Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare grækere – 2

(Bare grækere - 1)

Karakter: 6.0/4
Visninger: 4123

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Natursex og Trekant
De to græske håndværkere gik tilbage til arbejdet efter vores fælles ”badetur”, men den store forskel var, at vi nu havde lært hinanden rigtig godt at kende, og at vi alle tre så frem til mange sjove oplevelser sammen i de næste to uger, hvor jeg skulle holde ferie her. Men det sjoveste var, at de to håndværkere nu gik nøgne rundt og arbejdede, så jeg havde noget godt at kigge på, som de sagde. Det grinede vi meget af, for hvor ofte ser man nøgne håndværkere – selvom man nok ofte har drømt om at kunne klæde dem af.

Vi kiggede og holdt øje med hinanden, så det var ikke kun mig der kiggede på dem – det var så absolut også dem, der holdt øje med ham danskeren, der lå der og solede sig – helt nøgen og så dejlig ud, og lige til at kneppe – for jeg var klar, når de var klar.

Atlas og Nikolas hed de to, og de kom til at betyde meget for mig. Ikke kun i de to uger hvor jeg holdt ferie, men faktisk i mange år derefter.

Atlas er ret stor, faktisk nok tæt på de to meter. Flot bygget og med klassisk håndværkerkrop. Han har kraftigt sort og lidt langt hår – lidt atypisk, men det passer bare til ham. Tæt kropsbehåring, dog ikke omkring pikken, hvor der er fint trimmet og nosser som er helt glatte og lækre bløde. Atlas har et par dejlige hænder, som han også var dygtig til at bruge – en rigtig håndværker. Hans ansigt er meget imødekommende og smilende, for ikke at sige totalt charmerende og øjnene dybt mørke, kraftig skægvækst, dog lige nu kun med daggamle skægstubbe. Han har en lækker røv, med meget muskuløse baller og hans pik svarer til hans højde – kæmpe stor og nok omkring de 22 cm, og meget flot, ikke omskåret, og med en pæn forhud.

Nikolas er så den mindre af de to græske ”guder”, lidt lavere end mig, så han er vel ikke mere end 1,78. Lidt kraftigere bygget, men på ingen måde overvægtig. Han er meget muskuløs, og hans muskler på overarmene er ret misundelsesværdige. Jeg tror han godt kan lide at træne og holde sin krop vedlige, og det ser også ud til at han gør meget ud af sin krop og udseende. Lækker på den lækre måde. Nikolas har ikke et hår på hovedet, eller han har fjernet det, da han ikke kunne lide sit hår, og fordi det var lidt tyndt. Han har dog en dejlig skægvækst, ikke langt, men så man tydeligt kan mærke hans ansigtsbehåring. Igen lidt atypisk for en græker synes jeg, men det passer godt til ham. Han har en flot overkrop, igen med store lækre muskler og ikke et gram fedt for meget. Hans pik er mere som min egen, omkring de 18 cm og omskåret, og hans nosser er lidt mere hængenosser end jeg normalt bryder mig om, men til gengæld var de dejlige at sutte på, og man kunne tage dem i munden og lege med dem. Han er totalt glat forneden, både over pikken og på nosserne. Helt glat og super lækker.

Begge to har et par tatoveringer på overarmene og brystkasse og Atlas har en stor tatovering på hans ryg – super flot uden at være dominerende. Klassiske motiver og holdt i sort – meget lækkert lavet.

Det var lidt om de to græske guder, som jeg nu lå og kiggede på mens de arbejdede – nøgne foran mig. Et smukt syn, som man ikke kunne få øjnene fra.

”Hvad hvis der kommer nogen? Jeres chef eller nogen andre – hvordan vil I så forklare at I er nøgne?”, spurgte jeg. De kiggede på hinanden, sagde et eller andet på græsk, grinede og kiggede på mig.

”Ja”, sagde Atlas, ”så må vi jo være ærlig og sige, at du har beordret os til at smide tøjet, fordi du bedst kan lide selv at være nøgen, og synes at det vil være pinligt hvis vi går rundt med tøj på.”

Så grinede vi af denne kommentar. Kan man det, tænkte jeg. ”Kan jeg så også beordre jer til at slikke min pik, eller gennemkneppe min understimulerede røv”, spurgte jeg og grinede til de to.

”Ja, selvfølgelig kan du det, svarede Atlas. ”Det er dig der bestemmer, og hvis det er en ordre, så er det bare at gøre det – ellers kan vi jo risikere at blive fyret, og det er så forbandet svært at få arbejde her på øen.”

Vi grinede så vi næsten fik ondt i maven, men samtidig kunne jeg ikke lade være med at tænke på at jeg bare kunne bede om at blive kneppet, så ville de gøre det. Interessant og dejlig tanke.

”Ja, men så tror jeg faktisk gerne I må komme hen til mig, for jeg vil gerne kneppes af din store og lækre pik, Atlas, og det skal være mens jeg slikker og hygger mig med Nikolas’ dejlige pik og nosser.”

De sprang ned fra deres stillads, og var fluks henne ved mig. Vores pikke var allerede dejligt stive efter vores sjove men også liderlige snak. Jeg lagde mig på knæ, og Nikolas sad foran mig, med sin lækre pik lige op i mit ansigt. Jeg mærkede hvordan Atlas begyndte at slikke min røv, og varme den op til hans store dejlige tryllestav, og jeg ventede med længsel. Jeg tror faktisk aldrig jeg er blevet kneppet af så stor en pik, så jeg håber han tager den lidt med ro. Jeg mærkede allerede hvordan spidsen af hans pik rørte mit hul, og jeg kunne mærke lidt presperm fra hans store og stive pik. Åh, det var skønt. Han slikkede videre, og lod sin tunge lege med mit liderlige hul, alt imens han holdt om mine nosser og begyndte at køre lidt på min pik. Det var helt vidunderligt, og jeg mærkede hvordan jeg blev mere og mere liderlig.

Hans tunge blev presset ind i min røv, og straks efter kom der en finger og lidt efter endnu en op i min røv. De kørte lidt frem og tilbage, og bagefter slikkede han igen. Han var super god til at varme mig op, og jeg kunne mærke hvordan mit hul efterhånden slappede helt af. Jeg kiggede op på den store mand, der sad på hug bag mig. Jeg smilede til ham, og sagde at han skulle være forsigtig. ”I know, I know”, sagde han blidt og roligt, ”men Nikolas kan klare begge vores pikke, så kan du også klare min” – og det var jo rigtigt.

Han slikkede mig lidt mere, og smurte mig godt ind i spyt og presperm, og lod igen et par fingre varme sig inde i min snart længselsfulde røv. Hold kæft hvor jeg glædede mig til at blive kneppet af Atlas og hans lækre pik, og mærke hans græske måde at kneppe på. ”Fuck me, please fuck me”, kom det hviskende og stønnende fra mig, og jeg kunne nu mærke at Atlas rejste sig og satte sin store stive og hårde pik mod mit halvåbne hul, og så mærkede jeg hvordan han pressede på. Åh, den var stor. Jeg forsøgte på bedste vis at slappe af, og stønne samtidig, da jeg mærkede hvordan den langsom men sikkert gled op i mig. Jeg kunne ikke koncentrere mig om at slikke Nikolas, men han var meget forstående og kælede i stedet for mig, kyssede mig, og kælede for mine hårde og liderlige brystvorter.

Fuck, nu kunne jeg mærke Atlas glide længere op i mig, og han begyndte at kneppe min røv. Det var en blanding af smerte og glæde, og det blev hurtigt til mere glæde da jeg efter kort tid havde vænnet mig til hans store pik. Han kneppede dejligt, og jeg mærkede hvordan hans pik nu gled næsten helt ud, og så ind i hullet igen, og nu helt i bund. Åh, jeg stønnede og kunne mærke hans dejlige liderlighed brede sig, og jeg kunne igen begynde at tage mig kærligt at Nikolas’ lækre pik.

Atlas kyssede mig på ryggen og i nakken, og hviskede at jeg skulle rejse mig op. Hans pik røg ud af mig og han vendte mig om, kyssede mig på munden – et rigtigt lækkert kys, hvor vi mærkede hinanden. Så tog han fat i mig, og løftede mig op. Jeg skulle svinge benene omkring ham, og i det samme kunne jeg mærke, at hans pik nu igen gled op i mig – mens hans holdt mig tæt ind til sig. Jeg mærkede hans kraftige hænder og hans måde at holde mig på. Meget maskulint og lækkert at mærke. Det havde jeg sgu aldrig prøvet før. Han kyssede mig igen, meget lidenskabeligt og inderligt, og imens kunne jeg mærke hvordan hans pik kneppede min røv. Jeg kunne mærke skønheden ved hans pik, og jeg havde vænnet mig til hans store stive og hårde pik oppe i mig – det var helt vidunderligt, og jeg følte bare lykken brede sig i kroppen. Nu bar han mig ned i poolen, mens han var oppe i mig, og jeg kunne mærke vandet om vores kroppe, mens han stadig kneppede mit varme og liderlig hul.

Jeg havde lidt ondt af Nikolas, men han så ud til at nyde synet af os, og han var nu også kommet hen til poolen, hvor han sad på kanten og spillede på sin dejlige pik. Atlas satte mig ned på et af trinnene, og lagde sig henover mig, bad mig smide min ben henover hans skuldre, og så skulle jeg have mere pik. Jeg kunne ikke få nok – og det kunne han åbenbart heller ikke, og jeg nød hver gang hans lækre grækerpik bankede sig op i mig. Jeg nød at mærke hvordan han kneppede mig på en måde jeg aldrig var blevet kneppet før. Jeg nød at mærke den store pik arbejde oppe i mig, og samtidig mærke hvordan han kneppede blidt og lækkert.

Det var skønt, og så var det første dag i ferien. Kunne det blive bedre?

Nu sad Nikolas ved siden af, og jeg kunne igen tage hans lækre pik i munden, og jeg suttede ham blidt og lækkert, og ganske hurtigt kom han … han må have varmet den godt op, og blevet inspireret af Atlas og mig. Han kyssede mig.

Atlas lagde sig på ryggen, og bad mig om at ride hans stadig stive og liderlige pik. Hvad kunne man ønske sig mere? Jeg gled let ned over den, og det vilde ridt startede det var ikke kun mig der red, det var også ham der var den vilde hingst. Fuck det var frækt, og imens tog Nikolas og gned på min pik, som nu også var klar til at sprøjte. Da han tog mig i munden kunne jeg ikke holde mig tilbage længere, og så skød jeg en ladning ind i munden på ham, hvorefter han kyssede mig og jeg smagte min egen dejlige sperm.

Og i det samme kunne jeg mærke at Atlas var på vej. Jeg red ham stadig vildt og inderligt og jeg kunne mærke at han krampede og kom i den vildeste orgasme, han stønnede og skreg næsten, som jeg aldrig har oplevet – og godt at der er langt til nærmeste nabo. Jeg mærkede hvordan hans sperm væltede op i mig, og hvordan han pumpede de sidste dråber ud samtidig med at jeg kyssede ham blidt og lidenskabeligt.

Vi var ret udmattede, og nu lå vi igen og pjaskede lidt rundt i poolen og kølede lidt af, vi kyssede lidt på kryds og tværs, og kunne heller ikke holde hænderne for os selv.

”Så er pausen slut”, kom det fra Nikolas. ”Nu er det tilbage til arbejdet, og jeg håber ikke at vi skal kneppe dig inden for den næste halve time”, og så grinede vi alle tre. De to steg op af vandet, og lod mig ligge og flyde rundt i poolen, og de gik igen op og arbejdede videre – nøgne og smukke. Jeg kunne ligge der og kigge ud over Middelhavet og filosofere over hvad der lige var sket, og hvor heldig man har været, når man nu gerne ville gøre noget godt for sig selv.

Fuck, sikke nogen græske håndværkere, og nu forstår jeg bedre hvorfor det ofte tager længere tid med at få ting gjort færdigt sydpå – de håndværkere skal jo klare meget mere end de danske. Der har vi bestemt noget at lære, og hvis vi havde sådanne håndværkere så kunne det godt være jeg skulle overveje at få bygget lejligheden om derhjemme i Valby. Måske skulle jeg tilbyde dem et job i Danmark, de kunne jo bo hos mig mens vi ”byggede” om, hvis vi nogensinde ville nå til det.

Fortsætter ...
Kommentar

Navn:stmc70
Dato:30/04 2019
Ser frem til næste historie. Hilsen fan fra Valby
 
Navn:Kokkedal2980
Dato:01/05 2019
Tak for din søde kommentar - jeg elsker st skrive disse noveller, og jeg er snart klar med den næste del. De kan noget de grækere.