Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

To drenge springer ud

(Forbudt kærlighed)

Karakter: 6.0/3
Visninger: 6747

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge og Oralsex
Vi stod foran mit hus meget tidligt om morgenen efter afslutningsfesten på skolen. Vi omfavnede og kyssede. Vi var glade og opstemte. Vi var færdige med skolen, det var sommer, fremtiden ventede og vi havde hinanden. Vi var så forelskede i hinanden.
Men hvor var vi bange. Bange for hvordan omgivelserne ville reagere på vores kærlighed. To drenge i en søvnig villaforstad til en provinsby på Sjælland i 1978.
To homoseksuelle drenge.
Første spring var gået overraskende smertefrit. Vi sprang ud foran vores kammerater til afslutningsfesten på skolen. Vi havde forberedt os hele aftenen på det. Så var situationen der pludselig. Vi stod overfor hinanden midt på dansegulvet. Det faldt helt naturligt at vi omfavnede hinanden og kyssede. Det gør kærester.
Også når det er to drenge.
Bagefter var der nogen, der holdt sig fra os, men mange, især pigerne, var utroligt søde og opmærksomme. Fordi vi var bøsser, så var vi ufarlige for dem.
Festen sluttede på en bålplads ved siden af skolen. Vi sad en flok, der havde svært ved at give slip på livet i folkeskolen, på hinanden, på det kendte.
Ingen sagde noget til at Jacob og jeg sad og kyssede ved bålet. Jo en enkelt bemærkning.
- Hold nu op hvor er I egentlig søde sammen, det var Kirsten, en af de toneangivende piger i klassen. Hendes åbenlyse accept af os betød utroligt meget. Både nu og i de hårde dage der ventede, når alle i byen hørte om os. Og de ville komme. Sladder løber hurtigt i en soveby.
- Jeg kan egentlig godt lide to drenge, der er sammen, fortsatte hun.
- I må sgu da have fed sex, for I ved lige præcis hvad en dreng kan lide.
Hun satte sig hen til os og pludselig sad hun og kyssede med mig. Det var helt underligt at kysse med en pige. Det gik op for mig, at hun var den første pige jeg kyssede.
Da vi brød op fik hun det sidste ord.
- Du er så lækker, Mick. Men du er helt klart bøsse, for ellers var du blevet liderlig da jeg kyssede dig. Jacob er heldig med at han har dig.
Nu stod vi så foran mit hus. Klokken var næsten syv. Vi havde i den grad festet til den lyse morgen og vi var ikke en gang trætte. Hvad havde den første lørdag i resten af vores liv til os?
- Kan I to komme ind og få noget morgenmad! det var min mor, der stod på trappen ved hoveddøren og vinkede os ind. Jeg havde fuldstændig svedt ud, at selvom det var lørdag, så skulle hun møde tidligt på arbejde.
Både Jacob og jeg blev lammet af rædsel. Hun havde set os! Min mor havde set at jeg, hendes søn, stod og kyssede med en anden dreng. Det fyldte mig fuldstændig. Jeg havde helt glemt at høre efter, hvad hun egentlig havde sagt.
Jeg var så overrasket, så rystet så bange at jeg var ved at græde. Kunne mærke tårerne presse sig på. Jeg kunne se på Jacob at han var lige så rystet.
- Kommer I? gentog min mor.
Nærmest som robotter gik vi ind i huset. Jeg stirrede stift i jorden, jeg turde ikke møde hendes blik.
Det gik op for mig, at jeg stadig holdt Jacob i hånden. Jeg slap ham som om jeg havde brændt mig.
Så gjorde min mor noget, jeg aldrig har glemt hende for. Hun greb min hånd og lagde den tilbage i Jacobs.
- Den hører vist til her, bemærkede hun.
Så omfavnede hun mig. Hun omfavnede Jacob. Hun havde en arm og en skulder til os begge.
Så græd jeg. Græd som jeg ikke havde gjort det siden jeg var en lille knægt, der faldt og slog knæet.
Vi satte os på trappen. Jeg kunne mærke min mor og jeg kunne mærke Jacob. Han græd også. Det gjorde vi alle tre.
- Mikkel, min dreng. Tror du da ikke at jeg ved det? spurgte hun.
- Jeg har vidst det længere end dig.
Hun kyssede mig på panden, nussede mig i håret. Hun rodede også Jacob i håret.
Hvorfor skal kvinder altid rode drenge i håret? Hvorfor fik jeg lige pludselig den tanke? Jeg var klar over, at jeg var på vej ovenpå igen.
- Nu kan I lige sunde jer lidt. Når I er klar så er der morgenkaffe på terrassen.
Mine forældre accepterede uden videre, at jeg er bøsse. De tog Jacob til sig uden videre. Det gav os en styrke, vi havde så hårdt brug for. Det gav os en opbakning, der var helt uvurderlig.
For hvor blev vi mødt med megen fordømmelse i sovebyen. Hvor blev vi mødt med fordomme og nedladende, ondskabsfulde bemærkninger. Afsky og væmmelse i blikket hos mennesker, vi havde kendt hele vores liv.
Vi skulle blive rystede over, hvor foragtede bøsser var i Danmark i 1978.
Det værste var dog, da vi senere denne lørdag gik hjem til Jacob for at fortælle hans forældre at vi var sammen. For rygtet var løbet i forvejen.
Vi var blevet enige om, at vi skulle følges ad. Vi var sammen, da vi stod overfor mine forældre. Nu skulle han ikke være alene, overfor sine forældre.
Hans far kom farende ud, da vi gik op af indkørslen op mod hoveddøren.
Han var tydeligvis rasende. Jacob stoppede og ville sige noget. Pludselig lå han lå jorden. Han far havde smækket ham en syngende lussing. Nu lå han på jorden med blodet løbende ud af næsen og fra en flækket overlæbe.
Jacob var helt væk. Jeg gik i chok.
Faren var helt ude af sig selv. Skældsordene haglede ned over Jacob - og mig. Pludselig glemte han sin søn og rettede opmærksomheden mod mig. Jeg blev kold af skræk. Jeg havde set, hvad han gjorde mod Jacob. Skulle jeg nu også have bank af ham?
Heldigvis kom Jacobs mor og lagde sig imellem. Faren råbte og skreg så det kunne høres i hele kvarteret. Aldrig har jeg hørt så mange skældsord. Der var ingen nedre grænse for, hvor meget Jacob og jeg skulle svines til.
Jeg springer de næste par timer over. Sidst på eftermiddagen var Jacob installeret på mit værelse. Han flyttede slet og ret ind hos os.
Hans forældre smed ham ud med besked om, at han først skulle vise sig, når han ”var færdig med sit perverse svineri”. Jeg fik at vide, at jeg var en ”afskyelig horeka’l”.
Vi lå på min seng i favnen på hinanden. Jacob tog det bemærkelsesværdigt roligt. Vi havde været på skadestuen med ham. Heldigvis havde han ikke brækket næsen. Læben kunne klares med et par sting. Det blå mærke på kinden og det blå øje derimod ville han få ”fornøjelse” af længe. Denne dag tænke vi ikke så meget over det, men et par dage senere blev han helt sort omkring øjet og i ansigtet. Det var grimt at se på.
Vi nussede og kyssede, så meget hans læbe tillod det.
- Mick, jeg trænger sådan til at blive trøstet, hviskede han.
- Jeg ved godt, at vi ikke kan kneppe her og nu, men kan du ikke lige . . . ?
Han stak hånden ned i sine shorts. Jo, jeg var med.
Jeg satte mig op og trak uden videre shortsene af ham. Han havde sgu ingen underbukser på. Selv med forslået ansigt var han en frækkert. Min frækkert!
Så trak jeg min T-shirt af så han kunne nyde min krop. Jeg lagde mig til rette, tog fat om hans pik og begyndte at sutte. Han skulle simpelt hen have en kæmpetur ovenpå formiddagens oplevelser.
Jeg krængede hans forhud tilbage, så pikhovedet var helt blottet. Han fik lynhurtigt total jern på. Pikken stod lige op og var fuldstændig hård. Jeg tog den i munden og gled ned over den, så langt jeg nu kunne tage den. Jeg var ikke helt med på at tage en pik helt til roden, men jeg arbejdede på det. Jacobs pik var så god at øve sig med.
Jeg suttede løs. Lod tungen danse, både på skaftet og på og omkring pikhovedet. Jeg lagde mig mellem hans ben, så jeg kunne se op til ham, se ham i øjnene. Hans ansigt glinsede. Han glemte tydeligvis sine blå mærker Nu handlede det kun om hans pik.
Han trak sin T-shirt op og begynde at nive og nulre sine superfølsomme brystvorter. Det var med til at tænde ham endnu mere.
Vi lå længe og nød situationen, pikken, liderligheden. At vi var sammen. At vi kunne ligge sammen på mit værelse midt på dagen og slikke pik, fordi vi bare havde lyst til det. Underligt. Det faldt mig slet ikke ind, at lege med min egen pik. Det handlede kun om Jacob. Om Jacob og hans pik.
Jeg spillede hans pik med den ene hånd, mens jeg kildede hans pikhoved med tungen. Jeg kunne mærke at han spændte i hele kroppen. Hver eneste muskel i hans skønne krop var spændt til bristepunktet af liderlighed og forventning til den eksplosion, vi begge kunne mærke var i anmarch.
Han gispede og stønnede. Tog en pude og pressede ned over sit ansigt. Vi vidste begge, at hvis han ikke tog sig i det, så ville han kunne høres to gader væk, når han kom.
Så skulle min forslåede, skønne, dejlige kæreste have sin velfortjente orgasme. Jeg havde kærtegnet hans nosser og mellemkød med den anden hånd. Nu kredsede jeg omkring hans hul. Med en rask og uventet bevægelse stak jeg to fingre i røven på ham. Han spændte i hele kroppen som en flitsbue. Han havde nær bidt puden i stykker. Kun jeg kunne høre hans stønnen og undertrykte brøl.
Han eksploderede i en voldsom orgasme, der sendte en kaskade af sperm i munden på mig. Jeg kunne ikke tage det hele, men jeg ville ikke give slip på hans pik. Spermen løb ud af munden på mig og ned af hans pik, der snart var helt sovset ind.
Da han endelig havde sendt den sidste ladning ud, slap jeg hans pik med munden, men ikke med hånden. Jeg kom op til ham og vore læber mødtes i et kys. Idet han åbnede munden lod jeg en del af hans sperm løbe ind i hans mund.
Vi gjorde en synkebevægelse og fortsatte med at kysse. Mere forsigtigt end vi plejede, men alligevel. Jeg fortsatte med at spille hans pik. Han lagde sin hånd om min hånd og fulgte mine bevægelser.
Efter en tid vendte jeg tilbage til hans pik og slikkede den ren.
Da jeg var færdig lagde jeg mig ved siden af ham. Vi omfavnede hinanden, kyssede og faldt i søvn. Endelig.

Vi kunne ikke vide det denne dag, men der skulle gå mange år, inden han bare kunne besøge sine forældre. Hans far accepterede aldrig at han var bøsse. Han måtte stjæle sig til besøg hos moren, når faren var på arbejde. Jeg var med en gang imellem, men det var ubehageligt, for hans mor kunne ikke forholde sig til mig. Jeg er aldrig blevet inviteret med til familiesammenkomster i hans familie. Jacob meldte af samme årsag altid afbud. Jeg oplevede aldrig at møde hans far. I farens verden var jeg den ”beskidte bøsserøv, der fordærvede hans søn”. Det var utrolig hårdt, for Jacob mistede faktisk sin familie den dag han sprang ud som bøsse. Hans far gjorde det klart for hele familien, at hvis han bare fik mistanke om, at nogen havde kontakt med ”røvpuleren”, så ville han ikke have noget med dem at gøre. Det var tankevækkende, at bortset fra hans mor, var der ingen, hverken bedsteforældre, onkler, tanter, fætre eller kusiner, der på noget tidspunkt trodsede den intolerante og hysteriske far, og tog kontakt til Jacob.
Stik modsat i min familie. Jacob blev uden videre optaget som et kært og elsket medlem af familien, hele min familie.
- Jeg har altid ønsket mig to sønner, erklærede min far og smilede skævt til mine yngre søstre.
Mine søstre elskede Jacob fra første minut, ligesom resten af min familie.
Mest rørende var mødet med min mormor. Hun granskede længe Jacob da hun hilste på ham første gang. Holdt hans hånd fast.
- Mikkel er en sød og kærlig dreng. Du har bare at behandle ham godt, for ellers skal jeg komme efter dig!
Vi smilede ved tanken. Min mormor var gammel, plaget af gigt og kun halvt så stor som Jacob. Men vi var ikke i tvivl om, at hun ville forsvare mig med næb og klør. Jeg ved ikke hvordan det hænger sammen. Men jeg skulle senere opdage, at blandt de bøssevenner, jeg skulle få resten af livet, så havde stort set alle et helt specielt og nært forhold til deres mormor.
Jacob boede hos os resten af sommeren. Min far insisterede til gengæld på, at ”I to rødder arbejder for føden og holder haven i perfekt stand”. Det gjorde vi så.
Da sommerferien var ved at slutte blev der lagt råd op. Vi skulle på gymnasiet, men min mor orkede ikke at have to ”udhungrede” teenagedrenge på kost. Hun påstod vi begge åd som et tærskeværk.
Jacob fik et job i et supermarked og jeg fik arbejde på en grillbar. Mine forældre fandt en lille lejlighed i gåafstand fra gymnasiet og fik os installeret. De lovede at hjælpe med huslejen og husholdningen, forudsat at vi begge havde et job ved siden af skolen. En aftale vi overholdt til punkt og prikke de næste tre år. SU-systemet var ikke så udviklet dengang og det var helt umuligt at komme i kontakt med Jacobs forældre. De havde virkelig slået hånden af ham. Det var så frygteligt.
Men vel også den ting der gjorde, at Jacob og jeg skulle udvikle et så nært og tæt forhold, at det faktisk holder den dag i dag.

Flyttedag - august 1978

Nu lå jeg så på den madras i det lille soveværelse, der indtil videre skulle gøre det ud for vores seng. Vi havde fået os indrettet i den lille lejlighed med mine forældres hjælp og gode venners assistance. Nu var vi endelig alene.
Jacob kom ind, stod i døren og kiggede på mig. Jeg kiggede igen. Hans ansigt var igen smukt og helt, uden blå mærker og næsten uden ar.
Han trak uden videre sin T-shirt af.
- Kan du komme af bukserne, dreng. Du skal kneppes!
Kommentar

Navn:Geinoai
Dato:12/11 2017
En skøn historie som heldigvis ender lykkeligt, selvom hovedpersonerne skal igennem meget. Hvor er det dog dejligt at frisindet har udviklet til stort set også at gælde os bøsser.
 
Navn:Liberty75
Dato:12/11 2017
Hey! Tak for din kommentar. Jo, der er sket noget. Første gang jeg kyssede med min (drenge)kæreste på gaden fik jeg tæsk. Det oplever jeg ikke mere. Er blevet ældre også. Desværre er der stadig især unge bøsser, der oplever grimme ting. Men vi er godt på vej og vi skal nok nå det sidste stykke også. (Måske der kan komme endnu et afsnit eller to om Mick og Jacob. Kan godt lide de to knægte).
 
Navn:TristanBoy
Dato:04/10 2018
Hold da nu op. Det var sgu ikke kun i gamle dage det var hårdt at være bøsse. Jeg fik så mange tæsk af min far, da jeg sprang ud. Det gjorde jeg som 16-årig i 2008. Men det her er virkelig en fed historie. Jeg ved præcis hvordan de to drenge har haft det. Slutningen er lidt meget Hollywood. Men fuck det.