Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters eventyr del 5

(Peters eventyr)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 5653

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 5a.: Dennises far går over stregen.

Hold kæft, knægt. Se at finde noget at smøre med, bare et eller andet. Tag olien ude i køkkenet, men rub dig!
Hurtigt var Dennis tilbage med en halvfuld flaske madolie, som han rakte til sin far, mens han forskrækket, men også lidt nysgerrigt kiggede på min brændende røv.
Faren hældte en god portion ud på min røv, og rakte flasken tilbage til Dennis. Bliv stående der og følg med i, hvordan det går sådan nogle små bøssedrenge. Og så begyndte han at gnide olien ud over mine baller, mens han masserede dem skiftevis blidt og noget hårdere. Olien gjorde godt mod mine ømme baller, og det samme gjorde masseringen, også selv om det gjorde ondt, når han tog kraftigt fat. Jeg følte en herlig seksuel stimulering. Pikken kunne vel ikke blive stivere, men saften løb, og jeg ventede spændt på, om han ikke ville gøre noget mere ved røvhullet.
Det havde jeg ikke behøvet at være nervøs for, for det var netop det sted, hans planer koncentrerede sig om, hvilket jeg hurtigt fik at mærke.
Hæld lidt mere lige her ned i hullet, kommanderede hans far, idet han med begge hænder trak kanterne til side, så der blev en lille fordybning, som Dennis hurtigt fyldte med olien.
Nu begyndte hans far at gnubbe frem og tilbage med flere fingre over røvhullet,, afvekslende med, at han åbnede det lidt og nulrede kantfolderne mellem to fingre.
Så begyndte han det, jeg havde ventet så spændt på: han begyndte at presse en finger ind gennem røvhullet. Efter den behandling, han havde givet mig forud, og al den olie, der lå omkring hullet, gled den ret let ind. Det gav et gisp i mig, da den trængte helt gennem ringmusklen, og ondt gjorde det ikke, som jeg havde frygtet, men det var jo foreløbig også kun en finger.

Så knægt, nu begynder din egentlige indvielse. Lille bøsserøv, du er jo helt væk, og om et øjeblik bliver det endnu bedre, når jeg finder din prostata, også selv om du ikke ved, hvad det er for noget, men det vil ikke forhindre virkningen, når min finger begynder at massere den!

Jeg kunne ikke tilbageholde et tydeligt ÅHH! da hans finger trængte længere ind og pludselig ramte et eller andet, som nærmest sendte en elektrisk strøm gennem mig.
Nå, der har vi den! hørte jeg ham sige. Se nu godt efter Dennis, nu skal jeg give din ven en tur på hans lille sædblære, som vil sende ham ind i den syvende himmel. Hør bare hvor han nyder det!
Og det gjorde han!

Ohh! Ahh! Åhh! Ååååhhhh! jaaaaaah, det er gooodt! ååååååhhhh bliiiv ved, deeeeer, ja, deeeer, .ååååååååhhh jaaaahhhhh, bliiiiiv veeeeed!

Dennises øjne blev større og større, og det samme gjorde hans pik. Det var tydeligt, at dette uvante og overraskende syn virkede kraftigt stimulerende på ham. Hans far bemærkede reaktionen og nød synet af den voksende pik. Nu var vi tre, der havde fornøjelse på samme tid.
Leg lidt med den! Stil dig helt tæt på, så jeg kan se din pik samtidig med din vens røvhul. Det, jeg har fat i her inde i hans røv, er sædblæren. Du kan høre, den er temmelig følsom og giver stor fornøjelse. Din tur kommer om lidt!

Ååååhhh det er godt! Nuuuu! Nuuuu! Nuuuu kommer jeg! Ååååh, ååååhhhh! Og jeg kom, som jeg aldrig var kommet før i mit korte sex-liv, endnu bedre end med Marc i sex-butikken, og det selv om der ikke havde været anden berøring af min pik, end den jeg kunne skaffe den ved at gnide så kraftigt mod hans bule som min stilling tillod.
Jeg kom i tre eller fire bølger, og Dennises far blev ved med at gnide sin finger hen over sædblæren til han var helt sikker på, at jeg var færdig med at skyde.

Mens jeg kom i både pik og røv, havde jeg spændt hele kroppen, så både hoved, overkrop og benene havde løftet sig til næsten vandret. Nu sank jeg helt sammen og lå slap hen over hans knæ.
Så, op og stå, nu er det Dennises tur.
Jeg rejste mig og så ned ad min endnu dryppende pik mod det våde område i hans skridt og endnu længere ned til plamagen på gulvet under stolen.
Hent noget køkkenrulle og tør det op. Og kom så her Dennis og læg dig på samme måde som Peter.
Mens jeg var på vej frem og tilbage til køkkenet, hørte jeg lyden af endnu nogle klask mod bar hud, og nogle overraskede, små skrig og støn fra Dennis.
Jeg fik tørret op, og fik besked på at hælde olie på Dennises røv, som han havde gjort for mig.
Den var blevet helt kold, forklarede hans far med en lille latter, det virker bedst, når den er varm, og så begyndte han masseringen og hvad deraf fulgte, og det var tydeligt på de lyde, der kom fra Dennis, at han nød behandlingen lige så meget, som jeg havde gjort.

Hør Peter, sagde hans far, da Dennis havde rejst sig. Klokken er ved at blive mange, hvornår skulle du være hjemme. Jeg forklarede ham det. Det må jeg hellere ordne, vi er langt fra færdige endnu, hvad er jeres nummer?
Jeg hørte, at han talte i telefonen i den anden stue. Nej frue, det er slet ingen ulejlighed. Ja, vi er lige i gang med et spændende spil, som vi nødig vil afbryde. Vi er alle tre spændte på, hvordan det vil slutte! Jamen det er fint, så siger vi det. Farvel, ja, jeg hilser Peter og kysser godnat!

Så er det i orden, forkyndte han glad og tydeligt ophidset, så har vi al den tid, vi behøver. Hent to hovedpuder, Dennis, og selv begyndte han at rydde ting ned fra et lille bord, der stod ved væggen. Da Dennis kom med puderne, havde hans far flyttet bordet ud midt på gulvet, og puderne blev lagt på det.
Så Peter, så lægger du dig op på ryggen på puderne.
Det var en del for kort til mig, så da jeg lå på det, hang mit hoved ud over den ene kant, og mine ben ned over den anden, men det ændrede Dennises far snart på. Han løftede først mine ben op, så fødderne var helt oppe ved siden af hovedet. Hold fast med armene under knæene, kommanderede han, og så trak han mig hen mod sig, så min røv lige stak lidt ud over kanten, og samtidig kom mit hoved lige ind over bordet, så jeg kunne hvile det på pladen. Han justerede puderne lidt, og så fik han Dennis til at hælde ny olie ud over både pik, nosser og røv, og med det samme gik hans far i gang med at stryge og massere alle mine ædlere dele, som lå frit fremme for både syn og berøring. Bevidstheden om, at ikke blot hans far, men også Dennis på den måde havde det bedste udsyn til begivenhederne i forbindelse med de stadige strygninger, fik igen min pik til at dunke lifligt, og tilfredse sukke til at undslippe min mund.
Hæld lidt olie på Peters mave og begynd at massere båden den og hans bryst, og tag dig først og fremmest af hans brystvorter, sagde hans far, og Dennis var mere end villig til at gå i gang.
Og nu var fingeren igen i mit røvhul!
Denne gang nøjedes den ikke med at massere min sædblære, nej, den blev kørt rundt i alle retninger, som om den udforskede det indvendige af hullet, og samtidig pressede han den mod siderne, så musklerne efterhånden slappede helt af. Pludselig trak han fingeren ud, men kun for straks efter at presse den og nabofingeren ind.
Aaavvv! stønnede jeg, det gjorde lidt ondt!, og jeg kunne mærke, at musklerne helt af sig selv strammedes om hans fingre.
Det går hurtigt over, sagde hans far, bare slap af, så godt du kan, og han holdt fingrene stille, til han mærkede at stramningen aftog. Så begyndte han langsomt at køre de to fingre ud og ind, og lidt efter at dreje dem rundt, først til den ene side, så til den anden. Da jeg slappede helt af, og da han uden hindring kunne køre dem ind og ud, trak han dem igen helt ud, men derefter prøvede han at presse hele tre fingre ind. Lige i begyndelsen mærkede jeg ikke den store forskel, men da han pressede dem længere ind, var det helt tydeligt, at de fyldte en hel del mere end før, og det gjorde igen så ondt, at jeg udstødte et lille skrig.
Straks holdt han op med at presse, men med den anden hånd begyndte han igen skiftevis at gnide min pik og massere mine nosser. Gør det meget ondt? spurgte han. Jah, nej, jo lidt. Vent bare et lille øjeblik. Det gjorde han, men så pressede han igen. Det gjorde stadigvæk ondt, jo mere af fingrene, han pressede ind, men nu ville jeg have det, og jeg var klar over, at han gjorde det for at forberede mit hul på hans pik. Jeg var nu så liderlig af den fælles behandling af min røv, min pik og nosser, og den behandling, Dennis gav min mave, bryst og ikke mindst mine brystvorter, som han tydeligt fandt mest interessante, da de var vokset og stivnet under hans behandling, så jeg pressede tænderne sammen.
De bliver stive næsten lige som en pik, udbrød Dennis forbavset.
Det betyder, at Peter nyder, at du masserer dem, forklarede hans far, er det ikke rigtigt, Peter?
Jo, jo, det er fint stønnede jeg, bliv bare ved, og du må godt gøre det lidt hårdere.
Det tog både Dennis og hans far som en besked, for de begyndte begge at arbejde hårdere. Farens fingre var nu så langt inde, som de kunne komme, for resten af hånden stødte mod mine baller. Han drejede dem rundt og rundt, og så var de ude. Det virkede pludselig helt tomt, og jeg mærkede for første gang den underlige fornemmelse, at kold luft trængte ind gennem et hul, der stod helt åbent.
Dennis havde i nogen tid kigget mig dybt i øjnene, og uden at han stoppede fingrenes leg med mine brystvorter, pressede han et kys mod mine læber. Så løftede han hovedet igen og kiggede mig i øjnene. Jeg så nok først lidt forbavset ud, så smilede jeg til ham, hvilket han tog som tegn på, at det var helt i orden, og han godt måtte fortsætte, og det gjorde han så. Imens havde hans far trukket bukserne af og frigjort sin pik, der længe havde været forhindret i at nå sin fulde hårdhed. Han gav den et par tag med hånden, og snart havde den rejst sig i hele sin herlighed. Han stillede sig igen hen mod min bagdel og startede med at gnide den mod min pik og nosserpung, først til den ene side og så til den anden, hvilket bl.a. betød, at den blev godt smurt ind i det overskud af olie, der havde samlet sig der. Både Dennis og jeg havde løftet hovedet for at se på hans redskab. Det var efter mine begreber uhyggelig stort, både længere og tykkere end min egen pik. Forhuden var trukket helt tilbage bag et mørkerødt hoved, der glinsede vådt og indbydende af piksaft, og på størrelse med ….med …. jo, med en bordtennisbold, tænkte jeg. Bag den meget tydelige nakke trådte årerne frem på et skaft, der først var noget smallere end hovedet, men som derefter blev tykkere over midten for så igen at smalle lidt ind, og hvor det endte i en tæt bevoksning af mørke krøller, hang der under det en mørk og tung pung med kugler dobbelt så store som mine. Hold kæft hvad der måtte kunne være af sperm i dem!
Så min lille bøsseven, nu kan jeg ikke vente længere, så nu får du den ægte varer, sagde han og placerede pikhovedet lige mod mit jomfruhul.
Fascineret havde Dennis og jeg fulgt forberedelserne, men da pikken nu pressede mod åbningen, gjorde det trods de grundige forberedelser så ondt, at jeg kastede nakken tilbage og gav et højt skrig.
AV, AV, AV AVVVVV!!! TAG DEN UD, TAG DEN UD!!! skreg jeg.
Men nu havde lidenskaberne fået overtaget over omsorgen.
Hold kæft knægt, og tak du din skaber for, at du ikke fik det på samme måde som jeg i Singapore da jeg var 16, hvor tre mænd tog min jomfrudom i en mørk gyde, og uden nogen forberedelse!

Og pludselig var han i tankerne igen i den mørke gyde. Han havde hyre og var gået i land med nogle andre af besætningen. De havde strejfet fra det ene værtshus til det andet. Havde alle fået en del over tørsten. Han var gået ud for at brække sig, og da det var overstået, ville han tilbage til skibet. Han var faret vild, havde mødt de tre mænd og spurgt dem om vej. Bare følg med os, lille ven, havde de sagt, og forekommet venlige nok. De havde gået et stykke tid, mens mændene indbyrdes snakkede deres uforståelige sprog. I gyden havde de to af dem pludselig grebet hver en arm og holdt dem fast bag hans ryg, mens den tredje havde taget ham i skridtet idet han sagde: Now you want to fuck! Så havde manden spændt hans bælte op, trukket både bukser og underbukser af ham. Med dem om anklerne og en mand i hver arm, havde de bøjet ham forover og på skift pløjet deres pikke ind i hans uprøvede røv. Efter hans første skrig havde de presset en klud ind i hans mund. Det havde i starten gjort vanvittig ondt, og han havde været sikker på, at de havde sprængt noget i hans røv, men da den tredje var i gang, var smerten blevet blandet med en ny følelse af vellyst. Hans egen pik var stivnet, og da manden afleverede sin ladning dybt i hans røv, var han selv kommet med sådan en kraft, at noget af sæden var sprøjtet helt op i hans hoved, som jo havde været bøjet dybt ned. Den oplevelse havde været bestemmende for hans sex-liv, lige til han havde truffet Dennises mor.

Dennis, kys ham for satan på munden, kys ham dybt, så han får andet at tænke på.
Dennis lagde straks sin åbne mund mod min og kvalte mine skrig.
Hans far trak pikken lidt tilbage og stødte så hårdt frem, hvorved han trængte ind, så det store pikhoved gled gennem ringmusklen, som derefter trak sig sammen over den smallere del af skaftet. Så stødte han igen til, og smerten var der igen, da han forsøgte at presse den tykke midterdel ind.
Jeg stønnede og vred mig, men Dennis holdt mit hoved fast, og hans far trak sig igen lidt tilbage, dog ikke længere, end at pikhovedet blev inde bag ringmusklen, og så stødte han så kraftigt frem, at hele den tykke del passerede ind, og ved det næste stød mærkede jeg hans nosser mod min bagdel.
Der lød et dybt suk af tilfredshed. ÅHHH JAAAAHHH!! det er godt. Det er nok 15 år siden, jeg sidst har været inde i sådan en røv. Slap nu bare af lille bøsseknægt, om lidt vil du tigge og be' mig om at give dig pik. Og bare rolig. Du skal få al den pik, din lille røv har længtes efter.
Og så tog han fat i min pik igen, og idet han begyndte at gnide den stiv, arbejdede han med små stød dybt inde i min røv. Smerterne var stadig ret voldsomme, men Dennis var begyndt at suge sig ind i min mund, og nu gik han også på opdagelse med sin tunge, og da den mødte min kunne jeg ikke lade være med at svare igen, og snart pressede og snoede vi os om hinandens tunger.
Stik din pik i munden på ham, kommanderede hans far nu. Sådan en liderlig bøssedreng vil nyde at blive kneppet i mund og røv på en gang.
Dennis løftede hovedet og kiggede mig igen i øjnene. Jeg stønnede højlydt af den stadige smerte i røven, men nikkede til Dennis, at han godt måtte. Jeg drejede hovedet og kunne se hans helt rejste og dryppende pik, men han var ikke høj nok til, at jeg kunne få den i munden.
Læg dig på knæ på en stol. Sagde hans far, som nu arbejdede med længere stød. Trak sig så langt ud, at kun pikhovedet var inde og stødte så helt i bund. Ved denne bevægelse gned pikhovedet mod min sædblære både når det gik ud og når det gik ind, og denne massering fik langsomt nydelsen til at få overtaget for smerten.
Dennis havde nu fået sig anbragt på knæ på en stol, hvilket betød, at hans pik nu var en smule over mit hoved, så han ved at presse den nedad med den ene hånd fik anbragt pikhovedet lige ud for mine læber. Jeg rakte tungen ud, rørte prøvende ved hovedet og fik for første gang den ramme og samtidig noget fade smag af piksaft i munden. Så rykkede Dennis længere frem, og med ét havde jeg hele pikhovedet i munden.
Jeg ville smage så meget af hans saft som muligt, så jeg slikkede omhyggeligt hele hovedet rent. Der kom til stadighed ny saft ud af pikspalten, så jeg koncentrerede mit tungearbejde der. Uden at vær bevidst om det, havde jeg netop gjort det, der gav Dennis den største fornøjelse , så snart stønnede han om kap med sin far.
Bevidstheden fløj fra pikken i munden til pikken i røven og tilbage igen, men nu stoppede den ved røven, hvor faren på sin side havde sat tempoet op, og idet han flyttede hænderne til et fast greb om mine hofter, dels stødte han og dels trak han mig mod sig i hårde dybe stød. Han havde været sex-ophidset i nu snart to timer, så det varede kun kort inden hans stønnen gik over i en slags enetale med: jaaa, jaaa bøsserøv, nu får du snart min ladning. Nuuu, nuuu , nuuu kommmmeeer det. Ååååhhh, jaaah, ååååhhhh, jaaaahhh, den snævre bøsserøv, det errr såååå gooooddt, Nuuu,nuuu.
Og mere af samme skuffe, og samtidig stødte han hårdere end nogensinde, og så mærkede jeg pikken svulme og den varme strøm langt oppe i min tarm.
Åhhh, jaaahh, sukkede han, da den sidste bølge døde hen. Han nærmest faldt sammen over min krop, så min pik og nosser blev klemt mellem vores kroppe. Hans mund var ud for mit øre, som han kyssede og hviskede:
Åhh Peter, du har en dejlig røv. Så snævert kan jeg ikke huske det har været før. Kunne du li' det? Gjorde jeg dig ondt? Alt imens kunne jeg mærke, hvordan hans pik, som han stadig holdt i min røv skrumpede noget ind, så presset tog af. Men jeg havde ikke selv fået udløsning, og frem for at glæde mig over det mindre pres følte jeg nærmest at der manglede noget i røven. Svare på hans spørgsmål kunne jeg dog ikke, da Dennis nu var blevet så ophidset af den behandling, jeg havde givet hans pikhoved, at han var begyndt at kneppe min mund rigtigt, og jo mere ophidset han blev, jo hårde og længere stødte han ind. Hans far fulgte fascineret med i pikkens bevægelser ud og ind, og pludselig lænede han sig over mod den og satte tunge og læber mod skaftet af sin egen søns pik, så han på den måde fik sin del af fornøjelsen. Denne ekstra stimulering og måske også tanken om, at hans far suttede på hans pik, var for meget for Dennis, så med små skrig og nogle få ekstra kraftige stød, der fik pikken til at trænge helt ned i min hals, så jeg følte, at jeg var ved at blive kvalt, kom han i lange sprøjt. Det lykkedes mig at trække hovedet så langt tilbage, at jeg igen kunne få luft, og samtidig fik jeg hans næste ladning i munden. Pludselig skubbede hans fra Dennis væk fra mig, idet han straks greb hans pik i sin egen mund, så han på den måde fik den sidste ladning af sønnens sperm.

ÅH, er der noget som frisk drengesæd. Tænk, at jeg igen skulle opleve det, og så min egen søns!

Denne oplevelse, og måske ikke mindst ophidselsen ved at have fået sin egen søns sæd i munden, fik hans pik til at genvinde kraften, og jeg mærkede igen, hvordan røvåbningen blev presset til det yderste, men denne gang skete det til min store tilfredshed. Ville han bare kneppe mig igen. Og det ville han!
Ikke bare ville han. Nu havde han fået udløsning for den ophobede sæd, så nu kunne han begynde på løjerne.
Så dreng, så tager vi fat igen, og denne gang går vi rigtigt til den. Og han begyndte straks med lange dybe bevægelser ud og ind, og ud og ind idet han samtidig flyttede lidt på sig, så den ligesom kom fra skiftende retninger og på den måde ramte nye steder inde i mig.
Åh, Ja, ÅHHH, JAAAHH, DEEERR, DEEERR, sukkede jeg, bliv ved der. Det var det han kaldte sædblæren, der nu igen var under behandling af især pikhovedet, og glædestårerne løb ud af både mine øjne og af pikspalten.
Dennis forholdt sig kun passiv i kort tid, så tog han igen fat på mine brystvorter. Sugede dem ind i munden, kildede dem med spidsen af tungen og gav ind imellem den hårde tip nogle små bid, som både sendte smerte og vellyst.
Nu tog hans far igen fat i min pik og driblede nogle gange op og ned ad skaftet og ud over pikhovedet, og nu var den samlede behandling, jeg var under steget til sådanne højder, at jeg ikke længere kunne holde udløsningen tilbage, men sendte fire lange ladninger ud over mave og bryst.
Dennis lod straks munden cirkle rundt og sugede og slikkede hver en dråbe op, mens hans far gik over til en variation, hvor han trak sig helt ud, for straks efter at sende pikken helt i bundt, en behandling, som igen fik mig til at sukke og stønne højlydt.
ÅHHH, JAAAHHH, ÅHHH, JAAAHHH, giv mig den, giv mig den hårdt. Meerreee, meeerrree. Det lod hverken faren eller Dennis sig sige to gange. Faren satte både tempo og styrke op, og Dennis snappede hårdere til i mine vorter, så jeg var ved af frygte, at han skulle bide dem af.
Det tog vel et helt kvarter denne gang, inden Dennises far gik ind i opløbet og med nogle stød så dybe, som om han også prøvede at presse nosserne ind, kom han i ladning efter ladning.

Da det sidste skud klingede ud, lænede han sig ind over mig og kyssede mig længe og dybt.
Ah, lille bøssedreng, det var godt, det bedste i mange år. Hvad siger du selv?
Jeg småstønnede stadig af vellyst. Jeg havde ikke troet, noget kunne være så dejligt, fik jeg endelig fremstammet.

Far, så er det min tur, sagde Dennis, der allerede længe havde fremvist en ny stiverik.
Hent lige først en øl og et par colaer i køleskabet, sagde hans far.

Snart lå Dennis parat på bordet med benene oppe, så ophidset var han blevet af at se mig blive voldtaget og gennemkneppet. Kom nu far!
Ja, ja, tøv lige lidt, jeg skal lige samle kræfterne igen, sagde hans far og tømte flasken.
Stik den ind, stik den ind, tiggede Dennis.
Rolig, rolig, vi bliver nødt til at forberede dig lidt bedre. Så tog han olien og begyndte at gnide Dennis på samme måde, som jeg var blevet det, og på samme måde havde han snart tre fingre på arbejde inde i hans røvhul, og Dennis både skreg, stønnede og sukkede, men blev ved med at sige mere, mere, far, stik den nu ind.
Vi skal prøve noget andet, sagde hans far pludselig og trak fingrene ud. Vi går ind på dit værelse, Dennis.
Kommet derind fjernede hans far dynen, fik mig anbragt på ryggen på sengen med fødderne på hovedpuden og Dennis liggende på knæ hen over mig. Hans far flyttede lidt på os, indtil vi var anbragt sådan, at Dennises hoved var lige over min pik, hans pik til gengæld lige over mit hoved og hans røv så tæt på enden af sengen, at hans far let kunne komme til.
Gå så i gang med at sutte hinandens pikke, sagde hans far, og da vi var kommet godt i gang, jeg med en pudeunder hovedet, satte han sin pik mod Dennises brune hul. Sådan som jeg lå, kunne jeg se lige op på begivenhedernes centrum, og derfor var jeg helt klar over, hvorfor Dennis pludselig bed i min pik, det var, da hans fars pikhoved gik ind.
Åh, ja, stønnede hans far, åh, ja, det er bare så skønt, søn. Dit hul er lige så snævert som Peters, og så er det min søns! Han blev ved med at snakke og stønne mens han langsomt begyndte at køre ud og ind og dybere og dybere for hvert stød, og han var jo også den eneste af os, der kunne komme til at sige noget. Snart var han helt i bund og begyndte det grundige og gedigne arbejde med hurtige korte stød afvekslende med langsomme, grundige, hvor pikhovedet bevægede sig hele vejen fra åbningen til inderst i tarmen.
Vi havde alle tre tømt os flere gange i løbet af aftenen, Dennis og jeg mest, men alligevel var det ham og mig, der kom først - først Dennis, som jo også blev bearbejdet i alle enden og kanter, og lidt efter jeg, men hans far havde større udholdenhed. Han fik mig til at kravle væk, og uden at trække sig ud, drejede han Dennis om, så han kom til at ligge på ryggen, igen med bene højt løftet, og så fortsatte hans far endnu hårdere end før.
Nu var Dennis ved at have fået nok, og bad sin far om at holde op, men han kørte uhæmmet videre.
Nej, nej, søn, du skal have mere endnu, og du skal have det hårdt, det er lige hvad din røv har godt af. Efter det her, vil den længes efter pik resten af dit liv, og først og fremmest efter din fars. Den første pik glemmer man aldrig. Og så kravlede han op på knæ på madrassen, fik hovedpuden ind under Dennises røv, pressede hans fødder op over hans hoved, lænede sig frem over ham, og så kørte han så hårdt og vildt, så hans nosser og lænder klaskede mod Dennises røv med en næsten lige så høj lyd, som dan han havde givet ham røvfuld, og samtidig stønnede og sukkede han selv højere end før:
Ikke mere, ikke mere, far, det gør ondt, det gør ondt, stop!
Ååhhh, jaaah, åååhhh, jaaah, og så er det min egen søns røv, min søns røv, åhhh, jaaah, åhh, åhh, åhh hvor det dejligt, hvorfor har jeg ikke gjort det for længe siden? åhh, åhh, åhh fortsatte hans far helt døv for Dennises bønner.
Så trak han sig pludselig helt ud, gav pikken nogle kraftige gnid med den ene hånd, og så ellers ind igen og helt i bund, og nu kom han endelig i en strøm af sukken og stønnen, mens han gispede nu kommer det søn, nu kommer det, tag din fars sæd, din fars sæd, og så faldt han sammen over Dennis, som langsomt sænkede benene, og sådan lå de længe begge, inden hans far trak sig ud.
Vi sluttede aftenen med endnu en øl og colaer, inden Dennis og jeg kravlede i hans seng sammen, og så udmattede og udtømte, vi var, sov vi hurtigt.

Fortsættes: Skriv meget gerne til forfatteren med din mening. Jeg har et par billeder, som jeg synes passer til historien. Er du interesseret i at se dem, så sender jeg dem gerne.
Kommentar