Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Amantes españoles

Karakter: 6.0/2
Visninger: 7069

Af: Christian Bang.

Læs flere noveller af:
» Christian Bang.

Skriv til:
» Christian Bang
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Trekant, Første gang og Biseksuel
Det startede egentligt med, at jeg læste en artikel om konceptet i avisen. Simpelt fortalt går det ud på, at hvis du skal ud og rejse så kan du søge efter en privat vært. Hvis du har plads, tid og lyst kan du tilbyde dig som vært og invitere rejsende til at overnatte hos dig privat. Den eneste regel er at man ikke må tage penge for overnatningen, resten finder man selv ud af mellem værten og den rejsende.

Jeg er helt med på, at den slags eksempler på deleøkonomi er helt normale og vanetænkning i dag, men dengang, tilbage i 2005 var det ret banebrydende. Jeg faldt straks for idéen. Jeg bor alene, har en kæmpe lejlighed i midtbyen. Elsker at have gæster og møde nye mennesker. Har altid rejst meget og kan aldrig få nok af eventyr fra hele verden.

Der var med andre ord ikke langt fra tanke til handling. – Jeg lavede med det samme en profil på siden og tilbød værtskab for rejsende. Inden længe fik jeg den første henvendelse fra et ungt par fra Italien, som var på tur i Danmark. – En super oplevelse, vi have et par virkelig hyggelige dage sammen, jeg viste dem rundt i byen, tog dem på en lille tur til et par af de mere kendte turistattraktioner og underholdte med røvere efter bedste evne.

En blev snart til flere, og i løbet af de næste par år, havde jeg en jævn strøm af rejsende på sofaen eller på luftmadrasser på gulvet i hele lejligheden. – Altid super hyggelige og spændende oplevelser. Fede og åbne mennesker som er nysgerrige og gerne lære fra sig.

Der har aldrig været andet i det end værtskab og hygge – at gøre fremmede til nye venner som sidens slogan så passende er. For mig har det altid været vigtigt at være ordentlig omkring det. Det er lidt intimt at invitere fremmede ind og sove i ens hjem – og derfor også super vigtigt at man respektere hinanden og hinandens ret til privatliv – i hvad form det nu kan have, når man sådan pludselig er bofæller for en nat eller flere.

Hele systemet er jo tillidsbasseret, og det er derfor vigtigt at holde oplevelserne ”professionelle” og respektere hinanden og grænserne. Når jeg viser gæsterne rundt i lejligheden, gør jeg bevist et nummer ud af at pege på en lukket dør til soveværelset, og understrege at de er velkommen til at føle sig hjemme, men soveværelset er mit private og der er ingen adgang. Gæsterne bliver som regel installeret i den lille stue, som jeg på samme måde holder mig ude af under deres ophold, så vi har ”hver vores” og ikke kommer i hinandens ”soveværelser”. – Efter besøget skriver man anmeldelser om hinanden på siden, her er det naturligvis vigtigt at få en god anmeldelse, så andre rejsende er trygge ved at komme. Derfor gør jeg en del for, at mine gæster skal have det komfortabelt under deres ophold – jeg gør meget ud af, at vi respektere hinandens ret til privatliv og personligt ”space”.

Det har altid fungeret naturligt og helt fint – der har aldrig været noget, hverken pinligt eller erotisk. Det hører ligesom ikke til der. Det vil sige, ikke før den eftermiddag hvor jeg blev taget på fast gerning.

Jeg er vært for et par knægte fra Spanien, som skal være hos mig i fire dage. Mario og Jorjé eller George som han kalder sig, fordi ingen alligevel kan udtale Jorjé korrekt. Mario er den klassiske sydlandske drøm, en flot lille fyr omkring de 180cm. Olivenmørk hud, mørkt hår, brune øjne og en lille spændstig krop som en statue, virkelig flot. George er næsten en modsætning, godt 190cm. helt lys hud, mellemblondt kort hår, et meget markeret ungt ansigt, og en virkelig sportstrænet krop. Bred og ret muskuløs.

De er begge super søde og trods en smule sprogvanskeligheder kommer vi rigtig godt ud af det med hinanden. De er på den store rundtur inden universitetet starter, og rejser Europa tynd med rygsæk og højt humør. Vi har hygget rigtig meget den første aften, da de ankom og dagen efter er de taget ud på eventyr på egen hånd.

Fordi de er på en længere rejse, og det varer længe før de er hjemme igen, var det helt naturligt at tilbyde dem at de kunne vaske deres tøj mens de er hos mig. Det er den slags små venligheder som gør, at det hele kører lidt bedre og bliver mere naturligt – og jeg gør det gerne, det er ingen ulejlighed. Jeg arbejder ofte hjemmefra og kunne sagtes ordne det for dem, mens de var ude på eventyr.

Jeg står nu i den store stue og er ved at hænge det våde vasketøj op på et tørrestativ. T-shirts, sokker, shorts og underbukser – en hel normal vask. Af en eller anden grund bliver jeg lidt varm over at stå med deres undertøj – der er flere par små gråmelerede minutrusser med et herligt præg af en fyldig bule foran. Det er egentligt ikke noget særligt, men alligevel gør de mig lidt varm indeni.

Til sidst, da jeg har hængt alt tøjet på stativet, kan jeg alligevel ikke dy mig. Jeg tager et par af minitrusserne af stativet igen, fumler lidt med dem og får lyst til at snuse til dem. De dufter naturligvis bare rent og let af skyllemiddel, men der er noget frækt og forbudt over at stå her, med en fremmed fyrs underbukser i hånden. Jeg tænder både på det lidt forbudte og på selve de små trusser med den fyldige pose forrest. Jeg knytter næven og fylder bulen ud, snuser og indånder – forestiller mig hvad de skjuler til dagligt. Min anden hånd har automatisk søgt ned til mit skridt og jeg står nu, som et liderligt lille fjols og snuser til et par underhylere, mens jeg krammer min pik gennem mine bukser og bliver ret tændt.

”Que mierda?!” – en høj og tydeligt overrasket stemme afbryder min forbudte og helt selvoptagede hyggestund. Mario er kommet tilbage uden jeg har hørt ham, og han står nu i døren til stuen og kigger overrasket og lettere forarget på mig.

Jeg står helt lammet, som et dådyr fanget i forlygterne og knuger de små trusser i min ene hånd, mens jeg febrilsk forsøger at skjule min betragtelige rejsning med den anden hånd. ”So sorry, so sorry…” begynder jeg at fremstamme og føler mig både skamfuld og afsløret. Jeg rødmer voldsomt og kan mærke sveden springe og ørene blive varme. Jeg føler mig dum. Pervers. Flov og udstillet – jeg ville ønske jeg kunne hoppe ud ad vinduet og få det hele til at gå væk.

Mario fornemmer tydeligt, at han har taget mig på fersk gerning og nyder mit tydelige ubehag ved situationen. Han har overtaget – og han nyder det. Han ser stadig vred ud og nærmer sig mig med en kraftfuld tilstedeværelse i stuen. Han står nu lige foran mig, lidt for tæt på og kigger mig lige i øjnene. – Jeg kan næsten ikke holde det ud – jeg er så flov. Jeg slår blikket ned og kigger på mine fødder. I det samme nu kommer den susende, jeg når slet ikke at opfatte det før det er sket. Jeg får en syngende lussing lige over ansigtet! – Det går så hurtigt at smerten først kommer senere, som jeg mærker blodet strømme til og min kind blive dybrød. – Jeg kigger forskrækket op og fanger hans blik. Det er nu fyldt med en blanding af foragt og lyst – jeg kan slet ikke finde ud af hvor jeg har ham.

”You little pervert” siger han hånligt eller kælent. ”You like smelling my underwaer?! – I’ll give you something to smell…” – siger han, mens han stadig fastholder mit blik med sine glødende brune øjne. – Det er først nu jeg egentlig bemærker hvor smuk han i virkeligheden er. Hans fine maskuline træk på det unge ansigt, antydningen af skægvækst, uden egentligt at være blevet til noget endnu. Hans høje kindben og fyldige læber. Hans fine glatte hud og unge uspolerede maskulinitet.

Jeg bliver revet ud af mine drømmende tanker ved et hårdt greb i min skulder. ”Sit” næsten råber han, mens han presser mig hårdt mod gulvet. Vi står så tæt at min næse automatisk fyldes med en sødmefyldt duft af sved og sødelig herreparfume, idet jeg falder på knæ foran ham og rammer gulvet med et hårdt bump.

Han er iført en slidt tynd hvid T-shirt som tydeligt afslører hans slanke markerede krop. T-shirten stumper lige under linningen på hans lyse lavtaljede jeans, der smyger sig om hans smalle hofter og fantastiske lille røv. Når han bevæger sig, stumper T-shirten og afslører den spændstige gyldne mave med tydeligt aftegnede muskler. De markerede skråmuskler peger som en stor pil mod en tynd streg af mørke hår, der går fra navlen og forsvinder ned under bukselinningen. En tydelig bule aftegner sig foran på de tætsiddende jeans.

Jeg sidder på knæ på gulvet lige foran ham og vipper instinktivt tilbage på mine hæle i et forsøg på at komme lidt på afstand, så det hele måske kan blive en smule mindre intenst og intimt. Jeg er stadig helt i trance og opfatter kun momentvist hvad der egentligt foregår, i en tåge af intenst misbehag og dyrisk forbudt tiltrækning og lyst. – Jeg har opgivet et hvert håb om at genfinde overtaget og følger bare med – det hele går så hurtigt at jeg ikke kan andet.

Han griber hårdt fat om nakken på mig og trækker mig voldsomt ind til sig – begraver mit hoved i hans skød. Presser sit underliv mod mit ansigt, næsten som om han forsøger at kvæle mig i hans glødende skridt. Jeg snuser dybt ind og fyldes af en blandet duft af sved, parfume og duften af hans tøj – under det fornemmer jeg en svag duft af mand, af skridt – af pik.

Han holder mig fast, presset mod sit skridt – og vipper et par gange med underlivet, næsten som laver han kneppebevægelser mod mit ansigt. Jeg mister balancen og griber om hans smalle hofter for ikke at falde forover.

Pludselig skubber han mig ublidt tilbage så jeg igen sidder på hælene – i en flydende bevægelse flår han knapperne i sine jeans op og åbner ind til hans hemmeligheder. Jeg ser at han er iført endnu et par gråmelerede minitrusser, den tynde streg af mørke hår fra navlen ender i en mørk busk der tydeligt stikker op over kanten på de små trusser. – Bag det tynde stof fornemmer jeg tydeligt en varm bule. Hans gyldne hud glinser i sollyset der strømmer ind fra vinduerne i stuen omkring os.

Som i en drøm mærker jeg ham igen tage fat om nakken på mig, og endnu en gang drukne mig i hans hede skød. Dunsten af sved og pik er tydeligere nu – jeg fornemmer varmen fra hans unge krop og den stadig bløde bule som borer sig mod mit ansigt – kun adskilt af de tynde grå trusser.

Jeg tager igen fat om hans smalle hofter – og tager for første gang en smule initiativ, idet jeg krænger hans jeans lidt ned over hans smalle hofter, så gylpen og de mange knapper ikke længere skærer i mit ansigt, mens han kvæler mig i sit hede skød.

Som jeg får jeansene ned over hofterne, får jeg frit udsyn til hele den fulde herlighed af de små trusser, der smyger sig over hans fantastiske krop og underliv. Jeg fornemmer tydeligt den fyldige bule foran, og nyder intenst fornemmelsen af de mange kønshår der kigger op over kanten og ud langs begge de stærke lår.

”Lick it!” – siger han, mens han endnu en gang presser sig mod mit ansigt. – Jeg åbner grådigt munden og ånder den intense duft ind over tungen, mens jeg lapper den fyldige bule i mig. Det tynde stof gennemvædes af mit varme mundvand, og den unge pik afsløres nu endnu tydeligere. – Jeg skubber den begyndende rejsning mod lysken med tungen, så jeg kan få fat med læberne omkring den. Jeg babber løs på det unge skød som bliver mig så brutalt tilbudt.

Pludselig slipper han taget om min nakke og griber med begge hænder fat om trussekanten og trækker dem resolut ned midt på de markerede, gyldne og let behårede lår. – Endelig. Frit udsyn til hele herligheden. Foran mig hænger den smukkeste pik jeg nogensinde har set. – Den er endnu kun halvfed men allerede kan jeg fornemme hvilket pragteksemplar jeg stirrer direkte på. Forhuden er lang og danner en smuk rose for enden af det fyldige blommeformede hoved. Under den hænger et par fyldige nosser, som langsomt strækker sig mod gulvet efter af være blevet befriet fra deres lune indelukke. Hele herligheden er omkranset af en pragtfuld manke af mørke hår, som nydeligt understreger den gyldne hud på denne unge Adonis der ugeneret blotter sig for mig.

Endnu en gang hives jeg brutalt ud af mine drømme tåger, da han igen griber mig fast om nakken og fører mig mod hans ventende pik. – Jeg åbner instinktivt munden som jeg nærmer mig – og vi rammes begge af et elektrisk stød, som jeg sluger ham til roden og han endelig finder sig til rette i min våde mund.

Autopiloten starter op og han behøver ikke længere føre mig. Jeg sluger sultent hans lem og fører den unge stav kyndigt ind og ud ad min varme mund. På ingen tid har han rejst sig i sin fulde og meget imponerende længde. Det er virkelig en smuk pik. Helt lige, perfekt tykkelse og længde, som komplimenterer resten af hans fantastiske krop og understreger hans unge maskulinitet og virilitet.

Den sødlige duft af sved og let moskus fylder mine næsebor og den vidunderlige smag af hans pulserende stav fylder hele min mund. Jeg sutter ham rytmisk og forsøger at gå i bund hver gang han glider over mine læber. – Den tunge nossepose, som nu dingler lystigt under ham, rammer mig blidt på hagen hver gang han går i bund.

Jeg ved ikke helt hvor længe jeg sidder sådan – jeg er helt væk, og det er tydeligt på ham, at han nyder min behandling, vi finder en behagelig rytme mens han knepper mit ansigt. Han slipper mig og krænger den tynde T-shirt af overkroppen og giver mig derved endnu bedre udsigt til hans fantastiske krop, de tydelige mavemuskler og det hårløse markerede bryst, de små brune vorter som stritter på hans glinsende torso, de brede skuldre og stærke arme, den smukke gyldne hud. – Vi får øjenkontakt i det jeg kigger op af hans fantastiske krop. Han smiler hånligt og liderligt til mig, mens han fortsætter rytmen ind og ud ad min våde mund. – ”You like that – don’t you?” siger han hånligt mens han smiler. Han spidser munden og slipper en stor varm spytklat som rammer mig lige over næseryggen og straks glider ned mod min åbne mund. ”Now you can taste all of me” griner han og griber mig igen om nakken og begraver mig i sit hede skød. De mange hår kilder i næsen og jeg fyldes med foragt, skam og rå lyst i en meget forvirrende blanding af følelser.

Her ligger jeg, på knæ på mit eget stuegulv og bliver face fucked af en eller anden hvalp fra Spanien, med en krop som en gud og en brætstiv drømmestav som ublidt drøner ind og ud ad min mund. Hvem fanden tror han egentlig han er!? – Jeg når lige at tænke tanken før han endnu en gang river mig ud af min trancelignende tilstand.

Han trækker sig pludseligt ud af min mund og træder et skridt tilbage mens han ser ned på mig. ”Now we fuck” siger han med et forventningsfuldt blik. - ”No, I… No I don’t…” når jeg lige at fremstamme inden jeg får endnu en syngende lussing, denne gang på den anden kind. ”Now. We. Fuck.” siger han langsomt og bestemt mens han stirrer mig direkte i øjnene. Hans gyldne stav vipper op mod loftet, glinsende af mit spyt og ser enorm ud som den rager ud af det mørke buskads. ”Get up – take your pants off” kommandere han, imens han truende træder et lille skidt frem mod mig.

Jeg rejser mig langsomt og fumler tøvende med mine busker. Idet han erkender at jeg har accepteret, ændre han igen komplet holdning, træder tilbage igen og krænger sine jeans og de små forbudte trusser ned til anklerne. Han retter sig op og står nu fuldstændig nøgen foran mig. Endnu en gang mister jeg både pusten og fatningen. Han er virkelig ufattelig smuk og helt perfekt. Han ser mig igen i øjnene og smiler glad, som den knægt han egentlig er. Tydeligt stolt over mit åbenlyse begær for hans krop, smiler han varmt og siger glad; ”I never fucked a guy before”.

Endnu en gang bliver jeg ramt af konfliktende følelser. Han er jo virkelig dejlig, smuk og skøn. Ufatteligt charmerende – og en rigtig røv. Hvad fanden sker der?! – Selvom jeg har været åben bøsse hele mit liv, har jeg faktisk aldrig prøvet analsex – og jeg er ikke sikker på jeg har lyst til at det skal være lige nu, jeg endelig skal prøve det. På den anden side, er jeg tydeligvis helt ude af stand til at sige fra over for ham. Og på en eller anden absurd måde tænder det mig helt vildt, at han er så styrende og jeg har virkelig lyst til at gøre alt hvad han siger til mig.

På de splitsekunder jeg bruger til at reflektere over situationen, har han allerede mistet tålmodigheden med mig – han træder igen frem og jeg næsten forbereder mig på den næste lussing – men, denne gang tager han blot fat i mine busker, flår dem op og ned om lårene af mig, idet han fortsætter til gulvet, bukker han sig naturligt ned og hans hoved kommer få centimeter fra bulen i mine boksershorts. Jeg har ikke lagt mærke til det før nu – men jeg er helt stiv og min pik laver et meget tydeligt telt i mine stramme hvide shorts. Der er allerede en betragtelig sø af prespærm aftegnet, som en mørk plet der afslører mit begær og min egen liderlighed. ”You like” siger han med et varmt smil, idet han også trækker mine boksershorts ud over min massive rejsning og ned til mine ankler. Idet han trækker mine shorts ned, kommer hans smukke ansigt igen faretruende tæt på min pulserende rejsning. Et nanosekund overvejer jeg om jeg skal tvinge den ind i hans bløde mund, men jeg tør ikke. Jeg træder automatisk ud af mine busker og står nu bare i en T-shirt foran ham. Min forræderiske pik står lige ud under T-shirten og drypper prespærm fra det blottede hoved og bekræfter derved hans konstatering. ”I like – I like a lot!” tydeligvis, selvom jeg er i dyb indre konflikt over hele situationen, så kan jeg ikke skjule at han og hele den usædvanlige situation virkelig gør mig hammerende liderlig.

Han tager mig ved skulderen og vender mig rundt, så jeg står med ryggen til ham. Han skubber mig ublidt hen over spisebordet og sparker til min ene ankel, som signal til, at han vil have mig til at sprede benene. Jeg er tilbage på autopilot og indtager af mig selv en position liggende med overkroppen ind over spisebordet og spreder benene så jeg kommer ned i højde og blotter dermed mit hemmelige jomfruhul for denne drømmeknægt og hans gyldne stav.

Han griber mig ublidt om ballerne og spreder dem. Han spytter en ordentlig klat lige i min behårede revne, jeg mærker tydeligt den kølige fornemmelse af det slimede spyt glide ned over mit gloende hul. Endnu en kraftig klat rammer mig lige i stjernen og han gnider ublidt sin finger mod mit forbudte hul.

Han klasker mig voldsomt på den ene balde og siger; ”spred them” i en bestemt tone. Endnu en gang lyner konflikten for mit indre mens jeg tager mig selv i, lydigt at række begge hænder bagud og gribe om mine balder mens jeg spreder dem for ham og blotter mig helt. Endnu en klat rammer mit hul og straks efter mærker jeg en finger som forsøger at trænge ind. Jeg strammer helt instinktivt til, men han giver ikke op, og det begynder at gøre lidt ondt.

Jeg forsøger at samle mig og genfinde fatningen. Slap af og stød ud, er det ikke sådan de altid siger? – Jeg gør mit bedste for at slappe af i musklen og straks efter trænger hans finger igennem og dybt i mit indre. Jeg strammer endnu en gang helt instinktivt til, denne gang om hans indtrængende finger. Han holder den stille et øjeblik og begynder så at tvinge den frem og tilbage. Smerten er markant og følelsen ubehagelig. Jeg bliver simpelthen nød til at slappe af, hvis ikke dette skal ende meget ubehageligt.

Jeg slapper endelig af, og acceptere at nu sker det. Hvad enten jeg er klar eller ej – hvad enten det var det her jeg havde forestillet mig, hvis jeg nogensinde skulle miste min mødom eller ej. Nu sker det! – Jeg forsøger at tænke, at jeg er heldig at det er sådan en lækker fyr med så smuk en pik – men jeg må bruge det meste af min energi på bare at slappe af i musklen og tage imod den indtrængende finger.

”Nice and tight” siger han lystent idet han trækker sin finger ud af varme mit indre. – Jeg modtager endnu en våd spytklat i revnen og mærker straks efter hans dunkende lem banke på min hemmelige indgang. Hold da kæft! Nu sker det altså. Jeg støder ud og gør mit bedste for at tage imod ham – det virker og han slipper ind. Hold da kæft hvor er den stor! Hvor er det en vild følelse. Jeg når hverken at tænke på kondom eller noget som helst andet – jeg ligger simpelthen bare hen over mit eget spisebord og bliver taget bagfra af en ung spansk tyr, som tvinger sit gyldne og knaldhårde lem dybt i mit indre!

Idet han når i bund og jeg kan mærke hans stramme mave og bløde nosser presse sig mod min røv, holder han en kort pause. Straks efter begynder han langsomt at køre ind og ud af mit jomfruelige hul. Til at begynde med, er smerten intens og ubehaget stort. Men der er et eller andet over situationen som fortsat er så liderlig og intens, at jeg kort efter begynder at kunne nyde det. – Jeg mærker hvordan han fylder mig. Hvordan hans varme overføres til mit indre. Jeg hører ham grynte tilfreds som han går i bund og det tænder mig voldsomt. Han puler mig nu rytmisk og jeg slipper taget i mine balder og rækker hænderne frem for mig og griber fat i bordkanten på den modsatte side af bordet. Han griber mig om hoften og knepper mig nu i et hurtigere og hurtigere tempo. Alt smerte er nu erstattet af intens nydelse, om end konflikten stadig raser i mit indre, tager jeg passivt imod hans mesterlige ridt. Den soloplyste stue fyldes af klask, støn og uforfalsket liderlighed, mens jeg hengiver mig til ham.

”Joder! - ¿Qué está pasando?” – pludselig står Gorge i døren til stuen og ser vantro på sin nøgne kammerat som uforstyrret knepper mig hen over spisebordet med hans vidunderlige kæp. Jeg havde glemt alt om Gorge, men nu står han pludselig der i døren. Mario siger en hel masse på spansk til sin chokerede kammerat, som uventet er dukket op midt i den rå sexscene der udspiller sig i stuen. Jeg forstår ikke så meget af, hvad Mario siger, men det er tydeligt at han hverken er flov, eller har tænkt sig at stoppe. På intet tidspunkt sænker han tempoet på stemplet der fortsat gløder ind og ud af min stramme røv. Han næsten halvkvalt instruere den forundrede Gorge, som tøvende nærmer sig fra den modsatte side af bordet, mens han forsigtigt piller ved knappen i sine kakishorts. Efter endnu en opfordring fra Mario giver han efter og stiller sig resolut op lige foran mit ansigt og åbner sine busker og lader dem falde til gulvet med et stumt dump. Også Gorge er i tætsiddende minitrusser – denne gang i hvid, som tydeligt afslører en velvoksen bule, der allerede er begyndt at rører på sig. Gorge trækker sin hvide T-shirt af og afslører en fantastisk overkrop. Muskuløs og helt markeret. Lys og hårløs, med tydeligt tegnede muskler og en enorm brystkasse med meget markerede muskler og små fine lyserøde brystvorter som allerede stritter forventningsfuldt. Gorges høje krop tordner sig op lige foran mig, og jeg kan tydeligt dufte hans sødlige duft af sved og kraftig herreparfume. De markante skråmuskler peger forførende ned mod det bulende skridt. Over den stramme trussekant strømmer mørke kønshår og afslører en rå duft af manddom få centimeter fra mit hoved. Gorge gnider sig lidt på den kraftige bule i de små hvide trusser, mens han tager synet af sin kammerat der skampuler deres fælles vært ind.

Endelig krænger han de små trusser ned over de muskuløse tætbehårede lår og afslører en begyndende rejsning af det imponerende lem denne guddommelige spanier skjulte bag det tynde let gennemsigtige stof. En kraftig pik vælter ud af de små trusser og vipper fristende lige foran mig. Duften af mand og køn rammer mig som et lyn og endnu en strøm går igennem mig og forplanter sig helt ud i den stive pik der fortsat køre ind og ud af mit ikke længere helt jomfruelige hul. Min mund løber straks i vand, og jeg kan ikke vente med at smage ham. Konflikten fra tidligere og det ydmygende ved hele situationen er ved at være erstattet helt af rå ufortrøden liderlighed og lyst. – I dag skal jeg ordnes af et par unge spanske matadorer og jeg skal nyde det.

Gorge står fortsat lidt tøvende foran mig, mens hans vidunderlige lem rejser sig i små ryk og udvikler sig til en kæmpe stav som stritter lige ud fra hans smukke krop. “Está bien, él es bueno chupando” – Mario gentager endnu en gang sin opfordring og Gorge træder lidt frem og nærmer sig min ventende mund. Jeg åbner grådigt og forventningsfuldt og tager imod det strittende kæmpelem med våde læber. Idet han rammer min varme mund, overgiver han sig helt og støder til. Jeg kan kun tage lidt over halvdelen af den enorme pik i munden, men nu er Gorge endelig ombord. Han griber mig om nakken, går lidt ned i knæ og begynder rytmisk at kneppe min mund.

Her ligger jeg så, hen over spisebordet og får den i begge ender af mine liderlige unge logerende. Det havde jeg sku ikke lige regnet med, da jeg tilbød at vaske deres tøj i morges. Væk er alt skamfuldhed og alle forbehold. Jeg bliver taget som en tøs – og jeg nyder det. Stuen fyldes med støn, klask, smask og sex – mandesex – rå og liderlig mandesex. Drengene er helt med på den og finder en fælles rytme, næsen som om de forsøger at mødes i mit indre med deres smukke pulserende pikke.

Først nu begynder jeg at sanse hver der egentligt foregår. Tage det hele ind, bogstaveligt talt. Fornemme den gyldne vidunderpik som fylder mit stramme hul, mit savl som siler ned over den kæmpe stav der gang på gang støder til det bagerste af mit svælg. Den dinglende nossepose som hypnotisk svinger lige under staven i min kæft. – Jeg bemærker for første gang mig selv. Min egen pik står brætstiv under mig, forhuden er krænget let tilbage og min savlende glans gnider mod det ru stof fra dugen på bordet, som hænger ud over kanten og masere mig let, mens jeg bliver pulet i begge ender. – Jeg er helt væk og hengiver mig til total nydelse.

Mario begynder at nå sit klimaks. Det lange seje ridt i mit snævre hul begynder at have sin effekt og jeg kan tydeligt fornemme at han nærmer sig. Han begynder at sænke tempoet let og støder dybere og hårdere i mit indre, jeg bliver presset frem mod Gorge, som automatisk ryger længere ind i min våde mund. Jeg fornemmer hvordan Mario spænder i hele kroppen og knepper nu med optimal koncentration. ”Joder. Joder. Joder” bliver han ved med at stønne halvkvalt mens han støder helt i bund og presser sin guddommelige krop mod mig. Endelig kommer det – jeg fokuserer 100% på den pulserende pik i mit indre, mærker ham gå i bund, mærker spændingerne fra hans unge krop, mærker hvordan pikken næsten udvider sig. Og så kommer det, sprøjt efter sprøjt af ung varm sæd fylder mit indre. Det sortner for mine øjne som jeg tager imod hans utrolige udløsning. Mario falder forover hen over min ryg, jeg mærker hele hans kropsvarme som han presser sin svedige muskuløse torso mod min ryg, stønner intenst og tømmer sig i mig.

Det hele bliver for meget for mig, og jeg begynder selv at komme, som jeg udstøder et kraftigt og kvalt støn forbi den stive stav i min kæft, det kommer ud mere som en gurglen end det egentlige urskrig det er. Jeg kommer, min krop kramper og ryster, min stramme muskel griber pulserende omkring den gyldne stav der fortsat penetrere mit indre. Jeg mærker sæden fosse ud af min pumpende pik, mærker hvordan dugen bliver våd og helt fedtet ind i mine varme safter, mærker hvordan det drypper ned på gulvet og ned ad mine ben. Jeg er fortsat helt væk og lader bare tingene ske.

Mario knepper mig lidt videre, jeg mærker tydeligt hvordan han nu svupper i mit fyldte hul og fornemmer hvordan hans lystne stav er blevet endnu mere følsom i mit varme indre. Lidt efter trækker han sig ud med et svup, følelsen efterlader mig tom og jeg kan mærke hvordan hans varme sæd langsomt siver ud af mig og ned ad mine lår. Jeg kniber sammen og forsøger at holde det inde. Jeg har lyst til at mærke ham i mig, så længe som muligt. Mario giver mig et kærligt klask på den ene balle og siger noget til Gorge, som jeg tolker som; ”din tur min ven – det er fantastisk”. Gorge trækker sig modvilligt ud af min sultne mund og hans enorme pik vipper forførende foran mit svedige ansigt. De to vidunderlige drenge bytter plads om bordet, Gorge tager opstilling bag mig, og endnu en gang står jeg konfronteret med Marios fantastisk smukke krop få centimeter fra mig. Jeg kan tydeligt fornemme den stærke duft af pik, sæd og mand. Jeg ser hvordan sveden glinser på hans stramme krop, som han badet i sollys tager opstilling foran mig. Hans stive lem står fortsat ret ud fra hans buskede skridt og glinser af sæd, forhuden er trukket helt tilbage og afslører det blålilla blommeformede hoved, hvorfra der fortsat siver en smule ung saft.

Jeg rives endnu en gang brutalt ud af min drømmelignende trance, idet jeg mærker Gorge presse spidsen af sit enorme lem mod min åbning. Først nu går det op for mig, hvor meget større end Mario han er – hvordan skal han nogensinde få den kæmpe stav ind. – Jeg slapper totalt af og tager imod. Mærker hvordan han trænger ind, spiler mig ud, mærker den utrolige følelse af min muskel som giver efter og tager imod den unge stav. Det er voldsomt og selvom han er meget mere forsigtig end Mario var, så er smerten intens. Jeg vrider mig i smerte og han standser halvvejs inde, holder en kort pause og lader mig vænne sig til hans enorme stav. Langsomt trækker han sig lidt ud og støder derefter frem igen. Jeg er opsat på, at det skal lykkedes og gør mit bedste for at slappe af og tage imod ham. Han fylder mig på en helt ny måde, jeg mærker hver millimeter af den pulserende pik trænge op i mig. Fornemmer hans blide fremgang og sætter pris på hans omsorg, selvom jeg er optaget af alt det forbudte i at blive taget. Jeg vil kneppes – jeg vil mærke den dyriske lyst og tage imod ham som den tøs jeg er.

Gorge når endelig i bund og forbindelsen er komplet. Jeg kan mærke hans bløde skød og brændende kropsvarme mod mine balder. Hans unge virile jern fylder mig helt ud. Han begynder i langsomme seje træk at kneppe mig og endnu en gang sortner det for mine øjne. Jeg er helt væk og hengiver mig endnu en gang til en ung tyr som tager mig.

Mario fornemmer at jeg er klar, han tager mig om hagen og føre sin stive glinsende stav mod min ventende mund. Jeg kan næsten ikke vente og tager grådigt imod den slimede stav. Duften og smagen af sæd, sved og røvsaft er intens og perlerne i hans mørke busk glinser som små diamanter i det skarpe sollys. Pist borte er en hver følelse af skam eller indre konflikt. Jeg vil have ham – have dem begge. Jeg vil mærke dem mødes i mit indre. Jeg hengiver mig totalt til vores fælles liderlighed og lader mig endnu en gang fylde i begge ender. Jeg sutter grådigt på Marios vidunderlige lem, mens Gorge fylder mig til bristepunktet. Jeg er lige ved at besvime, så liderlig er jeg.

Gorge er tydeligvis også påvirket af situationen og selvom han ikke har været i gang så længe, så fornemmer jeg at det snart bliver for meget for ham. Han knepper mig nu voldsomt og næsten skubber mig og hele bordet frem mod Mario mens han går dybt i mit indre. Jeg er spiddet på den enorme unge pik og mærker ham hengive sig totalt som han puler mig hårde og hårde. Så er han der, jeg fornemmer endnu en gang hvordan pikken svulmer op i mit indre og næsten spuler mig med ung hed elskovssaft. Igen og igen sprøjter han dybt op i mig. Han flytter hænderne op til mine skuldre og trækker mig mod sig, som han støder i bund og tømmer sig.

Min egen pik vifter febrilsk under mig, mens jeg grådigt suger Mario ind i min varme mund, mærker hans kraftige busk mod mit ansigt og drømmer og de to vidunderstave der mødes i mit hede indre.

Gorge bliver i mig, dybt begravet i min udspilede røv, står han paralyseret bag mig og jeg fornemmer hans tunge åndedræt som han langsomt kommer til sig selv. Mario trækker sig ud af min våde mund og griber om sin glinsende stav. Han onanerer ugeneret og intenst lige foran mit ansigt og jeg svæver endnu en gang hen i det drømmende syn af denne perfekte krop med den perfekte pik i centrum. Ser hvordan hans hånd bevæger sig hastigt op og ned ad den stive pik, mens forhuden skjuler og afslører det smukke hoved i en skøn symfoni. I løbet af kort tid er han klar, og det første sprøjt fare ud og rammer mig hen over ansigtet, inden han propper den pulserende pik tilbage i min ventende mund. Jeg fyldes af endnu tre eller fire sprøjt at ung sæd i munden, inden orgasmen langsomt fortager sig.

Jeg smager på ham og snuser dybt ind og fyldes af lugt og smag af guddommelighed inden jeg lystfuldt sluger hans ladning mens jeg mærker den varme sæd langsomt glide ned over mit ansigt.

Tiden står stille et øjeblik, mens vi alle sunder os og langsomt vender tilbage til virkeligheden. Næsten samtidigt trækker de sig begge ud af mig og jeg fyldes igen af tomhed, næsten ærgerlig over at det allerede er slut. ”Wauh! – that was fantastic!” siger Mario smilende og er helt tilbage i sin charmerende facon. Den voldsomme og truende attitude er pist væk og han er nu igen nærværende og venlig. Tydeligt begejstret og nærmest taknemmelig.

Jeg rejser mig endelig fra bordet og vender tilbage til virkeligheden. Dog fornemmer jeg fortsat lysten til at knibe sammen og holde deres lune safter i mig længst muligt. Vi er alle svedige og lettere forpustet, men stemningen er nu helt afslappet og næsten normal, bort set fra at vi alle er nøgne – det er første gang det er sket med gæster. Mario samler de små gråmelerede trusser op fra gulvet og stikker i dem, han lægger blidt den halvfede vidunderpik tilbage i dens lille skjul og endnu engang påskønner jeg hvor fantastisk det ser ud, med den mørke busk der vælter op over kanten og den unge pik der hviler langs lysken i de små underbukser.

Også Gorge er kommet tilbage i de små hvide trusser. Han er fortsat helt stiv og den lille trusse kan slet ikke rumme hans enorme lem, som dovent stikker op over kanten og hviler kækt op ad hans slanke stramme mave. Forhuden er trukket let tilbage og han glinser fortsat af sæd og saft fra det smukke hoved og ud på hans lyse mave. – Det ser enormt frækt ud, og jeg fornemmer tydeligt at det vare længe før jeg får det syn ud af hovedet.

Jeg tager mine egne boksershorts på igen og mærker hvordan drengenes safter langsomt siver ud og laver en kold våd plamage bagpå. Jeg er stadig enormt tændt over tanken og tillader mig at nyde det uden skam.

”Let’s have a beer!” – det er Mario som endnu en gang trækker mig ud af min trance. Det er sommer, der er varmt i lejligheden og lugten af mandesex hænger fortsat tungt over os. Jeg glædes ved, at ingen af drengene laver mine til at tage mere tøj på, end deres små trusser og jeg nyder intenst synet af deres nøgne kroppe.

Resten af dagen hygger vi sammen i lejligheden, får lavet noget lækkert mad og har det som gamle venner. Stemningen er overraskende naturlig og afslappet selvom ingen af os taler om det som skete. Drengene forbliver, til min store glæde i deres minitrusser resten af dagen og jeg nyder ugeneret deres smukke kroppe og herlige buler, hvis hemmeligheder jeg nu kender så indgående. – Det er som om det er et usagt tegn på en vis taknemmelighed, som om de gør det for at glæde mig, for at sige tak.
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:04/01 2020
Fantastisk godt skrevet - den virkede med det samme, og jeg blev så fucking liderlig. Tak for det. Glæder mig til del 2.