Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brugt af to mænd

Karakter: 6.0/2
Visninger: 8146

Af: TristanBoy.

Læs flere noveller af:
» TristanBoy.

Skriv til:
» TristanBoy
Tags: Bareback, Rimming, Analsex og Trekant
Brugt af to mænd

Jeg sad en eftermiddag på en bøssebar i København og drak en cola. Jeg var lige blevet brændt af en lækker fyr, så jeg var i lidt dårligt humør. Vi havde bagt på hinanden i en periode og jeg glædede mig virkelig til at være sammen med ham, så det var ren nedtur pludselig at sidde alene på en bøssebar i selskab med en lunken cola.
Jeg er 19 år, en typisk lyshåret dansk fyr, studerende og ja, aktiv i byens bøsseliv.
Så opslugt af mine triste tanker var jeg, at jeg slet ikke lagde mærke til ham, da han kom ind. En mand på omkring 30 år, meget velklædt og tydeligvis meget sportstrænet. Absolut en meget flot mand. Da jeg fik øje på ham, var det svært at få blikket væk igen. Han var virkelig lækker.
Jeg blev noget overrasket da han uden videre slog sig ned ved mit bord, da han havde fået sin coffee to go.
- Hvorfor er er sådan en smuk dreng så trist? spurgte han uden videre.
Jeg blev lidt overrasket over hvor ligefrem han var, men det virkede, for snart var vi opslugt af at snakke. Jeg fik afløb for min skuffelse over at være blevet brændt ad.
Pludselig overrumplede han mig – igen. Uden videre lænede han sig over mod mig og kyssede mig. Ikke bare et hurtigt kys. Nej, et lidenskabeligt kys, hvor han endda stak sin tunge ind i min mund.
Jeg var overrasket, men indrømmet. Han var lækker og jeg var liderlig, så han kunne gøre med mig, hvad han havde lyst til.
- Nu skal du høre, dreng. Jeg har et tilbud til dig, sagde han.
- I virkeligheden har jeg ført dig lidt bag lyset. Jeg er bestemt tændt på dig, for du er en skide lækker fyr og jeg har lyst til at kneppe dig. Men jeg er altså ikke alene.
Jeg forstod ikke helt.
- Ser du, derhjemme venter min mand på mig. Han hedder Andreas. VI har faktisk talt om, at vi kunne tænke os lidt krydderi i vores sexliv og score en lækker fyr og tage ham med i en trekant. Kunne du tænke dig at være den fyr?
Jeg var fuldstændig paf. Den havde jeg ikke set komme. Men tanken tændte mig helt vildt. Hvis ægtemanden var lige så lækker, så kunne det være totalt fedt at være sammen med dem. Men på den anden side. Jeg skulle også lige være lidt forsigtig.
- Jeg ved sgu ikke. . . Du har ikke en gang fortalt hvad du hedder og du taler allerede om at du vil kneppe mig og have mig med i en trekant sammen med din mand. Som jeg heller ikke kender, sagde jeg.
- Undskyld, ja vi har slet ikke præsenteret os. Jeg hedder Morten.
- Fabian! svarede jeg og tog hans fremstrakte hånd.
Herefter udviklede samtalen sig. Snart var jeg helt med på at gå med ham hjem til ægtemanden og have sex med dem. Vi fik aftalt hvad der skulle ske og hvad jeg var med på. Det viste sig vist, at jeg var med på mere end han havde turdet håbe på.
- Så er der lige en sidste ting. Jeg ved at min mand gerne vil se dig an, inden jeg tager dig med hjem, så hvis vi lige. . .
Vi endte i en baggang nær toiletterne. Jeg trak ned i bukserne så han kunne se min pik. Jeg er pænt udrustet og fremhæver det ved at holde både pik og nosser glatbarberet. Jeg er heldigvis ikke særligt behåret, så det var til at klare. Han bad mig også knappe skjorten op, så han kunne se min krop. Jeg dyrker fitness og meget sport og var lidt stolt af at kunne vise ham min sixpack.
Han tog sin smartphone frem og tog et par billeder af mig. Han viste mig dem. Han havde ikke fået mit ansigt med.
- Det skal være gaven til Andreas, bemærkede han.
- Han skal blive overrasket over, hvor forbandet køn du er.
Jeg stod med en fremmed mand i en halvmørk baggang med bukserne nede og brystet blottet. Heldigvis kunne han ikke holde sig fra mig. Snart var vi tæt omslyngede og kyssede hedt og lidenskabeligt. Han greb fat om min pik og gned den. Jeg havde total jern på. Mon han ville sutte den af på mig eller hvad.
På et tidspunkt gispede jeg af liderlighed. Det fik ham desværre til at stoppe op.
- Nu tror jeg det er på tide du kommer med hjem og bliver kneppet, fastslog han.
Jeg fik bragt mit tøj i orden og vi forlod stedet. Desværre var jeg blevet så liderlig og spændt på, hvad der ventede mig, at min pik var meget længe om at lægge sig. Og lige i dag, hvor jeg havde stramme jeans på.
Heldigvis boede han kun et par gader derfra. En taglejlighed i en herskabelig gammel ejendom.
På vej op i elevatoren kyssede vi heftigt. Morten var tydeligvis helt vild med mig. Det var totalt lækkert at mærke hans kys – og hans hænder overalt på min krop.
Vi tumlede ud af elevatoren da den stoppede. Jeg var allerede meget opstemt og nærmest i ekstase af liderlighed. Vi var kun lige kommet indenfor i lejligheden, før vi begyndte at flå tøjet af hinanden.
Først nu så jeg ham nøgen. Jeg gispede. Han var en usædvanlig flot mand, meget sportstrænet, markeret brystkasse, let behåret, en sixpack der fik min til at se ud af ingenting. Jeg følte mig som en lille splejset dreng ved siden af ham. Men han ville have mig. Vi kyssede krævende og lidenskabeligt. Han løftede mig op og anbragte mig på et bord eller skab af en art. Jeg slog arme og ben omkring ham og knugede mig ind til ham. Min pik lå op ad hans. Også her overgik han mig Jeg har en pæn stor pik, men selvfølgelig var hans noget større, omkring 20 centimeter og pænt tyk. Den skulle jeg have op i mig. Det kunne kun gå for langsomt nu.
- Okay, hvad har vi så her? lød en stemme.
Jeg flyttede blikket og fik øje på den fremmede. Det var så Mortens mand, Andreas.
Jeg sukkede dybt. Han var lige så flot som sin gemal. Hvor Morten var almindelig mellemblond, så var Andreas mørk, næsten eksotisk. Han havde kun en stram T-shirt på, der afslørede en krop, der var lige så veltrænet som partnerens.
Han stod og onanerede sin pik. Hvilken pik! Den største pik jeg nogensinde har set. En monsterpik, men utrolig smuk og regelmæssig. Den var stenhård. Han havde forberedt sig på vores ankomst.
Jeg noterede mig, at han var omskåret. Sådan en pik havde jeg aldrig prøvet før.
Morten slap mig. Jeg rettede mig op og tog Andreas fremstrakte hånd.
- Så du er kommet for at blive kneppet? Du ser sgu da også totalt lækker ud? han gik lige til sagen.
Han trådte hen til mig og uden videre kyssede han mig, lidenskabeligt. Som om vi havde kendt hinanden længe.
Morten ville også være med, så snart stod vi i en klynge og tungekyssede.
- Nå, lad os gå indenfor og kneppe, sagde Andreas i en tone, som om vi bare skulle se tv.
Vi gik indenfor i et stort soveværelse. Andreas tog sin T-shirt af og afslørede en velskabt overkrop. Modsat Morten var han helt hårløs, men muskuløs og utrolig velskabt.
Han lagde sig på ryggen på sengen, spredte benene og greb fat om sin kæmpepik.
- Nå Fabian! Er du klar til at sutte??
Herfra gik det hurtigt. Snart lå jeg på alle fire i sengen og suttede løs på hans pik. Den smagte vidunderligt af mand. Efter en tid fornemmede jeg at Morten placerede sig bag mig og derpå begyndte han at slikke mit hul. Det var en vidunderlig følelse at mærke hans tunge i mit hul. Jeg følte virkelig, at han kneppede mig med tungen. Samtidig var jeg optaget af Andreas pik. Han lagde en hånd på mit hoved, som ville han sikre sig, at jeg ikke blev distraheret af Mortens slikkeri.
Det var ellers tæt på, da Morten pludselig stoppede slikkeriet og stak en finger ind i min røv. Samtidig greb han fat om min pik og begyndte at jerke den, samtidig med at han fingerkneppede mig. Snart fik den ene finger selskab af en mere.
Jeg blev brugt i begge ender. Jeg var allerede utrolig liderlig, og meget bevidst om, at de to mænd vel dårligt var kommet i gang endnu.
Pludselig stoppede det. Jeg kiggede lidt overrasket op, da Andreas trak sin pik ud af min mund, samtidg med at Morten stoppede sine aktiviteter.
I stedet vendte han mig så jeg lå på ryggen. Han lagde armen om mig og kyssede mig. Samtidig greb han fat om min pik og jerkede den. Jeg svømmede hen i hans favn. Opfattede kun hans kys og hans hånd om min pik.
Pludselig stak han en finger op i mig og begyndte igen at fingerkneppe mig. Uden at stoppe kysseriet. Det var en ekstatisk oplevelse. Passioneret kysseri samtidig med at han vekslede mellem at jerke mig og fingerkneppe mig. Jeg var lige til jeg dirrede af liderlighed.
Så stoppede han, placerede sig mellem mine ben. Spredte dem om løftede dem op. Nu skulle jeg have hans pik op i mig. Endelig.
Langsomt og forsigtigt trængte han ind i mig. Hold kæft hvor var den stor. Det krævede lidt af en indsats fra både ham og mig, inden jeg kunne mærke, at han var helt til bunds i mig. For pokker, jeg tror aldrig jeg har følt mig så fyldt op før. En fantastisk oplevelse.
Han begyndte at kneppe mig. Først langsomt og forsigtigt. Frem og tilbage. Frem og tilbage.
Så satte han farten op og snart kneppede han mig med faste rytmiske bevægelser.
Jeg fornemmede, at Andreas lagde sig ved siden af os. Han greb fat om mit ene ben og holdt det. Han begyndte at kysse mig. Med tunge, passioneret. Som ville han med sin tunge fortælle mig, hvad han tænkt sig at gøre i min røv med sin pik. Lækkert.
Han slap mit ben og begyndte i stedet at kærtegne mit bryst og ikke mindst mine brystvorter.
Jeg gispede og stønnede af liderlighed. Fantastisk at være sammen med to veludrustede fyre, der var i fuld gang med at kneppe min spinkle drengekrop. I hvert fald spinkel i forhold til dem.
Jeg ved ikke hvor længe vi lå sådan. Andreas greb fat om min pik og jerkede mig, imens Morten fortsat kneppede mig. Jeg var bange for at komme i utide.
Morten trak sig ud af mig, bøjede sig frem og kyssede mig. Hvor Andreas var krævende i sine kys, så var Morten blid og kærtegnende.
Jeg fik besked på at stille mig på alle fire og sprede mine ben. Jeg skulle tages doggy.
Og jeg skulle tages af Andreas, gik det op for mig!
Jeg skulle have hans monsterpik op i mig. Jeg blev urolig ved tanken. For pokker, den var så stor!
Morten placerede sig foran mig. Mit hoved stak ud over sengekanten og han satte sig på hug på gulvet foran mig. Han lagde sine hænder om mit ansigt og kyssede mig. Blidt og kærtegnende. Jeg slappede af.
Lige indtil at Andreas uden videre trængte ind i mig. Hans pikhoved kom lige nøjagtig indenfor i mit hul, men jeg følte allerede, at han fyldte mig helt ud.
Jeg stønnede og gispede. Indrømmet, jeg var lidt skræmt over at skulle have det monster op i mig.
Men de hjalp mig begge to. Andreas var blid og forsigtig og Morten forstod at berolige mig med sine kys og kærtegn.
Det tog sin tid og undervejs gjorde det frygteligt ondt. Men pludselig gik det op for mig, at Andreas var trængt fuldstændigt til bunds i mig. Jeg havde 22 centimeter pik oppe i mig.
- Hvorfor tror du, at jeg kneppede dig først, smilede Morten til mig mellem to kys.
- Jeg skulle bane vejen for ham!
Andreas begyndte at kneppe mig, først langsomt, så hurtigere og hurtigere. Imens holdt Morten sine hænder om mit ansigt og så mig dybt i øjnene. Af og til kyssede han mig på sin blide måde.
Da Andreas havde fundet sin rytme og kneppede mig fast og regelmæssigt, rejste Morten sig pludselig og stak sin pik ind i min mund. Jeg begyndte at sutte den. Han mundkneppede mig med rolige bevægelser.
En kæmpepik i røven. En næsten lige så stor i munden. Jeg blev virkelig kneppet godt og grundigt igennem af disse to smukke, veludrustede mænd, der ikke lod mig i tvivl om, hvad de ville have.
Andreas begyndte at flytte sig. Jeg troede først, at han ville kneppe mig stående, men han ville skifte position så jeg nu sad ovenpå ham og red hans pik. Han trak mig ned mod sig, så jeg halvt lå hen over hans vidunderlige krop. Og altså, blev kneppet godt og grundigt. Jeg følte mig spiddet på den enorme monsterpik. Men på en utrolig fantastisk måde, der gjorde mig utrolig liderlig.
Også Morten rejste sig. Han stod op i sengen og stak igen sin pik i munden på mig. Imens legede jeg med min pik. Hold kæft hvor var den hård. Det gik pludselig op for mig, at jeg ikke kunne holde mig. Jeg eksploderede i en voldsom orgasme, der fik det til at sortne for mine øjne.
Jeg sprøjtede min sperm ud i nogle voldsomme stød. Det meste sprøjtede op ad mig og snart var mit bryst og min mave sølet ind i min sperm.
Morten grinede. Han bøjede sig ned og kyssede mig blidt.
- Nu skal jeg tørre op efter dig, knægt, sagde han.
Han satte sig på hug og slikkede min pik ren for sperm. Derpå min mave og mit bryst.
Jeg kunne se, han havde munden fuld af min sperm og regnede med, at vi nu skulle have et creamy kiss. Men nej, han lagde sig i stedet ved siden af Andreas, der fortsat kneppede mig med regelmæssige bevægelser.
Jeg drejede hovedet. Fanme om ikke de lå og delte min sperm i et creamy kiss. Det tændte mig helt vildt – igen. Jeg var klar over, at jeg ikke havde sprøjtet sidste gang denne dag.
Kommentar