Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I solcentret - 1 del.

Karakter: 6.0/2
Visninger: 6217

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Voldtægt, Aldersforskel og Bondage
Denne historie indeholder beskrivelser af sex mellem nogle drenge og en mand. Der er også elementer af vold og hvad de på engelsk kalder "rape". Hvis den slags ikke er noget for dig, så forlad siden NU!Da du blev her, vil jeg lige sige, at historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.Jeg har altid regnet mig for en helt normal hetero. Sidst i 30'erne. To børn og en dejlig kone, med hvem jeg har haft et glimrende sexliv, ikke kun missionærstillingen, næh hun har været med på mange eksperimenter, og har da også selv taget initiativer. Vi har altid været åbne overfor hinanden om ønsker og drømme, også hvis de galt en tredjepart. Ja, vi klarede også den gang, hvor hun efter et weekendkursus bekendte, at hun havde haft et sidespring. Det slog ingen skår, men fik mig bare mere op på mærkerne, eller hvad det nu var. Vores forskellige førægteskabelige forhold, har vi også afklaret med hinanden, også selv om nogle af partnerne fra dengang stadig er blandt vores venner.Men så kom den dag i solcentret.Både min kone og jeg holder af at tage sol engang imellem, og på det seneste har vores børn også været lidt med. Så da jeg en dag her for nylig havde været på et kursus efter skoletid et andet sted i byen, var det en helt naturlig ting, at jeg stoppede ved et solcenter på vejen hjem.

Det var ikke det sædvanlige solcenter, lå i et kvarter, som jeg kun sjældent kommer gennem, ligger ikke på min daglige vej mellem hjem og skole, men et solcenter er vel et solcenter?Bag efter kan jeg godt se, at der var forskellige ting, der kunne have advaret mig, men bag efter er det altid så let at se. At alle rum bortset fra et var optaget, er vel ikke så usædvanligt sidst på eftermiddagen. At der sad en ung mand af andengenerations indvandre udseende og læste i et blad, var vel heller ikke så usædvanligt, ikke her i byen i det hele taget, og da slet ikke i det kvarter. Han ventede vel på en kammerart eller hvad? At sikkerhedskæden i døren ikke virkede, fordi rillen, den skulle sættes i, var skruet af, var måske mere usædvanligt, men hvad pyt, jeg låste døren med vrideren og tænkte ikke videre over det, det var heller ikke altid, jeg brugte kæden i mit sædvanlige solcenter.

Jeg havde puttet penge i til 20 minutter, var hurtigt af tøjet, skruede op for musikken, kom på plads og trak låget ned over mig. Så snart rørene tændte og varmen bredte sig omkring mig, lukkede jeg øjnene og slappede helt af. Det havde været en lang dag, og et kursus, hvor man virkelig skulle have hjernen med, så den koblede jeg fra nu og smådøsede.

Jeg hverken hørte eller så, at døren blev åbnet og tre skikkelser kom ind og låste døren efter sig. Hvad drømmer man om, når man sådan ligger nøgen under de varme stråler? I hvert fald registrerede jeg en voksende varme i skridtet, og skelnede heller ikke mellem drøm og virkelighed, da en kølig hånd bevægede sig op ad mine lår til den nåede pungen.

Til gengæld vågnede jeg så også med et sæt, for i stedet for den blide massage, som drømmen krævede, følte jeg som et lyn af smerte gennem hele kroppen, da hånden klemte fast om nosserne.

Jeg skreg, og stønnede hva'fanen..

Hold kæft og lig helt stille, ellers maser jeg dine nosser! svarede en stemme, mens hånden løsnede en ganske lille smule, for straks efter igen at klemme til, for at jeg skulle være helt klar over, hvem der havde føringen.

Hænderne ned langs siden, kommanderede han. Jeg havde jo helt instinktivt prøvet at beskytte de ædlere dele, men nu parerede jeg ordre, mens jeg spekulerede som en rasende over, hvad meningen kunne være med dette angreb. Jeg kunne ane de tre skikkelser gennem sprækken mellem bunden og låget i solen, men heller ikke mere. Af det jeg kunne se af tøjet, måtte det være unge mennesker, og var den ene af dem ikke ham, der havde siddet og ventet med bladet? Hvad ville de? Hvis de var ude efter mine penge, kunne de bare have taget dem, jeg havde næppe bemærket, at der havde været nogen i rummet, før jeg igen var i tøjet og savnede pungen.

Hvad vil I, fik jeg fremstammet trods ordren om ikke at sige noget, og straks fik jeg igen et hårdt tryk om den meget nærværende pung.

Du skal ikke bryde dig om at kalde os perkersvin, snerrede stemmen.

Perkersvin, jeg havde aldrig kaldt nogen perkersvin. Jeg havde haft mange af indvandrebaggrund i mine klasser, og jeg mener selv, at jeg har et lige så liberalt syn på indvandrere som før omtalt på sex.

Jeg har ald…. begyndte jeg.

Så holder du kæft, og du skal meget snart få noget, som kan lukke kæften på dig, snerrede han igen, mens han samtidig klemte endnu et lille skrig ud af mig, og så skal vi nok lære dig at tale ordentligt om os. Nu lægger du dig om på siden med hovedet ud mod åbningen, og så sutter du vores pikke efter tur.

Han klemte igen lidt fastere, så jeg kom hurtigt om på siden og ansigtet mod åbningen, hvor jeg stadig kun kunne se lidt af deres ben, men nu var der en af dem uden bukseben. Han trådte hen til mit hoved, låget blev løftet en lille smule, og snart var en erigeret pik lige ud for mit ansigt.

Ikke blot havde jeg aldrig haft en pik i munden, jeg havde faktisk heller ikke set en andens erigeret lem siden jeg som dreng havde leget frække lege med mine kammerater. Men hvad det gik ud på, vidste jeg godt, for ligesom jeg ofte brugte munden og tungen på min kone, så var hun heller ikke bleg for at sutte den af for mig.

Så gir du den en ordentlig suttetur, og hvis du skulle bare tænke på at bide, så er det meget synd for dine nosser, sagde stemmen, samtidig med endnu et hårdt tryk for at understrege alvoren.

Synet var der ikke noget i vejen med. Selv en hetero kan vel godt vurdere en andens pik. Hvem kan sige sig fri for i en svømmehal, en sauna eller et omklædningsrum at have kastet vurderende blikke på de andres tilbehør? Og dette her var nok en ung pik, men absolut af mandestørrelse (de indvandredrenge er nu også altid så tidligt fysisk veludviklede - og åbenbart i alle detaljer), og anbragt mellem et par muskuløse mørklødede lår. Den voksede ud af en tæt bevoksning af sort hår, og under den hang en mørk, rynket og velfyldt pung. Pikken var naturligvis omskåret, hvilket betød at det dybrøde pikhoved var helt blottet, og fra øjet dryppede der allerede små klare dråber. Ja, hvad fan, når min kone kan, så kan jeg vel også, og samtidig følte jeg til min overraskelse også en slags lyst til at mærke den i munden. Jeg behøvede derfor ikke nærmere tilskyndelse fra hånden om mine nosser til at nærme mig det dryppende pikhoved. Jeg stak prøvende tungen ud mod det, og idet jeg rørte det med spidsen af tungen, opstod der som en elektrisk forbindelse, der fik både ham og mig til at gispe. Han trykkede sig nærmere, mens jeg slikkede rundt på hovedet og samlede alle dråberne op. Så tog jeg om hovedet med læberne og begyndte at suge pikken længere ind, hvilket igen fik pikejeren til at stønne svagt.

Gør han det ordentligt, spurgte ham med mine nosser i hånden, ret unødvendigt skulle det synes, og ham med pikken kunne da også kun sige at det var helt i orden. (det manglede også bare andet).

Mens jeg klemte med læberne og trykkede med tungen, kørte jeg frem og tilbage over pikhovedet, hvilket resulterede i en række tilfredse grynt fra pikejeren. Snart begyndte han imidlertid at støde længere frem og dermed dybere i min mund. Jeg kunne se, at det allerede begyndte at spænde i hans nosser, så jeg rakte den ene hånd ud og tog om poser, hvor jeg klemte hans nosser blidt. Denne behandling fik ham til at skyde ladningen af, mens han med nogle kraftige stød rammede pikken helt ned i min hals, og min næse dykkede ind i hans krøllede hårvækst. De første sprøjt forsvandt ned i min hals mens han udstødte små skrig, så trak jeg hovedet lidt tilbage, idet jeg sugede kraftigt op ad skaftet og snart havde jeg kun hovedet i munden, hvor han afleverede endnu to ladninger, inden han trak sig ud. Jeg sank hans sperm, mens jeg prøvende smagte på den, og den glatte, slimede og salte fornemmelse var slet ikke så ubehagelig, som jeg havde ventet.Så, Ahmed, så er det din tur, sagde ham, der havde fat i mine nosser, og åbenbart var en slags leder for dem.

Ahmed havde kun lynet ned og trukket tangaerne ned over nosserne, men det var også nok til at give et fint overblik over hans tilbehør, og rigeligt til at give den et godt suttejob. Den var ikke meget anderledes end den første - som jeg senere fandt ud af tilhørte Hassan - men han havde åbenbart gnedet den godt, mens han overværede min behandling af Hassan, for det varede ikke ret længe, inden han skød sin ladning af, som jeg også suttede i mig, nu med større fornøjelse.Skal jeg ikke afløse dig, Mhamed, hørte jeg Ahmed sige.

Jo, kom her og tag godt fat, så svinet ikke flytter sig, sagde nosserholderen, som altså hed Mhamed.Mhamed, Hassan og Ahmed - ikke usædvanlige navne, også navne, jeg kendte fra mine klasser, skulle en eller flere af dem…, nå, det var jo et helt andet kvarter.Ahmed følte sig frem med hånden ned ad min mave mod skridtet. På vejen kom han helt naturligt til min pik, som nu efter jeg havde overvundet den første smertefulde prøvelse ikke blot havde genvundet den tidligere halvrejsning, men..

Hva, fan, han har jo jern på, hans pik er stiv som et bræt, udbrød Ahmed, mens han tog et fast tag om min pik og kørte lidt hårdhændet op og ned et par gange.

Kom så her og få fat om hans nosser, nærmest snerrede Mhamed. De byttede, Ahmed tog et fast greb, så jeg stønnede igen, mens Mhamed prøvende kørte hånden et par gange op og ned ad mit pikskaft.

Du kan måske ligefrem li' det her? spurgte Mhamed, er det noget, du har gjort før?

Som forlængelse af spørgsmålet gav Ahmed nosserne endnu et tryk, så jeg stønnede, Nej, det er første gang.

Men du har åbenbart evnerne, sagde Mhamed, og nu var han ude af bukserne, og stod med sin halvrejste pik foran mit ansigt.

Nu gi'r du den her en god omgang, og så skal vi til gengæld kneppe din røv i laser bag efter, grinede han.

Mhamed var åbenbart ikke blot lederen, men også den ældste, og i hvert fald den med den største pik. Længere og tykkere på en gang, og så var pikhovedet mere markeret, nakken og vulsten mere fremtrædende, så overgangen mellem hoved og skaft langt mere markant. Jeg lænede mig lidt frem og sugede hovedet ind, idet jeg på den anden side pressede igen med tungen, så jeg på den måde kørte hovedet ud og ind mellem mine læber, hvilket hurtigt fik pikken til at stå i al sin glans.

Jeg mærkede, hvordan pikrevnen åbnede sig en smule for at lade saften slippe ud, så jeg prøvede at spidse tungen så meget, at jeg kunne få den en lille smule ind i den lille åbning, en behandling, som fik Mhamed til at gispe af fryd og stønne, ja, det er fint, jah, bliv ved med det.

Det gjorde jeg nu ikke. Jeg slap pikhovedet og begyndte at slikke og suge mig vej ned ad undersiden af skaftet, til jeg var helt nede ved nosserne. Det havde han åbenbart heller ikke noget imod, for han trykkede sig længere frem, og da nosserne på den måde pressede mod min mund, tænkte jeg igen: Nå, hva fan, det skal jo også prøves, nu vi er i gang, og så tog jeg og sugede først den ene sten og derefter den anden ind i munden og masserede dem grundigt med tunge og læber, og til slut sugede jeg begge ind på en gang, igen til hans store tilfredshed.

Så hurtigt tilbage til hovedet, hvor jeg omhyggeligt udforskede området lige bag nakken, hvor det omskårne hoved helt tydeligt var mest følsomt.

Mens jeg arbejdede med Mhamed, havde Ahmed ikke blot et fast tag i min pung, han begyndte også at udforske min rejste pik med den anden hånd. Sjældent har jeg haft en sådan rejsning, så da han begyndte, ikke blot at gnide den med hårde tag, men også lade hånden køre rundt på pikhovedet, som drev af førorgasmen, varede det ikke længe, før en god portion af min egen sæd drev rundt på min mave og bryst.

Nu kunne Mhamed ikke holde sig tilbage længere. Han stødte kraftigt til nogle gange, så pikken gled helt ned i min hals, og så afleverede han ladning efter ladning af ung indvandresæd, idet han udstødte små tilfredse skrig. (Jeg undrede mig lidt over, hvad evt. andre gæster i solariet mon tænkte ved lydene fra min kabine, men da jeg ikke havde hørt lyde fra andre, glemte jeg det hurtigt igen).Fortsættes
Kommentar