Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters eventyr del 2

(Peters eventyr)

Karakter: 4.8/5
Visninger: 5410

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 2.: I biografen.

Da vi kom til biografen fik jeg de andre til at købe billet til mig, og så styrtede jeg ind på toilettet.
Der var heldigvis et ledigt rum, for jeg skulle dels pisse, og dels ville jeg prøve at få noget af den kolde og slimede sæd ud af buksebenet.

Jeg måtte have kondierne af inden jeg kunne trække de snævre cowboybukser af, og så sad jeg på lokummet og gned på den indvendige side af pletten med en masse toiletpapir. Jeg fik da også en hel den af, men våde var de stadig, og pletten, der havde bredt sig til halvdelen af låret ned til knæet, var der også. Jeg måtte jo i dem igen, og med noget besvær fik jeg arrangeret pikken ned i det højre og tørre bukseben - den ligger ellers altid i det venstre.

Inde i biografen kom jeg til at sidde yderst til højre af os fire, hvilket lidt senere viste sig at være ikke helt uvæsentligt. Jeg havde Dennis på min venstre side, og da han havde været den, der var kommet med de fleste morsomheder om min plet, den gamle dame og den sexede fyr og mig, besluttede jeg, at nu skulle han få lov til at prøve mosten.

Vi sad som sædvanligt med spredte ben, så jeg pressede mit venstre ben mod hans højre, og inden filmen var ret gammel, lod jeg min hånd glide op ad hans lår, til den nåede pikken, der ganske belejligt også var placeret i højre side. Det gav et lille gisp i ham, og jeg kunne let mærke, at han ikke var upåvirket af historien fra bussen.

Jeg fjernede hurtigt hånden og forsøgte at følge med i filmen. Det varede kun nogle minutter, så var jeg der igen med hånden. Først på knæet, og så ligesom tilfældigt op af låret, til den igen standsede ved pikhovedet. Jeg mente at kunne mærke, at den var blevet længere og ikke mindst hårdere, så denne gang lod jeg min hånd ligge lige så roligt. Jeg holdt sådan, at fingerspidserne lukkede hen over hovedet, mens resten af fingrene og håndfladen lå op ad pikskaftet. Jeg skiftevis pressede hånden mod pikken og lettede. Først troede jeg, at han slet ikke havde bemærket min hånd (hvor dum kan man være), men da jeg forsigtigt kiggede ud af øjenkrogene, kunne jeg se, at han havde øjnene rettet mod min hånd og ikke mod filmen. Han gjorde heller ikke noget for at fjerne min hånd, så jeg begyndte ganske forsigtigt at nulre hans pikhoved, som busfyren havde gjort med mit.

Det var han heller ikke upåvirket af, for pikken voksede og søgte længere og længere ned ad låret, og hårdere og hårdere blev det pikhoved, som jeg masserede mellem tommel og pegefinger. Det var nærmest lige så ophidsende for mig selv, som det var for Dennis. Nok havde vi før taget på hinanden, men det var første gang, jeg tog på en stiv pik, naturligvis undtaget min egen, og selv om det foregik gennem buksernes cowboystof, så var det en så ny og varm fornemmelse, at min egen pik også begyndte at dunke og regere. Det varede ikke længe, før jeg kunne mærke, at stoffet i hans bukser omkring pikhovedet begyndte at blive vådt, og næsten samtidig følte jeg ,at piksnottet begyndte at sive ud hos mig selv.

Hvor jeg fik det fra, ved jeg ikke, vi var jo alle fire så temmelig uerfarne på det seksuelle område, men jeg besluttede at prøve at trække hans udløsning ud så længe som muligt. Altså arbejde jeg ganske stille og roligt, idet jeg skiftede mellem massagen af pikhovedet og langsomme gnidninger op og ned ad skaftet, og en gang imellem lod jeg min hånd hvile helt oppe i hans skridt, hvor jeg ganske forsigtigt pressede den mod hans nosser.

Det var tydeligt, at han fik lige så lidt ud af filmen som jeg selv. Han gled lidt ned i stolen, prøvede at finde min pik, men kunne ikke nå den, da den var i det fjerneste bukseben, og min arbejdende arm var også i vejen for ham. Nå, særlig ihærdigt forsøgte han heller ikke, det var tydeligt nok for ham, det der foregik i hans egne bukser. Han stønnede svagt og prøvede flere gange ved at tage fat om min hånd at få mig til at tage kraftigere og hurtigere fat, men i stedet stoppede jeg så helt, indtil han hviskede: Bliv ved, kom nu, bliv ved.

Nå jeg så begyndte igen stønnede han: Åh, ja, ja, ja, det er godt, mand, det er bare fedt, og mere af samme skuffe. Det var tydeligt, at Rene og Søren på den anden side af Dennis havde opdaget, hvad der foregik, for efter at de havde puffet lidt til hinanden og fniset af Dennis og mig, så begyndte de selv. Også et par piger på rækken foran anede uråd, for de vendte sig flere gange og kiggede på os, og selv om vi prøvede at se helt uskyldige ud og koncentrere os vældigt om at se på lærredet, hviskede de fnisende sammen.

Vi var bare lige glade, eller var vi? Var det ikke som om det satte ekstra skub i hormonerne og i den saft, der sivede ud af vores pikspalter?

Det var som nævnt første gang, jeg mærkede en anden stiverik mod min hånd. Føle, hvordan det rykkede og dunkede i den, og selv gennem buskestoffet kunne jeg værke varmen fra den, som om den var meget varmere end alle andre steder af kroppen. Det var en ophidsende og spændende oplevelse, ikke mindst da det var helt klart for mig, hvor meget Dennis nød situationen. Var den lige så ny for ham, eller havde han prøvet noget lignende før, måske med en af de to andre? Alligevel arbejdede min fantasi med, hvor vildt det måtte føles at holde den rigtigt i hånden, og samtidig kunne se, hvordan den så ud i den tilstand, og se hvordan saften sivede ud af den lille pikspalte. Jeg kunne jo i hvert fald mærke, at det gjorde den, for bukserne blev vådere og vådere omkring og især under pikhovedet.

Da det var tydeligt, at filmen gik mod afslutningen, tog jeg hårdere fat, idet jeg især koncentrerede mig om hans pikhoved, og da jeg samtidig lænede mig lidt ind over ham, kunne jeg få fat i skridtet med den anden hånd, som jeg så kunne nulre hans nosser med Nu var der heller ingen tvivl om, at pigerne foran os var helt på det rene med, hvad der foregik bag ved dem, og de fulgte helt tydeligt mere med i vores handlinger end i filmens.

Nu var Dennis inde i opløbet. Han var helt væk fra omgivelserne. Gled endnu længere ned i sædet, så jeg måtte læne mig endnu mere ind over ham, og nu stønnede han højere: Åhh jaaa, åhhh jaaa, guuuddd… hvor er det goooodt, nuuuuuu - og så kom han! Jeg mærkede for første gang, hvordan det føltes at holde om en andens pikhoved, mens det hakkede og pulsede så godt det nu kunne i det snævre bukseben, og tre ladninger sprøjtede ned ad hans lår.

Nå, så gik den af! sagde den ene af pigerne, mens de fnisende og helt ugenert havde vendt sig om og kiggede ned mod Dennises våde bukselår. Først nu blev jeg klar over, at også mindst én på rækken bag os havde været flittige iagttagere, for en mand vel i 30'erne stak hovedet frem mellem mig og Dennis, og kiggede lige så interesseret med, idet han sagde: Det var flot, langt bedre end jeg har set det i nogen pornobio.

At vi nu efter at vores ophidselse havde lagt sig, blev temmelig generte over den opsigt, vi havde vakt, siger sig selv, og jeg følte i hvert fald, at jeg blev varm og rød i hovedet. Da filmen derfor var forbi, og der kun kørte de sædvanlige kedelige lister over medvirkende, rejste vi os for at komme ud hurtigst muligt. Vi havde siddet lidt inde på en række, og da de yderste ikke havde lige så megen hast, endte det med, at vi stod der på rad og række da lyset blev skruet op, og selv om vi forsøgte at stå så tæt som muligt, var det ikke til at skjule hele det våde område i vores bukser. Det blev nu tydeligt, at endnu flere havde fornemmet, hvad der foregik (Dennis kunne nu også godt have passet bedre på sine udbrud), for der kom en række mere eller mindre frække bemærkninger - også om, hvorfor vi mon nu stod og pressede os så tæt op mod formandens bagdel. Jeg husker ikke de forskellige bemærkninger inde fra salen, men nok at det bag efter undrede mig lidt, at der tilsyneladende ikke var en eneste forarget bemærkning iblandt.

Ude af salen styrtede vi alle fire mod toiletterne.
Kun det ene aflukke var ledigt, og der smuttede Rene og Søren ind lige for næsen af Dennis og mig. Vi kunne jo ikke så godt smide bukserne for at tørre væskerne af, hvor folk gik ud og ind, så vi stod lidt tæt sammen for at skjule så meget som muligt, og prøvede ellers at se helt uskyldige ud, hvilket vist lykkedes temmelig dårligt. Pludselig mærkede jeg en hånd mod min røv, ikke kun et let klap, næh, den hvilede et kort øjeblik, og så kørte den lidt op og ned, mens en finger pressede mod revnen, så det gav et spjæt i mig.
Jah, det tænkte jeg nok, lo en mandsstemme, det er en flink røv, den kunne jeg godt tænke mig at låne et par timer. Og så gav han mig et dask. Det var manden fra sædet bag os, men nu kom Rene og Søren ud, og Dennis og jeg myldrede ind.
Jeg var nu ikke så våd som Dennis. Det venstre bukseben var næsten helt tørt, og i det andet var der kun pletten fra pikspyttet. Jeg begyndte alligevel at trække bukserne af, og da Dennis var begyndt at gnide på pletten med noget toiletpapir, måtte jeg sige til ham, at hav blev nødt til at tage bukserne af, så han kunne tørre dem fra indersiden. Jeg kunne ikke lade være med at følge med i, at Dennis trak lynlåsen ned og langsomt begyndte at trække bukserne af. Jeg var spændt på, hvordan hans pik så ud efter den tur. Da han fulgte lige så nysgerrigt med i min operation med bukserne, resulterede det i, at det igen begyndte at dunke i dyret, og den halvslappe tilstand, den var i, forvandlede sig til en halvstiv - og det samme skete for Dennis.
Han havde fået bukserne af, og nu hang den der, halvstiv i en svag bue ud fra den mørke hårvækst. Forhuden var trukket tilbage, så det våde og glinsende hoved skinnede indbydende. Han rakte ud efter mere papir, men dels stod jeg nu i vejen, dels stod jeg med en håndfuld, så uden overhovedet at tænke over det, sagde jeg:
Nu skal jeg, og så tog jeg om hans pik med den venstre hånd, mens jeg begyndte at tørre den af med den anden. Han blev tydeligt lidt overrasket, det gjorde jeg også selv, da jeg sådan lige pludselig stod med den i hånden, uden stof eller noget imellem, og så begyndte det igen at dunke og regere i den.
Nej, ikke mere nu, sagde han og trak sig væk fra mit greb, og så gik han i gang med bukserne.

Fortsættes: Skriv meget gerne til forfatteren med din mening. Jeg har et par billeder, som jeg synes passer til historien. Er du interesseret i at se dem, så sender jeg dem gerne.
Kommentar