Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Taget på skift

(Brugt af to mænd)

Karakter: 5.5/4
Visninger: 6028

Af: TristanBoy.

Læs flere noveller af:
» TristanBoy.

Skriv til:
» TristanBoy
Tags: Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex og Trekant
Jeg hedder Fabian og er 19 år. En eftermiddag blev jeg antastet af en totalt lækker mand på en bøssebar i København. Inden jeg fik set mig om, var jeg – i alle henseender – midtpunkt i et fuldstændigt vildt sex-eventyr med to veludrustede og gennemført lækre mænd.

Morten rejste sig og lagde armene omkring mig.
- NU er det min tur til at have dig! hviskede han til mig.
Han løftede mig op. Jeg kunne mærke, at Andreas pik gled ud af mig. Min røv føltes underlig tom og følelsesløs uden den.
Jeg stod op i sengen sammen med Morten, der kyssede mig lidenskabeligt. Jeg besvarede hans kys. Jeg har sjældent mødt en fyr, der kyssede så vidunderligt som ham. Jeg følte mig både værdsat og – ja – attrået. Jeg har hørt dette lidt gammeldags ord. Nu stod det mig klart, hvad det betød. De her to vidunderlige mænd ville mig virkelig. Det var ikke kun en gang knepperi med en tilfældig fyr for dem. De ville mig virkelig. Og jeg ville dem.
Morten gled ned på sengen. Mig på ryggen og ham hen over mig. Jeg registrerede, at han ville tage mig Missionary. Automatisk spredte jeg mine ben og løftede dem så højt jeg kunne. Kunne pludselig mærke, at jeg efterhånden var blevet kneppet temmelig længe og temmelig effektivt.
Morten satte sig op og koncentrerede sig om at føre sin pik ind i mit hul.
Han greb fat om mine ben og holdt dem, mens han ubesværet gled til bunds i mig. Hans lidt mere veludrustede gemal, Andreas, havde sørget for, at alle forhindringer var ryddet af vejen. Andreas lagde sig ved siden af mig og kyssede mig. Han lagde sin hånd på mit bryst og snart efter begyndte han at lege med mine brystvorter. Han hev og nev i dem. Effekten udeblev ikke. Endnu en stimulation, sammen med ægtefælles kneppen i min røv.
Efter lidt tid satte han sig op, satte sig overskrævs over mit hoved og stak sin pik i munden på mig. Han var stadig hård – og jeg kunne smage min røv. Men jeg suttede ufortrødent løs. Jeg var klar over, at det ikke var sidste gang denne nat, at jeg havde denne enorme pik oppe i mig.
Jeg fornemmede at de to ægtemænd kyssede hinanden. Pludselig følte jeg mig lidt jaloux. Det bekymrede mig lidt. Jeg var forhåbentlig ikke ved at forelske mig i den hensynsfulde, kærlige Morten, der lige nu kneppede mig med en selvfølgelig ret! Samtidig med, at han råkyssede med sin ægtemand, hvis pik lå i min mund.
Jeg begyndte at miste tidsfornemmelsen. Jeg var i en ekstase af liderlighed. Jeg var omgivet af to vidunderlige mænd, der kneppede mig på skift.
Morten gled af mig men jeg nåede dårligt nok at trække vejre, før Andreas fik mig lagt på siden. Han lagde sig bag mig og gjorde klar til at trænge ind i mig. Åh gud, hans pik var så enorm og min røv var ved at være øm.
Han greb fat under mit ene knæ og løftede mit ben op, så han uhindret kunne trænge ind. Centimeter for centimeter. Snart kunne jeg mærke, at han var helt til bunds i mig og han begyndte af bevæge sine hofter med rolige, rytmiske bevægelser. Hans pik hamrede til bunds i mig som et stempel. Midt i smerten kunne jeg mærke vellysten, liderligheden. Glæden ved at blive kneppet af en mand.
Jeg havde ikke styr på, hvor Morten var. Havde han forladt sengen?
Pludselig fornemmede jeg, at han lagde sig foran mig. Jeg mærkede at han begyndte at sutte min pik. Samtidig stak han sin pik i munden på mig. Pludselig lå vi i en 69’ mens Andreas kneppede mig. Det var utroligt frækt, utroligt lækkert. Det var ikke længe siden jeg havde sprøjtet, men nu kunne jeg mærke, at min pik var fuldt kampklar igen.
Jeg greb fat om hans pik og suttede det bedste jeg havde lært. Forsøgte at tage den til roden. Morten arbejdede lige så ihærdigt med min pik, mens Andreas pumpede min røv. Dette var en totalsex-oplevelse.
- Jeg vil have ham, stønnede Morten.
Han slap min pik og stillede sig på knæ. Han ville have mig doggy.
Andreas havde ikke travlt med at slippe mig. Han lagde en arm om mig, kærtegnede mit bryst. Jeg drejede hovedet så han kunne kysse mig. Hans pik gled ud af mig og jeg lagde mig på alle fire. Morten bøjede sig ned og slikkede mit hul. Det kunne kun være for fornøjelsen, for min røv var vidt åben.
Så trængte han ind i mig. I det samme greb Andreas mig under hagen og løftede mit hoved. Han sad på knæ foran mig. Jeg hæftede mig ved, at Morten havde gjort nøjagtig det samme, da Andreas trængte ind i mig for første gang.
Da Morten var helt i bund i mig og begyndte at kneppe mig, sagde Andreas, som havde han læst mine tanker:
- Er du klar over, hvor smuk en dreng er, når en pik trænger ind i ham? Han får et helt specielt udtryk. En blanding af liderlighed og underkastelse.
Han kyssede mig, hvorefter han stak sin pik i munden på mig. Igen havde jeg en pik i både mund og røv. For helvede, kunne jeg bare ligge her for evigt og blive kneppet af disse skønne mænd!
Pludselig kunne jeg mærke, at der skete noget med Morten. Han rørte uroligt på sig og han kneppede mig endnu hårdere og hurtigere. Det gik op for mig, at han meget snart ville komme.
Utroligt at han havde kunnet holde sig så længe!
Han satte sig tilbage på og jeg sad nu overskrævs på ham mens han pumpede løs.
Så kom han. Han udstødte et brøl og samtidig kunne jeg mærke hans varme sperm fylde mig. Han kneppede ufortrødent videre, mens hans stønnede voldsomt.
Efter en tid hørte det op og han gled af mig.
I det samme greb Andreas fat i mig og væltede mig om på ryggen ved siden af Morten. Han spredte mine ben og trængte brutalt ind i mig. Det gik hurtigt. Han ville simpelt hen kneppe mig mens Mortens sperm stadig var oppe i mig.
Hold nu kæft, hvis han kom med en lige så stor ladning, kunne jeg så rumme det?
Andreas kneppede mig, som var det første gang. Ivrigt, hurtigt, hårdt.
Morten lagde sig ved siden af mig så jeg havde hans pik ud for mit ansigt. Han stak den i munden på mig, så jeg kunne slikke ham ren. Han smagte af både min røv og af liderlig mand. Til trods for at han havde kneppet mig temmelig længe og lige havde skudt en solid ladning op i mig, så var han stadig hård. Utroligt, han var ekstremt liderligt, akkurat som sin gemal. Kan egentlig godt forstå de havde behov for en ung fyr, der kunne matche al den liderlighed.
Thomas kneppede løs og samtidig jerkede han min pik. Det gik op for mig, at det var et spørgsmål om tid før jeg sprøjtede igen. Gad vide om jeg kom før eller efter ham?
Det blev mig. Med et skrig sendte jeg endnu en ladning ud i luften, der landede på min mave med et klask. Igen slikkede Morten mig ren. Men denne gang var det mig, der fik et creamy kiss.
Hold kæft hvor frækt og lækkert!!
Så kom Andreas. Pludselig gav det et ryk i ham. Jeg var ikke klar over, at han kunne komme dybere ind i mig.
En varm fornemmelse fyldte mig, da han fyldte mig med sin varme sperm.
Han fortsatte med at kneppe mig en tid, før han gled af mig.
Jeg blev overmandet af en voldsom udmattelse. Nu var det pludselig overstået.
Fornemmede at de to mænd lagde sig på hver side af mig. Andreas kærtegnede min slappe pik og min mave. Morten lagde armen om mig og vi kyssede igen. Han var blid og kærlig i sine kys.
Det var det sidste jeg mærkede inden jeg faldt i en dyb søvn.

Jeg vågnede næste dag, ingen anelse om tidspunktet.
Jeg lå nøgen og alene i den store dobbeltseng i det store soveværelse i en taglejlighed midt i København. Aftenens og nattens begivenheder dukkede op i mit hoved. Jeg havde dyrket vild og inderlig sex med to flotte mænd. Jeg tror aldrig jeg havde fået så meget sex, var blevet kneppet så voldsomt før.
Morten stod i døren og betragtede mig. Han havde et par stramme, gule tights på. Frit udsyn til hans smukke krop. Vi betragtede hinanden med åbenlyst begær.
- Smut ud og tag et bad, dreng. Bagefter er der brunch i køkkenet.
Jeg stod op og fandt u i badeværelset. En stor brusekabine i et rum, der var præget af dyr smag.
Men det varme vand. Det gjorde utroligt godt. Jeg trængte til et bad, gik det op for mig.
Da jeg kom ud fra badet kunne jeg ikke finde mit tøj, så jeg tog et håndklæde om livet.
Morede mig over min uventede blufærdighed. Mine to værter havde gransket hver kvadratcentimeter af mig natten igennem og taget både min røv og pik i deres fulde besiddelse.
I køkkenet ventede mine værter. Morten stadig i briefs, mens Andreas havde en sort silkeslåbrok på. Jeg kunne fornemme at han var nøgen indenunder.
Trods vores afklædthed indtog vi måltidet som var situationen fuldstændig hverdagsagtig.
Vi sad længe og spiste og sludrede om alt muligt.
På et tidspunkt fornemmede jeg at noget skulle ske.
- Okay Fabian! sagde Andreas.
- Nu er det op til dig selv. Dit tøj ligger i entreen. Nu går du derud. Enten går du til højre, tager dit tøj og går ud ad hoveddøren. Eller du går til venstre, tilbage til soveværelset og gør dig klar. Så tager vi turen forfra.
Jeg rejste mig langsomt. Lod håndklædet jeg havde haft om livet blive liggende på stolen og gik langsomt gennem køkkenet. Jeg kunne mærke deres blikke klæbe til min krop. Jeg fik selvfølgelig jern på.
Jeg stoppede i døråbningen – og gik til venstre. Tilbage til soveværelset.
Kommentar