Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første kæreste

(Min første oplevelse)

Karakter: 5.8/4
Visninger: 4255

Af: kimm.

Læs flere noveller af:
» kimm.

Skriv til:
» kimm
Tags: Oralsex og Analsex
Brevet var fra en homosekusel mand, som var i midten af halvtredserne. Han skrev, at han søgte en passiv fyr, gerne uden kropsbehåring, som på mit profilfoto på Scor. Han hed Niels og hvis jeg ville være sammen med en ældre erfaren mand kunne vi mødes hos ham i NV. Han var ikke til lange brevudvekslinger. Jeg skrev tilbage med det samme, at det ville jeg smadder gerne, og at jeg kunne mødes stort set alle dage efter arbejdstid. Vi aftaltes at mødes 2 dage senere.
Jeg husker at spændingen fyldte meget i mig, da jeg fik fri fra arbejde, den dag vi skulle mødes. Jeg fik vasket min slanke glatte krop og gjort mig klar, og tog afsted for at mødes med Niels i NV. i hans lejlighed. Husker mine ben sitrede, da jeg ringede på dørtelefonen og efterfølgende bankede på døren til lejligheden.

Døren blev åbnet og foran mig stod en pæn velklædt mand i halvtredserne og bød mig indenfor. Jeg takkede og gav Niels et lille hurtigt kram, der blev gengældt. Han tog min jakke og bød mig ind i stuen, hvor vi satte os lidt fra hinanden. Niels sagde at det var dejligt at se mig. Så smilede han til mig og spurgte om jeg havde lyst til noget. Jeg smilede igen og bad om et glas vand, da jeg var knastør i min hals. Han gik ud i sit køkken og kom tilbage med et glas og satte sig tæt ved siden af mig.

Vi sad og snakkede lidt om job og fritid, da han pludselig lagde sin hånd på mit lår og aede det. Jeg smilte til ham og følte mig egentlig tryg ved ham. Han sagde, at jeg var en flot fyr, så aede han min kind og kyssede mig på kinden. Jeg kyssede Niels på munden og mærkede samtidigt med min hånd forsigtigt på hans pik gennem hans bukser. Så hev han mig op på sit skød og jeg satte mig på ham med spredte ben og så blev der kysset igennem. Han viskede, at vi skulle ind i soveværelset.

Han førte mig der ind og vi stod begge tæt på hinanden i svag belysning og tog vores tøj af. Jeg nød synet af hans behårede, ældre men ok krop, og hans halvstive pik, som var halvtyk og halvlang. Niels stillede sig tæt foran mig og kærtegnede min glatte krop og min stive pik, som er noget skæv. Jeg satte mig på knæ foran ham, så op på ham og åbnede min mund, som var lige foran hans pik. Slikkede hans pikhoved med min tunge og lod hans pik glide ind i min mund.

Så varm en følelse at sutte på den og jeg mærkede, at den meget hurtigt blev stiv. Kunne svagt høre at han stønnede, mens jeg suttede den. Han satte pludselig sin ene hånd på mit hoved og jeg satte rent instinktivt mine hænder bag min ryg, og så bollede han min mund. Overgav mig fuldstændigt til ham og nød følelsen af hans pik i min mund, og at han styrede og bestemte.
Sad her på knæ foran en stående aktiv bøsse og suttede hans pik, og jeg følte det så naturligt og rigtigt for mig. Blev også lidt stolt af mig selv i mine tanker om, at jeg var ved at erkende og acceptere over for mig selv, at jeg var passiv bøsse.

Niels hjalp mig smilende op og hen i sengen, lagde sig på ryggen og sagde, jeg skulle ligge mig over ham. Jeg skrævede hen over ham med mit ben, samtidig med han tog fat i min hofte og trak min numse mod sit ansigt. Jeg mærkede pludselig hans tunge slikkede i cirkler om mit hul. En enorm intens følelse ved hullet. Jeg satte min hånd om hans stive pik og lod pikken glide ind i min mund. Strammede mine læber om pikken og suttede, samtidig med at hans tunge slikkede i mit hul. Nød det så meget og mærkede, hvor hård og klar hans pik var til at bolle mig.

Lidt efter stillede jeg mig i doggy position med Niels bagved. Han satte kondom på og smurte glidecreme i mit hul og på kondomet... pressede blidt sit pikhovede ind og sagde pres bagud. Jeg pressede og langsomt gled Nielses pik ind i mit hul. Mærkede en intenst skøn følelse at at være fyldt ud, jeg stønnede af nydelse mens han lod den blive helt inde i mig. Jeg mærkede pludseligt hans hænder holde fast om mine hofter. Så begyndte han at bolle mig i stille og dybe stød, mens jeg stønnede og slap al magt og kontrol over mig selv.

Lidt efter lagde jeg mig på ryggen og spredte mine ben for dejlige Niels, som pressede sin pik ind i mit hul igen... åhhh stor nydelse for os begge. Han begyndte at tungekysse mig lidenskabeligt og jeg mærkede hans tunde i min mund. Jeg satte mine arme om hans krop og mine ben på hans baller og pressede hans baller mod mig så jeg fulgte hans rytme med hans pik som gled jævnt ind og ud i mig. Hviskede at jeg ville være hans faste fyr, mens jeg kiggede ham i øjnene.

Han stønnede ja... og pressede mine bøjede ben hård tilbage, så jeg lå som en kvinde, der skulle føde. Og så begyndte han at bolle mig hård og intens, jeg lå med mine hænder bag mit hoved og nød følelsen i mit hul og synet af Niels som stødte til.

Pludselig trak han sin pik ud, skubbede kondomet af og satte sig på min brystkasse så hans pik pegede på min mund. Jeg stirrede på Niels og åbnede min mund... og med et begyndte hans pik at sprøjte sæd ud. Han gjorde sig tydeligvis umage med at ramme i min mund, og lidt efter lå jeg med al hans tykke saltede sæd i min mund. Niels smilede med fryd og aede min hage... Jeg tænkte så det nu... og lavede en synkebevægelse, så hans sæd gled ned i min hals og mave.

Følte mig så fuldendt seksuelt som passiv og kunne mærke at mit sexliv, mine følelser og behov for bekræftigelse var tilfredsstillet. Sov trygt i ske med Niels med hans krop og arme om mig bagefter.

Niels og jeg var kærester i et halvt år. Jeg var dybt forelsket i Niels og ville smaddergerne flytte sammen med ham, men hans følelser for mig, udover det seksuelle, var desværre begrænsede. Så derfor valgte jeg at forlade ham.
Mødte senere min nuværende kæreste og mand.... fortsættes...
Kommentar