Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I solcentret - 2 del.

(I solcentret - 1 del.)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 4702

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Aldersforskel og Bondage
Denne historie indeholder beskrivelser af sex mellem nogle drenge og en mand. Der er også elementer af vold og hvad de på engelsk kalder "rape". Hvis den slags ikke er noget for dig, så forlad siden NU!Da du blev her, vil jeg lige sige, at historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.Hvad mon så? sagde jeg til mig selv, og jeg skulle ikke være i uvidenhed ret længe.

Så snart Mhamed havde trukket sig ud af min mund skiftede han plads med Ahmed ved mine nosser.

Så lukker du øjnene fuldstændig og kommer langsomt ud på gulvet, sagde Mhamed, idet han samtidig løftede låget og holdt godt fast om pungen, selv om det dog langt fra var så kraftigt som i begyndelsen. Måske var der en smule taknemmelighed for en god suttetur?

Jeg kom altså ud af solen, som i øvrigt allerede længe havde været kold, men det havde jeg dårligt registreret før nu. På vejen ud drev min egen sæd ned ad maven, og en del fortsatte ned ad benene.

De lukkede låget igen, og Mhamed kommanderede mig til at lægge mig på maven ind over låget.

Har vi noget at smøre med? spurgte Hassan.

Tag du noget af hans egen sperm, det må vist være velegnet, grinede Ahmed.

Og som sagt så gjort. Hassan samlede op fra det ene ben, smurte det over mine baller og revnen, og førte en finger ind mod hullet. Her kørte han først fingeren lidt rundt, og da siderne var varmet op og smurt helt glatte, pressede han fingeren helt ind.

Jeg må komme med endnu en tilståelse. Det var ikke en helt ukendt følelse. Også denne del af sexlivet havde jeg praktiseret med min kone, ja, vi havde endda

eksperimenteret med en mindre dildo. Men stedet og situationen, og ikke mindst det, jeg kunne regne ud, jeg havde i vente, gjorde at følelsen alligevel var noget helt andet og meget ophidsende, så pikken begyndte igen at røre på sig.

Er du klar Hassan? spurgte Mhamed, nu skal ham her virkelig prøve hvad nogle perkerpikke duer til.

Jeg syntes mere og mere, at jeg skulle kende den stemme, men fik hurtigt andet at tænke på, for nu havde Hassan pikhovedet mod mit brune hul. Det var ikke meget, han havde forberedt det, kun en enkelt finger, så det var langt fra parart til at tage det velvoksne pikhoved. Hassan pressede imidlertid blot hårdere og hårdere. Jeg prøvede at slappe så meget af som muligt, for at modvirke smerten, og samtidig mærkede jeg, at jeg havde en mærkelig lyst til at føle disse drengepikke i mig.

Pludselig gav ringmusklen så meget efter, at pikhovedet trængte ind. Det gjorde vanvittigt ondt, mindst lige så meget som de første klem på mine nosser, så endnu engang undslap der mig et skrig.

Dette fik blot drengene til at le, og Mhamed til at sige:

Nå det var noget andet end at have den i munden, og du kan være ganske rolig, det bliver værre endnu. Og det blev det, men kun et stykke tid. Hassan pressede stadig på, og min glatte sæd, som han havde smurt sig med, gjorde sin virkning, så han faktisk trængte dybere og dybere ind i min røv.

Giv ham så en ordentlig kneppetur, sagde Mhamed - der var altså noget ved den stemme.., og Hassan trak sig tilbage, hvilket smertede mindst lige så meget, idet jeg følte, at indersiden af hullet nærmest blev trukket ud. Så stødte han ind igen, længere, end han havde været før, og nu begyndte den vilde jagt ind og ud, som i de bedste aftner med min kone.

Smerten fortog sig kun langsomt, men ved siden af den mærkede jeg en helt ny fryd, som kom både fra ringmusklen, fra min prostata, som pikhovedet masserede ved hvert stød, og fra ..ja, hvor ved jeg.

Spred benene, kom så, noget mere, sagde Mhamed og gav et par kraftige klem, der igen fik mig til at råbe noget højt. Men benene spredte jeg så meget som muligt, og det føltes, som om Hassan trængte endnu længere ind i mig. Udløsningen i min mund, havde gjort sin virkning, for nu havde han bedre tid, tid til at give mig en ordentlig tur. Ud og ind, og lidt fra den ene side og så fra den anden, mens Mhamed og Ahmed kom med kommentarer og gode råd. Efterhånden som mit røvhul vænnede sig til pikken, kørte han hurtigere og hurtigere, hvilket bevirkede at smerten kun langsomt fortog sig. Så kom han med nogle ekstra kraftige og dybe stød, mens Mhamed opmuntrende sagde: Giv ham det så, giv ham det så! Og det gjorde han. Jeg mærkede hans kraftige sprøjt inde i tarmen og pikken føltes, som om den voksede i omfang, samtidig med, at den rystede og dirrede.Han hvilede et øjeblik hen over min ryg, men trak sig så med overraskende kraft ud af mig, hvilket dels medførte en svuppende lyd, og dels at kold luft susede ind gennem det helt åbne hul. Begge dele fik mig til nærmest at føle mig underlig tom og forladt, og jeg til min overraskelse ønskede jeg, at hullet hurtigt skulle blive fyldt ud igen.

Det gjorde det. Ahmed brugte ingen indledende øvelser. Hurtigt og præcist førte han sin pik ind i mit nu noget udblokkede røvhul, som nu var godt smurt både af Hassans sæd og min egen røvsaft, så til min store fornøjelse, var smerten nu næsten forsvundet, og jeg kunne i fuldt mål nyde pikkens bevægelser. Og det gjorde jeg så.

Også Ahmed gav sig god tid. Hans kraftige stød fik min pik, som hele tiden havde været knaldhård og presset ind mod sollåget, til at køre lidt frem og tilbage, hvilket kunne have været ubehageligt, hvis ikke både pikken og låget under den havde været smurt godt ind i den saft, der hele tiden drev fra revnen. Jeg kom nærmest samtidig med Ahmed, og min sæd sprøjtede ud mellem min mave og bryst og låget, og idet den sendte den sidste ladning, drejede jeg hovedet, og så lige ind i Mhameds ansigt.

Der var ingen tvivl, det var en af mine tidligere elever, og han blev klar over det i samme øjeblik som jeg selv.

Hv'a fan, sagde han, er det ikke dig Per, fra Vestre, min gamle matematiklærer?

Og hv'a fan, er det ikke dig, Mhamed, min gamle elev, sagde jeg?

Nej, nu har jeg aldrig, sagde Mhamed, det er første gang, jeg har stået med en af mine læreres nosser i hånden!

Ja, og det er første gang, at jeg har slikket pik på en af mine elever, sagde jeg, hvad er det her egentlig for en forestilling? Jeg har da aldrig kunnet finde på, at kalde nogen af jer for perkersvin, og det ved du også godt, Mhamed.

Det er i hvert fald rigtigt, sagde Mhamed, og slap samtidig taget i mine nosser, men det er også helt tilfældigt, at det blev dig denne gang.

Denne gang, siger du, vil det sige, at det her er noget I laver jævnligt.

Det kan man godt sige, vel sagtens en gang om ugen. Vi driver bare omkring hele dagen, og når vi så bliver godt sure på det hele, og samtidig ret liderlige, så laver vi det her nummer i solen. Vi udvælger og et tilfældigt borgerdyr, låser yderdøren og sætter et skilt med lukket i vinduet, og så går det bare løs, som du lige har prøvet.

Det var som bare fan, sagde jeg, er I aldrig blevet anmeldt for det?

Ikke det, vi ved af. Enten bliver vores ofre helt vilde af liderlighed, eller også bliver de måske så flove over, hvad de har været ude for, og så sørger vi for øvrigt for, at de ikke ser så meget af os, at de kan kende os.

Men hvad nu, sagde han, nu vil du måske anmelde os?

Næh, det forestiller jeg mig ikke, sagde jeg, det her i dag har lært mig noget helt nyt, som jeg nu nødigt ville have undværet.

Mhamed udstødte et lettelsens suk, og sagde så: Det var egentlig min tur, men jeg kan ikke sådan uden videre røvpule min gamle lærer? Hvad har du egentlig syntes om den behandling, vi har givet dig?

Jo, bortset fra, at jeg var temmelig nervøs for mine nosser, og det også gjorde forbandet ondt, da du klemte dem de første gange, så må jeg tilstå, at det har været en ny og spændende oplevelse. Jeg havde aldrig drømt om ,at det kunne være noget for mig, at dyrke sex med drenge eller mænd, men nu har jeg fået noget at tænke over.

Og ved du hvad, Mhamed, jeg har mægtig lyst til at mærke din pik i røven, jeg er slet ikke færdig med den nye fornemmelse, og jeg må indrømme, at jeg tænkte på, hvordan det ville føles at få netop din pik ind i mig, mens Ahmed pulede mig, for dit pikhoved må være en helt særlig oplevelse.

Så skal du også få alt, hvad jeg kan give dig. Kan du huske, at jeg tit sagde "fuck dig", når der var noget, du ville have mig til, og nu be'r du selv om det, og så lo han.

Men så gør vi det på en anden måde, læg dig på ryggen her på tæppet, nej, vent lidt, vi lægger lige noget af dit tøj under, så du ligger blødere.

Jeg lagde mig på ryggen, og i min ophidsede tilstand kunne jeg ikke tænke andet end, han må være mindst 17 år, han er ikke længere din elev, og han har en dejlig pik, og uden at vente på nogen ordre, slog jeg armene under knæene og løftede på den måde fødderne helt op til hovedet, så min røv struttede skråt op i luften, lige i pikhøjde til Mhamed, som havde lagt sig på knæ ved min bagdel.

Kom så i gang, Mhamed, sagde jeg i samme tone, som jeg så tit havde brugt i matematiktimerne, og til forskel fra den gang, så virkede det nu.

Mhamed anbragte sit dejlige pikhoved mod mit ventende hul, og så stødte han frem.

Avv.. Ohhh.. jahhhh kom det fra mig, da hovedet trængte gennem ringmusklen, og denne igen lukkede sig bag det omkring det øverste af hans skaft.

Gør lige det igen, stønnede jeg.

Mhamed trak pikken ud og stødte den straks efter ind igen.

Jaaahh, jaaahh, stønnede jeg igen, igen, mange gange.

Og Mhamed tilfredsstillede igen og igen mine ønsker, indtil han begyndte at støde dybere og dybere ind.

Også dette var en endnu bedre fornemmelse end med de to tidligere, måske ikke kun på grund af pikkens størrelse, men også på grund af den nye stilling, og så det, at jeg samtidig kunne se den lyst og tilfredsstillelse, der lyste ud af hans brune øjne.

Så begyndte han det egentlige arbejde. Stødte helt i bund, så han ikke kun gav min prostata en pragtfuld massage, men også ramte endnu uudforskede dele af mit indre, og samtidig mærkede og hørte jeg hans nosser klaske mod min bagdel.

Nu greb han om min pik, der var så rejst, at den lå hen over mit maveskind, hvor den trods de to tidligere udløsninger dryppede saft i mængder. Han begyndte at gnide den i takt med bevægelserne i min bagdel, og da han ved hvert stød lænede sig frem over mig, blev mine nosser klemt mellem hans mave og mit mellemkød. Alle disse tre vidunderlige stimuleringer på en gang: hans pik i røven, hånden på min pik og masseringen af nosserne, ville under normale omstændigheder have bragt mig til en hurtig udløsning, men da jeg som sagt allerede havde haft to, så blev den tredje kun langsomt bygget op.

Og så tanken om, at det var en af mine tidligere elever. For kun et år siden sad han på skolebænken hos mig, og nu…!

Han havde nok selv lidt af de samme tanker, og de gav ham ekstra kræfter. Tænk at røvpule sin gamle lærer, også selv om man ikke havde andet udestående med ham, end at han ville have mig til at lave matematik, så var det en lærer, og nu skulle jeg lære ham noget, han ikke havde prøvet før.

Og jeg skulle nok give ham en tur, som han ikke glemte med det første.

Og det gjorde han. Efter nogle minutter med nosserklaskende dybe stød, trak han sig tilbage mod indgangen, hvor han uden helt at forlade hullet arbejde med hurtige små stød ind og ud af ringmusklen, til lige stor fryd for mig og ham selv. Og så med et kraftigt stød helt i bund, så det pressede al luft ud af mig med et tydeligt åhhhh… til følge.

Så tog han hånden fra min pik, lagde sig helt hen over min krop, sådan at hans mave nu masserede min pik hver gang, han kørte frem og tilbage. Hans kind pressede mod min, og han greb mig om hovedet. Jeg på min side slap taget i mine ben, slyngede både arme og ben omkring ham og pressede ham så fast mod mig, at han næsten ikke kunne bevæge pikken inde i mig.

Jeg løsnede taget lidt, og han genoptog stødene, nu kun i små kraftige bevægelser dybt inde i mig, så min prostatakirtel blev hyperaktiveret, og nu var både han og jeg kommet til det punkt, hvor der ikke var nogen vej tilbage. Han stødte kraftigere til, og jeg hjalp ham med hvert stød ved at presse ham ned og frem med mine ben, så han kom så dybt ind som aldrig før. Og her kom han så og sekundet efter jeg selv, og sådan lå vi i vel nok flere minutter, mens vi gensidigt sendte den ene ladning efter den anden - han dog flest, ungdommen fornægtede sig ikke!slut
Kommentar