Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sejler med lækker rorpind

Karakter: 6.0/3
Visninger: 4105

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Oralsex, Analsex og Natursex
Solen står lavt i havnen og vinden er løjet af. Det er lunt, og der er en svag vind, som smyger sig omkring en. Åh, det er dejligt med dansk sommer, når den er bedst – og det er den nu. Jeg sidder i min båd og nyder aftenen. Jeg har valgt at holde min sommerferie i båden, og sejle lidt rundt i det syddanske øhav. Jeg elsker at være på havet, og jeg elsker at glide ud over vandet og bruge tiden på dejlig refleksion over livet og måske lægge planer for fremtiden. Det er helt mediterende, at høre lyden af vand mod skroget, den klukkende lyd, se solen spejle sig i vandet, og nyde at kroppen bliver varmet igennem på en dejlig sensuel måde. Men livet i havnene er også super hyggeligt. Jeg møder altid mange sjove og interessante folk, og der er selvfølgelig altid nogen man klinger bedre med end andre.

Jeg har været alene de sidste par år, uden at jeg har fundet ham jeg ønsker at være sammen med i resten af livet. Det kan være svært at få opfyldt alt det man går og drømmer om, men jeg vil nu heller ikke gå alt for meget på kompromis. Vi skal passe sammen, men der skal også være plads til forskellighed. Det er det der gør livet spændende.

Jeg mener selv, at jeg er en ret flot fyr, og egentlig også ret attraktiv. Jeg er i min bedste alder, 188 cm høj, vejer 80 kilo, let trænet uden at være bodybuildertypen, kort mørkt hår, gerne daggamle skægstubbe, trimmet behåring på brystet og hen over pikken, og så har jeg de dejligste glatte og næsten altid nybarberede nosser. Min pik plejer også at få komplimenter, når jeg er sammen med andre fyre. Den er 20 cm, og så er jeg blevet omskåret som barn. Jeg elsker min pik og mine dejlige fyldige nosser, og jeg holder af al form for blid sex mellem mænd – gerne flere, så et godt forspil med kys, kæl, hænderne over det hele, dejlig sut og ikke mindst en anden lækker fyr at lege med. Jeg er både aktiv og passiv i selve den seksuelle akt. Jeg elsker at dele ud af min pik, men også at få lov at kneppe en lækker røv. Jeg er vild med selv at blive kneppet og mærke en andens dejlige stive og hårde pik arbejde oppe i min liderlige røv.

Jeg er meget fokuseret på at passe på min krop. Jeg holder af at spise afvekslende og sundt, men jeg kan også lide en kold øl og et godt glas vin. Jeg passer med andre ord på min krop, jeg har en dejlig sejlbåd og jeg dyrker gerne motion i form af løb, svømning og vandring i udenlandske bjerge. Så jeg sørger for at se godt ud, og med et lidt moderne udtryk - ikke mindst min påklædning betyder noget for mig, når jeg har tøj på, for jeg elsker også at være nøgen, både når jeg er alene og især når jeg er sammen med en lækker fyr. Jeg er faktisk tit nøgen når jeg sejler, måske ikke lige når jeg sejler ind i havnene, men ude på havet er det skønt at være nøgen. Igen mærker man luften smyge sig om kroppen og det er også dejligt at kunne sidde stille og lege lidt med den liderlige pik. For liderlig det er jeg. Jeg elsker sex, og vil gerne have meget sex. Alle tider af døgnet kan bruges til sex. Man må gerne vække mig om natten, og så lige have lidt lækker sex, og så sove videre. Man må også gerne have sex på mange forskellige steder, især naturen er lækker når jeg skal have sex.

Jeg leder efter en dejlig mand, som ligesom mig også finder naturen som et must – et sted der betyder meget, og som vi kan dele sammen. Om det skal være en frisk cykeltur på mountainbike, en løbetur i skoven eller på tur i min dejlige sejlbåd, som jeg har haft i de sidste 10 år. Han skal være en dejlig let muskuløs fyr, med en spændstig krop, gode muskler – elsker et par flotte overarme, men også et par gode kraftige hænder – måske en fræk håndværker med en dejlig bule i arbejdsbukserne. Det er lidt lækkert at mærke en frisk fyr, som også har noget mellem ørerne, og som kan give mig et fornuftigt modspil.

Ja, det er mange ting der skal opfyldes – men i virkeligheden er det jo det indre der tæller, og selvom jeg ofte sidder og dagdrømmer, så bliver jeg tit overrasket over, hvad det i virkelige er der tæller, når man skal leve sammen. Så man skal også passe på ikke at være alt for restriktiv i valget af partner.

Nå, men jeg har lige været ude på en dejlig løbetur i den nærliggende skov, så nu sidder jeg i cockpittet i mit svedige løbetøj og damper lidt af og nyder en kold øl. Faktisk er det lidt frækt at være svedig – og det er også lidt frækt, at man kan dufte manden – altså ikke den beskidte lugt, men gerne lidt frækt sved. Det kan gøre mig liderlig, og bare det at tænke på det kan få min pik til at reagere.

Jeg løb sammen med et par andre fyre, som jeg ind imellem møder, og som løber i nogenlunde samme tempo som mig. Den ene ser faktisk ret godt ud, og især hans røv er dejlig at løbe bagved. Jeg løber altid og fantaserer om, hvordan han kunne gøre sig på lagnerne sammen med mig eller måske bare i skovbunden. Og hans bule i bukserne kunne jeg også godt klare at pakke ud, men indtil nu har jeg kan ikke fået skabt den naturlige indgangsvinkel til sådan et møde. Han har også både kone og fire børn, så mon ikke det ville skabe lidt kaos og forvirring, hvis jeg blandede mig i det forhold - og det er jo heller ikke det jeg leder efter. Men man kan jo godt drømme, og faktisk er der jo mange mænd der også drømmer om lidt mandeaktivitet – så hvorfor kunne en løbetur ikke være den frække indgangsvinkel.

Nå, men nu sidder jeg i båden. Der snakkes og diskuteres rundt om i de nærliggende både. Jeg sidder og tænker over hvor sejlturen skal gå hen i morgen.

Jeg får lyst til at gå en lille aftentur. Det er altid hyggeligt at bevæge sig rundt i havnen og man møder ofte dejlige folk, som gerne vil snakke eller dele ud af tips og tricks. Jeg lukker båden af, og går nu ind ad molen og ind på selve havneområdet. Der kommer en fyr gående imod mig, og vores øjne mødes – hov, hvad skete der lige der. Hvem var han? Jeg vender mig diskret om, drejer rundt om mig selv, og det viser sig at han gør det samme, og vores øjne mødes igen, og det afløses af et gensidigt smil. Hmm. Han så sgu ret godt ud, lidt fræk – nej, faktisk ret fræk, og han havde det rigtige glimt i øjnene, og ikke mindst hans krop var da værd at vende sig om efter. Gad vide om jeg er for ”sulten”.

Jeg går op til ishuset, og får mig en softice. Jeg sætter mig på bænken, og følger fyren der går ud ad molen. Han går helt ud for enden, står og kigger ud over vandet, og efter lidt tid vender han om og går tilbage. Jeg følger ham, kan ikke få øjnene fra ham. Han går og kigger lidt ned i bådene og ind imellem kan jeg se at han snakker med enkelte af bådejerne. Der er noget ved ham, der gør at jeg ikke kan få øjnene fra ham. Han er måske sådan en type jeg går og leder efter. De hænger bestemt ikke på træerne, men lige nu går han altså her – ikke ret langt fra mig.

Jeg rejser mig og går hen mod havnekontoret, og står nu og kigger på opslagstavlen. Der er altid mange sjove ting til salg, og ofte har jeg faktisk fundet ting jeg med glæde har kunne bruge i båden. Især ét opslag falder i øjnene. ”Søger du en sejlkyndig gast, både til kapsejlads og måske også weekendture, og én der heller ikke er bleg for at tage godt fat i rorpinden?” – og så et foto af en flot fyr. Det ligner da. Jeg når ikke at tænke længere … og så står han ved siden af mig.

Nå, siger han til mig – var det noget? Det er mig der har sat opslaget op.
Ok, siger jeg og smiler til ham. Det lyder da interessant – vi kunne måske godt finde ud af noget. Hvad forventer du? Og hvad kender du til at sejle?

Han fortæller, at han har sejlet siden han var barn, og nu bare har lyst til at komme på vandet igen og mærke den friske luft, samvær med andre sejlkyndige og ikke mindst den frihed man oplever på havet. Vi står og snakker, og begynder at gå lidt ud ad molen igen. Vi nærmer os min båd, og jeg spørger om han vil have et glas vin.

Vi sidder nu i cockpittet og snakker, og han er faktisk ret hyggelig, måske alligevel ikke helt min type, men der er et eller andet og især noget ret charmerende over hans facon, og måske gemmer der sig noget fantastisk inde bagved. Jeg kan godt lide hans glimt i øjet, og jeg er helt sikker på at han er til andet end bare sejlads.

Mørket falder på, og vi snakker stadig og vi griner sammen når vi fortæller hinanden om forskellige sejleroplevelser, som vi husker tilbage på. Flasken blev hurtigt tømt, og da henter en ny skræver jeg henover ham, og da jeg træder forkert snubler jeg, og han er hurtig og griber mig.

Hovsa, kommer det fra ham … pas nu på, ellers bliver der jo ikke nogen sejltur i morgen. Jeg sætter mig ved siden af ham, åbner flasken og hælder hurtigt op i glassene. Vores øjne mødes igen, og der er altså et godt glimt i hans øjne, som tiltaler mig. Han er faktisk ret sød – hvis en mand kan sige det om en anden mand. Tæt mørkt hår, næsten helt sort, kraftig skægvækst – ikke fuldskæg men lidt stubbe, lækker brystkasse og med kig ned til lidt hår der titter frem, ret frækt. Hans hænder er dejlige kraftige, og jeg drømmer allerede om hvad de kan bruges til.

Mens vi sidder og snakker og lægger planer for hvad vi vil i morgen, lægger jeg mærke til at hans ben, naturligt og ubemærket – måske - læner sig op af mit, og jeg mærker straks at min pik rører på sig. Det føles dejligt og rart. Månen er kommet op på himlen, og vi aftalte at tage af sted i morgen meget tidligt og få solopgangen på havet – altså allerede om tre-fire timer.

Han vil lige hjem og pakke nogle ting, og vi aftaler at han kommer tilbage ved 4-tiden – han elsker også de dejlige morgener, hvor solen kigger frem, og luften stadig er frisk og kølig.

Da han er gået sidder jeg lidt og reflekterer. Hvad skete der lige her? En dejlig fyr, som også holder af at sejle, og med et godt glimt i øjet, der vist ikke var til at misforstå. Jeg sidder og bliver lidt liderlig, bare ved tanken om at vi skal sejle sammen de næste par dage, og nyde tosomheden, naturen, solen, luften – måske en svømmetur – måske være nøgne sammen. Det bliver jeg ikke mindre liderlig af at tænke på, men lad os nu se om han er til noget.

Jeg går ned i kahytten og lukker af for natten. Klæder mig hurtigt af, og hopper hen i køjen. Kan stadig mærke uroen i kroppen, og tankerne flyver. Jeg kan ikke lade være med at ligge og filosofere over vores møde og min måske nye ven – eller i hvert fald nye gast.

Jeg ligger lidt og leger med mig selv, og kan ikke helt lade være med at fantasere om ham og hvordan det ville være at lege med ham. Jeg falder i søvn, men vågner med et sæt ved at der er en der banker på. Jeg springer ud af køjen, og glemmer helt at jeg er nøgen. Det er ham.

Ja, jeg synes ligeså godt jeg kunne komme herned og sove, så er vi sammen fra starten, og kan tage af sted når det passer os. Jeg kigger på ham, for han stirrer på mig. Jeg ser at hans blik falder på min pik, og først der går det op for mig, at jeg står helt nøgen.

Åh, undskyld, siger jeg. Jeg er ikke vant til at få besøg midt om natten. Kom indenfor. Jeg var faktisk allerede gået i seng, siger jeg så, og tænker at ja, ellers var jeg vel ikke nøgen i hans optik.

Han griner og smiler, og begynder allerede at smide tøjet. Vi kan vel godt smutte til køjs siger han så. Gør det noget at jeg også sover som Gud har skabt mig? Spørger han, og står allerede helt nøgen foran mig.

Nej, det er ok, kommer det lidt underligt ud af mig, mens jeg kigger på ham og hans lækre krop. Faktisk gør det slet ikke noget. Han ser dejlig ud, og jeg siger ikke lige noget. Står bare og falder lidt i staver.

Hvor skal jeg sove, spørger han, men i det samme er han allerede på vej ud foran, hvor jeg plejer at sove. Der er da vist ganske god plads til os begge, grinede han, og sprang allerede op og lagde sig til rette. Det ser ud til, at vi går all in – altså ingen hæmninger – nu hvor også underhylerne allerede er faldet. Men hvad pokker, der er jo heller ikke noget at skjule, som man ikke allerede kender. Dvs jeg kendte jo ikke ham og hans krop – men det gør jeg så nu.

Så nu lå vi der i køjen og kiggede på hinanden. Et dejligt syn, hans krop er bare så lækker og noget jeg ikke lige havde drømt om skulle komme forbi netop nu. Han kiggede også på mig, og så begyndte vi at grine. Det var sgu også lidt komisk, men nu lå vi altså der – helt nøgne sammen, og klar til at sove, for vi skulle jo tidligt op.

Vi lagde os begge til rette, sagde godnat og lyset blev slukket. Jeg kunne høre at han drejede sig lidt, og lagde sig til rette. Jeg kunne fornemme hans ånde, og vidste ikke lige hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jeg kunne mærke min pik reagerede, jeg var lidt forvirret og vidste ikke rigtig hvordan jeg skulle reagere. Jeg havde lyst til hans krop, og endnu mere til hans pik. Så mærkede jeg hans arm, der krøb henover mit bryst, og han lagde sig ind til mig.

Ja, der er jo ikke så meget plads, sagde hans så, og lagde sig helt ind til mig.
Jeg kunne mærke hans dejlige hænder, og jeg tror også jeg kunne mærke den dejlige pik på mit lår. Den var i hvert fald ikke klar til at sove. Jeg lå helt stille, men havde samtidig lyst til at kaste mig over ham. Han var lækker, og nok ligeså liderlig som jeg var.

Er det ok, at jeg holder om dig – jeg kan så godt lide at ligge tæt, når vi nu sover lige ved siden af hinanden.
Ja, det er ok, svarede jeg, for det kunne jeg jo i virkeligheden også ret godt lide. Min pik var nu så stiv, som den ikke længe havde været, og mine tanker var mindst lige så liderlige og klar til det hele.
Min pik rørte på sig – ja faktisk var den allerede mere end stiv. Ja, fuck, jeg blev sgu nok lidt liderlig ved tanken om, at han lå der og holdt om mig, samtidig med at hans pik lå op af mig også. Og jeg synes også jeg kunne mærke, at den bevægede sig.

Han kælede lidt for mit bryst. Det var dejligt. Han havde dejlige store hænder, og jeg kunne mærke at han blidt rørte min ene brystvorte. Jeg vendte mig om, åbnede øjnene og kunne skimte at han også lå og kiggede på mig. Jeg kyssede ham på munden, og han gengældte det og vores tunger mødtes, og vi kyssede dejligt og liderligt, mens vores kroppe mødtes rigtigt.

Det var vist en rigtig gast med spændende sejlererfaringer – en rigtig sømand.

Vi lå og kælede med hinanden. Vi kyssede og vores hænder var over det hele på hinandens liderlige kroppe. Vores pikke havde allerede ”kysset” og fundet ud af at ”lege” sammen. Jeg kyssede ham på brystet, og ned af maven og ned til hans skønne pik, der nu stod ud fra kroppen, lige et stykke legetøj til mig. Jeg kyssede den på spidsen, og kiggede liderligt op på ham. Han stønnede og lå helt stille og nød det. Jeg tog den i munden, og suttede blidt og lækkert på hans stive og hårde pik. Og jeg mærkede hans nosser var spændte og helt sikkert fyldt med dejlig sperm til mig. En rigtig mandepik, som jeg havde drømt om i lang tid. Jeg ville bare have ham. Han skulle bare kneppe mig. Jeg skulle mærke ham oppe i mig, og mærke hvordan hans pik følte sig til rette oppe i mig. Jeg slikkede hans nosser, tog dem i munden, mens jeg spillede hans pik. Han stønnede endnu mere. Holdt mit hoved, og hans pik kørte dejligt ind og ud af min liderlige mund. Det er noget der tænder mig helt vildt. Der piblede dejlig presperm ud hans tykke og stive pik, og jeg slikkede det af. Uhm, så lækkert.

Jeg kravlede op på ham, og mærkede hans pik glide dejligt mod min røv. Jeg lænede mig frem og kyssede ham, mens jeg mærkede at hans pik pressede sig på. Vi kyssede og han trængte langsomt op i mig. Fuck, det var lækkert. Jeg mærkede hvordan han langsomt gled længere op, og han begyndte at kneppe min røv, og nu var det mig der stønnede liderligt.

Han var vidunderlig. Hans pik arbejdede grundigt oppe i mig og jeg kunne mærke, at han snart ville komme. Jeg mærkede hans vejrtrækning, og kunne høre hans liderlige stønnen. Han var så nærværende og naturlig, og det hele virkede så lækkert afslappende og alligevel vildt ophidsende. Jeg fornemmede hvordan han nød pikarbejdet, og så hvordan han betragtede mig med hans dejlige liderlige øjne. Jeg elsker når pikken trækkes helt ud af hullet, og når han så helt let presser den tilbage igen. At mærke hvordan min røv tager imod hans lækre tykke og hårde pik, og samtidig mærke hvordan vi begge nyder når jeg rider os hen imod en lækker udløsning. Fuck han var god sammen med mig.

Han gned samtidig på min pik - tænk hvis vi kunne komme samtidig. Jeg satte tempoet op. Jeg var nu så liderlig, at jeg næsten ikke kunne vente. Det var det vilde ridt. Jeg lod mine hænder holde om hans lækre nosser – og trak lidt i dem, mens han gispede af liderlighed og hans øjne lyste af begær. Jeg red ham til han endte i en gevaldig orgasme, hans krop var som en flitsbue, og så mærkede jeg hvordan han fyldte mig med sin lune bløde sperm, der kom fra hans lækre spændte nosser. Og i det samme var jeg klar, og min pik sprøjtede ud over hans maskuline bryst, og min røv klemte sammen og malkede de sidste dråber ud af hans stadig stive pik.

Vi skulle lige have vejret, smilede til hinanden og kyssede hinanden, mens han stadig var oppe i mig. Det var så dejligt at være smeltet sammen.

Det var da lidt af et møde, sagde han, og kyssede mig igen. Jeg tror godt jeg kunne tænke mig at sejle sammen med dig i de næste dage, sagde han så og grinede.

Vi lå og rodede rundt i den næste times tid, kælede og kyssede – fortalte hinanden historier om både det ene og det andet. Det var skønt. Og vi endte med at falde i søvn, dejligt viklet ind i hinandens arme og ben, og hvor vores pikke lå sammen og vidste at det kun var begyndelsen til et eventyr.
Kommentar