Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille frække Frederik - Min bedste ven - del 1.

Karakter: 5.5/2
Visninger: 7046

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Onani, Natursex, Første gang og Tvang
Med i dette kapitel er:
Frederik på 15 år og er hovedperson i denne novelle. Så hans to venner Morten og Muhammad også på 15 år. Og så de to som de tre ikke vil møde alene. Hassan og Simon på 16 år.

Kapitel 1.: Min bedste ven - del 1.

Det er Frederiks anden skole han går på, for snart et år siden skiftet han skole. For på den anden skole blev han mobbet, bare fordi han spillet pik på skolens toiletter. Det gør han stadigvæk, men han er mere opmærksom på om der er andre på toiletterne. Og det ville heller ikke være smagt, at blive opdaget på den skole, som enes far arbejder på. For Frederiks far er pedel på skolen, og hvad vil hans far ikke tænke, hvis han høre hans søn spiller pik på skolens toiletter.

En dag hvor Frederik have været over hos sin far, som tit arbejdede til klokken 6 om aften, som han også gjord idag. Så han var lige over med noget mad til ham, som han tit var når hans far arbejdet sent. Efter var han så på vej over for at se, om hans ven Morten var hjemme. Da han møde Hassan og Morten i skolens gårdsplads. Og de tog hurtigt fat i Frederik, så han ikke skulle løbe væk.

Nå. Hvad laver du så her? Spurgte Hassan.
Tror han går og holde øje med os, sagde Simon. Så han kan sladre til lærerne.

Frederik som ikke var så høj af sin alder, var pisse bange for de to og især det han har hørt om dem. De kunne finde på at tag ens tøj, så man er nød til at gå nøgen hjem. Og Frederik have også hørt fra Morten, at de kan finde på at få andre drenge til at sutte deres pikke.

Det havde Frederik tit tænkt på de ville gøre ved ham, for der gemme nok en lille bøsse i ham. Men det var der ingen som viste, og det ville heller ikke være sjovt, hvis de andre på skolen viste hvad der gemte sig i Frederik. Og han vil ikke skiftet skole igen, han var faldet godt til her, og fået gode venner som ikke driller ham. Og han ville ikke rejse fra hans to gode venner, Morten og Muhammad, som han have det rigtigt godt med.

Nå Frederik! Kom det fra Hassan. Skal du ikke vise os, hvad du gemme under dit tøj, smilede Hassan og så på Simon som også synes det var en god idé, at Fredrik skulle vise hvad han gemte.

Da bliv Frederik bange. Vil de tage mit tøj, så jeg er nød til at gå nøgen hjem. Hvad vil min mor ikke tænke. Så det er ikke bare noget Morten ha sagt, at de to kan finde på hvad som helst. Og at der er så mange der er bange for de to, de tror de kan bestemme over alle, tænkte Frederik.

Hørte du ikke hvad Hassan lige sagde til dig, sagde Simon. At du skal smide dit tøj, så vi kan se hvad du gemme under det!

Jeg gemme ikke noget, sagde Frederik med en bange stemme. Frederik vil bare gerne videre, men der var også en stemme inde i Frederik som sagde. At det kunne være de vil ha jeg skal sutte deres pikke. Og det vil Frederik gerne, men var også bange for at andre skulle få det af vide. Og hvad vil hans to venner ikke sig om ham, og måske vil de ikke være venner mere.

Det ved vi godt, sagde Hassan. Vi vil bare se om pigerne kan være tilfredse, grinede Hassan og Simon.

Det vil jeg ikke, sagde Frederik og kiggede rundt, i den tusmørke skolegård, for at se om der var nogen der kunne hjælpe ham.

Det er synd der ikke er nogen, grinede de to igen og slædede Frederik med hen til en sti, som gik gennem en busk.

Hvor skal vi hen? Spurgte Frederik som var blevet mere bange for hvad der ville ske. Jeg skal hjem.

Det må vendte, sagde Simon. Først skal du vise os hvad pigerne kan glæde sig til.

Frederik tænkte på hvorfor de gerne vil se hans pik, og Frederik var nok ikke til piger som ingen viste noget om. Frederik kunne mærke at hans pik begyndte at røre på sig, og Frederik prøvet at tænke på noget andet. For det vil være pisse pinligt de skulle se hans pik i stiv tilstand, og så vil de bare tro jeg tænder på de to, og så var Frederik sikker på at han ville blive mobbet med at han er bøsse.

Frederik lå ikke rigtigt mærke til hvor de var kommet til, for han gik i sine egne tanker mens de gik. Da de slap Frederik var de ved et hus, som Frederik have set før. Det var ikke beboeligt mere, få der manglet noget af taget og alle vinduerne var smadret.

Hassan og Simon skubbede nu Frederik med ind i huset, og ind i det som sikkert have været stuen. Der bed de igen Frederik om at smide tøjet, og denne gang troet de ham med slag hvis han ikke fik det gjort. Så Frederik have ikke noget valg, for han ville ikke ha slag af de to.

Så Frederik startede med at tage sin T-shirts af, lægger den ved siden af ham på gulvet eller jorden. Det var sværte at se, for da lå masser af skidt. Derefter knappede han forsigtigt sine shorts op og får dem af, dem lægge han ovenpå sin T-shirts. Så kommer turen til hans underbukser. Og igen kunne Frederik mærke at hans pik rørte på sig igen, og får hurtigt underbukserne hivet af og lade dem falde ned til sine sko så de kan se hans pik. Og Frederik håbe de bare skal se hans pik, som var ganske find og dejlige af en pik af være. Den var ikke så stor i slap tilstand, ca. 7 cm.

Må jeg tage mit tøj på igen? spurgte Frederik om. Nu har i set hvad jeg gemme under mit tøj.

Den kan pigerne godt være tilfreds med, sagde de to.

Men det var ikke nok for Hassan og Simon, at underbukserne ikke var helt af. Så de bad Frederik om at tage dem helt af og lægge dem ovenpå hans T-shirts og shorts, og det have Frederik ikke lige lyst til, for hans pik var begyndt at blive stiv. Men Frederik viste godt hvas han ikke gjorde hvad De sagde, kunne det ende med et slag og det var han ikke meget for. Han fik underbukserne helt af og lade dem oven på T-shirts og shorts. Og hurtigt dækket han sin pik til med sine hænder, for nu kunne han mærke den bliv stiv.

Men de to så godt hvad der skete med Frederiks pik, og bad ham om at flytte hans hænder fra hans pik. Frederik flyttede sine hænder, så hans pik rejste sig hurtigt op af hans mave. Frederik bliv meget varm og rød i hovedet, det var første gang nogen så hans pik i stiv tilstand. Og Frederik have ikke lige regnet med, at det skulle være Hassen og Simon som skulle se det først. Selvom Frederik tit have tænkt tanken mens han spillet pik, at Hassan og Simon skulle lege og bruge ham. Det var også det der fik hans pik til at blive godt stiv, og stod nu og dunke mod hans slanke mave.

Hassan og Simon stod og grinede. Du kan godt lige og vise din pik, sagde Simon.

Er du bøsse? Kom det lige pludselig fra Hassan. Og Frederiks pik gav et ryg på sig.

Frederik viste ikke hvad han skulle svare til Hassan, for han var bøsse, eller...

Tror du at han er bøsse? Spurgte Simon Hassan.

Det tror jeg, smilede han til Simon. Kan du ikke huske Morten…

Mere hørte Frederik ikke hvad Hassen sagde til Simon. Var det min ven Morten som han lige nævnt. Og hvad har de gjort ved ham, det samme som de gør ved mig nu. Og der kørte bare masser af tanker gennem Frederiks hoved, som stoppede da Hassan stod ved siden af ham.

Har du noget kørende sammen med Morten? For han fik også meget hurtigt stiv pik, da vi sidst have ham her, grinede Hassan og gik tilbage til Simon.

Simon have fundet sin mobil frem, ham og Hassan så ned på den. Det lignet de lede efter noget på den. Simon kom hen til Frederik og viste et billede, som var Morten som stod helt nøgen og hans pik var godt stiv. Det gik lige ned i Frederiks pik, som nu stod og spyttede presperm ud af reven.

Tror der er noget mellem dem, sagde Hassan og så på Frederik.

Det kan vi hurtigt finde ud af, sagde Simon. Vi sender ham en besked.

Vil I ha Morten herhen? spurgte Frederik som bliv nervøs over at hans bedste ven, skulle se ham splitter nøgen og med stiv pik, og så sammen med de to, Hassan og Simon.

Vi skal finde ud af om I har noget kørende, smilede Simon og trykket på send på mobilen efter han have skrevet.

Igen kom da mange tanker gennem hovedet på Frederik, som var meget nervøs at hans ven Morten var på vej. Og hvad har de gjort ved ham, for han har ikke sagt noget om dette. Det ville Frederik heller ikke gøre, hvis han har stået nøgen foran de to hård drenge, Simon og Hassan. Det vil være mega pinligt. Og hvad ville de andre ikke sige på skolen. Og hvad vil de ha Morten til at gøre, og hvorfor tror de der er noget mellem os to.

Fortsætter…
Kommentar