Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sejler med lækker rorpind - 3

(Sejler med lækker rorpind)

Karakter: 6.0/5
Visninger: 2928

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Oralsex, Analsex, Natursex og Trekant
Han vågnede først. Jeg bemærkede, at han begyndte at kærtegne mig. Jeg lod som om jeg sov, for det var sindssygt dejligt – og ret ophidsende efter den skønne nat. Jeg lod ham kæle for mig, og mærkede hvordan han roligt lod sine fingre glide rundt på min krop, og samtidig hvordan han kælende lod dem lege med mine hår på armene, min trimmede behåring på brystet, og han kunne heller ikke holde sig fra skridtet og min pik. Han lod fingrene glide omkring mine nosser, og ned langs mine ben. Fuck, det var frækt og det var bare så lækkert, så man ikke havde lyst til at slå øjnene op – for jeg ville bare have det skulle fortsætte.

Min pik afslørede dog, at jeg nok var ved at vågne, men jeg lod igen som ingenting. Han måtte gerne fortsætte sin kærlige måde at vække mig på. Og det gjorde han så.

Jeg kunne mærke at hans pik også var vågen. Den lå op af mit lår, og jeg var ikke i tvivl om, at både den og ham havde andet i tankerne end blot kæleri. Men det var bare så dejligt. Jeg lå helt stille og lod ham fortsætte. Han begyndte også at puste på mig, ned omkring mit øre, legede lidt med mit hår, og skægstubbene, han lod fingrene lege med mine læber, og så kyssede han mig blidt.

Jeg kunne næsten ikke lade være med at reagere, men jeg holdt mig. Så kørte fingrene ned omkring hagen, og ned af halsen. Fuck det var ophidsende, men det var også super spændende og behageligt. Jeg kunne mærke hver en lille berøring, og hele tiden lå jeg og tænkte på hvad der nu skulle ske. Fingrene kom ned på mit bryst, og rundt om mine brystvorter – åh, hvor var det ophidsende, og pikken begyndte at vippe af glæde og ophidselse. Han pirrede brystvorterne, og de strittede endnu mere. Jeg kunne mærke hvordan han kælede blidt med hårene på mit trimmede bryst. Og så kyssede han brystvorterne og lod læberne lege med hårene på brystet – blidt og dejligt. Åh, hvor begyndte jeg bare at blive liderlig igen. Jeg næsten sitrede af liderlighed. Det var bare så lækkert og kærligt.

Han lod fingrene glide lidt længere ned over min spændte mave og musklerne strammedes og ned til navlen. Det kildede dejligt. Han legede med min navle, og lod fingrene glide ind i og rundt om navlen, og så ned til min allerede ret så stive pik. Den lå bare og vippede, og da hans fingre rørte spidsen af pikken var jeg lige ved at gå ud af mit gode skind. Jeg kunne mærke at min presperm allerede løb ud af pikken, men jeg kunne også mærke, at han stille og roligt slikkede dråberne i sig.

Men han kælede videre, og fingrene kørte blidt rundt om mit blottede pikhoved, og ned ad skaftet og ned til mine alt for følsomme nosser. Nu elsker jeg jo nosser, og især mine egne. Så er der nogen der gider lege med mine nosser, så stiller jeg dem gerne til rådighed. Og han gad godt lege med mine nosser, og jeg stod til rådighed. Det kunne kun blive en lækker oplevelse – og det var det jo allerede.

Hans fingre legede med mine nosser, trak forsigtigt i dem, holdt om dem, nulrede dem kærligt og kælede for dem. De trak sig dejligt sammen, og jeg kunne mærke at han havde fuld fokus på min pik og mine nosser. Nosserne var jo fyldt med lækker sperm – sådan føltes det i hvert fald. Det var ubeskriveligt lækkert. Hans fingre blev ved med at køre omkring min pik, pikhovedet og mine nosser, og jeg tror sgu jeg ville være kommet, hvis han blev ved. Men han kendte grænsen, og lod så sine fingre glide ned under nosserne, og ned til mit dejlige hul, og videre ned ad mine lår, som han også kildede og berørte, som var det det mest fine og skrøbelige man kunne røre ved.

Hans hånd og dejlige maskuline fingre gled forsigtigt videre, ned til mine knæ og ned på læggen og videre ned til mine fødder. Jeg kunne mærke han flyttede på sig, så han bedre kunne komme til, og han begyndte at massere mine fødder og mine tæer. Det var skønt, og især når jeg tænker på hvor svært jeg selv har det med andres fødder og tæer – men mine er jo dejlige, tænkte jeg så, og det er de egentlig også. De er velplejede og med pæne negle osv. Han kælede for dem, og hans hænder holdt om tæerne og kælede for undersiden af fødderne.

Og pludselig kunne jeg mærke at han slikkede mine tæer. Fuck, det var ophidsende og samtidig voldsomt lækkert. Jeg gispede af liderlighed. Han slikkede mine fødder og tæer, som var det en anden form for pik og nosser, og det var så lækkert at mærke hans tunge lege med den del af kroppen. Han slikkede fødderne, mens hans hænder kælede for mine underben og lår, og videre helt op til min pik, som nu stod stor, hård og stiv og strittede dejlig og uimodståelig

Han slikkede mine tæer, mens han holdt om min pik, han begyndte at gnide blidt på den og så slikkede han op af mine ben og op til mine nosser. Nu var jeg lige ved at komme, og han kunne mærke, at hvis han ikke passede på, så ville det ende med en gigantisk sperm kaskade. Han blev ved, og da han tog mine nosser i munden, og samtidig kørte blidt på min hårde pik – så skete det.

Jeg kom i den mest vilde udløsning. Jeg kunne ikke holde vejret længere, og gispede og stønnede, og mit sperm sprøjtede ud og op på mit bryst, og der kom endnu flere lækre sprøjt, samtidig med at han slikkede mine nosser, og nu op langs pikken og op på maven, hvor han slikkede min spermklatter op, og så endte han med at møde min læber i det dejligste morgenkys. Et kys fra den dejligste og mest sexede mand, man kan forestille sig. Sikke en morgenvækning. Var det en drøm eller var det virkelighed. Det var heldigvis virkelighed.

Jeg åbnede øjnene, kiggede lige ind i hans kærlige blik, der lyste dejligt og som bare gjorde mig glad indeni. Ingen havde endnu sagt et eneste ord – ikke engang godmorgen. Men det gjorde ikke noget, for det var bare en god morgen.

Jeg begyndte at røre ved ham, men han flyttede min hånd. Jeg blev lidt forvirret, men så hviskede han, at han havde allerede fået sig en lille spiller inden jeg vågnede, og mens han lå og kiggede på hvor sødt jeg sov.

Jeg vil gerne have det til gode til lidt senere, for jeg vil helt sikkert gerne lege med min nye allerbedste ven, sagde han så.

Jeg blev glad igen, smilede og gav han et hurtigt kys på munden, og et dejligt klem. Og han rullede henover mig, så han lå og kiggede mig ned i øjnene, og det var bare dejligt at mærke hele ham oven på mig.

Nu skal vi i bad, sagde han, og tog mig i hånden og så gik vi op af båden, og stod sammen og nød den dejlige udsigt og solen, der var godt på vej op på den skyfri blå himmel. Vi holdt hinanden i hånden, og sprang sammen ud i de små morgenbølger, hvor det kølige vand ramte vores nøgne kroppe. Det var nok en af de skønneste morgener jeg nogensinde har oplevet i mit liv.

Efter morgenmaden sejlede vi videre. Vi var begge stadig nøgne. Lidt underligt for vi havde begge lyst til den nøgenhed, og ingen af os havde gjort tegn til at vi ville have tøj på. Vejret var jo også til så lidt tøj som muligt, og det levede vi begge op til. Vi sad bare og nød vejret, og båden der gled igennem vandet, vinden i sejlene og så nød vi også hinanden.

Vi sejlede rundt om en lille ø, og videre sydpå. Vi ville ned mod Tyskland, måske Flensborg Fjord. Der er så smukt. Ned forbi Als og Sønderborg og videre helt ind til Flensborg by. Jo, det var et godt mål at sejle efter. Da vi kom lidt vest for Ærø så vi en mindre speedbåd der lå stille, og en mand der stod og vinkede med armene.

Vi kiggede på hinanden, og så var det vi tog et par shorts på, og sejlede hen mod ham. Han havde fået motorstop og vidste ikke lige hvordan han kom videre. Han havde ringet efter hjælp, men det ville vare 3-4 timer før de nåede frem. Vi blev enige om, at trække ham videre selvom det ikke er det nemmeste fra en sejlbåd.

Ved frokosttid smed vi anker, og han kom over i vores båd for at få lidt frokost. Vi hilste pænt på hinanden og han kiggede os begge an – men vi kiggede vist også ham an. Han var noget yngre end os, lidt sydlandsk af udseende og han hed Ahmed – så det passede vist meget godt. Vi sad først og fik en øl og snakkede lidt om hvad der var sket i hans båd. Han fortalte at han lige havde købt den, og endnu ikke kendte den så godt.

Han stadig og kiggede lidt underligt på os begge, og pludselig siger han: Er I bøsser?
Vi kiggede begge på hinanden, og smilede og jo, det var vi jo, så det ville vi da heller ikke løbe fra.

Nå ok, siger han så. Jeg så godt I var nøgne, og at I fik lidt travlt med at få shorts på, da I nærmere jer mig og min båd. Men jeg er ligeglad sagde han så. Så spurgte han mere til hvem vi var, og især hvordan det er at være bøsse – det var han meget interesseret i. Han fortalte også, at hans bror vist nok også var bøsse, men det var ikke rigtig noget man talte om i hans familie.

Og snakken gik videre om det at være bøsse. Pludselig spurgte han om vi havde lyst til at sutte hans pik. Jeg tror vi begge så lidt underlige ud i ansigtet, men grinede så, og sagde, at det var jo faktisk vores ekspertise, så det ville vi da gerne, og pludselig røg det ud af mig – men på én betingelse: Du skal også sutte vores liderlige pikke. Hvis du gerne vil vide hvordan det er at være bøsse, så kan du jo ligeså godt prøve det her hvor det er helt anonymt og ingen får at vide at du har suttet pik.

Han nægtede først, men vi sagde bare at så ville vi da heller ikke sutte hans – selvom det så ud til at han var ganske godt udstyret. Han sad lidt og tænkte, og endte med at sige ok. Han fortalte at han var blevet brændt af dagen før, og at han var ret liderlig på nuværende tidspunkt. Han var vant til at få sex ret ofte, og nu var det faktisk flere dage siden. Han var hurtig og smed bukserne, og ud væltede en super lækker pik. Den stod allerede op af hans dejlige mave. Han var også omskåret, og hans overkrop var glatbarberet ligesom resten af hans behåring omkring pik og nosser. Vi kiggede på ham og på hinanden – ingen tvivl der skulle suttes pik – og gerne mere end det.

Vi smed også tøjet, og nu sad vi tre nøgne mænd og kiggede på hinanden. Han kiggede på os, og ikke mindst vores stive pikke, og vi kunne se på ham at han tænkte lidt over hvad der skulle ske.
Nå, hvad så Ahmed, sagde jeg. Kom så over og vis at du godt kan sutte en rigtig mandepik. Han lagde sig ned mellem mine ben, og tog fat om min pik, og begyndte at slikke den.

Det varede ikke længe, så var han godt i gang. Det lod ikke til at han var afskrækket og faktisk lod det til at han havde prøvet det før. Men han var godt i gang med min pik blev Ahmed også kælet for i og omkring hans lækre pik og nosser. Frederik, som min gast hed, tog sig kærligt af ham. Og man kunne fornemme at det hele gippede i Ahmed, når Frederik legede med både hans pik og nosser. Og da Frederik tog hans pik i munden slap han først min pik, og gispede og stønnede så vildt. Han kunne godt lide at få suttet pik, og ikke mindst af et par flotte bøsser.

Jeg fik sgu lyst til at kneppe denne dejlige arabiske fyr. Han var jo lækker at se på, og han gjorde sig rigtig til. Han stønnede og gispede af liderlighed og var helt sikkert meget bevidst om sin krop og vidste også godt at han så godt ud.

Hvad så Ahmed? sagde jeg. Jeg får sgu lyst til at kneppe din lækre røv. Hvad siger du til det?
Nej, for satan, sagde han, jeg er aldrig blevet kneppet rigtigt, og da slet ikke med sådan en kæp, sagde han så og nikkede ned mod min pik der allerede stod klar.
Nå, hvad pokker, sagde jeg så. Du siger sådan rigtigt, hvad betyder det?
Jah, jo, jeg har prøvet en dildo derhjemme, for jeg ville gerne se hvordan det var at have en pik oppe i røven. Jeg kan nemlig godt lide selv at kneppe andre i røven. Men jeg ved nu ikke rigtig.
Jo, nu er vi i gang – og du kan ligeså godt få hele pakken. Jeg grinede over til Frederik, og han nikkede og sagde han var enig.
Så kan du jo kneppe mig, mens du selv bliver kneppet, sagde Frederik.

Ahmed havde allerede stillet sig an, jeg slikkede ham omkring hans lækre hul, og legere med huller og lod et par fingre glide lidt ind og ud – og det gik helt fint, og det tog mig ikke lang tid at få varmet hans lækre røv op, så min pik kunne gøre sin entre i denne lækre unge araberrøv. Han var villig og ville jo i virkeligheden gerne, så jeg var parat og gled langsom op i ham. Han gav sig lidt, og stønnede og sagde at det gjorde ondt, men så ville han alligevel have jeg fortsatte helt op.

Da jeg var på plads stillede Frederik sig an foran Ahmed, og han var hurtig til at glide op i Frederiks liderlige røv. Vi havde jo arbejdet godt hele natten, og kunne godt trænge til mere pik. Så nu hang vi alle tre sammen, og jeg kneppede Ahmed og Ahmed kneppede Frederik. Det var sgu super frækt og lækkert. Frederik stod og onanerede mens han blev kneppet, og jeg kunne godt fornemme at han ikke var langt fra at komme. Da det nærmer sig sagde han til Ahmed, du skal tage min pik i munden nu, og slikke det bedste du har lært. Du får en præmie.

Ahmed tog Frederiks pik i munden, mens jeg stadig kneppede ham. Han suttede ivrigt på Frederik og pludselig eksploderede Frederik i munden på Ahmed. Han blev helt overrasket, men alligevel slikkede han ivrigt al den friske sperm i sig, og Frederik klemte de sidste dråber ud, og lod Ahmed slikke ham helt ren.

Nu var der så igen fokus på mig og min pik. Jeg bakkede lidt og satte mig ned, og så kunne Ahmed ride mig og min liderlige stive og hårde pik. Min pik gled hurtigt op i ham igen, og han red den vildt. Det var så fedt at mærke, og Frederik tog fat om Ahmeds pik, og begyndte at gnide på den, og lege med hans dejlige spændte nosser. Og inden vi så os om, så sprøjtede Ahmed al sin sperm ud over Frederik, og jeg kunne mærke hvordan hans røv klemte om min stive og hårde pik. Det var mere end jeg kunne holde til, og i det samme sendte jeg en kaskade af sperm op i Ahmed. Han blev helt vild af glæde, da han mærke jeg kom oppe i ham. Han stønnede og gispede og jeg kunne pumpe det sidste ud af min pik.

Det var en vild oplevelse, og da vi bagefter sad og grinede over hvordan det hele var foregået, så sagde Frederik til Ahmed. Jeg tror sgu ikke din bror er bøsse.

Ahmed kiggede på Frederik, og sagde hvordan han vidste det. Det ved jeg heller ikke med sikkerhed, sagde Frederik så, men jeg tror det er dig der er bøsse. En super lækker arabisk bøsse – du er fandeme en lækker mand, som helt sikkert får endnu mere sex som bøsse end som hetero. Så kom du bare i gang med at udleve den del af dig, som du allerede er i gang med nu.

Ahmed kiggede på os begge, og sagde at han ofte havde drømt om det, og at han også havde prøvet at sutte pik et par gange – måske lidt mere end et par gange, og så havde han også kneppet hans fætter da de var yngre. Det havde været ret fedt, men det var jo forkert. Det var ikke acceptabelt i hans kultur, og alligevel vidste han godt, at mange af hans venner også havde prøvet at være sammen med fyre – men ingen ville snakke om det. Så nu havde han gået med den uforløste drøm om at være rigtig sammen med en fyr, og rigtig mærke hvordan det var at være bøsse.

Ja, nu har du da fået din første rigtige prøvetime, sagde Frederik og så grinede vi alle tre. Og hos os kan du godt få flere prøvetimer, hvis du skal overbevises om hvad det vil sige at være bøsse.

Vi sejlede videre, og nu var vi tre nøgne mænd i båden. Ahmed havde ikke sagt noget, da både Frederik og jeg bare blev ved med at sidde nøgen, så han sad også nøgen sammen med os. Det var ret frækt, og helt sikkert ret grænseoverskridende for Ahmed. Men ikke mere grænseoverskridende end at han stille og rolig sad og pillede ved sig selv. Det var tydeligt, at han nød det mandlige samvær med os, hvor det var helt ok at pille ved sig selv – og andre mænd – og samtidig nyde at kunne kigge på det der fyldte mest i hjernen – pikke – frække pikke og lækre mænd.

Da vi nærmede os kysten og lystbådehavnen hvor Ahmed normalt havde sin båd liggende måtte vi igen tage tøj på og være lidt anstændige.

Vi kom ind i havnen og Ahmed fik lagt sin båd til kajen. Vi tog afsked med ham, og han takkede os for vores alternative hjælpsomhed – og den dejlige oplevelse. Han kyssede os begge på den arabiske måde – det må man gerne, også selvom man ikke er bøsse, men vi kunne tydeligt mærke at han lagde noget andet i det også, og især mærkede jeg det da han pressede sig ind til mit underliv og endnu engang sagde tak for alt.
Kommentar