Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På arbejde

(Det åbne forhold)

Karakter: 4.0/1
Visninger: 4459

Af: dresbear.

Læs flere noveller af:
» dresbear.

Skriv til:
» dresbear
På vej på arbejde, kunne jeg ikke lade være med at tænke på hvor lækkert det ville være at blive kneppet at min nye ven. en tanke der gav min boner på. i bussen skrev jeg også til min kæreste hvad jeg havde skrevet med fyren om, jeg sende også de mere uskyldige billeder af ham til min kæreste. vi har et ret ærligt forhold og fortælle hinanden hvem vi har sex med og hvem vi skriver med. Altså for gud skyld hans x er en af mine bedste venner, som jeg også har haft en hel del sex med. ham synes også at min nye ven var mega lækkert og at tanken om at jeg blev kneppet af en anden mand tændte ham lidt og at jeg endelig skulle blive ved med at skrive til ham.

Det viste sig at blive en død kedelig dag på arbejde, vi havde næsten ingen gæster så jeg gik og lavet en masse klargøring til de kommende dage hvor jeg havde fri. Efter ca 2 timer havde jeg lavet alt jeg kunne. hvad skulle jeg lave de næste 9 timer hvis der ikke skulle komme flere gæster.

Tog mobilen frem, noget jeg normalt ikke gør når jeg er på jobbet, åbnede appen, og skrev til min nye ven. “Hej røv keder min på arbejde, har du nogle ideer til hvordan jeg kan jeg kan få tiden til at gå.”

der gik et par min før han svarede “ gå ud på toilettet”

“kan jeg da ikke er på arbejde”

“er der ikke nogle der kan tage over for dig imens”

“Jo min chef, men kan jeg da ikke når jeg ikke rigtigt skal på toilettet.”

“Gør som jeg siger, ingen diskussion , boy, og send mig et billede derfra så jeg kan se at du har gjort som sagt”

Jeg kalde på min chef, sagde jeg skulle på wc og om han ikke lige ville holde øje med gæsterne.

“Noget bestemt jeg skal gøre det ude”

“Tag et billede af dig selv med bukser og underbukser nede om anklen, og trøjen op så jeg kan se din krop, og så kan du holde i din pik.

Jeg kunne mærke at min pik vokset på vej op til toiletter , så skynde mig ind og gjorde som han sagde bukser ned, trøje op mobil i den en og den anden hånd om pikken som nu var helt stiv, tog billede og for en god skyld tog jeg også et billede af min ryg og baller og sende dem begge til ham.

“Godt du adlyder boy. Daddy er tilfreds, indtil vider. Først skal du sende de billeder til din mand og så skal du filme dig selv spille den af i minimum 1 minut. du skal også sende mig to billeder af din røv, et af dine baller og et hvor du spreder dem så jeg kan se dit huld”

Jeg tænkte at jeg heller måtte starte med de to billeder så jeg satte to udløser til og satte mobilen op af væggen på vasken og bøjede mig forover, efter det første klik bakkede jeg så tæt på min mobil jeg kunne og spredte mine baller. jeg tækket at billederne var fine og sende dem. nu til filmen 1 min mens jeg spiller den af, tænkte jeg. jeg stillede mig op af væggen og holde mobilen højt op så jeg filmede hele min krop, på samme måde jeg tog det første billede. jeg starde med at lege med mine nippels, nev lidt i dem som fik mig til at stønne , tog fat i den anden og nev lidt i den, kørte min hånd ned at kroppen og tog fat i min pik først kørte jeg den langsomt frem og tilbage mens jeg stønnede, hurtiger og hurtiger. jeg stoppede da der var gået omkring 90 sekunder og trykkede send.

Da filmen var send havde jeg imens jeg filmede den modtager en besked fra ham.” bad boy, daddy sagde film først, så billeder, så nu skal du filme 2 minutter eller til du kommer og så min 30 sekunder hvor du giver dig selv finger og burger dit egen sæd som glidecremer.”

Jeg så på mit ur jeg havde allerede været væk i 10 min så jeg måtte heller skynde mig, så jeg ikke fik et alt for stort forklaringsproblem. jeg begynde at filme igen denne gang spiller jeg mig selv så hurtigt jeg kunne og stønne en del, efter omkring 1 minut kunne jeg mærke jeg var ved at komme, så jeg gik i knæ så jeg kunne komme mig selv på maven. jeg kom i et et højt støn, håbede på der ikke var nogen der hørte mig. jeg prøvde nu for 3 gang den dag en stor ladning ud over mig selv kunne mærke at jeg også ramte mig selv i hovedet, jeg tog en finger og kørte den igennem mit sæd, rejste mig op og starte min mobil op af vasken igen og bøjede forover så jeg filmede min røv. med den ene hånd tog jeg fat i den ene balle og med den anden smutte jeg mit sæd rundt om mit hul, jeg tog mere af min sæd fra maven og satte min indsmurte finger, mod mit hul og pressede min finger op med et støn. jeg kørte den lidt frem og tilbage og så to finger og finger knepped mig selv i en tid. hvorefter jeg rejste mig op. tog min mobil og sende den 5 min lange film og skrev “værsgo daddy, boy skal nok gør som du siger fremover. Boy må heller smutte ned og arbejde vider.”

Begynde at tørre det sidste sæd af min overkrop, men lod det der var smurt ind i min røv være, så mig i spejlet og kunne se at jeg havde sæd i ansigtet. jeg tog min mobil frem og filmede igen. Jeg tørrede sædet af mit ansigt. med de finger jeg havde kneppet mig selv med og slikker sæden af mine finger. og sende det, tog mit tøj op igen of rettede det til og gik ud af toilettet. hvor min chef var på vej hen i mod mig “hvad fanden tager dig så lang tid, tror du ikke jeg har bedre at give mig til.” Jeg undskylde og smiled for mig selv.

siden der har vi tiltalt hinanden som daddy og boy, selv om der kun er nogle få års forskel mellem os.
Kommentar