Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sejler med lækker rorpind - 2

(Sejler med lækker rorpind)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3254

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Oralsex, Analsex og Natursex
Jeg vågnede ved 6-tiden – lidt senere end vi først havde aftalt, men følelsen af hans krop mod min og synet af ham, hvor han stadig lå og sov var det bedste der var sket for mig i lang tid. Jeg lå bare og kiggede på ham, og mine sanser var totalt skærpet og jeg kunne mærke alle vores fælles berøringer. Jeg lå og tænkte på hvad der var sket og hvordan dagen ville blive, og hvordan vi ville have det på vores kommende sejltur. Det tegnede i hvert fald godt, og jeg var allerede godt stiv.

Jeg kælede lidt for ham, og kyssede ham blidt på halsen og så på hans bløde læber. Hans skægstubbe kildede frækt og dejligt. Han er en rigtig mand. Og jeg elsker ham som type. Dejlig maskulin, dejlig krop, og veltrænet. Dejlige overarme og lækre fyldige hænder, der udover at kunne tage fat, også føltes bløde og kærlige. Hans bryst er også fint aftegnet, og hans brystvorter stritter dejligt – også når han er afslappet. Han har en let behåring på brystet og helt op på halsen, men super sexet. Kan bedre lide det, end den store vilde måtte. Og lidt længere nede – nede ved hans lækre pik, der er hårene også trimmet pænt, så man tydeligt kan se hårgrænsen op mod brystet. Super lækkert. Han gør noget ud af sin krop, og jeg elsker hele pakken. Og hans måske 18 centimeter store pik er bare dejlig. Den ligger afslappet op ad hans mave, dejlig størrelse og en lækker form. Han er også omskåret, det kan jeg godt lide. Og hans nosser er glatbarberede og dejlig fyldige uden at være de store hængenosser. Der er en god håndfuld, og de har en størrelse, så man også kan lege med dem i munden – så frækt. Hans ben er muskuløse og maskuline, dejlig behårede og gode lægge. Og hans fødder er velplejede. Jeg hader faktisk fødder. Det er noget af det mest klamme og ulækre, men hans fødder virker pludselig lidt tiltrækkende. Jeg får lyst til at røre ved dem, og kæle for dem. Det er godt nok sjældent jeg tænker sådan.

Jeg kiggede på ham, og han rørte på sig. Han vendte sig lidt, og vi lå nu ansigt til ansigt. Hvor heldig har man lov at være. Han var bare en flot Kong Neptun – en rigtig ægte havgud. Så vågnede han og vi smilede til hinanden. Og han kyssede mig.

God morgen, kaptajn, kom det fra ham. Jeg har haft den skønneste drøm, og jeg ville bare ikke vågne fra den. Den skulle fortsætte i det uendelige. Det var så dejligt og lækkert det hele – men jeg vil ikke fortælle om den, for det kan næsten ikke beskrives. Det skal opleves. Men bortset fra drømmen, så er det nu også ret lækkert at vågne op her ved siden af dig. Og mærke din dejlige krop – det trænger jeg faktisk til. Nærhed og kærlighed, og ikke mindst din lækre pik.

Og jeg kunne kun være enig.

Han stod op, gik ud på toilettet for at tisse, og gik så lidt rundt i kahytten – nøgen. Jeg kunne ikke lade være med at betragte hans lækre krop. Min pik kunne også godt lide det jeg så – den begyndte også at røre på sig. Jeg stod også op, og han kunne ikke lade være med at bemærke at min pik ikke bare hang ned, men at der var lidt liv i understellet igen.

Nåh, sagde han, har den ikke fået nok i går.
Næh, sagde jeg, det er jo flere timer siden, og jeg tror den er blevet ganske godt inspireret, og gerne vil have mere. Vi grinede og gav hinanden et hyggeligt kram, og det gjorde ikke stivheden mindre. Han holdt om mig, og trak mig tæt ind til sig. Vores stive pikke lå op af hinanden, og dunkede dejligt liderligt. Vi kyssede, og jeg kunne høre han hviskede dejlige ting ind i mit øre. Jeg tror han har lyst til endnu mere sex med mig, og jeg kunne kun smile til ham, og nikke – det var det samme jeg tænkte og havde lyst til.

Efter morgenmaden riggede vi båden til og sejlede ud af havnen. Vejret var fint, solen skinnede og der var fin vind, så vi kunne sejle afsted med vinden agten ind. Lige som det skulle være. Vi sad ved siden af hinanden og sagde ikke rigtig noget. Der var stille, og når jeg kiggede over på ham, så smilede han veltilfreds tilbage til mig. Jeg nød stilheden, for der er ikke noget så irriterende hvis man skal snakke og underholde hele tiden. Stilhed er guld.

Han gik ned i kahytten og hentede mere kaffe, skænkede op i min krus, og satte sig tæt på mig. Det var dejligt. Vores ben lå op af hinanden og jeg lagde en hånd på hans lår. Det var ligeså dejligt at mærke hans bare ben, som jeg huskede det fra i nat. Han spredte benene lidt, og min hånd gled automatisk lidt længere op mod den besnærende bule han havde i bukserne. Jeg lagde hånden på bulen, og trykkede blidt – han knurrede lidt, på den gode måde. Og jeg lod hånden ligge, mens jeg lige kyssede ham på munden. Frækkert tænkte jeg.

Han begyndte også at kæle lidt for mig, og det var bare skønt at sidde og kæle og kærtegne hinanden, og hinandens buler. Han rykkede lidt på sig, og lagde sit ene ben over mit knæ. Så tog han sin T-shirt af og lagde sig ned. Jeg kælede videre, og kunne nu ikke lade være med at knappe hans shorts lidt op. Han havde ikke underbukser på, så pikken fandt hurtigt ud i det fri. Det var frækt, og jeg kunne heller ikke løbe fra, at min pik kæmpede for også at komme ud i det fri.

Han rejste sig op og hjalp mig med at smide bukserne. Nu sad vi helt nøgne og nød hinandens kroppe, og lod solen skinne på os. Han kælede for mig og hans dejlige hænder vidste lige hvad der skulle til for at tænde kaptajnen.

Der gik ikke længe før de to pikke strittede det bedste de havde lært og da han først begyndte at slikke min pik, så var jeg solgt og der gik ikke lang tid før jeg leverede en dejlig portion sperm til ham. Han slikkede det hele i sig, og kyssede mig bagefter. Jeg kunne smage min egen sperm – lækkert. Og så bad jeg ham tage roret, så jeg også kunne hjælpe ham af med trykket.

Jeg satte mig på hug nede foran ham, mens han sad stolt og styrede båden. Jeg tog hans pik i munden og slikkede, mens jeg legede med hans dejlige nosser. Jeg lod mine hænder kærtegne hans lækre krop, og pludselig kunne jeg mærke at han kom. Lidt hurtigere end beregnet, men super dejligt at mærke hvordan han slappede af i mit selskab, og hvordan vi sammen kunne få hinanden til at sprøjte ud over det hele. Jeg slikkede det op, og sugede de sidste dråber ud af hans nu knap så stive pik. Det var lækkert, og så var det kun starten på vores første tur.

Vi sad nu der, dejligt veltilpas og lettet for den lækre sperm. Vi kyssede hinanden, og kunne ikke lade være med at smile og nyde hinandens selskab. Vejret var fantastisk og vinden kom stadig agten ind, så vi gled bare stille afsted. Vi sad bare og nød solen og den klukkende lyd fra vandet mod båden. Og vi nød samværet og nærheden. Han havde lagt sig ned og solen skinnede på hele hans krop. Jeg kunne ikke holde øjnene fra ham, og det gik lige i pikken. Det var dejligt, at man også kunne være sammen uden hele tiden at skulle snakke og underholde hinanden, men at der også var plads til stilhed, refleksion – og en dejlig pik at lege med.

Jeg sejlede over til en bugt jeg kender, og som ligger helt ugenert. Der tænkte jeg at vi skulle smide anker, og så bade i det lune vand. Sommeren havde jo virkelig vist sig fra den gode side, så badning var absolut en mulighed. Og der kunne man også roligt bade nøgen, da jeg aldrig havde oplevet at der var andre.

Vi kom derover og jeg tog sejlene ned og smed ankeret ud. Han lå stadig og sov. Han var dejlig at kigge på, og da jeg kyssede ham slog han øjnene op og smilede til mig. Han tog mig om ansigtet og trak mig ned til ham igen, og vores læber mødtes atter i et varmt og kærligt kys. Det var helt som i et eventyr.

Vil du med ud og bade, spurgte jeg, og han var hurtigt oppe at sidde og kiggede ud.
Det ser jo fantastisk ud, og vandet ser lækkert og rent ud – selvfølgelig skal vi ud og bade.

Nu havde vi jo ikke så meget tøj at smide, så vi sprang bare i ganske splitter nøgne som vi var. Vi svømmede rundt om båden, og hen til hinanden. Vi kyssede og grinede og legede som to teenagere, der var følte sig lidt frække, og godt vidste at nøgenhed ikke var helt almindeligt, men at bare føltes dejligt og udfordrende. Jeg dykkede, og kiggede op på hans lækre maskuline og veltrænede krop, fik øje på hans pik og nosser, som jeg allerede kendte, og svømmede ellers bare rundt under vandet. Lækkert syn.

Skal vi svømme lidt hen langs kysten, spurgte jeg, og i det samme begyndte han at crawle. Han kunne svømme, ikke bare svømme, men svømme rigtigt. Ligesom mig – og vi begyndte at svømme lidt om kap. Det var sjovt, og vi gav den gas. Det blev til et par hundrede meter, hen til en bøje og så vendte vi om, og begyndte at svømme tilbage. Der var lavt her. Vi kunne bunde, og jeg stillede mig op og bremsede ham. Vi stod på sandbunden, og holdt om hinanden. Vores pikke mødtes i et kærligt gensyn. Det var dejligt, og vi fandt hurtigt hinanden, og vi kyssede og pjattede lidt og jeg mærkede at der begyndte at være rigtige følelser i det her.

Skal vi ikke lige svømme ind til kysten og sidde lidt og nyde udsigten, spurgte jeg, og han var med på ideen. Vi kom op og satte os i vandkanten, hvor vandet skyllede lidt ind over ben og underkrop. Jeg kunne ikke holde øjnene fra ham. Han var gudeskøn, og jeg forstod slet ikke hvad det var jeg havde gang i. Men dejligt var det. Han lagde et ben henover mit, og jeg kælede for hans lår og selvfølgelig kunne jeg ikke holde mig fra hans dejligt pik – den var ligesom en magnet som let kunne tiltrække både hænder og mund, og som så ganske hurtigt stod stiv og strunk op ad maven.

Fuck, du har godt nok en lækker krop, sagde jeg, klappede ham på låret, lod hånden glide ”tilfældigt” henover nosserne og pikken, videre op ad maven og brystet – kiggede på ham, og du har en lækker pik, sagde jeg så og gav den et klem, mens jeg kyssede ham. Jeg kan sgu næsten ikke holde mig fra dig.

Han grinede, og sagde at han havde det på samme måde. Og sagde også, at jeg absolut ikke skulle holde mig tilbage med hensyn til at lege med hans pik. Man har vel fået den fordi den skal bruges.

Vi klingede godt sammen, og det var ikke kun det ydre der var i top, det virkede også som om vi havde det godt sammen på det mentale plan.

Han rejste sig og gik lidt rundt og kiggede på sten. Han bøjede sig, satte sig på hug, kiggede lidt hen til mig, og smilede. Jeg sad bare og betragtede ham, den nøgne krop og hans elegante bevægelser. Hvert skridt var en fornøjelse af kigge på. Hans pik dinglede dejligt, og hver gang han bukkede sig ned, kunne jeg se ind til det lækre hul, som jeg allerede havde udforsket, og som jeg helt sikkert ville opleve på allernærmeste hold igen. Jeg vil se frem til at få lov at kneppe den lækre røv.

Han kom tilbage til mig, med hænderne fyldt af smukke sten. Han lagde sig i vandet, med front mod mig, og begyndte at fortælle mig om de forskellige sten. Jeg ved ikke om jeg hørte rigtigt efter, men jeg kunne fornemme at de hver især havde en historie, som enten hidrørte ham selv, måske lidt om mig og ellers noget der kunne knyttes til et dejligt forhold. Han var en fortæller, og han gjorde sig umage og ville gerne imponere mig – og det gjorde han faktisk også.

Jeg kyssede ham i panden, smilede og kyssede ham så på munden. Vi smilede til hinanden, og han gengældte med et klem om min pik, som straks reagerede på sin helt egen måde. Dejligt.

Vi sad lidt og lod vandet rulle ind over vores kroppe og vi snakkede lidt om løst og fast. Lidt om vores fortid, lidt om kærester, lidt om arbejdet – og så endte vi der igen – vi snakkede også lidt om sex – eller faktisk ret meget om sex. Hvad vi godt kunne lide og hvordan vi havde eksperimenteret igennem tiden, og hvor vores grænser gik. Med andre ord, vi begyndte at lære hinanden rigtig godt at kende. Vi snakkede også om det at sejle, og han fortalte at han havde sejlet siden han var barn, men aldrig havde haft sin egen båd. Det havde der ikke været penge til, men han havde været heldig altid at kunne låne eller få lov at sejle med andre – ligesom nu, sagde han og smilede til mig.

Han lagde sig på ryggen, og vandet rullede ind over hans krop. Han tog om sin pik, og pludselig stod der en stråle ud fra den. Han tissede, og han pegede strålen over på mig. Han kiggede på mig, og pegede så strålen over på ham selv. Han fangede strålen med munden, og lod den varme tis fylde hans mund. Jeg kiggede på det. Det var fascinerende, for jeg havde aldrig eksperimenteret med tis. Det var lidt underligt, lidt ulækkert, men også lidt spændende.

Jeg tog hans pik og holdt den, mens han stadig tissede. Jeg prøvede at åbne munden, og lade hans tis komme ind i min mund. En meget underlig følelse, som ikke rigtig kan beskrives. Det var varmt, det smagte lidt ramt, men jeg lod det bare løbe ud igen. Jeg smilede til ham, og fortalte at det havde være lidt grænseoverskridende for mig. Det var som sagt ikke noget jeg havde gjort det i før.

Han grinede, og fortalte at han havde prøvet det et par gange, men at han ikke rigtig vidste om det lige tændte ham rent seksuelt. Men nu syntes han bare det var lidt sjovt, når vi var udendørs og så ville han også lige se hvordan jeg reagerede.

Han var altså lidt af en frækkert, men en dejlig frækkert. En som man bare gerne ville lege med, og især når det blev lidt frækt. Man havde lyst til at være fræk sammen med ham, og man fik også lyst til at prøve nye grænser af.

Det er er nok noget af det bedste der er sket mig i lang tid, sagde han pludselig, at man kan sejle sammen med en flot fyr, at være sammen men den flotte fyr og have fantastisk sex med den flotte fyr. Kan man forlange meget mere. Og så grinede vi, og gav hinanden endnu et lille kærligt kys. Vi kyssede i det hele taget ret meget. Også mere end jeg normalt gør, men det var bare så rigtigt, og man havde bare lyst til at lade læberne lege med hinanden på den følsomme måde.

Solen var så småt begyndt at gå ned, og vi svømmede tilbage til båden og satte os tilbage i cockpittet og lod solen tørre os, mens vi sad og nød et glas rosevin. Han havde igen lagt sig ned, med hovedet på mit lår. Det var dejligt at have den nære kropskontakt, og især når han lå der med sin skønne krop og kiggede på mig med sine skønne øjne. En rigtig frækkert. Lige en frækkert til mig.

Solen gik ned, det var en super lækker aften, og vi nød hinandens selskab. Mad havde vi ikke tænkt på, så det blev lidt let fra bådens reservebeholdning – men det blev også til lidt mere vin, og meget mere snak og hygge. Han sad op af mig. Han havde taget et par tæpper med op fra kahytten, så vi bare kunne blive siddende og nyde aftenen og stjernerne på den mørke sommerhimmel. Jeg holdt om ham, og klemte ham kærligt ind til mig. Vi var stadig nøgne – det var lidt sjovt, men det var også lidt frækt. Han var god til at kærtegne mig og jeg nød enhver berøring fra ham. Hans hænder var dejlige og rolige, og han kælede på en behagelig og kærlig måde. Jeg nød det – og det tror jeg også han gjorde.

Pludselig rejste han sig, og stod nu der helt splitter nøgen foran mig. Jeg vil i vandet, sagde han, ud og nyde måneskinnet og det dejlige vand – og pludselig var han sprunget i. Jeg kiggede efter ham, og tænkte nå hvad pokker, og så sprang jeg også i. Vi svømmede lidt rundt om båden og lå til sidst bare ved badeplatformen bagest. Her lå vi så og plaskede rundt og nød det varme vand, og nød hinanden igen. Vi kyssede og kyssede, som om vi var teenagere, men det var vildt dejligt.

Så op i båden igen, og så tørrede vi os og så skulle vi lige have en kop kaffe, så vi kunne få varmen igen. Han gik stadig bare nøgen rundt, så det gjorde jeg også. Lidt fedt, og stadig ret frækt. Han stod op og kiggede ud. Jeg kunne ikke lade være med at stille mig bag ham, og holde om ham. Jeg klemte ham ind til mig, og jeg kunne mærke min pik lå godt i hans røv. Og det varede selvfølgelig ikke længe før den var dejlig stiv og klar til det hele.

Kan du ikke lige tage mig, sagde han. Jeg trænger til din pik, og så er udsigten super dejlig herfra. Og jeg kunne næsten ikke tro mine egne ører. Skulle jeg lige kneppe ham stående. Ja, hvorfor ikke. Jeg slikkede lige hans dejlige røv, og varmede ham lidt op. Og så pressede jeg pikken lidt indenfor i hans lækre røv og begyndte at kneppe ham. Han pressede røven tilbage, og der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke at det var nu. Jeg gav den lige lidt ekstra gas, og mærkede hvordan mine nosser klaskede mod hans baller.

Om jeg var liderlig – ja, det var så frækt at stå her i midten af båden, ude i det fri, holde om den lækreste fyr, kneppe den skønneste røv og så bare mærke hvordan vi begge var liderlige sammen. Og så kom jeg i den skønneste orgasme. Jeg kunne næsten mærke hvordan jeg smilede indvendigt, og hvordan vi sammen smeltede og nød denne frække seance, som også bare var så spontan og ligetil. Spermen væltede ud af min stive og hårde pik og langt op i ham. Jeg trak mig ud, og han ville lige slikke de sidste dråber ud af pikken, og mærke den i munden. Han er en fantastisk sutter, og han kan virkelig bruge munden og tungen. Så skønt.

Og så blev det kaffetid, og nu var det så mig der tog liggepladsen og med hovedet i hans skød. Det var dejligt. Jeg kiggede op på ham, og så at han sad og kiggede ud over vandet og op i stjernehimlen. Gad vide hvad han tænkte på.

Jeg kælede lidt for hans ben, og ramte selvfølgelig også lige hans dejlige pik. Kunne ikke lade være med at tage på den, det var lige som om, at hånden bare bliver tiltrukket af denne dejlige legemsdel, og så kiggede vi bare på hinanden, og jeg sagde at jeg glædede mig til at tilbringe endnu en nat sammen med ham. Han smilede, og det var vist gensidigt.

Det blev efterhånden sent, og vi pakkede os sammen og kravlede ned i kahytten for at lægge os til at sove. Men sove blev der nu ikke så meget af.

Vi lå og småsludrede, og inden vi så os om, så var vi i gang.

Jeg kyssede ham, og lagde mig ind over ham, kælede for at dejlige muskuløse bryst, kyssede hans allerede stive og hårde brystvorter og han begyndte strakt at stønne og give sig. Det var vist et af de gode steder at pirre. Så jeg lod mine hænder arbejde videre ned af brystet og ned ad maven og ned til den dejlige pik. Jeg holdt om den, og lod min tunge lege med pikhovedet på en fræk og liderlig måde. Han blev igen spændt som en flitsbue, og jeg kildede hans dejlige bløde nosser. Trak lidt i dem, mens jeg lod hans pik glide helt ind i min varme mund. Fuck, det var lækkert, og jeg blev selv så skide liderlig at jeg var ved at gå ud af mit gode skind. Jeg spillede hans pik, og suttede på hans fyldte nosser og jeg slikkede ham ned på mellemkødet og ned omkring det dejlige hul, som jeg sikkert snart igen skulle fylde ud med min liderlige pik. Den var allerede både stiv og hård, og den ville rigtig gerne have lov at udfylde ham godt og grundigt.

Han lå bare på ryggen og nød det i fulde drag, og det var skønt at få lov at gøre noget godt for ham. Han skulle bare ligge og nyde det, og han skulle bare have lov at komme, hvis det var det han havde lyst til. Ud over det hele, eller langt ned i halsen på mig – lige hvad han havde lyst til. Bare jeg fik lov til at gennemkneppe hans lækre røv. Jeg var så liderlig, at jeg næsten ikke kunne være i mig selv. Jeg næsten rystede og krampede af liderlighed – det var så lækkert at mærke hvordan situationen kunne være med til at løfte det hele op på et højere plan.

Så kom han. Han stønnede kraftigt og klynkede og lige i det samme, så skød han en dejlig stor klat sperm ud over mit ansigt. Jeg skyndte mig at slikke det op, og mærke den lune fornemmelse af frisk sperm – hans sperm. Og han kom med flere ekstra sprøjt, så der var rigeligt at lege med. Jeg tog et par fingre og tørrede lidt af spermen op, og lod ham slikke det af. Og så kyssede vi igen, og nød den afslappede følelse af, at han var helt tom indeni.

Men jeg var stadig liderlig. Jeg lagde mig bag ham, og lod min pik glide lidt rundt om hans røv. Ind imellem hans baller og ind omkring hans dejlige røvhul. Han blev hurtigt tændt igen, og jeg kunne mærke at han gerne ville have pik, min pik.

Jeg pressede min pik mod hans dejlige elskovshul, og den gled hurtigt ind. Han stønnede lidt og jeg kunne mærke at han tog den til sig. Den gled hurtigt på plads og jeg begyndte at kneppe hans lækre røv, mens jeg kælede for hans sexede krop. Han var liderlig igen, og begyndte at kneppe med. Så jeg satte hastigheden op og kunne mærke at han elskede min pik og især når jeg trykkede den helt i bund. Der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke at jeg måtte give los. Min pik ville sprøjte og det ville jeg vist også gerne selv, så den fik lige et par ekstra stød, og så skød jeg ladningen af, og han klemte dejligt om min pik, mens han malkede den for de sidste dråber. Nøj, hvor var det dejligt.

Vi lå bare stille. Jeg havde stadig pikken oppe i ham, og han lå også bare og nød det. Vi havde det varmt, sveden haglede af os, men det var skønt at mærke hinanden og hinandens lækre kroppe.

Båden lå og vuggede og vi lå og vuggede med. Det var super hyggeligt.

Vi kunne selvfølgelig ikke holde hænderne for os selv, og vi kælede, kyssede og nussede hinanden – og vi suttede hinanden og hinandens dejlige stive og hårde pikke. Vi var totalt liderlige, så vi elskede hele natten, og faldt langt om længe i søvn i hinandens arme. What a night!
Kommentar