Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters slaveoplevelse del 5

(Peters slaveoplevelse)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 6068

Af: Peter.

Læs flere noveller af:
» Peter.

Skriv til:
» Peter
Det var blevet aften, jeg var blevet spændt fast i en gabestik og havde en gummimaske på hvor der kun var huller ved næse og mund, i min mund var det sat en metal spreder så min mund er hel åben og andre kan have fri adgang til at kneppe min mund. Master Bo fortalte inden han gik, at han ville få besøg af 20 af hans vender og de har ikke haft orgasme i en uge og de skal fornøje sig en hel aften med mig. Min pik var allerede godt stiv og jeg kunde føle at min slave pik var begyndt at savle. Jeg var meget spændt men også meget nervøs for hvordan min slave fisse vil have det efter nogle runder med 20 stk. godt liderlige mastere.

Jeg ved ikke om jeg har stået her en halv time eller en time. Men nu kan jeg høre at der kommer en del, der er mange fodtrin. Nu kan jeg høre master Bo byde alle velkommen til en god aften. Han vil foreslå at de starte med at spanke slaven, at de alle skal give mig 20 slag med en spanskrør som slags opvarmning, det første slag lander med en skarp smerte på mine baller. De slår meget hårdt og der er kun pause når der skal en ny master til. Da den 12 master slår, kommer jeg i en stor orgasme, der kommer en kraftig latter fra de andre, master tilføjer at jeg bliver meget liderlig af smerte og ydmygelser.

Efter de sidste er blevet færdig at spanke mig, får jeg smurt min slave kusse og kort efter kan jeg mærke den første pik mod min slave kusse. Han presser sig brutal ind i mit røv huld, begynder at kneppe mig i lange dybe stød kort efter bliver den første pik i munden og bliver kneppet i hoved og røv, min pik dunker allerede igen. Jeg får skur den første spermladning i røv og mund nedsten samtidig. Jeg kan mærke at det bliver en fed og liderlig aften. De 2 trækker sig ud får en ny pik i munden, og lige efter får jeg en kæmpe pik banket op i min røv. Jeg forsøger at skrige da det gør vanvittig undt og jeg føler at jeg er lige ved at flække. Men der kommer ingen lyd ud af min mund da jeg har en pik held ned i min hals, det får mig til at komme for anden gang i en orgasmer den aften. Den 3 der banker sin pik op i røven på mig har en meget lang pik, den er ikke hel så tyk som den sidste men noget længer, har ikke haft noget så langt oppe før. Så det er lige så smertefuld som ham lige før men igen bliver mine skrig kvalt i den pik jeg bliver kneppet hel ned i halsen med. Sådan fortsætter det ind til alle har været igennem en gang.

Så blev der en kort pause hvor jeg fik sat en rat tung kæde i mine brystvorte piercinger og der var flere der gav mig en omgang med pisken både på ryg, røv og nosser. Der efter blev der sat en rat tung lod i mine nosser. Så begynde de på anden runde men de har byttet plads, for jeg kan smage at den pik jeg har i munden smager af en blanding af sperm og min røv saft. Og jeg kan også mærke at det rykker i mine brystvorter og i mine nosser, men det for bare min liderlighed til at skylle i gennem min krop. Jeg kan også mærke at der flyder sperm ud af min slave fisse og der flyder en blanding savl og sperm ud af min mund. Da de alle har været igennem anden gang forlader de mig. Lidt senere kommer master ind igen denne gang alene. Han er meget til freds med mig. Og som belønning skal jeg stå der hele natten. Jeg fik ikke sovet rat meget den nat da det er meget ubekvem at stå i en gabestok. Men jeg er meget taknemmelig for at master Bo har villet påtage sig at opdrage mig som en lydig slave, og har en stor lyst til at det aldrig vild stoppe. Og håber at master vil invitere sine venner en anden gang.
Kommentar

Navn:christian54
Dato:03/12 2015
Fin opdragelse, jeg ville have godt af et par uger som slave på gården, og cellen måtte gerne være en sæk jeg blev lukket inde i - en celle er for meget luksus til en slave
 
Navn:peter56
Dato:08/03 2016
 
Navn:peter56
Dato:08/03 2016