Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters slaveoplevelse del 3

(Peters slaveoplevelse)

Karakter: 0/0
Visninger: 5827

Af: Peter.

Læs flere noveller af:
» Peter.

Skriv til:
» Peter
Jeg vognene med et sæt da der kom en skarp smerte fra mine baller, der kom atter en susen og en ny smerte fra mine baller. Det var Master Bo der var ved at vække mig med dagens første pisk. Jeg begynder at stønne af de pisk. Det var den bedste måde jeg kan huske jeg er blevet vækket på, jer var bare så liderlig. Efter 50 slag fik jeg et kys, var han sagde godmorgen min liderlige slave.
Jeg blev låst op og ført ud i et baderum. Jeg blev igen lagt i linker, han fortalte at jeg skulle have fjernet alt midt hår fra halsen og ned med voks, som sagt så gjort. Efter et kvarter havde jeg ikke et eneste hår på min krop fra halsen og ned. Derefter blev jeg smurt ind i en krem der sved en del, det fik min pik til at savle. Han fortalte at den krem han havde smurt mig ind i var en krem til permanent hårfjerning, den sørger for at der ikke vil komme hår igen. Han fortalte at efter 3 behandlinger ville 95% af håret være fjernet for altid, og efter 4 til 5 behandlinger vil der aldrig kommer hår igen. Der skal gå 3 uger imellem så vi kan nå 4 behandlinger inden at jeg var færdig.

I dag skal du have slavekøter træning. Jeg blev sat på alle 4 og fik spændt læder poter på mine hænder så jeg var ude af stand til at bruge mine hænder. Der efter fik jeg nogle knæ puder på, og så spænde han mine ankler hel op til mine baller, der næst fik jeg en stor pluk med en hale sat op i røvhullet. Jeg blev trukket rundt nogle gange. Så blev jeg spurt om jeg var sulten, og det var jeg. Han tog en hundeskål som han kom havregryn, til slut begynde han at pisse ned i den samme skål. Skålen blev placeret på gulvet, og fik så besked på at slikke det hele i mig som den slavekøter jeg er. Det var første gang jeg smagte pis, i mens jeg spiste den blanding af havregryn og pis begynde min pik at dryppe igen.

Da jeg var færdig med at spise, skulle den stå på slavekøter træning. Efter at vi havde trænet inden for i det store spanking rum, blev jeg ført uden for til en længere skovtur. Det var hårdt at gå så langt som en hund. Jeg blev trænet i at hænde en pind når den blev kastet, jeg skulle også slikke hans tær som den køter jeg er. Jeg måtte slikke ham til flere orgasmer og drikke han pis. Under hele turen blev den mindste fejl straffet hårdt og kontant med pisk, slag med kviste og et par gange blev jeg sparket i nosserne. Anden gang jeg blev sparket i nosserne den dag kom jeg at i fred orgasmer blandet med en dejlig smerte. Det her var langt bedre en mine vildeste drømme. Da vi kom tilbage blev jeg låst inde i et lille jern bur.
Kommentar