Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Amantes españoles - Kapitel 2

(Amantes españoles)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 4328

Af: Christian Bang.

Læs flere noveller af:
» Christian Bang.

Skriv til:
» Christian Bang
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel, Onani, Trekant og Biseksuel
Vi var alle tre ret trætte i går og gik forholdsvist tidligt i seng, efter en begivenhedsrig dag og en rigtig hyggelig aften. Indrømmet, jeg fik godt nok en fantastisk spiller inden jeg lagde mig til at sove. Jeg legede, uden skam, med de spærmfyldte boksershorts, som jeg tidligere havde ladt drengenes hede safter flyde ud i, efter de begge havde kneppet mig godt og grundigt. Den sødlige moskusagtige duft var fortsat tydelig i den stivende plamage af indtørret sæd, som jeg begravede mit ansigt i, mens jeg ivrigt filede på mit stive jern, og genspillede hele den fantastiske seance for mit indre øje. – Hold da op, jeg kommer til at leve højt på den oplevelse længe.

Selv efter min private hyrdetime i går, er jeg alligevel ret tidligt oppe og går i gang med at lave en lækker morgenmad til os. Bacon, æg, pandekager – den får hele armen. Duften af frisk kaffe og gyldent bacon fylder køkkenet. Jeg er glad, næsten fjollet lykkelig og gælder mig til at vække drengene til et overdådigt morgenbord.

Da jeg er færdig og har stillet det hele an på et smukt dækket bord, går jeg i stuen for at vække drengene. De sover fortsat begge to og jeg står et øjeblik og nyder synet af deres smukke sovende kroppe. Gorge ligger på en luftmadras på gulvet, i den varme sommernat sover han bare med et tæppe over sig. Tæppet er gledet ned og afslører hans smukke muskuløse overkrop. De kraftige hårløse brystmuskler hæver og sænker sig rytmisk med hans rolige åndedræt. Hans stærke ben er dækket af et kraftigt tæppe af mørke hår, som afslører hans rå maskulinitet trods hans smukke drengede ansigt.

På sofaen ligger Mario, han har slået øjnene op og ser smilende på mig, mens jeg står i døren og nyder synet af dem begge. ”Goodmorning” siger han morgenfrisk idet han slår sit tæppe til side og afslører hele sin smukke krop for mig. Hans gyldne hud og muskuløse krop næsten skinner i den kraftige morgensol som bader den unge Adonis i sofaen. Han strækker sig dovent, strækker armene over hovedet og vipper vristen helt frem, viser sig tydeligt og stolt frem for mig. Jeg nyder det uden skam og tager hver centimeter af den guddommelige krop til mig, lader langsomt blikket glide ned over ham. Helt fra hans smalle lange fingere, ned over den brede hånd og de stærke arme, påskønner den lille mørke dusk i hans varme armhule og følger konturen af hans strunke brystmuskel med den lille mørke bjergtop i midten, ned over den rippede faste mave til det tynde pikslips der fører mig ned til den glorværdige busk der frodigt breder sig over den smalle trussekant – denne morgen er der frit udsyn, da hans imponerende morgenrejsning stolt holder den lille trusse ud fra hans lækre krop, og lader mig tydeligt fornemme linjerne i hans skønne pik der kækt strækker sig og fylder de små grå trusser til bristepunktet. Jeg dvæler ved vidunderpikken et øjeblik, men vil have det hele med, og lader modvilligt mine øjne fortsætte ned ad de stærke let behårede lår ned over den tegnede lægmuskel og helt ud over vristen til tåspidserne.

Han er virkelig utrolig smuk – og hans gælde og stolthed ved at vise sig frem og afsløre hans morgenerektion gør hele situationen meget intens og intim – men også gensidig på en måde, hvor det er tydeligt at vi begge får nydelse og bekræftelse ud af den stilsigende forbindelse mellem os.

Han kommer op af sofaen og jeg hives kortvarigt ud af min trance. ”Breakfast is ready” siger jeg glad, mens jeg endnu en gang lader blikket hvile på den imponerende rejsning der dårligt kan skjules i de stramme små trusser. – Han nyder at jeg nyder ham og gør intet for at skjule sig. Han træder hen over Gorge på gulvet og kommer ind i spisestuen, hvor morgenbordet venter.

Mario går ud for at pisse, men undlader at lukke døren bag sig. Hvordan det lykkedes han at tvinge den kraftige rejsning ned mod kummen ved jeg ikke, men jeg hører tydeligt hvordan han slipper strålen løs og pisser kraftigt. Det umiddelbare, rå, maskuline og den skamløse ligefremhed ved hele situationen gør det både helt naturligt og enormt liderligt. – Jeg er tændt og har ikke tænkt mig at skjule det. Jeg har fået hans accept. Det er ok. Jeg må godt nyde det – nyde ham.

Han kommer tilbage ind i stuen, fortsat helt stiv og står et øjeblik foran mig, inden han vipper sin smukke pik ud af dens eftergivende fængsel og den retter sig stolt op foran mig. ”You want to suck?” siger han spørgende mens han smiler venligt og kaster blikket fra mig til den lystne stav der rager ud fra hans gyldne skød og tilbage igen.

Jeg overgiver mig velvilligt og falder straks på knæ foran ham. Yes I want to suck, og jeg skammer mig ikke det mindste over det. – Jeg gir hul i, at morgenmaden står og bliver kold og hengiver mig grådigt til hans vidunderlige lem, mens jeg lystent lader mine søgende hænder kærtegne hans fantastiske morgenvarme krop og jeg nyder det hele uden skam. Jeg sluger ham til roden og mærker endnu en gang den hypnotiserende dunst af mand, sved og pik, nu med bare en undertone af sødelig parfume. Jeg sutter ham rytmisk og hans nydelse er tydelig. Han står afslappet, lænet op ad væggen og lader mig gøre mere eller mindre hvad jeg vil, mens han blot nyder min tilbedelse i stilhed.

”Joder. ¿de nuevo?” Gorge er stået op og står nu og gnider sig søvnigt i øjnene mens han kigger på os. Også Gorges minitrusse har vanskeligt ved at skjule den enorme morgenerektion som står lodret op ad maven på ham, knapt holdt inde af den smalle elastik. Forhuden er trukket let tilbage og det kæmpe blommeformede hoved knejser som kronen på en fallistisk piedestal mod hans slanke lyse mave og skjuler hans navle. Jeg aner en enkelt klar dråbe i åbningen der glinser som en diamant i toppen af hans imponerende scepter. For satan hvor er han også lækker!

Til både min og Marios store overraskelse sætter George sig ned på knæ lige ved siden af mig. Jeg kan øjeblikkeligt sanse hans kropsvarme og mærke hans pirrende duft i mine næsebor. Jeg ser lige ind i hans smukke fjæs mens Marios vidunderlige pik vipper glinsende lige foran os begge. ”I’m hungry” siger han blot smilende og trækker nonchalant på skulderne. Jeg fandt aldrig helt ud af, om han mente efter pik, eller han bare mente, at han ikke kunne sætte sig og spise morgenmad, før vi havde tilfredsstillet Mario og de glinsende lyn i deres buskede skød. Som i trance ser jeg Gorge læne sig frem og tage Marios gyldne stav i sin bløde mund. Jeg er lige ved at komme bare ved synet, så frækt er det. Her sidder jeg på gulvet lige ved siden af den ene muskuløse Adonis og ser hvordan han grådigt suger den andens vidunderlige lem dybt i hans ventende svælg. Puha det er frækt!

”Sí, sí. Esto es muy caliente!” Mario er tydeligvis helt enig med mig. Han griber mig blidt om nakken og fører mig hen til hans ventende lem. Gorge er fortsat i fuld gang på skæftet, så jeg bøjer mig ned og begynder at slikke grådigt på den lodne nossepose der dingler lystigt under vidunderet. ”Si muy bien!” det falder i god jord og Mario griber fat om nakken på os begge, idet han skubber sig ud fra væggen han har lænet sig op ad indtil nu. Han står nu ret op foran os og nusser os begge let i nakken mens vi servicerer hans vidunderkæp.

George skifter stilling og kommer ligesom over på siden og begynder at køre munden rytmisk op ad siden på Marios smukke pik. Det kan jeg slet ikke modstå, så jeg gør ham straks selskab fra den anden side. Vi sidder nu på hver sin side af Mario og næsten mødes i et vådt kys, havde det ikke været for den knaldhårde gyldne stav som ræser ind og ud mellem vores våde halvåbne munde, omsluttet af vores bløde læber. Jeg svimler et øjeblik, det er sku frækt det her. Ren porno – og så lige her på mit eget stuegulv. Hold da kæft!

”Argh sí! Sí sí. MUY caliente!” – Mario er helt med, han holder os fortsat om nakken og presser os blidt sammen om hans glødende jern. Mario overtager styringen nu og begynder at kneppe vores hede våde kys som en anden mundfisse. Støn, smask og klask i skøn forening og endnu en gang er stuen fuld af liderlig mandesex. Savl og saft glider ned over hagen på både Gorge og jeg, som det lækre stempel kører i sin våde bane mellem vores mødende munde og den dinglende lykkepose klasker os blidt under hagen i rytmiske stød.

Gorge er den første der må give op. Jeg bemærker først, at han har siddet og filet på sin vidunderlige kæp under hele seancen, da det første kraftige strint af varm ung sæd rammer mig helt op under hagen og hele vejen ned af min tynde T-shirt. Herefter følger strint efter strint, kraftige sprøjt af ung elskovssaft står ud af det imponerende lem i Gorges buskede skød. Han oversprøjter hele min overkrop med hans skønne hvide pikjuice. Jeg bliver endnu mere tændt af den fantastiske følelse, som min T-shirt bliver mere og mere våd og klæber til min overkrop, mens strint efter strint dynger mig til. Hold da kæft den knægt kan sprøjte! Jeg overvejer et sekund om mængden af sæd står i relation til størrelsen på lemmet, men jeg bliver hurtigt distraheret igen, og når ikke at tænke tanken til ende.

Uden at bryde vores magiske kontakt omkring Marios gyldne stav, synker Gorge lidt sammen og sunder sig et øjeblik oven på den imponerende udløsning og den utvivlsomt svimlende orgasme der fulgte med den.

Inden længe er Mario også klar, han slipper taget i vores nakker med et blidt skub væk fra sig, som signal til, at vi skal gøre os klar. Helt uden ord, forstår både Gorge og jeg hentydningen, og vi samler os begge foran Marios glinsende våde vidunderpik, og lægger næsten ansigterne sammen kind mod kind mens vi begge forventningsfuldt åbner vores mund og gør os klar til at modtage nadveren fra den gyldne guddom der troner over os, med hele hans spændstige krop badet i morgensol.

Gorge læner sig ind over mig bagfra, så vi kan få ansigterne helt sammen. Jeg fornemmer tydeligt hans kropsvarme og kan både mærke og høre hans tunge åndedræt. Jeg får små elektriske stød fra hans stadigt sive lem, som tung og våd hviler op ad min venstre balde. Jeg mærker varmen fra hans tunge hånd som hviler på min højre skuldre. Endnu en gang sortner det for mine øjne og jeg svimler væk i ren, uforfalsket liderlighed. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, aldrig været så tæt på så smukke unge mænd – og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg aldrig har været mere liderlig nogensinde før i mit liv.

Jeg bliver afbrudt i min mentale orgasme af det første varme våde sprøjt fra vidunderpikken foran mit ansigt. Mario står lige foran os, centimeter fra vores ansigter og kører sin højre hånd febrilsk op og ned ad den smukke pik, mens han stønner intenst. Jeg fornemmer hvordan hans krop strammer til, ser tydeligt orgasmen rulle ned gennem hans perfekte krop, musklerne der spiller under den gyldne hud og åndedrættet som øges kraftigt idet orgasmen overtager ham totalt. Det første kraftige sprøjt står ud af pikken og rammer mig op over mit ventende ansigt, jeg mærker det fra hagen og helt op i håret. Mario drejer sig let, og slipper det næste sprøjt ud over Gorges ventende ansigt, det lander hen over hans kind op over næsen og helt op i panden. Det tredje sprøjt tager Gorge lige i sin ventende mund, jeg får det fjerde i min mund og sådan står Mario en tid for fordeler sine dyrebare dråber over os, som velsignede han os med sin elskovskraft.

Mario sunder sig et øjeblik, og helt uden signal mødes Gorge og jeg i endnu et vådt kys, mens vi slikker den fortsat brætstive vidunderkæp ren for saft og sæd. Pikken er rødlig og tydeligt mere følsom nu. Vi fornemmer begge at Mario næsten giver efter i knæene og nyder de intense efterdønninger af den utrolige orgasme.

Noget af den skønne hvide lava fra Gorges vulkanudbrud tidligere har ramt Mario op ad de stærke ben, og han instruerer Gorge i at slikke det op, mens han blidt griber ham og nakken og fører hans hoved ned til de våde dråber der langsomt glider ned over de kraftige, let behårede mandeben. Gorge følger lydigt med, og lapper med grådige våde kys sine egne safter i sig.

Det bliver for meget for mig, og mens jeg sidder tilbagelænet på mine hæle og nyder den utrolige scene af mine to nøgne matadorer og deres intime stund, når jeg lige at kramme min egen betragtelige erektion, før jeg eksploderer i mine shorts og fylder dem med min varme sæd. Jeg kramper i hele kroppen og kommer i en utrolig orgasme, mens jeg ubehersket slikker mig om munden og smager andægtigt på Marios sæd i mit ansigt.

Mario træder ud af de små gråmelerede minitrusser, der under hele seancen har hvilet rundt om hans stærke lår og skabt et naturligt scenegulv for den utrolige forestilling over dem. Han kaster dem i ansigtet på Gorge, som signal til, at han kan bruge dem til at tørre sæden af sit ansigt. Der er ikke meget stof i sådan en lille underbuks, men Gorge gør sig nødtørftigt ren i ansigtet og giver herefter mig de nu ret våde trusser. Det er ikke fordi de som sådan kan rumme meget mere sæd, men jeg gnider mig gerne i ansigtet med dem alligevel, i forgivende af at jeg tørre mig, ender jeg dybest set med blot at tvære sæden ud i mit ansigt, mens jeg intenst nyder den sødlige lugt af mand, sved og sæd. Denne gang leger jeg uden skam eller flovhed med de små trusser og ligger ikke det mindste skjul på, at jeg både snuser til dem, smager på dem og tænder voldsomt på det.

”Let’s have breakfast!” – Mario bringer mig frisk og glad tilbage til virkeligheden. Jeg glædes endnu en gang ved, at han ikke laver mine til at tage tøj på først – men sætter sig til bords nøgen, smuk og meget charmerende. Gorge vipper den stadigt halvfede kæmpekæp tilbage i dens minimale skjul og gør Mario selskab ved bordet. Jeg ligger stille de gennemblødte trusser på bordet midt mellem Mario og jeg og håber måske lidt på, at han vil glemme dem der.

Morgenmaden er måske nok blevet lidt kold, men kaffen er varm og vi spiser alle tre med vellyst. Der er en afslappet stemning og det hele virker meget naturligt. Jeg tåger fortsat rundt i en surrealistisk lykkerus, mens jeg langsomt fornemmer de unge safter i mit ansigt tørre op og trække sig sammen til hvide streger og flager. Ingen siger noget om det – der er en naturlig fælles accept og forståelse.

Vi hygger os, samtalen glider let og ubesværet, vi taler om hvad drengene skal lave i løbet af dagen, de er jo trods alt på tur og skal ud og opleve en masse spændende i dag. Efter morgenmaden og en hyggelig stund snupper drengene hver et bad og kommer i tøjet, inden de drager ud på eventyr på egen hånd.

Jeg ryder op efter morgenmaden og konstatere med tilfredshed, at Marios våde trusser fortsat ligger på bordet.
Kommentar