Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Allan gennemkneppes

Karakter: 5.2/34
Visninger: 40612

Af: Boycunt.

Læs flere noveller af:
» Boycunt.

Skriv til:
» Boycunt
Tags: Bareback og Aldersforskel
Jeg er på vej til pissoiret på stationen. Enkelte forbipasserende synes at bemærke mine ret hullede jeans. Jeg går ned ad trappen til herretoilettet, åbner døren, jeg kan lide stanken fra pissoiret, min pik reagerer på den velkendte lugt. Dørene til to af aflukkerne er lukkede, og der står tre mænd ved pissekummen, to af dem står ved den ene ende af kummen kun en armslængde fra hinanden, den tredje står ca. midt for. Jeg stiller mig ved den fri ende, en anelse skråt mod væggen, lige nok til at spærre for deres nysgerrige øjne. Jeg kigger ikke på mændene, jeg har allerede set dem. Jeg knapper op, tager pikken ud, venter lidt, pisser en del, står så afventende uden at foretage mig noget. At jeg ikke går ud fra toilettet er et sikkert tegn på et eller andet. En dreng som mig bliver der kigget på. Jeg ser ikke på dem, ved alligevel hvad der foregår. En mand kommer ud fra et aflukke, han går ud uden at vaske hænder, nej nu vender han om, går mod håndvasken, tøver, kommer hen og stiller sig i nærheden af mig, vendt en smule skråt i min retning. Han lyner ned i sine lyse bukser, tager hele pikdyret frem, også nossesækken, og giver pikken nogle strøg. Jeg kigger ikke, ser selvfølgelig alligevel hans fristende gode pik og tunge kugler. Lemmet har en dejlig størrelse og bliver nu stivere og stivere. Jeg kan ikke undgå at få stiv pik, men holder det skjult. De to mænd, der står sammen, har genoptaget deres ærinde. Manden i midten er for længst færdig med at pisse, han er altså også skal vi kalde det nysgerrig. Ham ved siden af mig træder et lille skridt nærmere, men nej, han er ikke den, jeg vil have i dag; uden at flytte benene vender jeg mig en anelse væk fra ham. Han forstår straks og er heldigvis ikke den type, der reagerer vredt på en afvisning. Han pakker ind og skrider.

Der går en halv times tid. De to mænd har været inde på et aflukke sammen, det varede ti minutters tid. Så kom den ene ud og skred. Lidt efter kom den anden ud, vaskede hænderne og ansigtet og forlod så etablissementet med et tilfreds udtryk. Andre mænd kom og gik, i alle aldre, i alt mulig forskelligt tøj. Mange skal kun tisse eller besørge, men rigtig mange kommer for at få eller give pik. Eller de får lyst til det, når de ser en køn, blond, ung og spinkel dreng i T-shirt og jeans med en nøgen numse synlig bag store huller. Jeg får den ene opfordring efter den anden og får set mange stive eller halvstive pikke. Jeg sørger for at undgå at fremvise min pik, som er liderligt stiv, selvom jeg ikke gnider den, knap nok rører den. Afvisning er en balancekunst, og nogle af tilbudene er fristende. Med min påklædning og min forbliven på toilettet er det oplagt, at jeg er ude på noget. Jeg afslår et tilbud om 300 kr. som forhøjes til 500 kr. Det var ellers fristende, for det var en pæn fyr i tredverne med en tyk pik, og jeg er småsulten og har kun få mønter.

Nu kommer en mand ind, som jeg synes, der er noget over. Han er voksen og ret høj, og idet han får øje på mig, smiler han. Jeg smiler tilbage, men kun inden i mig selv, udadtil ænser jeg ham ikke. Han nærmer sig nu skråt bagfra, jeg er sikker på, hvad hans blik er rettet mod, og uvilkårligt bevæger jeg numsen lidt rundt, men tager mig i det og indtager igen en afventende holdning. Mens han passerer tæt bagved mig, siger han lavt: ”Uhm, lækker numse!” Min pik er nu jernhård. Han stiller sig en meter fra mig, knapper op, men tøver, træder et par skridt tilbage. Jeg ved, hvor hans blik er, uvilkårligt bevæger jeg numsen rundt og lidt frem og tilbage. ”Uhhmmm”, lyder det dybt og lavt. Han stiller sig frem til pissekummen igen, kun en lille armslængde fra mig. Hans højde og hans nærhed gør, at han kan se min pik, ikke mindst fordi jeg samtidig drejer mig lidt i hans retning. Han tager sin pik ud af gylpen, ikke uden noget besvær. Den er skøn, det er en drømmepik. Nu er det mig, der beundrende næsten gisper: ”Åh, åhh”. Han giver mig et let klap i numsen. Jeg er solgt, det er ham, jeg vil være sammen med. Vi smiler til hinanden. ”Vil du med mig?”, spørger han. ”Ja!” Jeg får besked på at gå til en bestemt bil på P-pladsen, han vil følge efter. Jeg tænker kun på dette: Hans drømmepik, som jeg kan se for mit indre blik, er kun få meter bag mig, hans blik fjerner tøjresterne fra min krop, jeg har overgivet mig nøgent til ham. Jeg går paradisisk, som om jeg allerede har fået hans erobringsvåben op i mig.

Alligevel finder jeg bilen, vi sætter os ind. Mit ”Oh”, da han tager mig i skridtet, bliver lukket af hans kys, hvor himmelsk. Med beslutsomhed starter han bilen, og vi kører af sted, min pik er fremme og kærtegnes af hans højre hånd, som åbenbart ikke er strengt nødvendig til bilkørslen. Hans pik er fremme, men efter en kort berøring – en stålkølle med fløjlshud - har jeg fået påbud om kun at beundre den på afstand. Hvad jeg gør: den er utrolig smuk, åhh jeg glæder mig. Vi kommer frem til et hus, og kort efter er vi, Bjørn og jeg, i en stor rummelig stue. Vi skyller halsen i noget kildevand, og kysser. Jeg mærker hans stærke mandekrop, jeg nyder den bjergtagende måde, han holder om mig og tager på mig. Han byder, og jeg lystrer. ”Strip for mig, slow motion!” Jeg bevæger mig i en langsom rytme med pikken strittende næsten lodret op og ud af gylpen på mine stramme jeans, trækker T-shirten opad, mine bryster blottes, brystvorterne stritter ophidset, jeg trækker den helt af og kaster den væk, drejer langsomt rundt, så Bjørn får set mig fra alle vinkler. Mit underliv roterer en langsom sjæler, afbrudt af kortvarige hurtige kneppende bevægelser, hvor min pik laver sit eget dansenummer. Han smider sin skjorte og bukser og står i boxer med åben gylp. Pikken står som en søjle, kun den nederste del er synlig i gylpåbningen. Piksøjlen kan ikke længere holdes i boxeren, men bryder frem op over bukselinningen, som skubbes nedad. Nu er der omkring 25 centimeter pik ovenover bukserne. Åhh, jeg glæder mig til at blive kneppet af denne megastore mandepik, men gruer også lidt. Jeg vrider mine jeans ned og drejer samtidig rundt. Hvor skønt at min numse bliver betragtet, beundret og begæret. Jeg er min numse, Bjørn skal erobre den.

Han sluger mig med øjnene, min numse har samme lysebrune tan som resten af kroppen. Jeg solbader altid nøgen, jeg nyder at fremvise min røv og stive pik. Min pik og numse danser for Bjørn. Han hiver sin boxer af, kommer hen til mig, han vil tage mig nu.

- ”Er du klar til pik i din stramme drengenumse?” spørger han. Jeg elsker fræk snak og svarer:
- ”Nej, tror du jeg vil ha’ din beskidte pik ind i min sarte røvfisse.”

Men jeg samler en stor spytklat sammen, bruger den til at fugte mit røvhul med. Bjørn overtager forberedelsen, spytter på sine fingre og stikker en, to, så tre fingre op i mig. Det er skønt, jeg nyder hans resolutte handlinger. Han løfter mig op, bærer mig til en stor bred lav briks, der står i stuen, anbringer mig på alle fire på briksen, og står selv på gulvet, bøjer sig ned og kysser og spytter i mit røvhul. Nu sætter han pikken mod min røvroset, tager fat på mine hofter og støder til. Oh mirakel, jeg er så liderlig og velforberedt, at hans lanse kommer ind, i hvert fald et stykke ind, næsten uden smerte. Med roterende frem-og-tilbagebevægelser kommer pikken længere ind, juhu, nu kan jeg mærke, at det tykke pikhoved har passeret ringmusklen. Nu knepper Bjørn mig skånselsløst, han støder frem, trækker sig lidt tilbage, støder, støder, støder, årh hvor får jeg pik!

- ”Skønt, åhh jeg elsker din pik!”
- ”Den er s’gu kun kvart inde!” svarer Bjørn, ”Nu får du hele køllen!”
- ”Ja, giv mig kølle, jeg vil ha’ kølle, knæp mig!”
- ”Du er fan’me en rigtig pikluder!”
- ”Ja, jeg er pikluder, jeg er din pikliderlige kusse. Knæp mig for helved’!”
- ”Årh nu skal du få …”

Bjørn tager nu virkelig hårdt fat om mig, og støder dybt, dybt, hold kæft hvor skønt. Jeg bliver fyldt af pik. Det er pragtfuldt at blive gennemkneppet af en pikkølle. Han må være i bund nu, men nej han kommer dybere ind.

- ”Hold kæft en lækker stram fisse” pruster han, ”Det er s’gu hårdt arbejde at få pikken op i dig.”
- ”Bliv ved, kom nu ind med kæppen for helved’! … Ååh jeg elsker din pik!”

Han tager fat om mig, løfter mig, drejer mig rundt, mens han stadig har pikken i mig, ja den er endda på vej dybere ind, lægger mig på ryggen godt oppe på madrassen, løfter mine ben op over sine skuldre og tager fat igen. Han finder en rigtig god stilling at holde mig i, og nu sker det. Hans pik hamrer ind i mig, det gør ondt ad helvede til. Han tager store tilløb, og med fuld fart og kraft knalder han pikken ind i mig.

- ”Av, for helved’”
- ”Ka’ du mærke det, din lille tøseunge, hva’?”
- ”Ja, … av … ååh … ja, for satan det gør ondt … ååh … ååh … ååh”

Det gør sindsygt ondt, Bjørns pik er kommet op i jomfruland. Aldrig har jeg oplevet noget tilsvarende, aldrig har jeg haft så tyk en kølle oppe i mig, og aldrig er jeg blevet bollet så smertefuldt dybt. Samtidig er det pragtfuldt at blive totalt behersket af Bjørns hestepik. Jeg både ømmer mig og stønner af liderlighed.

- ”Begynder du at ku’ li’ det nu, hva’?” spørger han med stolthed i stemmen.
- ”Ja, ååh ja, det gør lidt ondt, men er skæppeskønt.”
- ”Nu bli’r du min slavetøs, elsker du min pik slave?”
- ”Ja, ååh ja, det gør jeg, jeg elsker din pik, jeg er din pikslavetøs, jeg er din pigetøs.”

Mit løfte om at være Bjørns pigetøs fordobler åbenbart hans angrebslyst, og tanken om et forhold til Bjørn som hans pige eller pikslavetøs, eller hvad det nu skal kaldes, får mig til at nære en dyb ømhed for ham. Jeg vrider min krop og røv og samarbejder med ham, jeg vil have ham helt op i mig, med hele hans længde. Ååh jeg mærker mere af hans krop imod mig. Ååh jeg elsker at blive gennempulet af denne stærke mandekrop. Åhh nu mærker jeg hans tunge nosser klaske imod min røv. Min egen pik vokser. Han er helt oppe. Han bliver ved mere at banke løs, flytter rundt på mig, skifter selv stilling, alt sammen for at få de sidste 5-7 centimetre op. Jeg er totalt udblokket. Smerten forsvinder. Nu er det ekstatisk nydelse.

- ”Ååh jeg elsker dig Bjørn.”
- ”Du er sat’me en lækker skede, du er min pigetøs”, svarer han.

Denne kærlighedserklæring og vores fælles vilde ridt ansporer min pik, som nu er stålstiv. Jeg mærker en sitren i hele min krop, især i rygraden og i klunkerne. Bjørn tager nu lange dybe stød, næsten helt ud, og så ind, op, helt i bund. I stigende tempo gennempuler hans store stærke krop og pikkølle min spinkle drengenumse. Hans tunge nosser giver nu høje klaskelyde, når de slynges ind imod mine røvbalder.

- ”Ååh jeg kommer oppe i dig, din dejlige mær”, stønner han.
- ”Bliv ved at knæppe mig, du må gøre alt med mig, bare du knæpper mig”, skriger jeg.
- ”Du ka’ sat’me tro jeg skal pine og plage dig, og knæppe dig døgnet rundt.”
- ”Åh ja, du skal knæppe mig altid. Jeg skal altid ha’ pik oppe i mig.”
- ”Jeg skal knæppe dig, og når jeg holder pause skal mine kammerater knæppe dig”
- ”Åh ja, du og dine venner skal knæppe mig, knæppe mig, knæppe … ÅåHHHH!”

Jeg skriger og hyler, hele min spinkle krop ryster i orgasme. Fantasier om at blive knæppet af Bjørn og hans venner, få pik i hoved og røv samtidig, at blive overspermet, at blive knæppet af først den ene, så en anden, flyver igennem mit hoved. Og Bjørn banker sin elefantpik op i mig, fylder mig totalt, han sprøjter mig fuld af skøn piksnot, i massevis, og han råber:

- ”Fuck, fuck, ååh, fucking skønne fissetøs! … Du er sat’me skøn at knæppe … Fuck, fuck … mine fuck-buddies knæpper din røv i laser … jeg elsker dig .. pikslave… dejlige tøs.”

Jeg elsker, at han er kommet oppe i mig, jeg elsker hans sperm, som er inde i mig, jeg elsker hans søde ord. Vi falder sammen, han ovenpå mig, jeg kan lide, at vi slapper af sammen. Lidt efter ligger vi på siden i ske, det er trygt med ham om mig. Vi småblunder. Jeg drømmer selvfølgelig om Bjørns pik, om hans fuck-buddies og deres pikke.

Vi vågner efter et par timer, jeg bliver gennemkneppet igen. Min fisse er stadig våd af sperm, så Bjørn kommer op i dybden i mig næsten smertefrit. Vi tager os mere tid til at nyde hinandens kroppe, jeg leger med hans skønne klunker, og han med min pik og nosser. Jeg elsker, at han kommer oppe i mig. Vi ender i en dejlig seng, og jeg sover, indtil jeg igen får pik op min fisse. Skøn vækning. Efter morgenmad tager vi af sted. Bjørn har taget bad og skiftet tøj, men jeg må ikke tage bad, jeg skal ose af piksnot og sved, befaler Bjørn. Vi standser på en lille parkeringsplads med en smuk udsigt over en sø. Der holder allerede en halv snes biler på pladsen. Vi går på en lille snoende sti ned mod søen. Området virker meget øde. Jeg skal gå forrest, så han kan nyde min røv i mine ”nye” stramme, hullede shorts. Det er mine jeans, som Bjørn har klippet benene af. Ååh jeg nyder min afklædthed, og jeg svinger ekstra med røven, det ophidser os begge. Han fortæller mig, at vi skal mødes med nogle af hans fuck-buddies, som dagligt samles nær ved et offentligt toilet på søbredden. De er en åben gruppe på 20-30 mænd. De mødes dagligt omkring middagstid, selvfølgelig kan langtfra alle komme hver gang, der findes jo også pligter, men der en kernegruppe, som næsten møder op hver dag. Jamen, hvad mødes I om, spørger jeg naivt. Næsten altid er der en eller flere, der har en slavedreng med, svarer han. Og så må du fantasere dig til resten.

Vi kommer frem til en lille plads, hvor en gruppe mænd står nær ved et ældre muret hus med toiletter. Hej Mads, hej Christian, hej Jesper, hej HC, hej Frank! Bjørn hilser på de fem mænd. De er alle voksne. Heldigvis kan jeg lide dem alle af udseende. De udveksler nogle indforståede bemærkninger, vist om tidligere eskapader med liderlige drenge. Hvad hedder din dreng, spørger ham, der hedder Jesper, en ret høj, atletisk mand med sympatiske øjne. Svar, beordrer Bjørn, og fortæl også, hvad dit forhold er til mig, og hvad du har lyst til.

- ”Jeg hedder Alan. Jeg er Bjørns slavetøs. Jeg har lyst til at blive knæppet”, svarer jeg.
- ”Hvem skal knæppe dig?” spørger Jesper og kigger smilende på Bjørn.
- ”Det bestemmer Bjørn”, og jeg tilføjer: ”Hvis han si’r du må knæppe mig, så må du.”

Jeg er godt klar over, at min tilføjelse overskred, hvad jeg måtte. Bjørn bestemmer suverænt, hvem der skal knæppe mig, og nu havde jeg ligesom startet noget med Jesper. Men selvom jeg er slavetøs, kan jeg godt forsøge at være fræk med mine egne ideer. Måske har jeg gjort mig fortjent til en straf. Jeg kigger på Bjørn, han smiler heldigvis, jeg får indtryk af, at han og Jesper er venner. Han snakker igen med sine fuck-buddies, som han kalder dem, vender sig så mod mig og siger:

- ”Det er din heldige dag i dag. Der kommer vist ikke andre drenge i dag, så du bliver gennemknæppet af os her, og eventuelle andre som kommer senere.”

Min halvstive pik stivner, hold kæft hvor bliver det skønt, seks dejlige mænd, måske flere, ååh hvor skønt, jeg kommer til at svømme i sperm. Min voksende pikbule forbigås ikke upåtalt. Christian udbryder: ”Hold kæft, tøsen har stiv pik, hun er eddergal’me piktrængende. Hun skal pules i røvfissen, og hun skal ha’ den dér frække mund og hoved gennempulet.” HC indskyder: ”Jeg ta’r gerne hans tøsepik, mens en af jer boller ham. Den ser sprøjtegal ud.” Bjørn griner, klapper mig kærligt på numsen og siger:

- ”OK, Jesper du knæpper hende. Knæp hende som du har lyst til, foran os eller inde på et af lokummerne. Hvis du vil, så bed os om assistance til hendes hoved, pik eller røv, alt efter dine lyster. Og du tøs, du lystrer nu Jesper!”

- ”Kom slavetøs!” kommanderer Jesper mig, og begynder at gå imod toiletbygningen.

Vi kommer ind på mændenes pissoir. Der stinker. Der sidder snotklatter på stålvæggen bag pissekummen. Jesper beordrer mig til at bøje mig forover, holde fast i kanten på kummen og stritte røven så højt op som muligt. Min liderlige numse i de ultrakorte, hullede shorts er parat, spændstig, imødekommende, afventende, … ååh hvor er det liderligt.

Historien fortsættes, især hvis du, vores liderlige læser, sender mig et par ord med ros og ris (!) og forslag til historiens udvikling. Bjørn og Jesper, er de ikke også med i novellen ”Rune vil have mandepik”?
Kommentar