Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille frække Frederik - Min bedste ven - del 2.

(Lille frække Frederik - Min bedste ven - del 1.)

Karakter: 5.3/4
Visninger: 5515

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Onani, Natursex, Første gang og Tvang
Med i dette kapitel er:
Frederik på 15 år og er hovedperson i denne novelle. Så hans to venner Morten og Muhammad også på 15 år. Og så de to som de tre ikke vil møde alene. Hassan og Simon på 16 år.

Kapitel 2.: Min bedste ven - del 2.

Frederik stod foran Hassan og Simon, nogle af byen hårdeste drenge. De så også mega godt ud. De have mange piger om sig, men Frederik have aldrig set dem med en kæreste, det var lidt underligt når de nu var nogle af de pæneste drenge i byen. Det kunne være de også var bøsse, lige som han selv var. Det gav bare mere blod ned til hans meget stive pik, som have dannet en lille dråbe af presperm på pikhovedet, som bliver holdt på plads af hans forhud.

Tror du at Morten kommer? Spurte Hassan Simon som stadig stod med sin mobil i hånden.

Det tror jeg nu nok han gør, sagde Simon og viste et billede på hans mobil. Det har jeg sendt til ham, så tror du ikke nok han skal komme, smilede Simon og rettede mobilen over imod Frederik. Stå stille og flyt dine hænder fra din pik igen, sagde Simon og gjorde klar til at tage et billede af Frederik og hans stive pik.

Hvad laver du, kom det fra Frederik. I skal ikke tage billeder af mig, sagde Frederik lidt bange og nervøs overfor hvad de skulle bruge billedet til.

Det er bare så du ikke skal sladre om det her, sagde Hassan. Hvis du gør så sender vi billedet ud til dem du kender. Så vi er enig om du ikke sladrer?

Frederik nikkede og var helt med på at han ikke skulle sladrer om det her, for han vil ikke ha det billede skulle ud til alle andre her i byen. Hvor han så høre sin bedste ven Morten udenfor.

Så tror vi har Morten her, sagde Hassan og gik ud for at hente ham.

Lidt efter kom Hassan ind med Morten, som hurtigt fik øje på sin bedste ven Frederik. Som stod helt nøgen og sine hænder dækket til for sin stive pik.

Fjern dine hænder, Frederik! Det var sidste gang jeg siger det, kom det fra Hassan. Næste gang får du slag.

Morten bliv skubbede han til sin bedste ven, Fredrik. De så på hinanden lidt, hvor de kiggede ned i jorden.

Morten du ved hvad du skal gøre, kom det fra Hassan.

Morten begyndte at tage T-shirts af så hans slanke mave kom frem, Frederik kunne ikke ladvære med at kigge op. Det skulle han nok lade være med, for hans stive pik spyttede mere presperm ud, så forhuden ikke kunne holde på det, så det begynde at løbe ned af hans stive pik. Og det bliv værre da Morten stod med ryggen til, hvor han trækket sine shorts ned, og hans røv kom til syne og det gik lige ned i Frederiks stive pik.

Nu stod Morten nøgen ved siden af Frederik, og Mortens pik var også godt stiv og stod op af maven på ham.

Flot, Morten. At du ikke har underbukser på, sagde Simon. Du har hørt godt efter sidst.

Er der noget mellem jer to? Spurgte Hassan mens han stod og filmede med sin mobil. For så kan der hurtigt blive det, grinede han sammen med Simon.

Frederik og Morten så lige på hinanden og viste ikke hvad de skulle svare på det, plus de begge var flove over at stå nøgen og med stiv pik ved siden af hinanden. Og var bange for hvad Simon og Hassan kunne finde på, hvad de to skulle gøre over for dem.

Når I to ikke siger noget, så må der ikke være noget, sagde Simon. Men skal vi ikke lave om på det, små grinede Simon og gik om bag ved Frederik og Morten.

Hassan kom lige herom og filme deres små numser, sagde Simon. Og Hassan gik rundt om dem mens hans filmede, kom om på den anden side af Frederik og Morten.

Hold da op hvor de er dejlige, kom det fra Hassan. De numser skal vi nok få noget dejligt og sjov med.

Hassan og Simon gik et par omgange om Frederik og Morten, mens de så på deres dunkede stive pikke.

Skal vi ha dem til at suttet hinanden, kom det fra Hassan.

Og Frederik dækket sin pik til med siden hænder.

Synes jeg, sagde Simon og bad Morten gå ned på knæ foran Frederiks pik, som Frederik igen dækkede med sine hænder. Og Frederik fik et slag på den ene balder af Hassan. Fjern dine hænder for din liderlig stive pik, sagde Simon til Frederik.

Frederik fjernet sine hænder og hans meget stive våde pik kommer frem for Morten, som ser alt det presperm som løbe ned af hans stive pik, som kunne eksploder når som helst.

Filmer du, Hassan? spurgte Simon.

Ja, sagde Hassan og gik lidt tættere på da Morten gik ned på knæ, så hans hoved var lige udenfor Frederiks pik. Hvor man kunne se at hans forhud ikke kunne holde alt det presperm tilbage, som hans pik have spyttede ud.

Frederiks pik var ikke den største i byen, den var omkring 15 cm når den var stiv. Og hans små nosser som hang lidt under hans stive pik, som hurtigt forsvandt op under pikken, da Morten begyndte at køre forhuden frem så det presperm som forhuden holdte tilbage, glid ned over pikhovedet.

Sut nu, kom det fra Hassan som igen var kommet lidt tættere på dem. Vi skal ha taget trykket på Frederik.

Morten trækket forhuden så lagt tilbage, førte sit hoved langsomt frem, og lod sin tunge ramme pikhovedet først og lod tungen glide rundt på det våde hoved. Hvor han så tog pikhovedet i munden, suttede så godt han nu kunne. Selvom det ikke var første gang han have suttet pik. Var han ikke så god til det, men Frederik nød den dejlige fornemmelse. En varm tunge glide rundt på hans pikhoved, som kunne eksploder når som helst.

Tror sgu Frederik han kan lige det, sagde Hassan. Der er nok gemt en lille bøsse i dag, Frederik, kom det fra Hassan.

Her til -----------------

Lidt efter var det Frederiks tur til at suttet hans bedste vens pik, som stod godt stiv op af hans slanke mave. Da var ikke så meget presperm fremme på Mortens pikhoved, som der var på Frederiks pik enden Morten fik det suttet af. Og det var første gang han så Mortens pik stiv, han have tit set den når de var i svømmehal eller efter idræt i fællesbadet. Og nu var han meget tæt på den og den var lige så stor som hans egen var, omkring 15 cm i stivstand og de små nosser som hang lidt under hans stive pik. Og det eneste der ikke var enes, var hårdt oven over deres pikke. Morten var glat og Frederik have trimmet sit.

Sut Mortens pik, kom det fra Hassan som stadig stod og filmet.

Frederik tog om Mortens pik som var varm og dunke i hans hånd, hvor han så træk forhuden tilbage og en dråbe presperm kom frem i reven så den lille dråbe der var da i forvejen bliv større. Ligesom Morten lod Frederik sin tunge ramme først, lod så sin tunge glide rundt i prespermdråben rundt på pikhovedet. Hvor så lidt efter han tog pikken i munden, og suttede så godt han nu kunne. For det var Frederiks første gang han have en pik i munden, og nu gik hans drøm i opfyldelse. At få lov at sutte en pik. Og smage hvordan sådan en smage.

Frederik var helt væk i Mortens pik, han tænkte ikke på Simon og Hassan som gik rundt om dem. Frederik var helt væk i sin sexros, så han have bare Mortens hans bedste vens pik i hovedet. Som ikke fik for lidt med tungen, for Frederik var vil med smagen af hans bedstes vens pik.

Lidt efter stoppede Simon Frederik og bad ham om at rejse sig op, stille sig ved siden af Morten som ikke sagde noget. Han var mega flov og han synes det var pinligt det her, det samme synes Frederik også efter han kom op i øjnehøjte med Morten, og Frederiks sexrov have gjort hans pik mere stiv og våde af presperm.

Lad os se hvem da kan sprøjte længst, sagde Simon som stod nogle meter fra Frederik og Morten.

Tag om jeres stive pikke, sagde Hassan som stod ved siden af Simon og filmet stadig væk med sin mobil. Spil den af til i kommer, kom det fra Simon.

Frederik og Morten tog om deres pikke og begynde at spille den af, man kunne høre på dem begge to at de var ved at komme. Frederik kom først med et noget af en langt sprøjt, efter fuldt af flere lange sprøjt. Og man kunne høre det var noget han kunne lide, for han stønnede meget højt og var helt væk i sin orgasme og sexros.

Frederik have skudt de første par sprøjt af sted, da Morten også begynder at skyde nogle lange sprøjt af sted. Hans stønnen var lige så høj som Frederiks, og Morten sprøjte flest skud af sted end Frederik. Men Frederik sprøjte længst.

Morten kiggede på Frederik da han var færdig med at sprøjte, og kunne se på Frederik han var mega flov. Hans hoved kunne lyse et fotorum op med al den rød farve hans hoved havde.

Lidt efter var Frederik og Morten kommet sig over deres dejlige orgasme, og Hassan og Simon stod lidt og hviskede.

Hvis i sladre, så kommer videoen ud til alle i kender, sagde Hassan og viser det klip med dem, hvor Morten sutte Frederiks pik. Er det forstået i to bøsser!?

Frederik og Morten nikkede og Simon og Hassen forsvandt ud af det ubeboelige hus, og Frederik og Morten stod tilbage og viste ikke hvad de skulle gøre af dem selv og sige til hinanden. For det var mega pinligt og flovt det her.

De begynder at tage deres tøj på, hvor Frederik fik stammede et spørgsmål til Morten. Har de også gjort det her ved dig?

Der var lidt stille i lidt tid, før Morten svaret Frederik med et lille stille. Ja.

Fortsætter…
Kommentar

Navn:smed
Dato:05/01 2018
kom med mere