Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En weekend i paradis

(Forbudt kærlighed)

Karakter: 5.4/5
Visninger: 6682

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Bareback, Analsex og Skolesex
Det påstås at det er det skønneste af det skønne at være 16 år og forelsket.
Jeg var 16 år, jeg var tindrende forelsket. Det var gengældt, for jeg havde fået verdens dejligste kæreste som jeg elskede og begærede med en voldsomhed, jeg havde svært ved at styre.
Men det var et helvede. Et dagligt mareridt. For min kæreste var en fyr Vi var bøsser og året var 1978. Vi gik i 9. klasse og boede i en søvnig parcelhusforstad.
Hvis nogen opdagede vores kærlighed så ville vi ryge direkte i et helvede. For bøsser var lavstatus i 1970erne. Vi var nogen, der blev set ned på og som kunne risikere at få bank, hvis vi var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Men det kunne ikke stoppe os. Jacob og jeg elskede hinanden. Vi ville have hinanden og være sammen akkurat som andre kærester.
Vi vidste reelt ikke, hvordan kammeraterne ville reagere hvis vi sprang ud. Vi var for bange, for skræmte til at vi overhovedet turde tænke den tanke.
Min smukke, elskede Jacob. Der var en ting i hele verden der skræmte ham mere end noget andet. Frygten for, at hans far opdagede at ”hans dreng var en beskidt svans”, som Jacob påstod faderen ville sige.
I skolen var han en af de seje, populære drenge, der altid førte an. Efter at vi var blevet kærester havde jeg lært en ny side af ham at kende. En følsom og eftertænksom dreng. En dreng som havde sine problemer med sin seksualitet. Havde svært ved at forholde sig til den. Det havde været så fantastisk for os, at vi fandt hinanden, for nu havde vi en at dele vores tanker og usikkerhed med. Men også som vi kan elske og have ubetinget tillid til. Som vi kan dele vores tanker og hemmeligheder med.
For jeg forstod ham fuldstændig. For jeg turde heller ikke sige noget til mine forældre. Men min frygt var mere abstrakt. I dag kan jeg se, at vi begge to sad uhjælpeligt fast i vores frygt og vores fordomme. Vores fordomme om de fordomme vi mente andre havde om os.
Det var ikke spor rart at være 16 år, bøsse og tindrende forelsket i 1978.

Vi stjal os til at være sammen. Et stjålent kys i skolens cykelkælder, en kort omfavnelse, når vi pludselig var alene i et klasselokale.
Men det værste var næsten når jeg besøgte ham eller han besøgte mig. Min mor var hjemmegående og han havde mindre søskende. Det var næsten umuligt for os at få mulighed for at være alene sammen.
Det betød, at vi nærmest udviklede en slags fodfetichisme. Det var ved at være sommer, så ingen hæftede sig ved, at vi var barfodede.
Så når vi var sammen kunne vi stjæle os til at kæle for hinanden med fødderne. Når vi lå på gulvet på mit værelse og læste lektier sammen kunne vi uden videre lege med hinanden fødder. Nusse dem, slikke tæer, drømme om, hvad vi hellere ville. Når nogen dukkede op kunne vi hurtigt slippe hinanden.
Endelig kom forløsningen. Vi havde været kærester i et par måneder. Eksamenstiden nærmede sig.
En dag meddelte Jacob, at hans forældre og mindre søskende skulle på sommerhusferie. En eller anden familietradition. Han meldte afbud med påskud om, at han skulle forberede sin eksamen. Dernæst blev det arrangeret, at jeg skulle tilbringe weekenden med ham, også på grund af eksamen.
Det blev vores livs weekend. Det var bagende varmt, så der var ingen der undrede sig over, at vi kun havde shorts på.
Når vi var i haven måtte vi holde os fra hinanden. Haven var stadig temmelig nyanlagt, så der var ingen skjulte hjørner.
Men det var der inden døre.
Fredag eftermiddag. Jacobs familie var dårligt ude af indkørslen, før han låste døren bag dem. Snart lå vi i hans seng, nøgne og tæt omslyngede. Endelig kunne vi være sammen, i enhver henseende.
Vi kyssede og kærtegnede hinanden. Jacob tog styringen. Jeg fornemmede, at han havde noget i tankerne. Det var bare helt i orden. Jeg var nærmest beruset af glæde og begærlighed, bare at være sammen med ham. Være nøgen sammen med ham. Ugenert at kunne kærtegne hans pik. Uden videre at kunne pludre løs, som kun kærester kan gøre det.
Pludselig lå vi i en 69er. Jeg kunne mærke, hvordan min pik forsvandt i hans mund, mens jeg suttede løs på hans.
Det var helt vidunderligt. Vi lå længe og suttede og nussede løs. Jeg havde den mest fantastiske ståpik. Den var fuldstændig stenhård. Min største frygt var at komme før tid. Hvornår det så end var . Vi var begge to så liderlige så der næppe var grænser for, hvor mange gange vi kunne sprøjte i de kommende dag.
Jacobs pik lå lige så stenhård i min mund. Den forekom så stor, at den fyldte min mund helt ud. Jeg suttede løs, lod tungen danse rundt om hans pikhoved. Tog den så langt ind i munden, som jeg overhovedet kunne.
Jeg mærkede at han slap min pik. Han fortsatte med at gnide den med hånden.
- Nu slapper du helt af, Mickey. Du skal ikke tænke på andet end at nyde det, der sker nu.
Så mærkede jeg en finger ved mit hul. Han kærtegnede mig. Jeg stønnede højt. Nu vidste jeg, hvad der skulle ske.
Han havde fået fat i noget vaseline, som han smurte mit hul med, Jeg kunne dårligt koncentrere mig om hans pik. Jeg slap den med munden og fortsatte med at gnide den med hånden.
Så skete det. Han stak en finger op i mig. Jeg gispede. Fingeren gled helt op i mig, så langt den kunne komme. Han fingerkneppede mig. Først forsigtigt, prøvende. Snart mere krævende og vedholdende.
Pludselig fik fingeren selskab af en mere.
- Jacob for helvede, stønnede jeg og vred mig. Af liderlighed og lyst.
Han holdt fingrene oppe i mig mens hans fik mig op at stå på alle fire. Han fortsatte med at fingerkneppe mig, imens jeg legede med min pik. Det føltes som om jeg havde strøm i både røv og pik.
Pludselig trak han fingrene ud af mig. Inden jeg nåede at reagere blev jeg igen overrasket af ham. Han begyndte at slikke mig.
Jacob slikkede mig i røven på en måde som jeg oplevede som utroligt effektivt. Som om han havde prøvet det før. Fornemmelsen at blive slikket i røven var overvældende. Jeg havde aldrig nogensinde oplevet noget lignende.
Så stoppede han.
- Mickey, er du sikker på at du gerne vil? spurgte han. Stemmen var hæs. Han var mindst lige så liderlig og revet med af hele situationen som jeg var.
Jeg drejede hovedet og mødte hans blik.
- Du skal tage mig, Jacob! Du skal fanme tage mig og kneppe min røv så hårdt du kan, jeg nærmest skælvede af liderlighed, begær og forventning til, hvad der nu skulle ske.
Han kørte sin pik op og ned i min røvspalte. Som skulle han lige samle mod. Så mærkede jeg hans pikhoved mod mit hul. Pludselig trængte han ind.
Jeg skreg. Overrasket over den pludselige smerte. Jeg overvandt det.
- Bliv ved. Bliv ved, stønnede jeg.
Han trængte yderligere ind i mig. Smerten blev afløst af en vellyst, jeg aldrig havde oplevet. Fornemmelsen af hans pik i min røv overgik alt, hvad jeg nogensinde havde oplevet.
Nu forstod jeg til fulde, hvad det vil sige, at ”være sammen med sin kæreste”.
Bagefter fortalte han mig, at han havde været overrasket over, hvor nemt det havde været at trænge ind i mig. Jeg var så klar og jeg ville ham så gerne, at jeg uden at tænke over det formåede at slappe af og presse på rette tidspunkt.
Jeg kunne mærke at hans nosser ramte min røv. Jeg forstod, at Jacob var fuldstændig til bunds i mig. Så begyndte han at kneppe mig. Forsigtigt. Vi skulle lige finde rytmen sammen. Han blev modigere og bevægede sig hurtigere. Jeg fulgte ham.
Efter en tid trak han sig ud af mig.
- Vend dig om, skat, jeg vil se dig, hans stemme var hæs af begær.
Jeg lagde mig på ryggen og spredte mine ben. Vi havde konstant øjenkontakt. Vi havde kun blik for hinanden. Vi nød fuldt og helt hvad vi så. Hinanden.
Vores kroppe glinsede af sved. Sommervarmen og vores begær. Jacob var vidunderlig smuk at se på. Han lagde mine ben på mine skuldre. Så trængte han igen ind i mig. Begyndte at kneppe mig. Jeg slyngede det ene ben om hans hofte og holdt ham fast.
Han tog min andet ben, placerede min fod mod sit bryst. Kneppede mig med regelmæssige bevægelser. Skiftevis hårdt og krævende, derpå blidt og kærligt. Han greb fat om min og holdt den som et håndtag. Han gned mig, samtidig med at han kneppede mig.
Pludselig kunne jeg ikke holde det tilbage. Det kom pludseligt og overvældende. Min orgasme. Den overrumplede mig og fyldte mig fuldstændig.
Min sperm sprøjtede ud af mig og som et springvand røg det op i luften og ramte mig på maven, på brystet og i ansigtet. Fem-seks voldsomme sprøjt sendte mig i en tilstand af ekstase.
Jacob stønnede højlydt og nåede lige at trække sig ud af mig, da også han kom i en voldsom orgasme. Hans sprøjtede den ene ladning ud over mig efter den anden. Jeg følte det, som var jeg plasket til i både min egen og i hans sperm.
Men vi var sammen. Endelig. Vi havde været sammen. Han havde taget mig. Jeg havde for første gang haft en pik oppe i mig.
Jacob og jeg havde fuldbyrdet vores tindrende forelskelse.
Vi stod op og tog et bad sammen. Det var fantastisk at stå under bruseren med sin kæreste og bare mærke ham, hans krop, hans nærhed.
Vi gik på rov i køleskabet. Hans mor havde lavet mad i lange baner til o, så det var bare om at vælge. Vi satte os ud på terrassen i den lune sommeraften og spiste.
Vi blev dog ikke længere end højst nødvendigt. Vi havde fået lyst til hinanden igen og det var svært at holde fingrene for sig selv.
Om aftenen råkneppede vi igen og igen. Jacob havde fundet ud af, hvordan han skulle tage min røv. Nu var det, som om han ikke kunne finde ud af at holde op igen. Jeg gjorde intet for at stoppe ham. Tværtimod. Jeg kunne ikke få nok af t have ham oppe i mig.
Det blev midnat inden vi faldt i søvn af ren og skær udmattelse. Det sidste jeg registrerede var fornemmelse af at falde i søvn i Jacobs trygge favn.
Næste morgen vågnede jeg ved at noget kildede mig i øret. I søvne forsøgte jeg at få det væk, men uden held. Endelig gik det op for mig, at det var Jacob, der kildede mig. Han lå på albuen og betragtede mig.
- Hold kæft hvor er du smuk når du sover, udbrød han.
- Jeg har ligget og kigget på dig en tid nu. Jeg har bare så meget lyst til dig så du drømmer ikke om det.
For at understrege det rykkede han tæt ind til mig. Vi var begge nøgne og jeg kunne mærke at han havde ståpik. Det gik op for mig, at det havde jeg også.
Jeg lagde armene om ham og trak ham ind til mig. Vi kyssede.
- Du skal tage mig, Jacob, hviskede jeg til ham mellem to kys.
Han lagde sig hen over mig. Kyssede mig, kælede for mig. Skilte mine ben, tog det ene og lagde på sin skulder. Så trængte han ind i mig. Jeg skar en grimasse, en skarp smerte ramte idet han trængte ind, men det var hurtigt overstået. herefter var alt den rene fornøjelse. Han kneppede mig med blide bevægelser. Han lagde sin hånd om min pik, mens jeg lagde min hånd om hans.
Vi lå længe bare og nød hinanden. På et tidspunkt greb han fat i mig og rullede rundt, så jeg kom til at sidde ovenpå ham, stadig med hans pik oppe i mig. Nu var det mig, der skulle styre. Mig der skulle bevæge mig og ride hans pik.
Han trak mig ned til sig og vi kyssede. Jeg satte mig op igen efter en tid. Hans hænder kærtegnede mit bryst. Jeg kærtegnede ham.
- Fold dine hænder bag nakken og rid mig så hurtigt du kan, hviskede han.
Jeg gjorde som han bad om. Det var skønt at mærke ham oppe i mig. Han greb om min pik og gned den. Vi fandt rytmen sammen. Jeg red hans pik, han bearbejdede min.
Han kiggede forelsket på mig. Jeg smilede. Jeg var jordens lykkeligste dreng.
Jeg regnede ud, hvorfor jeg skulle folde hænderne bag nakken. Han ville nyde synet af min krop. Det var fantastisk, at synet af min spinkle drengekrop kunne tænde ham. Men selvfølgelig. Jeg skulle bare se på ham, så havde jeg den samme følelse. Han var så smuk.
Vi kom næsten samtidig. Jeg mærkede hans sprøjt oppe i mig og kort efter sprøjtede jeg ud over ham. Jeg stønnede, han gispede. Jeg fortsatte med at ride ham. Han holdt stadig hånden om min pik. Det handlede om at strække ekstasen længst muligt.
Endelig blev han slap og gled ud af mig. Jeg lagde mig hen over ham og kyssede ham. Noget af min sperm havde ramt ham på kinden. Jeg slikkede det op og delte med ham i vores næste kys.
Kort efter stod vi op og gik i bad. Det lå i luften, at der ikke ville blive brugt ret meget tid på eksamenslæsning denne lørdag.
Hele lørdagen og det meste af søndagen var nærmest et langt samleje. På et tidspunkt prøvede jeg også at kneppe ham. En fantastisk fornemmelse. Men vi fandt hurtigt vores roller. Jeg var den passive, han var den aktive. Hans pik passede bedre i min røv, end min i hans røv.
Sådan blev det. Igen og igen og igen hele denne weekend.
Det var kun med nød og næppe at vi nåede at får ryddet op og gjort huset rent for vores sprøjtende forelskelse, inden hans familie vendte hjem søndag eftermiddag.
Jeg blev budt på aftensmad af hans mor.
Det var helt underligt at sidde sammen med Jacob og hans familie og lige pludselig at spille rollen som skolekammeraten, og ikke mere kæresten, elskeren.
Heldigvis var vi begge så mætte, så tilfredsstillede, at vi formåede at spille rollerne.
Et par dage efter, da vi fulgtes hjem fra skole, fortalte Jacob at nabokonen havde undret sig over, at hun ikke havde set meget til os den weekend. Selvom det havde været bagende varmt havde huset været aflukket og hun så os kun et par gange om aftenen, når vi havde spist aftensmad på terrassen.
- Hvad sagde du så til hende? ville jeg vide.
- Jeg fortalte, at vi havde forberedt eksamen og været opslugt af vores bøger, svarede han uskyldigt.
Det blik han sendte mig var der derimod intet som helst uskyldigt ved.

Fortsættes
Kommentar