Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters eventyr

Karakter: 5.1/9
Visninger: 8301

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 1.: I Bussen.

Nu skal jeg fortælle jer om en begivenhed, der fandt sted da jeg lige var fyldt 15 år.
Det var i slutningen af 8. klasse.
I løbet af det skoleår var flere af os drenge kommet i en ret brølende puberteten. Vores pikke var vokset, og vi havde også fået en del hår omkring nosserne.
Det var vi naturligvis meget optagede af, og ikke mindst i bruserrummet efter gymnastiktimerne, når læreren var i sit eget omklædningsrum, pjattede vi ved at tage på hinandens pikke.
Vi snakkede også en masse dirty snak om piger, hvad vi ville gøre med dem, og også noget om vores erfaringer med at onanere. Alt sammen nok helt almindeligt for drenge i den alder.
Vi begyndte også at vise mere håndfast interesse for pigerne, men de syntes ikke at have bemærket, at vi var ved at være værd at have med at gøre.
Så var vi en fire stykker, der aftalte, at nu ville vi vise dem noget andet, så vi besluttede, at vi næste dag skulle møde uden trusser og i så stramme cowboybukser som muligt.
Allerede da jeg trak i bukserne om morgenen og mærkede den nye fornemmelse af det kølige cowboystof mod min pik og inderlår, begyndte pikken at vokse, og i stedet for at ligge tæt til skridtet, lå den nu som en ret synlig bule ned ad det ene ben.
Det lykkedes mig at skjule bulen, mens jeg satte mig til morgenbordet, og under den normale morgensamtale, svandt den da også ind til normal hviletilstand.
På cyklen på vej til skole, skete det imidlertid igen. Cykelbevægelserne fik stoffet i buksebenet til at gnide lige hen over pikhovedet, og det og tanken om, hvordan resten af klassen ville reagere, fik den til at vokse igen.
Ved cykelstativerne ventede de andre tre, og jeg kunne straks se, at de var i samme tilstand som jeg selv. Hvad gør vi, spurgte de. Det var pænt forsommervejr, så ingen af os havde jakker på, som man kunne have brugt til et vist dække. Tilbage var der kun vores skoletasker, men det ville være lidt vanskeligt at gå med dem så de på en nogenlunde naturlig måde dækkede skridtet.
Ved I hvad, sagde jeg, var det ikke netop meningen, at de skulle se vores buler, så vi går bare ind og lader som ingenting. Pigerne kiggede, og nogle af de andre drenge kom med bemærkninger, men vi lod helt cool, som om det var den naturligste ting i verden.
Jeg sad ved siden af en af de sammensvorne, og i løbet af timerne kunne vi ikke lade være med ind imellem, ikke kun at føle på vores egen pik, men også at lade hånden glide over den andens lår, hvor den så - helt uventet - strøg op ad den skjulte pik.
Vi fortsatte sådan nogle dage, og det var helt klart, at nogle af pigerne begyndte at blive mere interesserede i at snakke med os. Det var heller ikke vanskeligt at følge med i, hvor deres blikke gled hen, så vi følte os også lidt mere fri til at kigge på deres bryster. Og var det kun min fantasi, eller kom de rent faktisk i nogle tyndere bluser, og med ikke noget under, så de runde kugler blev tydeligt fremhæver, og vorterne struttede indbydende.
Var det også kun min fantasi, eller var det faktisk sådan, at også nogle af lærerne, både de mandlige og kvindelige, lod blikket hvile lidt længere end normalt på vores skridt?

Vi fire havde aftalt, at vi fredag eftermiddag ville tage til biografen i byen, og så måske bag efter opsøge en af de frække butikker omkring Hovedbanegården. For at ingen skulle snyde, gentog vi aftalen om, at vi stadig mødte uden trusser, så da vi steg på bussen, var det i de sædvanlige snævre cowboybukser.
Selv om vi bor ret langt ude, var der allerede mange med bussen, så vi stillede os i det åbne rum midt i den.
Ved et af de følgende stoppesteder stod han på.
Han var noget ældre end os, vel omkring 17 år. Havde næsten skulderlangt lyst hår, der stod som en uredt sky omkring hans hoved. Han havde kun en let T-shirt og et par korte cowboybukser på, du ved nogle af den slags, som har fået benene klippet af, så kanten hænger i tjavser, og så var der klippet et antal huller i dem både foran og bagpå. Han var solbrændt, kroppen veltrænet og så havde han nogle blå, blå øjne, der smilede frækt til os.
Da han kom hen mod os kunne jeg ikke få øjnene fra de huller i hans bukser. De var i forvejen klippet ret korte, og bag hullerne skinnede hans lår tydeligt igennem, det ene sad ret højt oppe på hans ene inderlår, så man kunne se noget af skridthåret. Boy, hvor var han sexet. Jeg havde ikke før tændt på synet af en anden dreng, men selvfølgelig nok på, når vi tog hinanden på bulen i timerne.
Men nu følte jeg varmen strømmen ned i pikken, og da han så tæt foran mig vendte sig om, og jeg så et stykke af hans bare røv, der tydeligt viste, at han heller ikke havde trusser på, så kan jeg godt sige dig, at det for alvor begyndte at dunke i dyret.
Ved hvert stoppested kom der flere ind, og vi måtte rykke tættere sammen.
Til sidst stod jeg med ryggen mod bussiden, og med ham presset tæt op mod mig. Han stod stadig med ryggen til, så jeg følte, hvordan hans røv pressede mod mine lår, og jeg blev nok helt rød i hovedet ved tanken om, at han måske kunne mærke min dunkende pik mod sin røvballe.
Det var nok ikke kun "måske", for han begyndte ganske langsomt at gnide sin balle op ad det lår, hvor min pik sad i spænd. Han rykkede lidt på sig, så han fik revnen mellem sine baller til at ligge lige over min pik, og så begyndte han ligesom tilfældigt at gynge op og ned i takt til en melodi, som han nynnede. Jeg siger dig, det begyndte at sive ud af min pik, noget så frækt og liderligt, havde jeg aldrig været med til før. Jeg tænkte et kort øjeblik på, at nu kom der nok en våd plet på bukserne, men kun et øjeblik, for så vendte alle tankerne igen ned til pikken. Og nu kom hans hånd. Han lænede sig ganske lidt frem, så han kunne få hånden ind mellem os, og pressede så ellers tilbage igen.
Og den hånd, altså han vidste god besked om, hvordan man satte brand i sådan en knægt som mig. Han skiftevis kørte et par fingre op og ned ad pikhovedet, så kørte han rundt der, hvor han åbenbart tydeligt kunne mærke den følsomme nakke. Så op ad skaftet og ind i skridtet, hvor han masserede nosserne, og så tilbage til hovedet. Jeg var helt væk. Prøvede af alle kræfter at holde mig så roligt, at heller ikke den ældre dame, der stod lige ved siden af mig skulle mærke noget. Så lænede jeg hovedet frem og hviskede ham i øret:
"Nej, nu må du holde op, jeg er lige ved at komme."
Men frem for at holde op, drejede han sig om og smilede sit utroligt frække smil til mig, pressede sin egen pik, der også var helt stiv mod mit andet lår, og nu havde han endnu lettere ved at komme til med hånden, så han satte gnidningstakten op, mens han kiggede mig ind i øjnene og hviskede: "Kom så, knægt, du vil jo gerne".
Og jeg ville, og jeg ville ikke. Jeg var rædselsslagen ved tanken om at komme i det snævre bukseben, men nu var det helt lige meget med, hvad jeg ville eller ikke ville, for nu kom jeg. Sæden skyllede gennem mig og ud gennem pikhovedet,, som han hold fast omkring lige til jeg havde afleveret den sidste ladning, og jeg følte spermen drive ned ad låret, hvor den gjorde stoffet vådt og koldt.
Helt undlade et udbrud kunne jeg ikke, og den gamle dame kiggede undrende på mig, og endnu mere undrende kiggede hun, da han hurtigt kyssede mig på munden. Vi ses igen, sagde han, mens han gned hånden op og ned ad det våde område på bukserne, nærmest som lige for at sikre sig, at det nu også var trængt godt igennem.
Og så pressede han sig hen til døren og ud, da den netop holdt, kun to stoppesteder før vi skulle af.
Der stod jeg. Aldrig havde jeg haft så dejlig en orgasme, men hvad nu med mine bukser og den formentlig ret stor våde plet? De så det naturligvis næsten inden vi var kommet af bussen. Hva' søren, har du pisset i bukserne? sagde den ene.
Næh, det er nu ikke pis, mumlede jeg.
Næh nu har jeg aldr…, sagde en af de andre, du har da vel ikke ligefrem stået og onaneret?
Det er nok hende den gamle dame, han stod ved siden af, som han brændte varm på, råbte en af de andre.
Hvad kunne jeg gøre, bortforklare den våde plet, kunne jeg jo ikke, så jeg besluttede hurtigt, at jeg lige så godt kunne fortælle dem det lige ud, selv om det viste sig, at helt så nemt var det nu heller ikke, og havde de ikke selv set fyren, og det måtte de indrømme, sexet, det var han, så havde de ikke troet en meter af det.
Det var en ret mærkelig og ubehagelig fornemmelse at gå i byen med de våde bukser og den tydelige plet, og der var da også flere både yngre og ældre, der kiggede undersøgende først på min plet, så på mit ansigt, og så på de andre, og først og fremmest, lagde jeg mærke til, så kiggede de lavt.

Fortsættes: Skriv meget gerne til forfatteren med din mening. Jeg har et par billeder, som jeg synes passer til historien. Er du interesseret i at se dem, så sender jeg dem gerne.
Kommentar