Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En uventet sexpartner

(Forbudt kærlighed)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 7470

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Skolesex og Trekant
Sommeren og eksamenstiden skulle blive vores uventede allierede i vores bestræbelser på at være sammen. Jacobs forældre tog ofte op til familiens sommerhus og lod ham alene hjemme. Lige indtil jeg dukkede op.
Også hos mig opstod der muligheder for at vi kunne være sammen. Min far var på rejse med sit arbejde og min mor og søskende besøgte min mormor og morfar.
Men fordi vi pludselig fik lejlighed til at være så meget sammen, så blev det også lidt farligere for os. Vi skulle passe på at ingen begyndte at undre sig over, at vi overnattede så ofte hos hinanden.
En dag skulle mine forældre have at vide, hvorfor jeg pludselig var så meget sammen med Jacob, når vi jo nu ”kun” gik i parallelklasse. Jeg reddede den i første omgang ved at oplyse, at vi faktisk skulle på gymnasiet efter sommerferien. Da vi havde valgt samme linie var der stor chance for, at vi kom i samme klasse.
Ugen efter var den gal igen. Min mor kom tidligere hjem end ventet en morgen og undrede sig over, at Jacob tydeligvis havde overnattet - og hun kunne ikke umiddelbart se, hvor han havde sovet. Kun min seng var, af gode grunde, brugt.
Senere røbede hun, at det var ved den lejlighed hun fik mistanke om, at Jacob og jeg ikke kun var kammerater. At der kunne være noget mere.

De skriftlige eksaminer var overstået og vi havde sidste skoledag Et par af drengene i de to afgangsklasser havde smuglet spiritus med til dagens begivenheder. En af dem var Jacob. Han fik listet noget af det i mig og det var nok derfor vi glemte at være forsigtige.
Først på eftermiddagen spurgte han mig henkastet, om jeg lige ville hjælpe ham med noget, der skulle hentes. Herefter tog han mig med ned i kælderen under skolen og gik ind i et depotrum, hvor der var opmagasineret skoleborde i alle størrelser.
Det var ikke skoleborde, der opslugte mig. Vi var kun lige kommet indenfor, inden vi lå i hinandens favn. Vi kyssede hinanden med en voldsom og inderlig begærlighed, som havde vi ikke set hinanden i årevis.
Han fik mig sat på et bord og vi omfavnede og kyssede inderligt. Pludselig lå jeg på ryggen på bordet og han lå hen over mig. Jeg slyngede benene om ham og holdt ham fast. Mit pik var stenhård. Det var Jacobs også. Vi havde begge shorts på, så vi kunne tydeligt mærke hinanden, hvilket vi kun blev endnu mere liderlige af.
Så røg vores T-shirts og vores shorts. Vi var nøgne og lå tæt omslyngede på et skolebord i et depotrum på vores skole. Ingen af os skænkede det en tanke, at der når som helst kunne dukke nogen op.
Vi lå i en 69er og suttede løs. Jacobs fingre legede med mit hul, snart røg der en finger indenfor, og en til.
- Mick, jeg har glemt vaselinen, så jeg håber fanme du stadig er godt åben, stønnede han.
Han løste dog problemet ved at bruge sit spyt til at gøre mit hul vådt.
Vi fik os viklet ud af hinanden. Jeg stillede mig hen over bordet, spredte mine ben, så han kunne fortsætte med at gøre min røv klar. Han satte sig på knæ og begyndte at slikke mig. En isning gik igennem mig. Det var bare så lækkert at blive kneppet af hans tunge. Vi havde efterhånden prøvet at slikke hinanden i røven så mange gange, at vi efterhånden havde styr på hvordan vi skulle gøre det, så den anden blev godt våd og liderlig.
Så var jeg klar. Han rejste sig og gjorde klar til at trænge ind i mig.
Jeg var ekstatisk af forventning. Hans pik ramte mit hul og jeg mærkede den skønne fornemmelse, da han trængte ind.
Han holdt en lille pause. Han elskede fornemmelsen, når jeg krampede i røven lige når han var trængt ind.
Så gled han ind i mig. Da pikken var halvt inde stoppede han. Jeg tog en dyb indånding, pressede lidt og han gled helt til bunds i mig. Så begyndte han at kneppe mig. Han holdt mig om hofterne med begge hænder og fandt en god rytme at kneppe mig i.
Jeg arbejde med, bevægede mig i hofterne og jeg stønnede. Det kom helt af sig selv, at jeg stønnede, når han kneppede mig. Af vellyst, begær og forelskelse.
Jeg vidste at han elskede det, så jeg lagde ingen dæmper på min begejstring for ham.
Så opslugte var vi af hinanden, at ingen af os opdagede noget, før der pludselig var en, der satte sig på bordet, lige ved siden af os.
Jeg registrerede det, uden at fatte, at vi var opdaget. Jacob stivnede. Han holdt op med at kneppe mig, men havde ikke åndsnærværelse til at trække sin pik ud af mig.
- Jeg vidste, at der var et eller andet med jer to. Men at I ligefrem er røvpulere, det havde jeg famne ikke regnet med.
Det var Søren fra min klasse. En af klassens sportsdrenge. En af pigernes helte.
Jacob ville trække sig ud af mig. Søren stoppede ham.
- Hold din pik hvor den er. Det er ret lækkert at se på.
- Hvad vil du? spurgte jeg. Situationens alvor var ved at gå op for mig. Vi var afsløret.
- Jeg vil dele et par hemmeligheder med jer, sagde han i en tone, som om det handlede om at bytte skoleopgaver.
- Jeg vil holde kæft med at I er bøsser, hvis I vil give mig en tur.
- Er du da også bøsse? spurgte jeg. Jeg kunne mærke at Jacobs pik var ved at blive slap.
- Nej da, du må være gal. Men jeg er liderlig og jeg trænger til at kneppe. Der er ingen af pigerne jeg gider være sammen med på den her bondeskole. Men så er der jo lige pludselig jer to. I kan også bruges.
Han rejste sig uden videre og tog fat i Jacob og begyndte at kysse ham.
- Du var i gang med ham der. Bliv dog ved inden din pik bliver slap, udbrød Søren.
Han greb brutalt fat i mit hår og fik mig på højkant.
Han kiggede lidt og så nev han mig uden videre i den ene brystvorte. Jeg gispede.
Så kyssede han også mig. Hårdt, klodset. Jeg kunne godt forstå at pigerne ikke gad ham.
Jacob fortsatte med at bevæge sig i min røv. Der var ved at komme liv i hans pik igen. Han havde fået styr på situationen.
- Søren, du er et kvaj til at kysse. Hvis du er med på det, så skal vi nok lære dig et par kneb.
I første omgang fik han besked på at blokere døren, så vi ikke fik flere uventede gæster. Derefter skulle han smide alt tøjet.
Det gik op for mig, at jeg for første gang skulle være sammen med to fyre. Tanken tændte mig. Jeg kunne mærke, at liderligheden og lysten igen fyldte mig. Især min pik vendte tilbage til kampformen. Det gjorde Jacobs så sandelig også kunne jeg mærke.
Søren kom hurtigt af tøjet og afslørede en vidunderligt velskabt krop. Han var en meget aktiv sportsmand, der altid satte en ære i at være først og hurtigst. Det sås tydeligt. Han havde også en stor, flot pik. Slet og ret. Hverken Jacob eller jeg havde grund til at være utilfredse med vores udrustning, men Søren slog os med flere centimeter. Det gik lige pludselig op for mig, at jeg meget snart skulle have den pik op i mig. Og jeg skulle selv have fornøjelsen at gøre den klar.
Jeg rettede mig op. Jacob lagde begge hænder om mine hofter og fortsatte ufortrødent med at kneppe mig.
Jeg fik Søren til at sætte sig på bordet foran mig. Jeg bøjede mig ned og greb fat om hans pik og uden videre tog jeg den i munden. Han gispede og vred sig, men jeg holdt ham fast. Jeg rullede hans forhud tilbage og nød synet af hans glinsende pikhoved. Jo, han var kommet i stemning til lidt drengelir, selvom han påstod, at han ikke var bøsse.
Jeg tog igen den skønne pik i munden. Nu skulle han få en omgang piksutteri, han sent ville glemme.
Jeg suttede ham højlydt og bearbejdede samtidig hans pik med hånden.
Han stønnede og vred sig. Jeg kunne mærke at Jacob bøjede sig frem. Lidt efter hørte jeg Søren protestere.
Jacob ville kysse med ham, men det ville han åbentbart ikke.
- Hej du, sagde Jacob.
- Du har din pik i munden på min kæreste. Så kan du også have min tunge i din mund.
Jeg kunne tydeligt høre, at de fandt ud af det. Jeg kunne mærke på begge pikke, at de begge var tilfredse. Så fik jeg også prøvet det. At have en pik i røven og en pik i munden. Samtidig. Min egen pik lod mig ikke i tvivl om, at jeg var helt med.
Jacob stoppede med at kneppe mig og trak sig ud af mig. Nu skulle Søren inddrages mere aktivt i legen.
Jeg rettede mig op og kyssede først Søren, så Jacob.
Så lagde vi os alle tre på skolebordet. Det var heldigvis stort nok til at vi alle tre kunne ligge der. Søren og jeg kyssede, mens Jacob begyndte at udforske hans krop med sin tunge. Brystet, brystvorterne og navlen. Jeg kunne tydeligt mærke, da han nåede Sørens pik og begyndte at sutte den.
Jeg ville følge efter, men Søren holdt mig fast.
- Selvom du er en dreng er du totalt lækker at kysse med, stønnede han.
- Lær mig lige det du gør med tungen.
Jeg ved ikke om det lykkedes, men det var en fornøjelse at være hans læremester. Han kom hurtigt efter det og blev ret god til det. Jeg smilede lidt ved tanken om det første, klodsede og ubehjælpelige kys, han havde indledt med at give mig.
Så byttede jeg plads med Jacob. Jeg ville også lege med Sørens skønne monsterpik.
- Jacob er også ret god til at kysse, bemærkede jeg i forbifarten. Jacob daskede til mig.
Gensynet var med Sørens pik var skønt. Uanset hvad, så er det en helt speciel oplevelse at sutte en pik på den størrelse.
Søren gjorde det klart, at han kun ville kneppe. Vi kunne glemme alt om at få vores pikke i røven på ham. Det var vi med på. Vi så pludselig en mulighed for at kunne kysse og kæle med hinanden, imens vi blev kneppet af vores ivrige og lærenemme kammerat.
Jacob lagde sig på ryggen, mens jeg lagde mig på alle fire.
- Begynd med mig, sagde jeg til Søren.
- Jeg tror det er bedst at du begynder i den her stilling.
Søren stillede sig i position bag mig. Han havde en klar idé om, hvad der skulle ske.
- Skal jeg gøre det samme, som hvis du var en pige? spurgte han.
- Ja. Du skal finde mit hul, stikke pikken ind og så kneppe mig, jeg forsøgte at lyde afslappet, men pludselig fandt jeg situationen komisk. Heldigvis fangede Jacob, at jeg var ved få et grineflip så han skyndte sig med at begynde at kysse med mig.
Søren viste sig at være lærenem. Han kørte sin pik op og ned i min røvspalte nogle gange. Lige pludselig var han inde i mig. Han fik uden videre banket sin pik halvt op i mig, inden han stødte på modstand.
Med en fælles indsats lykkedes det ham til sidst at komme helt til bunds i mig og så begyndte han at kneppe mig. Jeg var klar over, at enten havde han prøvet det før, eller også havde han virkelig set efter, hvordan Jacob gjorde, da han lige før havde kneppet mig. Søren var faktisk ret god til det.
- Påstår du virkelig, at du er jomfru, spurgte jeg.
- Nej.. Jeg mener, jo, i hvert fald med en dreng. Du har faktisk en ret lækker røv, svarede han.
Det gik op for mig, at hvis han også ville kneppe Jacob, så måtte jeg gøre hans røv klar. Jacob var ikke nær så tilgængelig som mig. Jacob fattede den hurtigt, så snart lå han på maven foran mig og jeg var i gang med at slikke og fingerkneppe hans røv. En tur han nød meget højlydt. Måske især for at hidse Søren op.
- Jeg vil kneppe dig ligesom Jacob gjorde lige før, udbrød Søren.
Uden at tage pikke ud af mig kom han ned fra bordet og fik samtidig mig placeret hen over bordet, nu med benene på gulvet igen. Jacob vendte sig om på ryggen og trak benene op. Jeg greb fat om hans pik og fortsatte med at slikke hans hul.
- Hvad er det egentlig du laver? spurgte Søren pludselig.
- Jeg gør min kæreste klar til dig! svarede jeg.
Min kæreste, Jacob, lagde sig ved siden af mig, stadig på ryggen, holdt fat i sine ben og placerede sig, så han røv var lige ved bordkanten.
Jeg signalerede til Søren at han skulle trække sig ud af mig. Han tøvede lidt. Det var lidt overvældende for ham at skulle skifte partner midt i knepperiet.
Men han var hurtigt på omgangshøjde, da han først havde fået banket sin pik op i Jacob. Jacob gispede og vred sig en del, hvilket tændte Søren yderligere. Han kunne godt lide lidt modstand. Og det fik han af Jacob, der ikke var vant til at være Bottom.
Jeg blev stående i samme position og begyndte at kysse med Jacob. Vi kærtegnede samtidig hinandens kroppe, så godt vi kunne komme til det.
Søren stønnede.
- Mickey, vil du ikke nok rage på mig også?
Jeg nølede et sekund. Så rejste jeg mig og stillede mig bag ham. Jeg pressede min krop op af ham og fulgte hans bevægelser. Jeg lagde mine arme om ham og kærtegnede hans bryst og mave. Fandt hans brystvorter og legede med dem. Han næsten hulkede af liderlighed og vellyst.
Efter en tid lagde jeg mig igen ved siden af Jacob og løftede mine ben. Jeg fornemmede, at Søren foretrak at kneppe os forfra.
Han trak sig ud af Jacob og trængte ind i mig. Jacob og jeg lagde armene om hinanden og kyssede og legede med hinanden. Greb fat om vores pikke og spillede dem.
Søren skiftede mellem mig og Jacob et par gange, indtil vi fornemmede, at nu kunne han ikke trække den mere. Jeg var faktisk lidt imponeret over, hvor længe han havde holdt uden at sprøjte.
Jacob var imidlertid den første der sprøjtede. Da Søren kneppede ham for tredje eller fjerde gang kunne han ikke holde det tilbage. Han sendte en kaskade af sperm op i luften i fire-fem voldsomme sprøjt. Det ramte både ham selv og Søren.
Om det var den sprøjtende Jacob eller krampen i hans røv, da han kom, der gjorde udslaget ved ingen, men Søren eksploderede inde i ham. Han fik en orgasme, der var så voldsom, at jeg et øjeblik troede, at han ville besvime.
Han stønnede og skreg, alt imens hans pik helt tog kontrollen fra ham. Han trak den ud af Jacob, netop som endnu en ladning sprøjtede ud af ham. Han var 16 år, så han var lige så saftig som Jacob og mig. Vi fik begge en ordentlig ladning sperm sprøjtet ud over os.
Pludselig var jeg den eneste af os, der ikke havde sprøjtet. Det ænsede Søren ikke. Da han fik normal vejrtrækning igen fik han travlt med at finde sit tøj. Det gik op for at han pludselig virkede flov.
- Søren, vil du tage min pik i munden, røg det ud af mig.
Han stirrede forskrækket på mig.
- Nu har du kneppet løs i min røv, så nu vil jeg også have min belønning.
Et sekund troede jeg at han ville løbe nøgen ud af lokalet. Så smilede han. Et smil, der klædte hans kønne ansigt.
Han kom hen til mig. Jeg havde sat mig op, så han satte sig på knæ og begyndte at sutte min pik. Ivrig men urutineret.
Jeg gav et vræl.
- Søren for helvede, du skal ikke bide i den, skreg jeg.
Jacob satte sig ved siden af ham og sammen tog de min pik under behandling. Med Jacob som guide gik det lige pludselig helt fantastisk. Det var helt vidunderligt at få suttet pik af to fyre samtidig.
Der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede og sendte en kaskade af sperm i ansigtet på dem.
Den erfarne Jacob fangede en del med munden, mens Søren blev sprøjtet til.
Vi sluttede af med at slikke ham ren og få mættet hans behov for drengekys.
Jacob og jeg sad med armene om hinanden og nussede mens vi iagttog ham mens han klædte sig på. Han var så venlig at vente til sidst med at lægge sin pik på plads i bukserne. Selv i slap tilstand var den et smukt syn.
- Jeg holder kæft med at I er bøsser og I holder kæft med, at jeg har kneppet jer. Okay? spurgte han.
Vi nikkede.
- Det kan være, at jeg henvender mig, når jeg får lyst til at få den suttet af.
Med den bemærkning forsvandt han.
Jacob og jeg lagde os ned og kælede og kyssede.
- Nu risikerer vi vist, at han afpresser os, jeg brød mig ikke om den tanke, der pludselig faldt mig ind.
- Jeg gider sgu ikke at sutte pik på ham, når som helst det passer ham, bare for at få ham til at holde kæft med os to.
Jacob var eftertænksom.
- Vi er færdige med skolen om et par uger og så er der fest, funderede han.
- Mickey, den aften springer vi ud. Så er det slut med hemmelighederne og han kan ikke afpresse os.

Det blev et par travle uge, hvor de mundtlige eksaminer blev afviklet. Det sluttede med translokation, smørrebrød, lunken hvidvin, højtidelige taler og overrækkelse af eksamensbeviser.
Dagen efter, fredag, var der afslutningsfest for alle os afgangselever på skolen. Den fandt sted i skolens idrætshal. Akustikken var rædsom, så det var svært at føre en normal samtale.
Men Jacob og jeg havde planen klar. Det var bagende varmt den aften, så alle var løst påklædt. Søren havde fat i både mig og Jacob i aftenens løb og gjorde det klart, at han ville kneppe os inden det blev lyst igen.
Jeg havde en sommerskjorte på. Under dansen med pigerne knappede jeg den op, så alle kunne se min krop. Jacob havde smidt sin T-shirt og dansede rundt i bar overkrop. Jeg nød synet af hans svedglinsende velskabte krop.
På et tidspunkt, mens diskotonerne bankede løs stod Jacob og jeg pludselig overfor hinanden midt på dansegulvet. Uden videre omfavnede vi hinanden og begyndte at kysse. Jeg kærtegnede hans krop og han krængede skjorten af mig. Vi var opslugt af hinanden Vi ænsede ikke de andre omkring os. Vi var kun os to.
Ingen sagde noget bagefter. De fleste af drengene virkede lidt usikre og holdt sig lidt på afstand af os, mens pigerne af en eller anden grund blev meget interesserede i at danse med os. Søren så vi ikke noget til resten af natten.
Næste morgen fulgtes Jacob og jeg hjem. Hånd i hånd. Vi kom til mit hus først.
Han omfavnede mig og vi kyssede.
- Mickey, det bliver et helvede i morgen.
Jeg kyssede ham.
- Hele byen ved det snart, så vi kan ikke vente for længe med at sige det til de gamle.
Jacobs stønnede.
- Min far slår mig ihjel.
Jeg holdt ham fast. Vi vidste begge to, at han selvfølgelig ikke havde ret. For vi vidste også, at vi havde hinanden - og så kunne det ikke gå helt galt.

Dette var tredje afsnit i historien om Mickey og Jacobs forbudte kærlighed i 1978. Vil I have flere historier? Skriv til mig og fortæl, både hvad I syntes om de tre første afsnit og hvad I kunne tænke jer, de to drenge senere kommer til at opleve.
Kommentar

Navn:Geinoai
Dato:29/10 2017
Om vi vil have flere afsnit af en så velskrevet roman? Selvfølgelig vil vi det, jeg vil i hvert fald gerne. Man får en stor lyst til at følge disse to dejlige fyre gennem deres liv, selvfølgelig startende med deres spring ud historie og deres familiers (forhåbentlige) accept.