Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sejler med lækker rorpind - 4

(Sejler med lækker rorpind)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3356

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Gruppesex, Oralsex, Analsex, Natursex og Trekant
Vi satte kursen mod Flensborg, og vi var ikke kommet langt ud på vandet før Frederik smed shortsene igen. Man bliver så afhængig af den nøgenhed, kom det fra ham, og jeg kunne jo kun give ham ret. Det er så dejligt at være fri for tøjet, der strammer og varmer – så af med det, og så var vi atter nøgne sammen.

Han gik ned efter et par øl, og jeg kiggede efter ham og hans lækre sexede røv, og så ellers bare en dejlig mand der stod nede i kahytten og ordnede lidt småting, han gik rundt og det var så dejligt og naturligt. Det var ligesom om han allerede hørte til ombord.

Han kom op med øllerne, og der hang hans dejlige pik og svingede lidt fra side til side. Så sødt, og super sexet. Han satte sig ved siden af mig, som vi havde siddet før. Vi nød udsigten, og jeg nød især hans dejlige naturlige berøringer af mine lår og lidt oppe på min pik og nosser. Uhm, det var dejligt pirrende.

Så talte vi lidt om Ahmed og om hans seksualitet og om han måske skulle leve som skabsbøsse resten af sit liv. Måske giftede han sig, og så dyrkede lidt mandesex ved siden af. Det ville jo være frygteligt, både for ham selv, men da også for en eventuel kone, som skulle leve med, at hendes mand faktisk tændte mere på en mand og mandesex. Men ok, der er da selvfølgelig mange der er til begge dele, men det må nu alligevel være lidt underligt, hvis man gerne vil have både det ene og det andet. Vi grinede lidt, og jeg klemte ham ind til mig, og sagde at sådan et problem havde vi heldigvis ikke.

Vi sejlede stille og roligt videre, og gled efterhånden ind igennem Flensborg Fjord og ind til lystbådehavnen. Inden da måtte vi igen, meget mod vores vilje, have shortsene på. Nå, men det gik jo nok, nu havde vi jo stort set været nøgne flere dage. Vi fik en god plads tæt på kajen, så det var dejligt og praktisk. Og vi gjorde klar til at lukke af, og bevæge os en tur op i byen.

Frederik var nede i kahytten, og jeg sad oppe i cockpittet og nød en kølig øl, og pludselig trådte der en flot fyr op af trappen, nede fra kahytten. Halløjsa, sagde jeg. Hvad i alverden er der lige sket her. Han havde klædt sig pænt på. Lyse shorts, og en pinkfarvet T-shirt med et flot abstrakt mønster på hans maskuline bryst hvor man tydeligt kunne ane hans brystvorter, og så et par super lækre Nike sko. Whau, kom det fra mig – og jeg tror også lige der var kommet lidt lækker parfume på, bare for at understrege hans lækre udseende og måske også for at varme mig op til lidt ekstra dessert. Uhm, hvor han duftede – bare jeg dog kunne holde fingrene fra ham.

Nå, jeg måtte også lige ned og klæde om, og snart var vi parate til vores lille aftentur. Vi låste båden af, og begav os op i byen, eller rettere sagt vi blev nede i havneområdet. Vi gik ind på Hansens Brauerei, det kendte jeg og vidste var et ganske udmærket øl- og spisested. Vi fandt et udendørs bord, hvor vi kunne sidde og nyde udsigten over vandet.

Mens vi sad og spiste og fik en skøn stor fadøl, så kom Ahmed gående sammen med en anden fyr. Han så os med det samme, og kom over til os. Stor omfavnelse og gensynsglæde, og kys og kram. Hvor kom han lige fra? Det viste sig, at han havde fulgt efter os, altså i bil, da han hørte at vi ville til Flensborg. Han havde været hjemme og fået fat i hans bror – som jo var bøsse – og sagt, at han havde mødt nogen han også skulle møde. Hans bror hed Salem, og var også ret charmerende, og ingen tvivl – han var til fyre, dog uden at være fimset. Men det lyste ud af ham, og især måden han iagttog os på var tydeligt, at der var potentiale blandt bøsserne, der gerne ville møde en dejlig arabisk fyr. De satte sig ved vores bord, og fik også noget mad og drikke.

Vi sad og snakkede, og Salem vidste ikke rigtig hvordan han skulle forholde sig, og vi vidste ikke rigtig hvad Ahmed havde fortalt ham. Men der gik ikke lang tid før vi fik hele historien og de to brødre, som begge ikke vidste om de var til fyre eller piger. Salem sad ved siden af mig og Ahmed sad ved siden af Frederik. Vi fortalte om hvordan vi havde mødt hinanden, og så ville vi gerne vide hvorfor de havde valgt at køre helt til Flensborg for at møde os.

Der gik ikke lang tid før Ahmed spyttede ud. Vi vil gerne have sex med jer, sagde han, og Salem sad bare stille og roligt og hørte på hvad hans storebror sad og sagde. Og så sagde Ahmed, at han havde sådan nydt vores selskab, og især havde han nydt vores sex, som vi havde haft sammen. Ja, faktisk havde han aldrig nydt sex så meget, som han havde gjort i dag – og han måtte nok indrømme, at hvis det var sådan det var at være bøsse, så var det vist også lige noget for ham.

Hvad så med dig Salem, sagde jeg. Og det gav et helt sæt i ham, og han rømmede sig lidt og rykkede frem i stolen. Jo, sagde han. Jeg tror nok jeg er til fyre, men jeg har aldrig været sammen med andre en Ahmed og min fætter, og det var jo bare sådan noget pjatteri.

Åh, sagde Ahmed. Du er da blevet bollet af os begge, og du har da også haft din pik oppe i mig et par gange.

Nå ja, sagde Salem, men det er jo bare sådan lidt drengestreger, vi lagde jo ikke så meget i det, og det var jo mest fordi vi var så liderlige.

Ja, det er det jo som regel, røg det ud af mig, og så grinede vi alle fire. Men hvis man ikke er til fyre, så skal der alligevel noget til før man vælger at kneppe sin bror og sin fætter. Så der er jo nok noget du skal prøve at udleve.

Vi sad os snakkede mere om dette emne, og Salem der er 20 år, fortalte også at han faktisk også havde været sammen med et par andre fyre, men at ingen andre vidste det – heller ikke Ahmed. Det havde været dejligt, og han havde faktisk også været på et bøssediskotek i København – og det havde været ret interessant.

Nå, sagde Ahmed, hvordan interessant.
Jo, for han havde selvfølgelig mødt en masse bøsser der, men en af dem havde spurgt om han ville med på bøssesauna, og det vidste han jo ikke lige hvad var – udover at det nok var en sauna for bøsser.
Ok, kom det fra Ahmed, hvad så, fortæl fortæl, det er jo spændende det her. Hvad oplevede du?
Jo, det var ret spændende, for der skete både det ene og det andet, og her var jeg med i et lille orgie, hvor vi var fem frække fyre, der bare gerne ville have pik, pik og pik. Vi bollede på kryds og tværs og vi suttede pik, som jeg aldrig har suttet pik før. Ja, faktisk blev jeg så øm bagi, så jeg kunne mærke det i flere dage.

Ahmed grinede, og vi andre kunne heller ikke holde os tilbage. Ok, så du har fået så meget pik, at du ikke kunne gå i flere dage. Det må jeg sgu nok sige. Så er det jo mig der er bagud, kom det fra Ahmed, og jeg er din storebror. Men det må I så være med til at ændre på, henvendt til mig og Frederik.

Vi sad længe ved bordet, og vi fik lidt mere at drikke, og måske også lidt for meget. Men vi havde det forrygende sjovt, også selv de to unge arabere var noget yngre end os. Det gjorde ikke noget.

Vi gik tilbage til båden, og de gik straks med ombord. De var meget høflige og spurgte om de måtte sove sammen med os, for de havde ikke noget andet sted at sove.

Ja, selvfølgelig, sagde jeg og Frederik nikkede også – vi var enige om, at nu skulle vi have endnu mere mørk pik og dejlige stramme araberrøve at kneppe - lækkert. Men skal vi sove? Jeg troede vi skulle kneppe hele natten, sagde jeg, og kiggede på de to.

Det skal vi sgu da også, kom det fra Ahmed. Den skal have hele armen – eller skulle man sige pikken, for jeg tror ikke lige jeg skal have en hel arm op i røven. Jeg vil da også prøve at blive kneppet så meget, så jeg kan mærke det i flere dage. Tænk sig, at det har min lillebror prøvet. Vi grinede igen.

Heldigvis boede der ikke nogen i bådene omkring vores, for nu kunne man jo godt forestille sig at der kom lidt bølgegang og lidt underlige lyde fra vores kahyt i løbet af natten.

Da vi kom ned i kahytten begyndte Ahmed allerede at smide tøjet. Han kunne slet ikke vente til hvad der skulle ske, og han skubbede til Salem.

Af med tøjet Salem, sagde han. Her er man nøgen så meget som muligt, og bøsser de knepper meget mere end de kedelige heteroer – så faktisk er det super cool at være homo. Bare af med klunset, og nyd din nøgne krop sammen med os andre. Han nærmest hev tøjet af Salem, og pludselig stod de to lækre araberfyre splitter nøgne foran Frederik og mig.

Vi var heller ikke længe om at smide tøjet, og nu sad vi fire liderlige mandfolk, med strittende pikke og var forventningsfulde til hvad natten skulle bringe.

Fuck, de to araberdrenge var bare lækre. De var lettere pumpet – gad vide om det var steroider, men de så super seje ud, og de så også ud til at være klar til det helt store pikshow. Vi havde jo set Ahmed og hans udstyr, men hans bror stod da ikke tilbage for ham. Han havde en kæmpe pik, og jeg tror sgu aldrig jeg nogensinde har mødt nogen med så stor en pik og slet ikke blevet kneppet af en. Det glædede jeg mig til. Salem havde lidt sort kruset hår omkring pikken, men det så lækkert og velplejet ud, og hans nosser hang som en dejlig fast klump neden under, lige til at lege med. De to arabere stod og holdt om hinanden, og det var et pragtfuldt syn med deres nøgne kroppe og to lækre pikke der bare stod lige ud i luften.

Både Frederik og jeg var helt betaget af Salem og hans kæmpe pik. Også selvom Ahmed var ganske godt udstyret.

Jeg kunne ikke lade være med at kigge på de to fyre, og jeg måtte også lige røre. Jeg satte mig ved siden af Salem, han var den nye, og klart den mest spændende – ud over Frederik selvfølgelig, ham skal jeg jo ikke glemme. Men nu var vi fire liderlige og frække fyre, så det skulle da udnyttes. Salem sad stille og rolig og gned på sin stive pik og legede med sine fyldige nosser, men da jeg kom over fik jeg lov at tage fat. Han lænede sig tilbage og lod mig bare komme til. Det var helt skønt. Jeg dykkede ned over hans pik, og tog den i munden. Den var stor. Ikke bare stor, men rigtig stor. Jeg suttede og legede med den, det bedste jeg havde lært, og det lod til at han var ganske godt tilfreds. Han gispede lidt og stønnede og det er jo netop med til at øge min liderlighed. Jeg måtte have mere. Men han skulle jo også have pik – min pik, så der gik heller ikke lang tid, før han vendte sig mod mig, og tog min pik i munden og lod tungen lege.

Ahmed og Frederik var også godt i gang, og der gik ikke lang tid før Frederik havde plantet sin lækre pik i røven på Ahmed. Han var allerede i gang med at kneppe den lækre røv sønder og sammen, og Salem kiggede nysgerrigt over på dem.

Vil du have pik, spurgte jeg Salem, og der kom et hurtigt ja fra ham. Meget gerne. Jeg har ventet hele dagen synes jeg, og nu kan jeg næsten ikke vente længere. Og Ahmed har fortalt om hvor gode I er til at kneppe, så giv mig så meget pik som muligt. Jeg vil elske at kunne mærke minderne de næste mange dage.

Det skulle så ikke lige siges to gange. Jeg lod ham ligge på alle fire, og begyndte at slikke hans lækre røv, og massere det skønne hul, som snart skulle fyldes helt ud. Mens jeg slikkede ham tog jeg fat i hans gigantiske pik, og gned den blidt og lækkert samtidig med at jeg trak lidt i nosserne.
Åh, pas på kom det fra ham – jeg er sgu ikke langt fra at levere den første portion sperm, og det er måske lidt tidligt.

Jeg trykkede et par fingre lidt op i ham, og han stønnede endnu mere liderligt. Det var vildt at høre, for han holdt sig ikke tilbage. Og så måtte jeg bare have pikken op i ham. Han tog godt imod, også selvom min pik ikke hører til de mindste. Der gik ikke lang tid før han havde hele min pik, og jeg kunne begynde at kneppe ham totalt. Det var så lækkert, og det var endnu mere lækkert når jeg kiggede over på Ahmed og Frederik, som også var godt i gang. Den fik virkelig ikke for lidt. Salem tog godt imod, og min pik gled ud og ind i det bedste tempo, og helt ud, og så helt i bund.

Pludselig siger Frederik, kan I klare to pikke på en gang? Og både Salem og Ahmed kiggede på hinanden. Fuck, to pikke kunne man se i deres øjne, kan man det?

Ja, hvorfor ikke kom det fra Salem, og Ahmed var lidt rystet. Lad mig prøve, jeg vil sgu gerne prøve jeres to pikke på en gang. Og så gik vi i gang. Frederik lå på ryggen, og Salem gled ned over hans pik. Jeg smurte min pik godt ind i glidecreme og smurte også mere omkring Salems hul. Så pressede jeg min pik på, og pludselig gled den ind. Det var snævert, og Salem gav sig men ville bare mærke hvordan det var at blive kneppet af to liderlige pikke. Han virkede ikke specielt ny i faget og fuck, det var frækt. Ahmed var rystet igen. Hvad var det lige hans lillebror havde gang i. To pikke oppe på en gang. Det havde han faktisk aldrig hverken hørt eller set på en pornofilm.

Vi kneppede Salem, og han nød det. Salem var helt i ekstase, det var tydeligt at han elskede denne følelse af at blive kneppet. Han stønnede og vi kneppede ham helt i bund. Det var sgu også ret frækt at kneppe ham sammen med Frederik. Vores to liderlige pikke oppe i ham. Det var frækt og fucking lækkert.

Ahmed havde stukket sin pik ind i munden på Frederik, som nu suttede den og faktisk slugte hele Ahmeds pik. Frederik var jo også super god til at slikke pik, og han spillede også på Ahmeds klokkeværk, kildede de lækre nosser og trak frækt i dem. Det var helt vild sex, det må vi nok også erkende, og også noget vildere end jeg har været vant til.

Pludselig kunne vi høre, at Ahmed kom i munden på Frederik. Han krampede og spermen væltede ud af ham. Salem grinede, stønnede endnu mere og nød, at han stadig havde to velvoksne pikke oppe i røven.

Åh, bare I kan komme samtidig? sagde han, hvor ville det være super fedt at få en dobbelt spermer? Og så var det os der grinede, men hvorfor ikke. Vi kneppede, og jeg begyndte at mærke at jeg snart kom, og det kunne Frederik mærke på mig, så han var også ved at gøre sig klar til at skyde ladningen langt op i Salems frække røv.

Fuck, nu kommer jeg, røg det ud af mig og i det samme kunne jeg mærke at Frederik også krampede og at vi begge nu skød al vores varme og friske sperm langt op i Salem. Han havde siddet og gnedet på sin stive pik imens han blev kneppet, og nu var han også på vej, og vi kunne mærke hvordan hans røv spændte om vores pikke, og han sprøjtede vildt ud over hans lækre behårede brystkasse. Fuck, vi kom næsten alle fire samtidig. En kæmpe stor orgasme. Frederik bøjede sig frem og kyssede Salem på munden, og Ahmed gik hen og kyssede mig. Et dejligt varmt og vådt kys, som jeg besvarende ligeså lidenskabeligt.

Vi elskede flere gange i løbet af natten, på kryds og tværs. Alle huller blev godt bearbejdet af de lækre og frække pikke, og især de to araberhuller blev godt masseret – for det var jo også et af målene.

Vi smed os bare oveni hinanden, og mærkede de slappe kroppe og de lidt slatne pikke. Vi kyssede lidt på kryds og tværs – det havde været helt fantastisk at være en del af. Vi lå lidt og kælede med hinanden, og Salem og Ahmed kyssede faktisk også hinanden – lidt mere vådt end jeg synes man gør når man er brødre. Men de var bare søde, og mon ikke de havde en dejlig hemmelighed, som du nu kunne dyrke endnu mere og åbent end før.

Vi faldt i søvn, alle i dobbeltkøjen ude foran, så vi lå ret tæt. Ja vågnede ved, at Salem lå og pillede ved sig selv, og jeg kunne fornemme at han ikke var langt fra at komme. Jeg lod ham spille og lå lidt og holdt øje med ham – det var også ret frækt. Så kom han, og spermen sprøjtede op på hans bryst og et par strint helt op i ansigtet. Han tog straks fingrene og tørrede spermen af, og lige inden han skulle til at slikke det af, rakte jeg ud og førte hans hånd op til min mund. Han kiggede på mig, og smilede. Så rystede han lidt undskyldende på hovedet, og lod mig slikke de dejlige dråber af. Jeg samlede lidt mere op fra hans mave, og lod ham slikke på mine fingre. Dejlig morgensex.

Så rykkede han lidt på sig, og jeg kunne mærke hans næsten stive og stadig våde pik mod mit lår – den kunne åbenbart klare mere endnu. Jeg lod min hånd glide ned og hold om den, og begyndte at gnide blidt på den. Hans hoved faldt bagover, og jeg kunne fornemme at han var helt med på denne morgenaktivitet. Jeg vendte mig om mod ham, og vi lå og kyssede lidt. Han var sød, og uskyldig – eller uskyldig var han måske ikke ligefrem, men dejlig ung og lige til.

Vi lå og kælede lidt, og pludselig kunne jeg mærke en hånd ved min pik. Det var Ahmed. Han var også vågen, og ville også gerne deltage i et morgenknald. Vi blev liderlige på ingen tid, og vores bevægelser fik Frederik til at vågne. Han var hurtig til at finde ud af, at nu skete der interessante ting lige ved siden af ham. Så inden vi så os om lå vi i et par 69’ere, og så var vi alle i gang med at slikke hinandens dejlige stive morgenjern, og vi suttede hinanden ivrigt og udelukkende med det formål at vi alle skulle komme enten ud over hinanden eller langt nede i halsen.

Der gik ikke lang tid, så sprøjtede Salem igen. Han havde jo ellers tyvstartet med en egen version af en morgenspiller, men han kunne ikke holde igen. Han var bare så skrup liderlig, at han bare måtte sprøjte. Han bøjede pikken hen mod mig, og jeg fik sendt en dejlig portion sperm op i ansigtet og på min hals. Ahmed var hurtig og slikkede det hele op – uhm, sagde han, intet er så godt som frisk morgensperm, og så grinede vi.

Vi andre kom også inden for kort tid, og så lå vi igen og slappede af og kælede for hinandens lækre kroppe, og nu lidt slappe pik.

Ahmed og Salem skulle snart afsted igen, og Frederik og jeg skulle fortsætte vores dejlige sejlerferie. Men de to friske araberfyre havde lige et sidste ønske. De insisterede begge på, at de ville slikke hver af vores pikke som afsked eller måske ønsket om et gensyn. Salem ville have Frederiks pik og Ahmed ville sørge for at jeg fik en dejlig sutter af ham, og et godt minde om de to arabiske brødre, der ikke troede de var til mænd.

Vi vil lige have endnu en portion frisk sperm fra de to sejlere, det er så dejligt at køre hjem på, som Ahmed sagde. Og det giver så dejlig ny energi med de lækre dråber fra to friske fyres dejlige pikke. Frederik og jeg skulle bare lægge os godt til rette, og så ville vi blive serviceret af de to arabiske fyre. De gjorde et godt stykke arbejde, hvor alle fire nød det i fulde drag. Ahmed og Salem var helt sublime med hver deres mund. Der blev slikket, suttet og slugt pikke. Der blev leget med brystvorter, kælet for dejlige mandekroppe, og kælet for nosser der igen snart skulle levere gode portioner af frisk sperm, som ville blive slikket op og slugt ivrigt af to dejlige unge mænd, der nu havde fundet ud af, at mænd der har sex sammen kan gøre noget, som kan være svært at opleve sammen med kvinder. Det lykkedes begge de to fyre, at sikre fælles udløsning, hvor spermen atter sprøjtede ud af to liderlige pikke, og hvor de begge ivrigt tog sig kærligt at disse lækre safter. Det var lidt af en afslutning på et sjovt, kærligt og overraskende besøg af to liderlige arabiske og lækre fyre.

De takkede begge for gode oplevelser, og håbede at vi kunne holde kontakten, for måske kunne vi inspirere hinanden til endnu mere dejlig sex sammen.

Da de var taget afsted sad Frederik og jeg og kiggede tavse på hinanden. Og så grinede vi, og vi kunne næsten ikke stoppe. Hvad pokker var det lige der var sket her, sagde jeg, og det hele startede med Ahmeds speedbåd, der ikke kunne sejle – sikke et scoretrick. Og det var endt med sex i den helt store stil med to fantastiske arabiske fyre, som begge var udstyret med de dejligste pikke. Nøj, det havde været skønt, det var vi begge enige om.

Men nu var vi igen os selv, og det var super dejligt. Det havde været et par hektiske, men også sjove dage, hvor vi ud over at nyde hinanden, også havde fået en masse sex sammen, men også udvidet det med sex sammen med et par charmerende arabiske fyre, som var umådelig lækre og meget gavmilde med deres vilde sex. Nu skulle vi igen nyde hinandens selskab, og turen videre nordpå og op igennem Lillebælt. Vi skulle lære hinanden endnu bedre at kende, og ikke kun på den seksuelle side, og det skulle vise sig at være de lækreste oplevelser der lå forude.

Frederik, der til daglig arbejder som tømrer, viste sig at indeholde super mange kvaliteter, ikke kun var han fysisk stærk, en flot fyr, han var efterspurgt som håndværker, god til sit job, men allerbedst en rigtig åben, kærlig og imødekommende fyr, som indeholdt rigtig mange dejlige egenskaber, som man næsten ikke kan få nok af. Han var meget hjælpsom, betænksom og et behageligt menneske at være sammen med. Han var også intellektuel stærk, han var berejst og læste meget, som også gjorde at vi havde de dejligste og intense snakke om alt fra det spirituelle, udlandserfaringer, forskellige partnere, håndværk, it og andre spændende emner.

Du er velkommen til at hjælpe mig med at bygge om i min lejlighed, sagde jeg til ham med et smil på læben. Jeg leder faktisk efter en god og solid håndværker, men jeg har ikke fundet den rigtig endnu – for de skal være nøgne når de arbejder hos mig … grinede jeg, og Frederik kunne heller ikke holde sig. Ja, og pauserne skal udvides med lagengymnastik, så jeg er sikker på, at de kan koncentrere sig om arbejdet bagefter. Frederik var enig om, at begge dele var vigtigt, men han var også klar til at give opgaven et forsøg – også selvom han skulle være nøgen.

Vi havde masser at tale om, og det gjorde også at vi brugte mange timer på at indvie hinanden i vores tidligere liv, og helt sikkert med den bagtanke at dette møde skulle udvide sig til meget mere. Vi klingende godt sammen, og det var en dejlig følelse som vi begge ikke kunne få nok af.

Vi sejlede hele dagen, og nød bare samværet og stilheden. Vi snakkede, grinede, arbejdede med ting ombord der lige skulle fikses. Vi badede og spiste og fik da også et par kolde øl. Sidst på eftermiddagen blev vi enige om, at vi blot ville lægge os for svaj, da ingen af os orkede at ligge i havn, men også fordi vi havde lyst til bare at være os selv. At nyde vores intime samvær, at være nøgne sammen igen, og ikke mindst sidde og nyde aftenen under stjernerne og efterfølgende nyde en dejlig nat sammen.

Frederik lavede mad. Der duftede op fra bådens pantry og jeg blev mere og mere sulten. Også efter ham. Jeg kunne se ned på ham. Han var ret sexet, helt nøgen, men med forklæde på, for som han sagde det sprøjter, når jeg står her og steger.

Jeg kunne ikke lade være med at grine og sige, at han da ikke plejede at dække sig til, bare fordi der bliver sprøjtet på ham. Han så sød ud der med forklæde og bar røv, og jeg sad stille og rolig og blev lidt liderlig – og det sker jo ofte. Men her var det bare dejligt at blive liderlig, og vide at snart fik man andet end bøf og bløde løg. Desserten var måske en lækker mandekrop, og ikke mindst en lækker pik at lege med, og det kunne godt gøre mig liderlig at tænke på.

Vi nød maden og det gode glas rødvin, ja, det blev nok til et par stykker, men det var hyggeligt og vi sad begge og ventede på desserten. Frederik rejste sig, og gik ned i båden. Hvad skulle han? Og der gik lidt tid inden han vendte tilbage, med noget som han holdt omme på ryggen.

Er du med til en fælles udfordring? Sagde han, og jeg vidste ikke hvad han mente, men jeg var klar. Jeg ville bare gerne have noget sex, og hvis det indebar en udfordring, så bare kom an.

Han tog den frem. En kæmpe dobbeltdildo, så vi kunne bolle samtidig. Sådan en havde jeg aldrig prøvet, så det var lidt sjovt at skulle prøve den. Han fortalte om engang han havde leget med en anden fyr, og hvor de også havde brugt en dobbeltdildo og det havde været ret frækt.

Han var hurtig til at lægge sig på knæ, og placere dildoen mod hans lækre røv, og jeg skulle så tage fat om den og begyndte at kneppe ham med denne lange dildo. Han nød det i fulde drag og det var ret frækt at kneppe ham med dildoen. Men endnu frækkere blev det, da jeg satte den anden ende op i min røv, og vores to bagdele mødtes og at vi faktisk begge kneppede hinanden. Det var super lækkert at mærke denne store dildo arbejde oppe i røven, og også mærke hvordan vores to frække numser bankede mod hinanden. Vi kunne skiftes til at stramme røven og presse den anden ende op i hinanden. Vi kunne ikke lade være med at grine, det var faktisk super komisk, men også ret frækt.

Efter et stykke tid blev vi trætte af den leg, og havde mere lyst til den ægte vare. Vi sprang lige i vandet først og blev kølet lidt af, og nød også der hinandens nøgne kroppe. Vi svømmede ind på den tomme strand, hvor solen stadig lyste og var på vej ned. Vi lagde os i vandkanten og kælede med hinanden og jeg var så skrup liderlig, at jeg simpelthen bare skulle op i Frederik. Han satte sig henover min store og hårde pik og jeg gled let op i ham – han var jo godt opvarmet fra dildoen. Åh, det var skønt og jeg lod min pik arbejde oppe i hans lækre røv, mens vi kyssede hinanden og nød hvordan vi langsom med sikkert kom i en ekstase der skulle udløse min gigantiske spermstråle. Han klemte om min pik, og jeg kom i det samme. Jeg skød al min sperm op i ham, og han stønnede og gispede – noget han vidste gjorde mig endnu mere liderlig og fræk. Jeg kneppede ham stadig og pressede min pik helt op i ham. Fuck hvor var det lækkert.

Vi lå og nød solen gå længere og længere ned, og han lagde sig helt ind til mig, og så kunne jeg mærke hans stive pik. Den sneg sig ind på mit varme og liderlige hul, og snart var den på vej op i mig. Han var hurtig til at kunne i svingninger og han kneppede mig, som om han ikke havde kneppet længe – og det var jo ikke ligefrem tilfældet. Jeg nød at mærke ham arbejde og jeg nød at mærke den store og hårde pik presse sig helt i bund i min frække røv. Han pumpede løs, og kyssede mig i nakken, han nev mig lidt i brystvorterne, og jeg klemte om hans pik. Jeg kunne mærke den varme sperm glide ud af hans pik og op i min røv, og mærke hvordan han kørte sin pik frem og tilbage, og hvor der stadig kom sperm ud. Det var frækt og super lækkert.

Han trak sig ud, stadig med pikken mod mit hul. Og så kunne jeg pludselig mærke noget varmt. Det føltes som om – jo, han tissede, fuck, det var frækt. Jeg kunne mærke hvordan hans varme tis ramte mit liderlige hul, og hvordan det løb ned mellem min ben. Han smilede til mig, han gispede af liderlighed og jeg kunne mærke, at han nød det hele mindst lige så meget som jeg gjorde. Det var nok en lidt større udfordring at prøve det i forhold til den dobbelte dildo, men det var absolut lækkert og dejligt – og bagefter lå vi bare og nød de sidste solstråler, og hans pik lå stadig dejlig varm og knap så hård op mod mig. Det var en dejlig nærhed, og ikke mindst ret frækt. Han lå og kælede med mig, og jeg lå bare og nød hver en berøring.
Kommentar