godt, da jeg elsker at være nøgen, også sammen med mig selv. Jeg gik ned i poolen, og mærkede det dejlige vand omslutte kroppen og nu gled jeg gennem vandet, og hen til kanten. Jeg hvilede på kanten og faldt lidt i staver over den flotte udsigt.

Jeg var træt og gik op i lejligheden. Jeg lod døren stå åben, så jeg stadig kunne mærke brisen fra havet. Jeg lagde mig på sengen, og faldt hurtigt i søvn.

Jeg sov trygt, og lagde ikke mærke til at en mørk skikkelse bevægede sig rundt på terrassen, og at han satte sig roligt i en af de stole der stod lige uden for min terrassedør. Han sad og kiggede ind på mig, han kunne se at jeg lå nøgen på min seng, og han så ud til at kunne lide hvad han så. Han tog sig til skridtet, og masserede sin pik, som allerede var ved at være stiv. Han slikkede sig om munden, og man kunne se på ham, at han gerne ville ind og ligge sammen med mig.

Jeg sov stadig, men var nu rullet om på ryggen, og min pik lå nu dejligt op af maven. Den var ikke stiv, men alligevel var der lidt stivelse i den – ikke en morgenpik, men en af de erektioner der typisk kommer i løbet af natten. Skikkelsen ude på terrassen betragtede min krop, og nu lynede han ned og tog sin pik ud og begyndte at sidde og spille pik. Han nød hvad han så, og han nød at spille pik. Der gik ikke lang tid, så kom han. Hans sperm løb ned af pikken, og han tog stille og rolig og slikkede det hele op, gned lidt mere på sin nu knap så stive pik og slikkede igen sine fingre ren for dejlig frisk sperm. Han havde været liderlig siden frokost. Han havde vidst, fra det øjeblik han så mig, at han skulle have pik sammen med mig. Han vidste at stedet her ville være det rigtige for ham. Han var jomfru, han havde aldrig prøvet at være sammen med en mand, men han vidste at det var på tide. Han havde lyst til at prøve at være sammen med en mand, og gerne en som mig.

Han havde siddet og kigget på mig, da vi spiste frokost hjemme hos hans forældre, og han havde også bemærket, at han ”tilfældigt” var kommet til at røre min fod og ben under bordet, men at jeg hurtigt havde taget benet til mig. Vi havde kigget på hinanden, men mit blik havde været mange andre steder end på ham – selvom han er en sød fyr. Han havde siddet og drømt om mig, om hvordan det ville være at være sammen med mig, hvordan det ville være at blive kneppet af mig. Han havde prøvet at kneppe sig selv med en dildo, som han havde fundet ude på en strand, og det havde været dejligt. Men mon ikke en rigtig pik ville være noget andet – noget helt andet.

Han sad nu og tænkte på mig, og da vi mødtes nede på havnen, og hvor vi havde siddet og snakket om alt muligt. Han havde spurgt mig om jeg havde en kæreste, og jeg havde fortalt at det havde jeg ikke, da vi var gået fra hinanden for cirka seks måneder siden. Han spurgte hvad hun hed, og jeg sagde han hedder Axel. Han kiggede på mig, og spurgte om det ikke var et mandenavn, og jeg nikkede. Han vidste ikke rigtig hvad han skulle sige, men smilede bare, og så snakkede vi om noget andet.

Nu sad han her på en stol ude på min terrasse. Og jeg lå bare og sov.

Nu klædte han sig af. Stille og rolig tog han sit tøj af, T-shirt og shorts. Han havde allerede bare fødder, og nu stod han nøgen og kiggede ind på mig. Han gik ind, og satte sig på kanten af sengen, og begyndte at kæle for min krop.

Jeg vågnede med et sæt, og blev voldsomt forskrækket. Han blev ligeså forskrækket, og skyndte sig at udbryde ”Sorry, sorry – it’s Aram, don’t be afraid. I like you, and I wan’t to be with you this night – ok?”

Jeg vidste ikke om jeg drømte eller om jeg sad op i sengen, et helt fremmed sted, men en ung fyr siddende ved siden af mig, splitter nøgen og med stiv pik. Mit hjerte bankede stadig, men nu kunne jeg godt se at det var Aram.

”Er det ok jeg er her?”, spurgte han så og jeg nikkede selvom jeg var voldsom træt. Jeg lagde mig igen ned på sengen, og Aram lagde sig tæt ind ved siden af mig. Jeg lå og kiggede på hans smukke unge ansigt. Og jeg kunne heller ikke lade være med at kigge ned af hans krop og ned til hans stive pik. Den var flot, og den var stiv, og den var helt sikkert klar til andet end at sove.

Jeg kiggede ham direkte ind i øjnene, og så kyssede jeg ham, og han var hurtig til at gengælde. Han ville gerne kysse, og lagde sig hurtigt lidt ind over mig, så jeg tydeligt kunne mærke hans stive pik. Den tredje liderlige græker på mindre end et døgn – og jeg havde ikke selv gjort noget. Miraklernes tid er ikke forbi. Jeg kælede for hans ryg, og han stønnede med det samme, og lagde sig helt ind til mig. Han kyssede mig på halsen og ned på mit bryst, og inden jeg så mig om havde han taget min pik i munden og var begyndt at slikke den og lege med den. Det var lækkert, men det var også lidt surrealistisk.

”I want you to fuck me with your lovely dick”, kom det kærligt fra Aram. Og han fortalte at han havde tænkt på mig siden vi havde mødt hinanden nede på havnen. Han fortalte, at han havde været så fucking liderlig da vi havde siddet og spist frokost hos hans forældre, så han var nødt til at gå på toilettet og onanere. Hans pik havde været så stiv og hård, som han aldrig havde oplevet før – og han fortalte at han var gået resten af dagen og tænkt på hvordan det ville være at blive kneppet af mig. Han havde taget sin dildo og leget med den på badeværelset, og han havde kneppet sig selv, for som han sagde, han ville være parat til den ægte vare.

Men han vidste ikke hvordan han skulle komme i kontakt med mig, så han havde satset og var gået herud, og så havde han håbet at jeg havde siddet på terrassen og var blevet glad for at se ham komme forbi. Nu lå jeg så bare og sov, og han vidste ikke hvad han skulle gøre.

Men nu lå han sammen med mig, og det var helt vidunderligt. Og jeg lå og tænkte på, at nu skulle jeg snart have endnu en græker, som min pik skulle arbejde sig op i, og som gerne ville have en ægte dansk viking-pik. Og jo mere jeg tænkte på det, desto mere liderlig blev jeg.

Jeg kunne se på Aram, at han blev endnu mere begejstret da min pik tog form og voksede, jeg kunne se julelysene i hans øjne. Og han suttede og legede med min pik, som om han var vant til det. Og jeg lod ham gøre det – for det var jo super dejligt.

Jeg rullede henover ham, og kyssede ham blidt og liderligt på munden, og vores tunger legede med hinanden. Gad vide hvor gammel han er, tænkte jeg. Omkring 19-20 år, mere er han ikke, men han er flot og godt udviklet og især hans pik ser ud til at være et godt værktøj, hvis man godt kan lide en rigtig tyk og hård pik – ikke så lang, men virkelig hård. Den var lækker at røre ved, og hans nosser var lige noget for mig. De var helt nybarberede, og jeg måtte simpelthen slikke på dem, og da jeg gjorde det stønnede han allerede voldsomt. Jeg holdt fast om hans stive pik, gned lidt på den, og tog den så ind i munden og lod min tunge glide rundt om det glatte pikhoved. Han var ligesom en flitsbue, og da jeg slikkede hans nosser, og tog dem ind i munden, så var det vist lige før han satte at i et kæmpe spermsprøjt. Jeg slap ham – han skulle gerne holde lidt endnu.

Jeg slikkede ham lidt mere, og det lød til at han nød det, og da min tunge bevægede sig ned omkring hans dejlige hul, så løftede af benene og gjorde klar til at jeg rigtig kunne komme til. Min tunge legede med hullet, og jeg lod et par fingre glide indenfor, og så stønnede han igen inderligt. Han var klar, og jeg lagde mig ind til ham, og min pik prikkede ham lige på hullet, og han smilede og sagde at han var så klar til at tage mig skønne pik. Og så gled den lidt indenfor. Han stønnede vist lidt af smerte, men smilede som om han var i den 3. Himmel. Jeg gled længere op i ham, og begyndte at kneppe ham – fuck det var dejligt, og det syntes han vist også. Han stønnede af liderlighed, og roste min måde at kneppe ham på. Han ville gerne have mere og jeg lovede ham, at det skulle han nok få.

Jeg løftede hans ben og kneppede ham helt i bund, og han nød hver gang jeg skød min pik i bund, og ikke mindst når jeg tog den helt ud, og så kørte den i bund igen. Han var dejlig stram, men samtidig var han også klar til hele min pik. Jeg satte mig op på kanten af sengen og han satte sig henover mig og min pik gled igen op. Jeg mindes lige da Atlas kneppede mig, og havde båret rundt på mig, mens hans kæmpepik var oppe i mig. Jeg prøvede det sammen med Aram. Han var jo ikke så stor, og det gik fint. Vi gik udenfor, mens jeg stadig var oppe i ham og han nød vist hvert sekund.

Vi lagde os på en af solsengene og nu sad han oven på mig og red min pik, mens han ivrigt gned på sin egen stive kæp, og det varede ikke mange minutter før han sprøjtede ud over mig. Han grinede og jeg smilede tilbage. Jeg smagte på hans sperm, og lod ham også slikke mine spermfyldte fingre. Han var ivrig, og fortalte også at han elskede at slikke sin egen sperm, når han onanerede. Han kunne også godt lide at smøre sin dildo ind i sperm, og så lade den glide op i hans liderlige hul. Men nu havde han den ægte vare oppe i hans dejlige røv, og det var endnu bedre end han havde forestillet sig. Han glædede sig allerede til næste gang han skulle have pik, for nu havde han fået rigtig lyst til at eksperimentere.

”Fuck, it was nice. Let’s go and sleep – you are tired”, og det havde han ret i. Vi faldt hurtigt i søvn, eller jeg gjorde, men Aram lå bare og kiggede på mig. Aram lå og kælede for mig, og hans hænder var ofte nede mellem mine ben. Jeg tror nok han onanerede et par gange i løbet af natten, for der kom flere og flere våde pletter på lagenet – men dejlige våde pletter. Frisk græsk sperm.

Jeg vågnede ved, at jeg kunne mærke han pressede sin stive pik ind mellem mine baller og begyndt roligt at køre frem og tilbage indtil spermen atter flød. Det var sgu lidt frækt, men også dejligt at mærke den græske liderlighed og ikke mindst Arams lyst til mig og min krop.

Han lå og kælede på mit bryst da jeg vågnede og han hilste pænt på mig og takkede for min indsats. Lidt fjollet, men det havde åbenbart betydet ret meget for ham. Han fortalte også, at der er ret mange fyre som godt kan lide at blive bollet, og selvom de er gift og har børn. Han kender flere hvor han har hørt, at de har noget kørende ved siden af. Så grinede vi lidt, og han fortalte at han nu var ret sikker på, at han kun er til fyre. Og især nu hvor han havde prøvet den ægte vare – min lækre pik.

Aram er jo en sød lille græsk fyr. Ret typisk græsk, men samtidig også utrolig smuk og charmerende. Han er stadig ret ung, han skal finde ud af sig selv, og godt at man prøver sig selv af og finder ud af om man er til det ene eller det andet. Hans krop kan stadig udvikles, men han har absolut potentiale – også når man taler om det seksuelle. Og jomfru er han ikke længere.

- fortsættes ...
Kommentar