Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Det åbne forhold

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5250

Af: dresbear.

Læs flere noveller af:
» dresbear.

Skriv til:
» dresbear
Tags: Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Onani og Cybersex
Jeg har i et stykke tid, været sammen sammen med en fyr, som er passiv. Han er virkelig fræk og sexet, vi har god sex,men jeg føler tit at jeg ikke bliver 100% sexult tilfredstillet.

vi mødte hinanden gennem en app, men bor mere end 4 timers rejse fra hinanden og blev derfor enig om, fra starten, at have et åbent forhold.

i starten gjorde jeg ikke rigtig noget ud af det, havde sex med et par bolle vender jeg havde før vi møde hinanden. men som tiden gik kunne jeg mere og mere mærke, at jeg havde behov for selv at være passiv igen.

Så jeg begyndte at være mere aktiv på app'en igen, og fik hurtigt kontakt med nogle nye frække fyre. Jeg skrev med fyre både fra her i danmark og med fyre i UK og Tyskland. Kom hurtigt til at skrive meget med en fyr fra UK, Han var mega lækker, de første billeder jeg så af ham, var et hvor han lå på maven så man kunne se hans ryg og han dejlige røv. Det andet var forfra hvor han ligger på ryggen han lade en letter butted behåret kort, hvilket jeg godt kan lide, han havde en blå læder harness, som er mega frækt og en hvid jockstrap på, som tænder mig helt vild. vi skrev lidt sammen om løst og fast.

Vi begyndte også at sende billeder frem og tilbage, samt hvad vi kunne tænke os at gøre ved hinanden. han var både aktiv og passiv som mig selv, så det gav nogle hede samtaler. det første billede jeg fik af ham, sad han med spredte ben og man kunne se hans overkrop igen, han havde kun en rød jockstrap på som havde en lynlås hvor hans stive pik stod ud af. jeg blev så tændt og spurgte ham hvad jeg skulle gøre for ham når han sad sådan.

“du skal sætte dig på knæ foran mig og tage min pik i munden, i starten kun pikhoved, du skal køre tungen rundt om min pik og lære den at kende, når jeg så mener at du skal have mere af min pik i munden, vil jeg tage fat i dit hovede og presser min pik ind i munden på dig til den er helt nede i din hals og til roden.”

mig “ jeg tak!!! hvad så frække”

“du skal mund kneppes til jeg kommer ned i din hals, hvorefter du skal ramme mig ,dybt og længe. “

her sendte han et billed til mig hvor han ligger på siden,i hans røde jock og det ene ben op i væres og han spreder hans baller så man kan se lige op til hans stjerne.

jeg spille den af på mig selv mens vi skrev sammen, og det billede fik mig til at komme, hans let behåret baller rammet ind i den røde jock. som også holder hans pik og boller inde og så det læker røvhuld alt alt sammen for maget for mig.

jeg skrev til ham at jeg var kommet over hans billede.

“det var også meningen “ skrev han “ men du må ikke pakke din pik væk i nu for mens du har slikket min røv og spille den af på dig selv. vil min pik være ved at være klar igen. jeg ville så have dig op alle fire så jeg kan rimme dig inden jeg knepper dig”

jeg gjorde som han sagde selv om jeg havde sæd over hele min pik og overkrop. jeg blev ved mig at nusse min pik selv om den faldt i størrelse. men den blev aldrig helt slap.

“når jeg mener at ha rimmet dig længe nok skal du så endelig få pik “skrev han. “først lige så stille og rolige til din pik har vænnet sig til min pik. alt imens vil jeg spanke sin røv, så dit røvhuld strammer op om min pik. herefter vil jeg tage dig hårdt og dybt. jeg vil høre dig brøle af nydelse og liderlighed. så vil jeg vende dig om så du ligger på ryggen , med benene oppe, vil nemlig kunne se dit ansige når jeg kommer op i dig. men først vil jeg give din hud nogle små lette klask så du strammer lidt op igen. når jeg så er klar til at trænge op i dig ,vil jeg sætte min pik lige mod dit hold og hamrer den ind og i bund på dig, tage min pik helt ud og gøre det igen og igen. jeg vil tage fat i dine nippels og nive dem og twiste dem, jeg vil spille din pik til du kommer igen jeg vil slikke det af din krop og kysse dig så du kan smage din egen sæd, hvorefter jeg vil tage dig hårdt og dybt, til jeg kommer op i dig. jeg vil se mit sæd sive ud af dit hul, jeg vil slikke det ud af dig og kysse dig, så du kan smage mit sæd, som har været oppe i dig selv. så vil jeg sætte en butplug på i dig som du ikke må tage ud før jeg er klar til at kneppe dig igen”

jeg var nu kommet igen tog et billed af min krop dækket af mit sæd, skrev til ham, at jeg måtte til at gøre mig klar til arbejde så måtte slutte nu men at han næste gang vi skrev sammen endelig måtte fortælle vider på hvordan han vil bruge mig.
Kommentar