Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kollegaen

(Det åbne forhold)

Karakter: 5.9/12
Visninger: 3782

Af: dresbear.

Læs flere noveller af:
» dresbear.

Skriv til:
» dresbear
Tags: Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Onani, Cybersex og Tvang
Et par uger efter, jeg havde filmet mig selv på mit arbejde, skulle jeg lukke ned mens en af mine kollegaer fil en øl mens jeg blev færdig, vi snakkede om løst og fast imens. På mit arbejde er det ikke nogen hemmelighed at jeg er til fyre eller at vi har et åbent forhold. Dog ved de ikke hvad jeg nogle gange filmer og tager billeder af mig selv, i omklædningsrummet eller på toilet, når jeg er på arbejde og sender til fyre. Men min kollega og jeg snakker om lidt om forhold og hvordan vi har det med vores respektive forhold. Da jeg var færdig med at lukke ned går jeg i omklædningsrummet for at. Jeg tager et par billeder af mig selv mens jeg klæder om. Da jeg står i underbukser vil jeg jeg filme en kort film af mig selv gøre min pik stiv og lidt af min røv. Lige som jeg trækker mine underbukser af for at filme min røv, kan jeg høre døren åbne sig. Jeg skynder at smide min mobil i mit skab og få mine underbukser på og vender mig med ryggen til så min kollega ikke ser jeg har stiv pik. Jeg skynder mig at så det sidste tøj på, mens min kollega begynder at snakke om en video ha en dag filmede som han synes jeg skulle se.
Jeg sætter mig på bænken og han rækker mig hans mobil. Videoen er af en fyrs krop, som jeg hurtig genkender som min kollegas krop. jeg har set hans krop flere gange når vi har klædt om sammen. Hurtig viser det sig at han står og spiller den af, han har en mega lækker pik men, kigger hurtigt op på ham og spørger ham hvorfor jeg skal se en film af ham der spiller den af.

Han siger at det ikke er det jeg skal se at det han vil ha jeg skal se kommer lige om lidt så jeg ser på mobilen igen hvor filmen fortsætter. Den viser ikke længer hans pik men at han er på vores ene arbejdets toilet, hvor han filmer at han sætte sin mobil ned under væggen mellem båsene, hvor man kan se mig stå i hug med stiv pik og 2 finger oppe i mig selv. Jeg skynder mig at slukke mobilen, give ham den tilbage, jeg tager hurtigt det sidste af mit tøj op og mine ting og skynder mig ud af omklædningsrummet.

Jeg når dog ikke mere end et par skridt før min kollega ha en hånd og mit håndled og holder mig fast, jeg prøver på at komme fri, men han får sine arme rundt om mig og holder mig fast. Hans krop er helt og af min krop og jeg kan mærke hans halvstive pik passe sig mod min ene balle.

"jeg har aldrig set noget så frækt som da jeg så dig så og lege med dig selv på toilet. Jeg blev bestemt ikke mindre liderlig da jeg fandt ud af at det ikke kun var den ene gang du gjorde det. De sidste par uger har jeg følt efter dig, hver gang du gik ud på wc ét hvor jeg har filmet dig lege med dig selv som jeg så har spillet den af til når jeg er kommet hjem"

Alt i mens han snakkede, kørte han sine hænder op og ned af min krop og til sidst ned i mine bukser, jeg prøver at komme fri men han er maget stærke end mig, så jeg kommer ingen steder, jeg kan mærke at han gør mig hel stiv og jeg slapper mere af i kroppe. Han udnytter hurtigt dette til at rive mine bukser og underbukser af. Jeg prøver igen at komme fri, uden held, han får passet mine arme sammen så han kan holde dem på plads men den ene arm så han med den anden kan spille min pik af og lege med min røv, han spænder mine baller så mit hul er blodet. da han lader en finger glide over mit hul giver det et chok igennem mig af nydelse og jeg stønner svagt. Han høre det og han han begynder at lege mere med mit hul, som får mig til at stønne mere. han gider sin finger mod mit hul en gang imellem stopper han får at passe mod mit hul uden at lade den komme ind i mig.

Jeg kan mærke at han trækker sine bukser af, og hans store pik klasker mod min ene balle, mens han fortsat holder en finger mod mit hul. Jeg er så liderlig og føler mig så tændt og vil så gerne ha noget op i mig, og det skal være nu, så jeg passer min røv tilbage mod ham så hans finger smutter op i mig. Det får mig til at stønne højt, men han trækker hurtig sin finger hurtig ud af mig igen og tager en hånd op omkring min hals og hvisker mig i ører "her er det mig der bestemmer, og hvis du ikke gør som jeg siger skal du straffes som du bliver nu" han strammer grebet om min hals så jeg kan mærke det, men ikke så det skader mig. Jeg nikker så han ved jeg har forstået.

Han løsner om min hals og stiller sig lige bag mig så jeg kan mærke at hans pik ligger sig mellem mine baller op mod ryggen. Han køre sin pik op og ned mellem mine baller. Han tager igen fat om min pik og spiller den langsomt af på mig. Han tørre præspermen af min pik og smøre mit hul ind i det, han tørre også sin pik ren for præspermen i mit hul og køre nu sin pik ind mellem mine baller, denne gang dog ned mellem mine ben. Hans pik er så stor og lang at jeg kan mærke den række om til min pik. Han køre pikken frem og tilbage og spiller mig af, han stønner mig i øret og bider mig i øreflippen og hvisker til mig, "gør du som jeg vil ha"
jeg nikker. "gør du modstand hvis jeg giver slip for dig?" jeg ryster på hovedet.

Han giver slip for mig og jeg falder let forover, jeg tager mine hænder frem så jeg støtter dem mod væggen, let foroverbøjet. Han bruger hans anden hånd til at tage mig på mine baller. Efter lidt trækker han sig lidt tilbage og kan mærke han passer mig ned, så jeg ligger over bænken, han sætter sig på knæ bag mig og skiller mine baller så jeg har frit udsyn til min røv, jeg kan mærke kan kommer trækket på og kan mærke hans ånde mod min hud. Endelig kan jeg mærke hans tunge mod mit hul og jeg stønner højt. Han går til den slikker mig som jeg aldrig er blevet slikket før han, tager om min pik og spiller den af på mig. Jeg er så tæt på at komme, jeg stønner højt og dybt. Lige inden jeg kommer giver han slip på min pik og fjerner hans tunge fra mit hul.

Han rejser sig og stiller sig om foran mig, hans pik er enorm, mindst 20 cm lang og og mega tyg, jeg kikker op på ham og åbner min mund, han slår mig i hovedet med hans pik, og så stikker han sin pik hårdt og brutalt ind i munden på mig og helt i bund. Hans pik er så stor at jeg ikke kan få vejret og jeg prøvet at trække mit hovede tilbage, men han holder mig fast, jeg stritter hårde imod da jeg ikke kunne få vejret, men han er meget stærke end mig. Han trækker langsom sin pik ud af munden, lige som jeg kan trække lidt luft ind gennem næsten banker kan sin pik i munden på mig igen, dette gør ham med kort mellemrum i et par minutter, så jeg lige får ilt nok til ikke at besvime. Da han endelig trækker pikken ud af mig gisper og hiver jeg efter vejret. så snart jeg begynder at trække vejret normalt igen, river han mit hovede op og stikker pikken ind igen og mundknepper mig. selv om det er hårdt som jeg aldrig har prøvet det før, så tænder det mig også helt vildt og kan mærke at min pik banker og er hel hår.

Han trækker sig ud af min mund og går om bag ved mig hvor kan spytter mit hul våd og sætter hans pik mod mit hul. Jeg har ikke fået pik i over et år så er helt stram og nu skal jeg tage denne kæmpe pik. Han pramme hans pik hovede mod mit hul og med et sæt kan jeg mærke den smutter op i røven på mig, jeg giver et lille skrig hvor efter jeg går over i at stønne det føles som om mit hul er ved at sprænge, men han stopper ikke af den grund, cm for cm køre han sin pik længer op i mig til han er helt i bund. Her holder han en kort pause. han køre pikken lidt ud igen, hvorefter kan banker pikken op i mig igen og jeg stønner, dette gør han igen og igen til jeg har vænnet mig nogenlunde til hans pik, hvor han trækker pikken helt ud.

Han får mig om på ryggen med et ben på hver side af bænken han sætter sig på mit ansigt så jeg kan slikke hans hul, jeg begynder at lege med hans baller, mens han sidder der begynder han at lege med min pik. En gang imellem renser han sig lidt stikker pikken i munden på mig, hvorefter han sætter sig tilbage, efter lidt tager han min pik i munden, jeg kan hurtig mærke at han ikke har suttede pik før, men han gør det så godt han kan. Jeg tænker ved mig selv at det må jeg heller lære ham en anden gang. Mens han suttede mig og jeg slikker hans røv kan jeg mærke hans hænder lege med mine baller, han stikker en finger fra hver hånd ind i røven på mig og åbner mit hul så meget kan kan. Kan mærke at en efter en kommer flere finger op i mig. Samtidig fjerner han sit hul fra min mund og stikker pikken i munden på mig, jeg sutter hans kæmpe pik så godt jeg kan, og mærke mine hænder op mod hans hul og leger med hans hul og prøver at stikke to finger op i ham, lige som de kommer ind kan jeg mærke at han spytter min pik ud af munden og stønner højt og passer sin røv ned over mine finger.

Han rejser sig let efter og sætter sig over min pik og lader min pik glide op i ham. han tager den ret hurtig og stønner højt, jeg rider mig hårdt og som om han var vant til det. Det som han ikke kunne da han suttede kan han i hvert fald ride en. Der går ikke længe før jeg kommer i et højt brøl. Han strammer sin røv om min pik, som om han vil malke den sidste sæd ud af min pik op i hans røv. Jeg er helt udmattet og vil helst bare lige ligge lidt i fred og komme mig, men han vil også komme og han vil ikke vente.

Kan rejser sig og setter sig bag mig, han løfter lidt op i min hofte så han kan sætte sin pik mod mit hul, kan mærke at han kun køre en lille cm af hans pik i mig, og kan mærke at jeg har strammet mig meget op da jeg kom. Han tager fast om mine hofter og banker pikken op i mig, det følges som om min røv bliver sprængt og jeg skriger, men han stopper ikke han Knepper mig som jeg aldrig er blevet kneppet før. han Knepper mig hårdt og dybt og bliver ved og ved til han i et et højt brøl banker sig helt i bund og kommer op i mig, jeg kan mærke hans varme sæd oppe i mig og der er meget af den. Han falder sammen over mig mens han stadig er oppe i mig. han pruster meget men fortsætter også med at lave små kneppe bevælser han begynder at kysse mig mig blidt. Rejser sig og tager sit tøj på, kysser mig igen og går. Jeg lægger lidt til jeg har samlet lidt kræfter, får samlet mit tøj og får det på, jeg kan dog ikke finde min mobil, finder den ligge op af den ene væg. Da jeg får fat i den kan jeg se at jeg ikke fik den stoppet med at optage, så jeg kigger igennem hvad den har optaget og ved et tilfælde har den fået filmet det hele.

Jeg vælger at sende filmen til 4 personer, min kæreste, min UK daddy, en gammel "ven" jeg ikke har været sammen med i flere år, men gerne vil kneppes af igen. til sidst min kollega med teksten, det må ikke være den sidst gang det skete ellers får alle denne video ;)
Kommentar