Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters eventyr del 4

(Peters eventyr)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 6066

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 4.: Hjemme hos Dennis.

Kære læser. Jeg har tænkt mig at prøve noget nyt, nemlig at give dig mulighed for at vælge mellem forskellige fortsættelser af historien. Der vil foreløbig være to at vælge mellem efter dette afsnit, men hvis du selv har et forslag til endnu flere, så skriv til mig her ole1313ole@yahoo.com så skal jeg prøve at opfylde dit ønske. Andre kommentarer er også velkomne, og gerne ideer til helt andre historier, som du savner på denne side.

I bussen hjem var der kun få passagerer, så vi fire fik bagsædet for os selv, mens der kun sad nogle få helt foran. Vi kunne så i ro og fred vise vores fangst fra sexshoppen til hinanden og snakke om vores oplevelser der, og ikke mindst om, at drengen fra bussen havde ekspederet der. De tre andre havde alle sammen købt hæfter hvor mænd og kvinder bollede med hinanden, og hvor nogle kællinger eller store piger suttede den af på mændene. Der var nogle flotte pikke imellem, og det var ikke kun de tre andre, der igen fik jern på i bukserne, men jeg sad nu alligevel og syntes, at hæftet i min pose var det bedste.
Vis dem nu dit, sagde Dennis og skubbede til mig. Jeg havde holdt det tilbage, var nok lidt bange for, hvad de andre ville sige, og havde de også set mig og Marc - det havde de vel næsten ikke kunnet undgå, eller hvad?
OK, sagde jeg og tog hæftet frem.
Nøjh, han er da ikke ret gammel, sagde de, da de så forsiden, og de begyndte at bladre.
Hvad søren, det er jo et bøssehæfte, udbrød René, er du bøsse Peter?
Jeg blev nok helt rød i hovedet, og vidste igen ikke, hvad jeg skulle sige. Igen var det Dennis, der reddede situationen.
Hold da kæft med det vrøvl, se på billederne, er det ikke helt lækkert. Og hvad var det du og Søren lavede i biografen?
De måtte indrømme, at der var noget ved de billeder, og nejh, hold da kæft mand, han røvpuler jo drengen, udbrød René, da han kom til de sider, som jeg ikke selv havde set endnu, tænk at han kan have plads til det jern i røven!
Og resten af vejen hjem, var det mit hæfte, der blev studeret mest, og Dennis fortalte dem om Marc og mig. Og nej, så utroligt det lyder, havde René og Søren ikke set noget, de havde været så optaget i en anden del af butikken, men selvfølgelig havde de genkendt ham, da han ekspederede dem.
Ja, jeg synes jo nok, at du var blevet våd i bukserne igen, sagde Søren, og lagde hånden på mit våde bukseben. Add.. det er jo helt slimet, det må ha' været en ordentlig omgang, grinede han og tørrede hånden på et tørt sted på mine bukser.
Søren og René måtte også indrømme, at der var noget ved ham, Marc, og at de lige som Dennis ikke ville have haft noget imod, om det havde været dem og ikke mig, han havde valgt ud.
Inden vi var hjemme, havde vi besluttet, at vi ville lave en hemmelig klub, en sexklub, og vi skulle alle sammen prøve at finde på et godt navn til den.

Der skete ikke noget særligt de næste 14 dage, bortset fra, at vi alle sammen ventede på den sommerferie, som nu ikke var langt borte.

Det vil sige, det gjorde der nu alligevel.
Det ene var, at Dennis en dag i en matematiktime, hvor han havde siddet og taget mig på låret under pulten, og lidt efter også på min pik, der i mellemtiden som sædvanlig ikke havde været sen til at stivne, det var lige ved, at det var ved at være normaltilstanden. Men så var det, at han hviskede: Nu ved jeg, hvad vores klub skal hedde.
Nå, hvad så? hviskede jeg tilbage.
Han svarede ikke, men skrev tre store D'er på et stykke papir.
Jeg kiggede lidt uforstående på ham.
Jo, kan du ikke se det mand, DE TRE D'ER, Det Dunker i Dyret! grinede han tilbage.
For fanden mand, hvor får du det fra, hviskede jeg.
Her fra! svarede han, og trykkede i det samme om min pik - og så var jeg helt med på det!

Det andet var, at jeg hver aften i sengen - ja, og også ind imellem, når jeg sad og lavede lektier, faktisk ret tit, hvis jeg skal være helt ærlig - kiggede i bladet, som Marc havde foræret mig. Jeg prøvede at forestille mig, at det var mig, der var med i det, der foregik på billederne, og hver gang fik jeg en gevaldig ståpik, så jeg var oppe på at måtte gnide den af flere gange om dagen.
Jeg syntes nok, det var noget underligt noget, at drengen fik en endefuld, men jo flere gange, jeg så på billederne, jo mere spændende syntes jeg, det så ud, og jeg kunne nærmest føle en varme i endeballerne. Og når jeg så kom til der, hvor manden først stak en finger op i drengens røvhul, og lidt senere også sin pik, ja så måtte jeg have en finger om bag i og føle på mit eget røvhul. Det var naturligvis lettest, når jeg lå i sengen, og jeg undrede mig over, at jeg ikke før havde tænkt over, at der kunne være noget særligt ved at kæle for det, men nu mærkede jeg, hvordan også det sendte en sitren gennem kroppen og fik det til at rykke i pikken. Men mere end lige ind mellem de yderste folder, kom fingeren ikke, og jeg undrede mig hver gang over, hvordan manden kunne få sin pik ind i drengens hul, eller hvordan drengen kunne holde ud, at manden gjorde det. Og dog, jo mere jeg undrede mig, og jo oftere jeg legede med mit eget røvhul, jo mere nysgerrig blev jeg efter også at prøve det. Og hvad var det, Marc havde sagt? Sagde han ikke, at hvis jeg ville prøve noget mere, så skulle jeg bare ringe? Eller sagde han: når jeg ville prøve noget mere? som om han var sikker på, at det ville jeg, når der var gået et stykke tid? Og det ville jeg jo, eller hvad? I hvert fald varede det ikke længe, inden jeg kunne både telefonnummeret og e-mail adressen udenad, og dårligt kunne gå forbi en telefon uden at tænke på, om jeg skulle ringe til ham nu.
Jeg måtte snakke med Dennis om det, for skulle jeg, så skulle Dennis i hvert fald også med, og så boede Dennis alene med sin far, og han havde en computer med internet, (vi havde også en computer, som jeg godt måtte bruge, men ikke internet; telefonregningen er stor nok i forvejen, sagde min far, hver gang talen faldt på det), og Dennis var tit alene hjemme, når hans far var på arbejde, ikke kun om eftermiddagen, men også tit om aftenen.

Om mandagen talte jeg med Dennis om det.
Kom med hjem i morgen efter skole, vi slipper tidligt, og min far har overarbejde næsten hver dag i denne tid, og kommer tidligst hjem ved otte tiden.
Altså fik jeg en aftale med min mor, at jeg kunne gå med Dennis hjem; men du skal være hjemme senest klokken ni! Det skulle vel heller ikke være noget problem.
Jeg havde selvfølgelig hæftet med, og da Dennis og mig sad på hans seng med en cola og to store poser chips, gennemgik vi nøje hvert billede og drøftede, hvordan det måtte være at være den dreng. Jeg fortalte efterhånden om mine tanker, og vi hidsede ind imellem hinanden op ved at skubbe den anden bag over i sengen og tage nogle kraftige tag i hinandens pikke, der begge dunkede og dunkede som for at leve op til de tre D'er, og pressede på mod buksestoffet, så det næsten gjorde helt ondt.
Hvad med at ringe til ham Marc, foreslog jeg, så kan vi høre, hvad han havde tænkt sig?
Nej, ved du hvad, sagde Dennis, vi sender ham en e-mail. Kom med, og oppe var han og af sted til hans fars værelse, hvor han straks tændte computeren.
Lad mig så se hans adresse, sagde han, da han havde fået åbnet det rigtige program. Hvad skal vi skrive? Skal vi skrive, at vi sidder her med nogle våde pikke, og gerne vil have lidt undervisning, eller hvad?
Nej er du vild mand, kan du ikke bare skrive, at Dennis og Peter gerne vil mødes med ham, når han har tid, så ved han nok selv, hvad det går ud på!
Er det ikke lidt kedeligt, sagde Dennis og begyndte at skrive, og inden længe havde han skrevet noget af begge dele. Så sender vi det, og er han hjemme, så kan vi være heldige at have hans svar inden du skal hjem.
Selv om det var svært at forlade piklegene, besluttede vi alligevel at regne de opgaver, vi havde for til dagen efter. Så skal jeg vise dig noget, jeg har fundet på internettet bag efter, lovede Dennis.
Opgaverne var færdige, og vi havde taget nogle mellemmadder med et glas mælk til ude i køkkenet - hjemme hos mig ville min mor nok have lavet te til os - og det var ved at være sidst på eftermiddagen, da vi igen sad foran computeren.
Skal vi lige se, om der er svar fra Marc, sagde Dennis.
Det var der.
Rart at høre fra jeg. Hvad med på lørdag? Hvis vejret holder er det alle tiders til en tur i skoven. Kan I ikke tage en madpakke med, så mødes vi med cyklerne uden for stationen ved skoven klokken 11. Er det i orden? Så tager jeg noget drikkelse med. Og hold endelig bare pikkene i god form! Hej Marc.
Vi så på hinanden, Så grinede vi. Hvad vi end havde tænkt, da vi skrev vores brev, så var vi ikke i tvivl om svaret: selvfølgelig ville vi komme, og allerede nu på lørdag! Det var næsten for godt til at være sandt.

Da svaret var sendt, sagde Dennis: Nu skal du så bare se, hvad jeg har fundet.
Se nu her. Først søgemaskinen, så går vi her ned, hvor der står FRITID og Erotik, enter, og igen enter på Erotiske sider, så kommer der en masse muligheder.
Han trykkede på en af titlerne. Der gik lidt tid, så kom der en side frem, hvor man skulle svare, om man var over 18 år, det gjorde vi så. Der er jo ingen, der kan kontrollere det, sagde Dennis. Så gik der igen lidt tid, inden der begyndte at komme billeder. Et af dem var lidt af et dameansigt, som havde en så tyk pik i munden, at den næsten ikke kunne være der. Lidt efter begyndte der at komme liv i billedet, og endelig kunne man se, hvordan hun først slikkede over pikhovedet, og derefter dykkede ned over den, så den kom langt ind i munden. For søren en pik og sikken en piksluger, udbrød jeg, og blev igen helt hård i bukserne af ophidselse og forventning. Og så var der også en hel masse små billeder, de fleste hvor en fyr stak sin pik i pigens kusse enten forfra eller bagfra og i mange andre stillinger. Man kan også gemme dem, sagde Dennis. Vil du have hende der sutter pik med hjem. Det ville jeg da hellere end gerne, så han fandt en diskette frem, trykkede på den højre musseknap, og så gemte han det.
Så fik han nogle af de andre billeder frem i større format, vi skiftedes til at vælge dem, og vi kommenterede dem i liderlige vendinger.
Nu må du undskylde, sagde Dennis, men nu skal ham her altså ud, så han kan kigge med, og så trak han lynlåsen i de korte bukser ned og fik let pikken ud, da han lige som jeg som sædvanlig ikke havde trusser på. Jeg kunne tydeligt se, at den allerede var i fuld gang med at give slim fra sig, og synet var så inspirerende, at jeg snart efter også havde fået min frem. Er der også nogen med bøsser? vovede jeg mig frem, da jeg syntes, jeg havde set kusser nok, også selv om de fleste af pikkene var gode nok - og det var dem, jeg kiggede mest på.
Det skal der nok være, sagde Dennis, og gik straks tilbage til startsiden, hvor han skrev "bøsse" i søgefeltet.
Det var lidt svært at finde rigtig gode billeder der, så Dennis gik over til en amerikansk søgemaskine og skrev "gay". Det gav resultater, og snart fandt vi det ene gode billede efter det andet, og Dennis gemte dem på disketten, som vi bedst kunne lide.
Vi var begge begyndt at gnide pik, men bukserne var hele tiden i vejen, så jeg rejste mig fra stolen og trak dem helt af. Dennis gjorde det samme, og nu sad vi så med kun strømper og en tynd T-shirt på og kiggede billeder, den ene hånd på musen, den anden om pikken, mens saften drev fra pikspalterne.

Hej gutter!

Vi havde ikke hørt ham komme, men pludselig stod Dennises far bag os.
Hvad lav….. hvad fanden er det, der foregår? nærmest råbte han.
Jeg gik fuldstændig i koma, og Dennis forsøgte forgæves at få musen til at lystre, så han kunne få slukket for det sidste billede.
Nu har jeg fa'me aldrig set magen, sidder I der og onanere mens I kigger på bøsseporno, nej nu har jeg aldrig. Se at få slukket for det lort, og så skal I få en røvfuld, I sent vil glemme!
Han var ret ophidset, og min pik sank lige så hurtigt sammen som mit humør.
Dennis havde fået slukket, og nu hev hans far ham op fra kontorstolen og trak ham med over til en anden stol, hvor hans far satte sig.
Nå så I er på vej til at blive et par små bøsser, det skal jeg nok få vænnet jer af med, tordnede han, mens Dennis begyndte at græde og forsikre, at det var første gang, og at vi aldrig ville gøre det mere.
Nej, det håber jeg fa'me heller ikke, skældte hans far, men det var åbenbart noget, I blev temmelig liderlige af, så det må vi have pillet ud af jer. Læg dig her over mine knæ, knægt, og så halvvejs lagde Dennis sig ned, og hans far trak ham, så han i løbet af ingen tid lå over sin fars knæ med hoved og arme ned mod gulvet til den ene side, og benene til den anden, og røven lige i vejret.
SMAK! AVVV!!! SMAK! AVVV!!! SMAK! AVV!!!
Slagene faldt i hurtig rækkefølge, og det var ikke til at sige, hvilken lyd der rystede mig mest, lyden af slagene eller Dennises skrig.

For satan, er det virkelig min søns røv. Der er sket noget, jeg ikke har været opmærksom på. Og så de to pikke! De var mere udviklede, end jeg havde drømt om. Havde det bare været mig.

SMAK! AVVV!!! SMAK! AVVvv! SMAK! Avvv..
Slagene faldt lige hurtigt og det var ikke vanskeligt for mig at følge, hvordan ballerne efterhånden skiftede farve. Først så man tydeligt aftrykkene af hånden, men efterhånden som begge baller blev dækket godt, gik de nærmest over i en sammenhængende højrød farve. Og samtidig blev Dennises skrig lavere og lavere, enten følte han ikke slagene så meget længere, eller også havde han ikke så meget skrig tilbage, men han stønnede og hulkede hele tiden og tiggede sin far om at holde op.
Jeg ved ikke, om han fik 10 eller 20 slag, men jeg ved, at efter de første slag og de første chok over hvad der foregik for øjnene af mig, begyndte det igen at dunke i min pik, og til min egen skræk og rædsel varede det ikke længe, før den igen snappede op ad mit maveskin. Hvordan skulle jeg skjule den? Det var bare for pinligt, hvis Dennises far skulle se, hvordan synet af den røvfuld virkede på mig.
Tror du så, du har fået nok? Smældede stemmen. Ja, ja snøftede Dennis, jeg gør det aldrig mere. Nej, det håber jeg fa'me heller ikke, ellers vanker det endnu mere, kan du godt regne med. Rejs dig så, og Peter! kom her over, kommanderede han. Jeg stivnede. Skulle jeg også? og hvad med min pik? Hvis jeg nu rejste mig, ville de begge ikke kunne undgå at se, hvordan jeg havde det!
Så er det nu! Råbte hans far, og op kom jeg.

Nej se nu ham Peter, han har fa'me fået ståpik af at se på, at Dennis fik en røvfuld. Og hvilken pik!

Hvad fa'n er det med dig, udbrød han og tog fat i min pik! Den skal vi nok få ned at ligge sammen med resten. Her hen over knæene, kommanderede han.
Jeg fik anbragt mig over knæene og måtte rokke mig sådan på plads, at min pik kom ned mellem hans lår, hvor den pressede kraftige mod det ene.
Dennises far rokkede også lidt på sig og trak mig tættere ind mod sig, så min pik nu trykkede mod hans skridt, og så begyndte det.
SMAK! og AVVV!!! SMAK! AVVV!!! SMAK! AVVV!!!
Det virkede ikke, som om han var blevet træt i armen af Dennises røvfuld, i hvert fald drønede smerten gennem mig, og selv om jeg havde forestillet mig, at Dennis nok overdrev sine skrig, og at jeg da bare ville have bidt tænderne sammen, så gik det helt anderledes.

Og sikken lækker røv, han har. Runde og faste røvballer, og er det ikke hans pik, jeg kan mærke i skridtet. Jeg tror sørme, jeg selv er ved at blive helt liderlig. Den balle skal vist have lidt mere!

SMAK! og AVVV!!! SMAK! og Avvv!!, men nu besluttede jeg, at bide tænderne sammen, så han ikke skulle høre fra mig ved de næste slag. Og så var det, at jeg blev opmærksom på, at min pik ikke var blevet slap, tvært imod, det bankede gennem den ved hvert slag, og den pressede sig endnu hårdere mod farens skridt. Og jeg mærkede også noget andet. Hans far rokkede stadig lidt på både sig selv og på mig, og nu var jeg helt sikker på, at det min pik pressede sig mod ikke blot var hans lår, men en fast og hård bule i hans skridt.

Altså hvor er de lækre, de baller, jeg må mærke dem lidt bedre, og er det ikke? jo, det er hans pik, der nu dunker direkte mod min egen. Det her ender altså galt. Pikken er ved at tage kontrollen fra mig, den er da også satans indbydende, den røv. Hvornår mon det var, jeg sidst havde fat i sådan en? Det må have været før Dennis blev født.

Han holdt en pause, hvori han begyndte at gnide hen over de ømme og røde baller og massere dem blidt.
Så faldt der igen et par slag, men tydeligt svagere end før, og så masserede han igen. Når han masserede den højre balle, kom hans tommelfinger ned i revnen, og når han flyttede hånden til den venstre, mærkede jeg tydeligere og tydeligere de fire fingre dykke ned i revnen, og nu begyndte de at bevæge sig frem og tilbage dernede. Flere gange passerede de mit røvhul, og hver gang gik der et gisp gennem mig, og det rykkede i hele kroppen, så min pik gned mod hans bule.
Smak, smak, nu var det nærmest kærlige klap, og så begyndte han igen at massere, og snart spredte han mine baller med den ene hånd, mens han med den anden koncentrerede sig mere og mere om området omkring røvhullet og hullet selv.
Han var for længst holdt op med at skælde ud, og nu stønnede han kraftigt samtidig med, at han med små stød pressede sin pik mod min.

Jeg tror, han også er helt væk, det kan nok ikke vare længe, før pikken går på ham. Jeg bliver altså nødt til at prøve det røvhul, og når han nu også selv er så liderlig.

Ja, ja knægt, det er godt det her. Jeg tror du nyder det din lille bøsseknægt. Du nød nok også din røvfuld. Hvad så med det her? og så begyndte han forsigtigt at presse en finger ind i mit brune, stramme hul.
Far! hvad er det du gør! råbte Dennis forskrækket.

Og så, kære læser, så er det, at du selv kan vælge fortsættelsen!
Skal Dennises far gå videre og røvpule begge drengene, så læs kap. 5a.
Skal han komme til sig selv, stoppe, og overlade det til andre at tage drengenes anale mødom (for det er jo klart, at historien på den ene eller anden måde må ende med det - det gør ethvert godt bøsseeventyr! Så læs kap. 5b (du kan jo også vælge at læse begge!)
Kommentar