Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første oplevelse

Karakter: 5.8/4
Visninger: 6220

Af: kimm.

Læs flere noveller af:
» kimm.

Skriv til:
» kimm
Tags: Oralsex, Analsex og Første gang
Har også lyst til at fortælle min historie som homo. Alt hvad jeg skriver er mine rigtige oplevelser sammen med mænd, dog ikke deres navne.

Jeg har altid interesseret mig mere for mit eget køn end for piger lige siden jeg var ung. Har haft en del pigekærester indtil jeg var 40 år. I dag er jeg 46 år. Umiddelbart efter at jeg fyldte 40 flyttede min sidste pigekæreste og jeg fra hinanden, og så besluttede jeg mig for at prøve at være sammen med en mand. Havde et stort behov for at prøve det og realisere min inderste seksualitet.

Min første oplevelse
Jeg startede med scor, dengang kunne man skrive og læse breve gratis på scor. Jeg oprettede en profil med navnet: Passiv fyr, og et foto af mig selv. Der var en del der skrev til mig, de fleste virkede useriøse eller slettede pludselig deres profil lige inden vi skulle aftale at mødes.

Jeg fik et seriøst brev fra en mand, Søren, i midten af 30 erne som var bifyr og gift. Han havde heller aldrig været sammen med en fyr og var frisk på at mødes. Vi skrev i et par måneder sammen, om vores fantasier. Han ville kun have suttet sin pik uden gummi og bolle mig bagefter med gummi. Vi aftalte, at når han havde bollet mig skulle jeg sluge hans sæd. Vi fik tilsidst aftalt at mødes på Istedgade, hvor der dengang lå en gay bar. Undervejs, lige inden vi skulle mødes, fortrød jeg at skulle sluge Sørens sæd, (en fremmed mands sæd) selv om jeg havde vidt meget lyst til det og dette var heldigvis iorden for ham.

Dagen hvor vi skulle mødes kom, og jeg tog afsted til Istedgade. Har aldrig været så nervøs også samtidig spændt. Jeg havde dagen forinden barberet min krop helt glat, det finder jeg enormt frækt. Jeg gik hen ad istedgade mod bøssebaren og håbede på at se og møde Søren ude foran baren. I hans profil stod der at han var næsten 2 meter høj. Han stod desværre ikke ude foran baren. Jeg tog en kæmpedyb indånding, og åbnede døren og trådte ind i en bøssebar for første gang i mit liv (og for sidste gang).

Der var en bardisk og 6-8 påklædte mænd der snakkede. Pludselig fik jeg øje på en høj fyr som stod lidt for sig selv. Jeg tog endnu en dyb indånding og gik hen til min scor aftale, og sagde hej, er du Søren jeg har skrevet med på scor. Han så lige så nervøst på mig, som jeg selv var, og svarede ja.

Vi gik hen til baren og betalte for et skab hver og et bollerum. Gik hen til omklædningen og begyndte at tage vores tøj af. Husker jeg stod helt nøgen med min glatte krop, mens der gik 2 andre mænd rundt i omklædningen. Der var brusebad med 6-8 brusere og der stillede vi os og vaskede vores kroppe. Søren havde en flot krop og en halvstor slap pik mellem benene. Stod og nød synet af ham, men var også hamrende nervøs.

Vi tog et håndklæde om vores nøgne kroppe og gik op af nogle trapper og fandt en ledig kabine. Trådte ind, Søren skubbede forhænget til, stillede sig foran mig og fjernede sit håndklæde. Jeg lagde også mit håndklæde. Jeg satte mig på knæ foran Søren og stirrede på hans pik, som var halvlang men ikke stiv. Han rykkede tættere på mig, så hans pik var lige foran min mund. Jeg kyssede hans pik, åbnede min mund skubbede hans forhud tilbage og tog den ind i min mund. Det var så fantastisk en følelse at have hans pik i min mund. Mine egen pik blev total stiv imens. Jeg suttede den stille og roligt, bevægede mit hovede frem og tilbage. Mærkede at den voksede og blev stiv i min mund. Så satte Søren sine hænder forsigtigt på mit hovede, jeg strammede mine læber om hans pik og så bollede han min mund, mens mine hænder støttede på hans lår.

Lidt efter sagde han jeg skulle rejse mig op og ligge mig på alle fire på briksen. Jeg stillede mig på mine knæ og støttede med mine hænder mens jeg svejede min krop. Søren tog kondom på, smurte glidecrem på sin pik og hældte en smule over mit hul. Jeg kiggede bagud og så han stillede sig op bagved mig. Mærkede hans ene hånd presse på min lænd og hans pik ved mit hul. Jeg var bare så klar nu. Mærkede at han begyndte at presse sin pik ind i mit hul og samtidigt begynde jeg at presse igen mod Søren, og lidt efter gled hans pik ind i mit hul.. så skøn en følelse. Han tog fat i min hofte med sine hænder og styrede mens han bollede mig stille. Pludselig pressede han sin pik helt ind i mit hul og holdte den helt inde et stykke tid og jeg nød det så meget.

Lidt efter trak han sin pik ud af mig, tog sit kondom af og sagde jeg skulle ligge mig på ryggen. Lagde mig på ryggen. Han stillede sig ved siden af mig og begyndte at spille sin pik over min mave. Kort tid efter begyndte hans pik at pumpe sæd ud på min mave så hans sæd blev til en stor sø på min navle. Han tørrede sædresterne på sin pik af på min mave. Han spurgte om jeg ville komme, jeg sagde ja, og så spillede han min pik af så jeg også fik udløsning.

Han tog sit håndklæde om sig og ventede, mens jeg tørrede sæden af min mave med noget papir. Herefter gik vi ned i bruseafdelingen, blev vasket og tog tøj på. Gik ud til baren. Jeg havde forventet at vi skulle tale lidt sammen og evt. mødes igen, men Søren havde meget travlt med at komme videre og gik.

Jeg tog hjem med en skøn sexoplevelse, men følte at det hele gik så stærkt. Skrev til Søren, at jeg smaddergerne ville mødes igen. Han svarede at han pt. havde meget travlt.

Besluttede mig derfor, at jeg ikke ville have sex med en bifyr igen. Jeg ville søge efter en homoseksuel og nyde det intime noget mere. Ændrede min profiltekst på scor og kort tid efter fik jeg brev fra en homoseksuel mand.... fortsættes...
Kommentar