Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters slaveoplevelse del 4

(Peters slaveoplevelse)

Karakter: 0/0
Visninger: 7311

Af: Peter.

Læs flere noveller af:
» Peter.

Skriv til:
» Peter
Jeg havde nu væres slave lærling hos Master Bo i 5 dage nu. Vær morgen bliver jeg vækket med pisk. Og får serveret havregryn i en hundeskål som er vædet med min Masters pis, som jeg skal fortære som den slave køter jeg er, med hænderne låst med håndjern på ryggen. Jeg er blevet trænet vær dag, og straffet flere gange daglig. Den straf jeg har fået, har resulteret i op til flere udløsninger og min pik er næsten konstant stiv hvor den savler af liderlighed, efter endnu mere straf og ydmygelser. Det bedste jeg har gjort, er at overgive min slave krop til en god og solid slave træning. Men den her dag tage dog alligevel en anden drejning.

Efter at have fortæret min slave morgen mad blev jeg ført ind til en gabestok hvor jeg fik låst både hals og hænder foroven, ligeledes mine ben forneden. Master Bo fortalte at han havde en opgave som jeg skal udføre i dag, for han skal have gæster i aften. Men først skal jeg varmes op, på mine slave baller. Han startede med en ni halet læder pisk som jeg fik 75 slag med. Det begynder at rykke en del i min slave pik. Der efter tog han fat med spanskrøret med 50 slag på vær balle og 50 slag lige på min slave kusse. Under disse slag blev jeg så liderlig. Og min slave pik savlede nedsten konstant. Smerten går lige i pikken som sender en kaskade af slave sperm ned på gulvet, jeg er i en hel anden verden hvor smerte og liderlig hed går sammen i en skøn forening.

Efter at han har lagt sit spanskrør tager han en rimelig stor butt plug som han smøre ind i glide creme for der efter at presse den op i min slave kusse i et hug, det fik mig til at udbryde et skrig som gik lige ned i min slave pik. Han fortalte at jeg skulle slå græsset rundt om hele gården. Og det ville nok tage 4 time at slå græsset. Jeg var dog lidt skuffet over at han ikke ville træne mig. Men jeg var jo hans slave så selvfølgelig var det min opgave, jeg blev ført til det rum som han havde sin plæneklipper stående, efter at jeg havde slikket gulvet ren for slave spærm. Men da jeg så plæneklipperen fik jeg store øjne, og det gav nogle kraftige røg i min slave pik. Sædet var skiftet ud med en metal butt plug på 6,5 cm i diameter og en længde på 20 cm. Jeg skulle bukke mig forover så han kunne fjerne den butt plug som han havde sat i min slave kusse. Den store butt plug på plæneklipperen blev smurt ind i glidecreme, og der efter fik jeg besked på at sætte mig på den. Det tog næsten et minut inden at jeg var hel nede. Og jeg følte at min slave kusse var fyldt hel ud. Der efter fik jeg låst en rat stor og tung kæde på mine slave nosser, og den var sår kort at min master var helt sikker på jeg ikke kunne komme af den store butt plug inden at jeg blev låst op. Den blev styret med to stænger en til at styre højre side og en til at styre venstre side. Håndtaget frem og den side køre frem, og trækkes den til bage høre siden til bage, og hvis at de bække føres i samme retning, ligeledes hvis de blev ført i vær sin retning kunne den dreje temmelig hurtig. Jeg ved ikke om i kan forestille jer hvad der sker når man sider på en plæneklipper der er meget livlig at styre, og man sider på en butt plug som ikke giver sig en millimeter, og hvor min slave krop blev presset i først den ene retning for der efter blive presset i en anden retning. Det giver nogle ret kraftige påvirkninger af min slave kusse, og maskine giver også nogle kraftige vibrationer som går lige i slave kussen. Mine hænder blev låst til de to styre pinde så jeg ikke kan pille ved min slave pik. Og der blev hængt en kæde i mellem mine brystvorte piercinger. Sådan en plæneklipper er en rigtig slave plæneklipper. Selv om jeg ikke kan nå min slave pik fik jeg 3 rat kraftige udløsninger og pikken var konstant stiv det var svært at koncentrere når man er så liderlig. Jeg følte virkelig at min slave kusse revet i alle retninger. Og mine nosser var også mega ømme efter de ryk som den kæde der var låst til mine nosse, også mine brystvorter var rat ømme efter de ryk som kæden gav.
Næste gang vil jeg fortælle hvad der skete da Master Bo fik 20 gæster den aften. Men jeg kan da fortælle at min slave kusse ikke blev mindre om efter at de tog hjem.
Kommentar