Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters eventyr del 6

(Peters eventyr)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 5373

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 5b.: Skovturen med Marc.

Jeg var henne hos Dennis allerede ved 10-tiden. Han var også klar, og vejret var helt perfekt til en skovtur. Vi havde begge klædt os hensigtsmæssigt, ja, vi havde da også aftalt, hvad vi hver især skulle have på. I det hele taget havde vi talt meget sammen i ugens løb, ikke kun om, hvad vi kunne vente os på denne lørdagsudflugt med Marc, men også - og ikke mindst - om, hvad der var sket hjemme hos Dennis sidste fredag. Vi var blevet overrasket af hans far, mens vi sad og kiggede på bøssebilleder på nettet og samtidig gned vores egne og hinandens pikke - bukserne havde vi smidt. Dennises far havde reageret ved at give os begge en ordentlig røvfuld i den bare, det var måske ikke så mærkeligt, men det mærkelige, som vi havde talt meget om, var dels at vi begge var blevet seksuelt ophidset af røvfulden, eller sagt mere lige ud, vi havde fået nogle ordentlige ståpikke, mens vi fik smæk, og dels det, at Dennises far var begyndt at interessere sig for mit røvhul. Han var stoppet, havde smidt mig ned og var løbet ud af ikke bare stuen, men huset, da Dennis havde råbt: Far, hvad er det du gør! Jeg må indrømme, at jeg var blevet lidt skuffet, for den følelse, han havde givet mig ved masseringen af mit røvhul, havde været helt fantastisk. Vi var blevet enige om, Dennis og mig, at han også selv var blevet ophidset og havde været på vej til at ville røvpule mig, da Dennis stoppede ham.

Men nu stod vi her ved stationen og ventede på Marc. Jeg havde mine snævreste korte bukser på, naturligvis som sædvanlig ingen trusser, så min pik og nosser kunne tydelig ses gennem det ret tynde stof, og når jeg gled lidt frem i sadlen, masserede saddelspidsen nosserne på en dejlig måde, så man behøvede ikke komme helt tæt på, for at konstatere, at jeg var på vej til at have en hel fin erektion. Dennises bukser var nærmest lige tvært imod - ja, altså kun bukserne, pikken havde det helt på samme måde - for de havde ret vie ben. Allerede mens vi cyklede her ned, havde jeg lagt mærke til, at man let kunne kigge op i buksebenet og se både pik og nosser, mens vi cyklede, og nu, hvor vi stod og ventede overskrævs på cyklerne og ind imellem sad på sadlen, løftede hans pik også helt tydeligt buksestoffet. Der var ikke så stor risiko for, at der kom nogen forbi, som kendte os, så vi var enige om at lade som ingenting og lade folk få et kig, hvis de havde lyst. Det vil sige ligeglade var vi nu ikke, for tanken om, at helt ukendte folk kunne blive opmærksomme på vores tilstand, virkede yderligere stimulerende. Der var gået flere forbi uden tilsyneladende at bemærke noget, men der havde også været et par lidt ældre mænd, der havde vendt sig om flere gange, og helt tydeligt havde svært ved at komme videre. Men så kom Marc, og nu var vi her på en afsides lysning. Lige ved siden af en fældet træstamme, og i lysningen stod også en skurvogn, som Marc havde forklaret, blev brugt af skovarbejderne til hverdag.

Mens vi spiste, udspurgte Marc os om hvordan ugen var gået, siden vi havde aftalt skovturen. Ikke mindst spurgte han meget interesseret til, hvad vi havde syntes om det blad, han havde foræret mig, hvor en yngre mand spankede og bag efter røvpulede en dreng, der ikke så ud til at være meget ældre end Dennis og mig. Inden længe havde han fået det hele ud af os, og vi var da også mere end villige til at fortælle, og vi fortalte ham naturligvis også om den røvfuld, som Dennises far havde givet os - og også hvad han havde været i gang med, inden han stoppede. Det lød til at interessere Marc endnu mere end det om bladet, og han fik os til at mindes alle detaljer, hvilket havde en lige så tydelig ophidsende virkning på ham, som det havde på Dennis og mig, for det var tydeligt, at alle tre pikke pressede på for at komme fri af buksestoffet. Ikke mindst blev han ivrig, da jeg fortalte om, hvordan jeg havde fået ståpik, ikke bare ved at se Dennis få sin røvfuld, men også da jeg selv lå over farens knæ. Vil det sige, at I faktisk blev liderlige af at få røvfuld, spurgte han. Det måtte vi jo indrømme, og også at i hvert fald jeg hver aften siden havde fantaseret om den røvfuld mens jeg onanerede. I ved vel, at det I har været ude for kaldes "spanking"? Det er når man nyder at få eller give bank, ikke mindst røvfuld. Jo, det vidste vi måske nok, og alligevel ikke helt. Kunne I tænke jeg, at være med til at lave en video, hvor I bliver spanket? spurgte han så. Foruden oplevelsen, lo han, vil I også få det pænt betalt. Joh, det var da ikke umuligt, men gjorde det ikke ondt? Ondt? hvordan var det nu med den røvfuld, gjorde det ikke ondt, og alligevel - eller netop derfor nød I det? Men jeg kan garantere jer for, at I ikke vil komme til skade ved det. Vi besluttede, at det måtte vi tale mere om en anden gang, for nu var vi så liderlige, at der måtte ske noget.

Marc kravlede lidt frem og samlede et par tomme flasker og madrester sammen, og da han vendte sig mod os, kiggede han meget interesseret på, hvad han kunne se mellem vores spredte ben. Det var helt klart, at mine meget snævre bukseben havde forhindret min pik i at finde en mindre smertende stilling op ad maven, den var presset fast mod låret - som sædvanlig det venstre - men til gengæld havde buksebenet bevæget sig så højt op, og pikken vokset sig så langt ned, at hovedet stak udenfor, hvilket både Dennis og jeg selv også havde konstateret. Mine nosser var til gengæld klemt godt fast i det højre ben, men var dog tydeligt aftegnede gennem det tynde stof.
Dennis havde som tidligere nævnt nogle bukser med ret vie ben, og havde man kunnet se lidt til hans genitalier under cykelturen, så var de nu ganske synlige for en betragter i Marks position, for hans pik løftede det ene bukseben, så man kunne se helt op til pikroden og nosserposen.
Smukt syn, smukt syn, drenge, kun en skam, at ikke mange flere kan se det, og det er da også pokkers, at jeg ikke har et kamera med, roste Mach med et stort smil.
Han satte sig tilbage mellem os. Prøv at sprede benene lidt mere, sagde han, og så begyndte han at massere op ad det ben, der var nærmest ved ham på dels Dennis og dels mig. Ret hurtigt var hans hånd oppe i skridtet. Hvad der skete med Dennis, kunne jeg ikke følge med i lige nu og her, men da det var mit venstre ben, der var nærmest, havde han sin hånd over mit våde pikhoved, som han begyndte at massere mellem tommel og pegefinger. Jeg lukkede øjnene i fryd og stønnede svagt, også da han lidt efter havde fat i nosserne, som han masserede blidt gennem buksestoffet.
Så forsvandt hans hånd, men kun for at han med begge hænder kunne koncentrere sig om af åbne Dennises livrem og bukser og med lidt hjælp fra Dennis, der villigt løftede sin røv, at trække dem helt af ham og smide dem til side. Så blev det min tur. Jeg havde jo godt kunnet tage mine bukser af selv imens, men det var en ekstra stimulering, at det var Marc, der gjorde det, så da de også var smidt til side, sad vi to unge teenagere med strittende pikke med en kun nogle få år ældre, men meget mere erfaren fyr mellem os.
Så er det jeres tur, sagde Marc og lænede sig tilbage, hvor han hvilede overkroppen på albuerne, så han stadig kunne følge med i, hvad der foregik. Vi behøvede ikke yderligere instruktion, så vi løsnede hans bælte, knappede op og lirkede lynlåsen ned. Vi var så ivrige, at vores hænder hele tiden kom i vejen for hinanden, hvilket udløste en del latter, og samtidig gav os lejlighed til gentagne gange at føle på hans hårde rod. I fællesskab trak vi bukserne ned over hans ben, og så forsvandt også de ud til siden.
Marc svingede nu et ben over det nærmeste af hvert af vores. Spred benene godt, sagde han, og så tog han igen fat på skiftevis at gnide vores pikke og kramme vores nosser, og igen behøvede Dennis og jeg ingen instruktion. Vi skiftedes til at kramme hans nosser og drible hans smukke pik - og den var nøjagtig så stor og dejlig, som jeg havde kunnet fable mig til, efter hvad jeg havde mærket, da han pressede den mod min røv i sexbutikken.
Jeg var helt væk i nydelsen og kiggede i retning af skurvognen med halvt tillukkede øjne. Det var som om noget inde i vognen fangede solen og blinkede, og jeg begyndte at fantasere om, hvad der ville ske, hvis der nu havde været nogle skovarbejdere derinde, og de så os.

Nu skal I lære noget nyt, sagde Marc og tog hænderne væk fra os, ja, det vil da sige, hvis I ikke har prøvet at slikke pik før. Jeg blev om muligt endnu mere rød i kinderne ved de ord. Det havde vi jo ikke, men jeg havde tænkt meget på det, og vi havde da også snakket om, hvordan det mon ville være. Nu viser jeg det først lige på jer, Peter først, og så bøjede han sig frem mod mit skridt. Læn dig tilbage igen, og spred benene godt, sagde han, og så var hans tunge mod mit pikhoved. Jeg gispede af fryd og overraskelse og spjættede med benene, men faldt straks tilbage i en intens nydelse, da han fortsatte med at slikke al væsken af pikhovedet. Så lukkede han læberne stramt lige neden under hovedet, trak hovedet lidt op, så læberne kørte op om hovedet, men holdt det fast der, og sænkede sig så igen ned, denne gang lidt længere end før. Så op igen, så kun hovedet var mellem læberne og så igen lidt længere ned, mens han hele tiden pressede tungen mod pikhovedet, og det var bare ren lykke.
Jeg udstødte et skuffelsens suk, da han pludselig trak hovedet helt væk, men nu var det Dennises tur.
Da han havde fået samme omgang, arrangerede Marc os sådan, at vi lå nærmest i en cirkel og sådan, at vi alle tre havde munden ud for en pik. Jeg havde hovedet ud for Marcs pik, Marc havde Dennises og Dennis altså min. Heller ikke nu behøvede vi ekstra instruktion. Jeg greb begærligt Marcs nosser og begyndte samtidig at slikke pikhovedet. Jeg havde et øjeblik været lidt skuffet over, at det blev Dennis og ikke Marc, der skulle sutte min pik, men så snart min tunge havde fået kontakt til Marcs pikhoved, forsvandt al skuffelse for begejstringen ved at skulle have den dejlige pik i munden. Vi havde kun suttet et par herlige minutter, da Marc stoppede Vi skal lige have gjort dette endnu bedre, bekendtgjorde han - hvordan kunne noget så dejligt blive bedre? Han arrangerede os så sådan, at Dennis og jeg lå på ryggen med benene højt løftet, så knæene lå ved siden af brystkassen og med armene omkring knæhaserne. Det kan enhver forestille sig resulterede i, at røven var løftet godt i vejret og ballerne så godt spredt, at man, hvis man havde stået i vinduet i skurvognen, ville have kigget lige ind i røvhullet, en tanke, jeg ikke kunne slippe: tænk nu, hvis der havde været skovarbejdere derinde, og det ikke havde været lørdag!
Pludselig mærkede jeg Marcs hånd mod revnen. Den føltes helt kold, men hurtigt gik det op for mig, at det skyldtes, at kan havde taget noget krem på den, som han nu smurte mig med. Hurtigt koncentrerede han sig om selve det brune, rynkede hul, som naturligvis lige som resten af revnen var helt uden hårvækst. Han pressede med en finger mod hullet, samtidig med, at han talte beroligende til os for at få os til at slappe helt af, og pludselig gav mit hul efter, og hans finger gled ind gennem ringmusklen. Jeg havde fantaseret meget om denne situation, især mens jeg kiggede i det omtalte blad, men at det skulle kunne være så dejligt, havde jeg ikke haft fantasi til. Og så pressede han endda længere ind, så langt knoerne tillod, og der inde begyndte han at køre fingeren søgende rundt. Pludselig mærkede jeg en ny fryd, og Marc måtte også have været klar over, at han havde fat i noget væsentligt, for han koncentrerede nu fingeren helt og holdent om det sted. Jeg stønnede af fryd, og på lyden fra Dennis kunne jeg forstå, at Marc havde den anden hånd oppe i ham, og samtidig kunne jeg både se og mærke, at piksaften dryppede hurtigere end før. Det er sædblæren, forklarede Marc, man kalder den også for prostata, og det er der sæden samles, når den kommer fra nosserne og inden den sprutter ud.
Næsten uden at jeg bemærkede det, havde han tilføjet endnu en finger, og nu kørte han dem ikke kun ud og ind og hen over sædblæren, men drejede også rundt så den ene vej og så den anden, hvorved hullet blev udvidet, og ringmusklen yderligere afslappet.
Lige et øjeblik, sagde han, idet han tog fingrene ud, nu prøver vi med dem her, og så viste han os to gummiagtige tingester. På en måde lignede de gummipikke, men var alligevel lidt anderledes. De var ikke så lange, og havde heller ikke noget, der lignede et pikhoved. De var tynde i spidsen, men blev så hurtigt tykkere for så pludselig igen at blive tyndere inden de endte i en lille plade. Det blev Dennis først, så jeg kunne følge hele operationen. Først smurte Marc den grundigt ind i den glatte krem, så satte han spidsen mod Dennises røvhul, og så begyndte han at køre den langsomt ud og ind, lidt længere ind for hver gang. Det var ikke svært at konstatere, at det var noget Dennis nød, for han stønnede, lagde hovedet helt bagud og lukkede øjnene. Marc sad ikke lige bag ham, men ved den ene side, og med den hånd, der ikke førte gummitingesten, tog han om Dennises pik og onanerede ham langsomt i takt med tingesten i røven. Pludselig gav han tingesten et hårdt stød. Dennis udstødte et lille skrig, og så var den forsvundet helt op i røven lige bortset fra den lille plade, den nu dækkede siderne af røvhullet.
Jeg fik naturligvis den samme behandling, og da den var kommet på plads, mærkede jeg, hvordan den brede del pressede mod tarmsiderne og oh fryd, ikke mindst mod sædblæren. Hvorfor havde ingen for længe siden lært mig om den fryd? Skal du ikke også? spurgte vi Marc, men han havde kun taget to med, og det var jo også først og fremmest os, der skulle lære nye lege. Og så tog vi fat på pikslikkeriet, hvor vi havde forladt det.

Vi var så opslugt af denne nye leg, at vi ikke sansede motorcyklen før den holdt lige bag os, og en høj, grov stemme råbte: Sagde jeg det ikke nok! Jeg så de bøsser, da de cyklede forbi min have, og det her var lige, hvad jeg..
Hvad han i øvrigt råbte, ved jeg ikke, for vi sprang op, og så nøgne, som vi var fór vi i hver sin retning ind i skoven. Jeg hørte lyden af tunge trin bag mig, og efter mindre end 30 meter blev jeg standset af et hegn, og inden jeg kunne finde nogen anden vej, blev jeg grebet af en arm om brystet og en anden, der fik fat i mit højre håndled, og snart var armen smertende vredet bag min ryg.
Hvor troede du, du skulle hen? spurgte den grove stemme, du bildte dig vel ikke ind, du kunne løbe fra mig. Sådan en bøsserøv! Og det her i min pæne skov! Men det skal vi nok få dig vænnet af med!
Inden han var færdig med hele sin prædiken, havde han tvunget mig tilbage åstedet, til motorcyklen - og til skurvognen!
Ja, netop skurvognen, hvor jeg nu blev tvunget op ad de få trin og ind ad døren, som stod åben. Indefra hørte jeg Dennis råbe og klage sig, og snart så jeg ham og den anden fyr, der havde fanget ham. Han var vel i 30'erne, stor og muskuløs som ham, der havde fanget mig, ikke i motorcykeltøj, men i cowboybukser og T-shirt, varmt var det jo.
Hvad med ham den tredje, spurgte ham der holdt Dennis.
Han komme nok tilbage, sagde "min" mand, hans tøj ligger jo lige udenfor.
Det skulle vi nok se at få her ind, sagde den første.
Ja, men vi skal lige først have de her to forsvarligt bundet, sagde min mand.
Bundet? tænkte jeg og frygten rislede nu endnu stærkere end før, og jeg mærkede, at sveden løb fra både pande og krop. Inden vi rigtigt kunne sanse noget og trods vores højlydte protester og bønner, var vi bundet fast liggende på maven over ryglænet af en gammel sofa. Pikken pressede mod rygpolstringen, hovedet hvilede mod sædet, arme og ben bundet med reb under sofaen, og røven nærmest lige i vejret!
Det var det, sagde min mand, så var det det tøj!
Han må have været der, mens vi bandt dem, pokkers også, han var nok den værste, men pyt, så bliver der så megen mere opdragelse til de to her, sagde han, da han kom ind med vores bukser og trøjer, som han smed på gulvet.
I er formentlig klar over, at det her kommer til at koste jer en god røvfuld? spurgte han.
Vi tiggede om at måtte slippe, vi vidste ikke, det var hans skov.
Min skov, sagde han, hvorfor tror du det er min skov, jeg arbejder her kun.
Så var min fantasi altså nærmest blevet til virkelighed. Vel var de ikke kommet ud af skurvognen, men skovarbejdere var de, og hvad nu? Ja, enden lå godt placeret for en røvfuld, og røre os kunne vi heller ikke, så vi kunne kun tigge og be' og håbe på, at det ikke blev alt for slemt - men de var store, og at de var stærke, havde vi allerede mærket!
Det passer jo fint, at vi har en hver, sagde min mand, men ellers kan vi jo altid bytte, hvis vi får lyst, og så sendte han et klask først mod min ene balle og så mod den anden, og jeg hylede.
Hvad fan' er det her, har du noget oppe i røven? udbrød han og bankede med en kno mod bunden af gummitingesten. Det fik det til at krible i røven, og jeg mærkede, at min pik begyndte at fyldes med blod. Var det egentlig ikke også noget i den her retning, jeg havde drømt om efter den aften med Dennises far? Men en ting var at ligge i sin seng med en hård pik i hånden og fantasere, noget helt andet var at hænge her bundet fast med røven i vejret og to barske og ukendte fyre. Han begyndte at trække i foden. Den sad godt fast, og min røvmuskel klemte godt om den, men han var den stærkeste, og med et skrig trak han den ud. Ser man det, sagde han, nå så du kan lide at have noget oppe i røven? det kan vi måske gøre noget ved bag efter, og så drev han den med et stød ind igen med et nyt skrig fra mig til følge. Og en gang til trak han den ud og stødte den ind, og en gang til, alt imens han med den anden hånd klaskede mig på den ene balle. Så fik den anden nogle slag med den højre hånd, og jeg følte igen den varme og prikken, som havde gjort så godt da det var med Dennises far.
Vi må nok prøve med noget, der bider bedre end med den bare hånd, sagde Dennises mand, jeg er bange for, at de nærmest nyder at blive spanket, prøv at se på deres pikke!
Og vores pikke, ja, altså åbenbart også Dennises pressede nu hårdt og smertende mod ryglænet.
For søren, ja, det gør de også, jeg troede ellers jeg slog en proper næve, sagde min mand, hvad kan vi finde på?. Hej, hvad med deres egne bælter? Det må da være noget helt særligt at få røvfuld med sit eget bælte, og så var han allerede i færd med af hive bælterne ud af bukserne.
Bæltet! Nej, det kunne ikke være rigtigt. Jeg havde omhyggeligt valgt det i morges. Havde først ikke noget på, men syntes så, at der manglede noget, da jeg så mig i spejlet. Jeg havde flere, men valgte et kraftigt, bredt et, da jeg syntes, det så mest sexet ud. Hvorfor så det sexet ud med bæltet? Var det fordi det på en eller anden måde mindede om hård sex, om spanking? Tankerne løb gennem mig, og så den lyd! Lyden, da Marc havde spændt Dennises bælte op og trukket lynlåsen ned. Da mit eget bælte blev spændt op, da Marcs! Og nu, Lyden da manden trak bæltet ud af bukserne, og nu slog han det prøvende mod hånden. Men bæltet, han ville da ikke ….. Men jo, det ville han! Jeg hørte den susende lyd, da han svingede det gennem luften. Klasket, da det ramte tværs over mine baller hørte jeg næppe, så højt skreg jeg samtidig, nærmest før det ramte, og så gik det over til en hulken.
Nej, nej ikke mere, ikke mere, det gør så ondt, råbte jeg.
Jo, mere, sagde manden. Mindst 10 slag, har du fortjent, så skal det nok lære dig, ikke at have bøssesex her i skoven!
Ti slag! Jeg troede, jeg skulle dø, bare ved tanken, og så faldt det andet slag, neden under det første. Og så det tredje højere oppe. Det er næsten synd, du ikke kan selv kan se din røv nu, sagde han, den er virkelig smuk. Hvid mod din brune hud, og så de tre flotte røde striber. Mon ikke jeg kan lægge de næste over kors? Og så faldt det fjerde kun over den ene balle og det femte over den anden, og så det sjette, det ramte lige mellem ballerne og fik gummitingesten til at gynge inde i tarmen. Jeg havde knap nok hørt, at Dennis blev udsat for en lignende behandling, men nu foreslog min mand, at de byttede plads, for mit bælte var noget bredere og kraftigere end Dennises, så det kunne være gavnligt, mente han med en ny følelse. De byttede ikke bælter, men plads, så nu var det en ny mand med en ny teknik og et nyt bælte - og det sved. Det sved og bed nok mere, fordi det var tyndere, og også måske fordi han slog hårdere til, og så faldt slagene så hurtigt efter hinanden, at det ene skrig knap var ude, før det næste fulgte efter. Der manglede fire i de 10 slag, da han kom til, men da jeg fik råbt ti, det er nok, svarede han blot, at det kunne godt være, at jeg havde fået ti, men han manglede to, så de fulgte hurtigt.
Så smed de endelig bælterne, og jeg var underligt nok stadig i live, men sved og tårer randt fra mig, og enden sved som bare pokker, men ikke kun det, saften dryppede også fra den stadig hårdere pik, der ikke kunne komme rigtigt op at stå for sofaens ryglæn, men dryppe kunne den.
Nå, lad os så se, sagde min nye mand, idet han tog om mine baller med begge hænder og masserede dem. Det gjorde ondt ad pommeren til, men sendte samtidig vellystige strømme gennem min krop. Jo, der gjorde vi vist et hæderligt job.

Jeg troede, at nu var det hele ovre, men i virkeligheden skulle det først rigtigt til at begynde nu.
Han tog noget salve og masserede mine baller med det, det kølede noget, men det gik snart op for mig, at det ikke var derfor, han masserede det så grundigt ind. Så har den her vist også gjort sin gavn, sagde han, og tog fat i gummitingesten. Modsat den første mand, hev han den ikke brutalt ud, men lirkede den frem og tilbage, mens han hele tiden trak i den. På den måde bevægede den tykke del sig langsomt gennem ringmusklen, så den dels udvidede den og dels slappede den af, og inden tingesten var helt ude, lirkede han den langsomt ind igen, dog gik det kun langsomt til den tykke ende var forbi musklen, for så sugede musklen den ligesom resten af vejen ind. Dette gjorde han nogle gange, inden han trak den helt ud, og smed den på gulvet.
Nå, du kan godt lide, at få noget op i røven, grinede han, nu skal du få en rigtig mandepik! Er det første gang, du får en pik i røven, spurgte han? Jeg kunne kun svare som sandt var, at det var det, men også at jeg ikke troede, at jeg havde lyst til at prøve det.
Lyst, sagde han, hvem spurgte, om du havde lyst. Jeg har en forbandet lyst til at vodtage sådan et ungt jomfruhul, og jeg er helt sikker på, at dit røvhul også har stor lyst. Og det havde han nok ret i, men jeg var bange for, hvor ondt det ville gøre.
Du må hellere se, hvad det er for et redskab, der skal tage din jomfrudom, sagde han idet han gik hen foran mig. Jeg løftede hovedet så godt jeg kunne, og så lige ind i hvad jeg syntes lignede en monsterpik, så lang og tyk var den, længere og tykkere end Marcs, og længere og tykkere end den, der havde været i bladet, og som jeg havde fantaseret om. Under pikken hang der en pung med et par velvoksne kugler, og hovedet, som allerede var godt smurt ind i piksaft glinsede og var tydeligt bredere end resten af pikken. Han havde ikke taget cowboybukserne af, kun lynet ned og taget pik og nosser ud, hvilket fik den til at se endnu mere truende ud. Han må have set mit forskrækkede ansigt, for han vippede pikken frem og tilbage over ansigtet og smurte det ind i forspermen, mens han grinede:
Du kan glæde dig til mit pikhoved, de siger alle sammen, at det er en helt fantastisk fornemmelse, når det går ind og ud ad hullet, og ind og ud kommer det til at gå. Men smag nu først lidt på det, det vil det blive så glad for.
Det var nærmest helt poetisk tale, og var det for at varme mig yderligere op, så virkede det efter hensigten. Jeg følte det, som om mit røvhul åbnede og lukkede sig af sig selv, og min mund åbnede jeg også på vid gab for at kunne rumme monsterhovedet. Og hvilket hoved og hvilken smag! Og hvilken pikspalte! Jeg fik med lethed min spidsede tunge et stykke ned i den, og kneppede på den måde spalten, så manden sang af fryd.
Nok med det, sagde han, trak sig ud af munden og gik bag om sofaen.
Min røv var jo blevet varmet godt og grundigt op, dels med bælterne, og dels med gummitingesten, men alligevel kneb hullet nu sammen, nok på grund af frygt. Frygt for, hvordan det ville føles, når han pressede det store hoved ind. Og nu mærkede jeg det foran indgangen. Han mærkede også, hvordan jeg pressede sammen.
Hør, hvad er nu det? sagde han, er røven ikke sulten mere? Den skal ellers lede længe efter så god mad, som jeg har til den. Slap nu af, så går det lettere. Ikke af hensyn til mig, jeg skal nok komme ind, og et snævert røvhul er lige netop, hvad jeg holder allermest af, men slap af for din egen skyld. Mens han holdt den tale og mere til af samme slags, havde han masseret op og ned ad revnen og over hullet med pikhovedet, som han samtidig gav ekstra smørelse, dels af kremen, dels af piksaften, som stadig sivede ud. Og med begge hænder masserede han igen ballerne og især området lige ved det rynkede hul.
Det hjalp, jeg slappede af, og straks mærkede jeg, at hans pikhoved drog fordel af det og var på vej ind. Han holdt nu et stadigt pres mod ringmusklen, som skiftevis slappede og strammede. Når den slappede trængte han straks et stykke ind, og da dette smertede, strammede den straks igen. På den måde lykkedes det ham i løbet af et par minutter at presse hovedet helt gennem ringmusklen til akkompagnement af skrig og støn fra mig, og tårer og sved løb fra mig.
Stop, stop, skreg jeg. Tag den ud, tag den ud!!!
Nej du kan fa'me tro løgn! Men prøv nu for fa'n at slappe af. Og så holdt han en pause, for at jeg kunne vænne mig til følelsen, og om muligt slappe af. Da han mærkede, at jeg slappede af igen, pressede han længere ind. Jeg skreg igen, han holdt en lille pause, og sådan foregik det et stykke tid, indtil jeg mærkede hans nosser mod mine og cowboystof og lynlås mod mine ømme baller.
Så er den der! Bekendtgjorde han, og det var jeg jo allerede klar over. Så begynder vi på det sjove!
Det var nu ikke så sjovt, da han begyndte at trække sig tilbage, det gjorde nøjagtigt lige så ondt, som da pikken var på vej ind; men han trak sig langsomt tilbage til hvor pikken lige var indenfor ringmusklen, og så pressede han frem igen. Og igen og igen i langsomme bevægelser, og lidt efter lidt svandt smerterne og lystfølelsen begyndte at tage over.
Nå, er du ved at være klar? spurgte han, så tager vi fat. Og det gjorde vi, det vil sige, det gjorde han. Han arbejdede hurtigere og hurtigere, og hver gang, han satte tempoet op, smertede det voldsomt igen, så jeg skiftevis stønnede og skreg. Men også det begyndte jeg at vænne mig til, og jeg kunne mere og mere koncentrere min om fryden ved at den tykke stang gned mod røvhullets sider og ikke mindst mod sædblæren.
Men nu opdagede jeg også noget andet. Der var pludselig et par ben foran mit hoved. De flyttede sig, så til den ene side, så til den anden, og ind imellem stod de stille. Hvor længe havde de været der? Og hvor længe havde den person - som måtte være der sammen med benene - været i vognen? Hvem var det, og hvad lavede han?
Nu forsvandt pikken helt ud af røvhullet, men kun for straks efter at dykke ind igen. Et lille skrig, da jeg igen mærkede smerten da det store hoved passerede ringmusklen, men samtidig var fornemmelsen helt fryd. Og nu gjorde han det igen. Helt ud, og så dykke ned igen, ikke helt i bund, bare forbi musklen. Og så igen, og igen, og igen …. og nu skreg jeg ikke, selv om det stadig gjorde ondt, men nu bidrog smerten kun til yderligere opbygning af den liderlige fryd, der strømmede gennem mig, hver gang den gik ind.
Så blev den pludselig ude. Manden tog mig om skulderen og fik mig til at rejse mig op. Rejse mig op! Hvor var rebene blevet af? Og nu så jeg manden med benene. Og han gik med et nærmest professionelt udseende videokamera på skulderen. Og så endnu en person - Marc! Og Marc smilede over hele hovedet og sagde, flot, flot, drenge. Det bliver alle tiders film. Film? Jeg må have lignet et spørgsmålstegn, for uden at jeg fik mig taget sammen til at sige noget, fortsatte Marc: Ja, det hele er blevet optaget på film. Jeg havde indtryk af, at I ikke havde noget imod, at være med til en filmoptagelse, og for at det skulle virke så ægte som muligt, valgte vi at gøre det, uden I vidste, at det var til en film.
Nej det tør nok antydes!
Men, men, fik jeg fremstammet, idet jeg kiggede på den pik, der lige havde taget min mødom, er det hele så forbi nu. Jeg må have lydt lige så skuffet, som jeg var, for de grinede alle sammen, og pikejeren forsikrede, at det var det langt fra, både han og jeg havde en del til gode, vi skulle bare omrokere lidt.
Sofaen blev skubbet ind til siden og et bord stillet frem i stedet. Snart var Dennis og jeg placeret på ryggen på bordet med fødderne løftet op til hovedet, hvor de af hensyn til filmen blev bundet fast mens armene blev bundet sammen under knæene. Vi lå med røven ud over samme bordkant, og hurtigt var pikstyrerne på plads, og endnu engang dykkede pikkene ind i de sultne røvhuller. Nu var begge parter blevet varmet så godt op, at tempoet blev sat op samtidig med at voldsomheden i stødene tog til. Det føltes også som om pikken i den stilling kunne komme endnu længere ind, og snart var rummet fuldt af tilfredse grynt og suk blandet med den klaskende lyd, når nosserposen ramte ballerne. Nu mærkede jeg også rigtigt betydningen af, at han havde beholdt bukserne på, og kun trukket pik og nosser frem, for nosserne blev på den måde presset frem af buksestoffet, så de blev grundigt masseret hver gang, de mødte ballerne. Nu var min egen pik også endelig sluppet fri af indespærringen bag sofaryglænet. Den lå nu frit tilgængelig op ad maveskindet, og saften sivede lystigt ud. Den fik ikke lov til at ligge alene ret længe, for ham med pikken greb fat om den som var den et håndtag, han kunne støtte sig til. Nej, han begyndte også at onanere den med den ene hånd, samtidig med, at han med den anden krammede og nulrede mine nosser, ind imellem så hårdt, at det fremkaldte små skrig. Det varede da heller ikke ret længe, før min sæd spruttede ud i den kraftigste orgasme, jeg nogen sinde havde haft. Herved spændtes mine røvmuskler, hvilket fik manden til at stønne højt af fryd, men han kom ikke, ikke endnu.
Næh, nej, han var en mere erfaren pikforvalter, ja det var de begge, for de fulgtes ad, ikke nok med det, de skiftede også plads et par gange, mens de brugte alle teknikker til at fornøje dem selv - og Dennises og min røv. På et tidspunkt trådte Marc også til. Han stillede sig mellem vores hoveder, der nærmest hang ud over den anden bordkant. Pikken havde han også trukket frem af de kendte korte afklippede cowboybukser, og så fik vi skiftevis fornøjelsen af at sutte på den. Da han kom mens den var i min mund, kom jeg også selv for anden gang. Han trak sig hurtigt ud, afleverede en ladning i mit ansigt, inden han også sovsede Dennises ansigt ind og gav ham lov til at sutte den ren.
De fornyede spændinger i min røv var nu for meget for ham med pikken. Han gryntede om kap med Marc og mig, stødte nogle få hårde stød helt dybt ind i mig, og kom så. Han nåede at få afleveret nogle ladninger i min tarm, inden han lod resten splatte ud over mit bryst og mave, hvor spermen blandede sig med min, og drev i små strømme ned ad mine sider.
Da vi alle var færdige, var blevet løsnet og tørret med en flok håndklæder, bød de på varm mad, øl og cola, og mens vi spiste - Dennis og jeg stående! så vi nogle uddrag fra filmen.
De var ikke først begyndt, da vi blev bragt ind i skurvognen. Næh, de havde det hele lige fra da vi stillede cyklerne! Så havde det ikke været den rene indbildning, at jeg mente at have set et eller andet blinke mens Marc underviste os. Og nu var det også ligetil at forstå, hvorfor han var så omhyggelig med, at vi hele tiden fik spredt benene godt. Det gav det bedste indblik for kameraet!
Kommentar