Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Forbudt kærlighed

Karakter: 5.8/5
Visninger: 7851

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Oralsex, Onani, Skolesex og Første gang
Forbudt kærlighed

1978

Jeg hedder Mikkel, men det kunne man ikke hedde, da jeg var barn og ung i 170’erne, så jeg er altid blevet kaldt Mickey. Jeg blev 16 år i vinteren 1978. Jeg boede med mine forældre og to yngre søskende i en lille landsby udenfor en større sjællandsk provinsby. En af den slags provinsbyer, der pludselig fik vokseværk i 1960’erne, da alle mennesker fik råd til at købe sig et lille grimt parcelhus på en dødssyg vej i et område, der var klistret til med små, grimme parcelhuse.
Landsbyen voksede fra ingenting til noget fuldstændig gabende kedsommeligt på ganske få år og lige her opdagede mine forældre, at et grimt gult parcelhus var opfyldelsen af alle deres drømme.
Jeg kan dårligt huske at vi flyttede dertil. Det blev bare min hverdag, rammen om min families liv. Vi var som alle andre familier i 1970’erne.
Det var først, da jeg kom i puberteten, blev teenager, at jeg opdagede, at jeg var anderledes. Jeg gik i en ganske almindelig folkeskole lidt ude på landet, der hvor ingen skiller sig ud eller er anderledes end alle andre. Hvor vi børn bare er en stor masse, der spiller fodbold det meste af året og passer vores skole og bestræber os på bare at være en del af flokken.
Mine problemer begyndte, da jeg fik min første ståpik. Jeg var 12 år. Kort efter fandt jeg ud af, at hvis jeg gned på den og rykkede i den, så kom der noget hvidt klisterstads ud af den og jeg kom i en tilstand af en slags ekstase. Noget der varede ganske kort, men som jeg allerede første gang var klar over, jeg aldrig kunne få nok af.
Jeg var blevet en helt almindelig liderlig teenagedreng, med nærmest permanent ståpik i bukserne.
Min krop var almindelig. Mit udseende var almindeligt - måske jeg var lidt mere langhåret end andre drenge i 1970’erne. Mit hår krøllede og alle de voksne kvinder elskede at rode i det.
Jeg var almindelig, måske lidt til den spinkle side. Min pik var almindelig. Ikke specielt stor, ikke specielt lille. Men når jeg gned den blev den kæmpestor og sprøjtede kaskader af sperm ud over det hele.
Men jeg opdagede, at jeg ikke var almindelig. Alle andre i klassen tændte på piger. De talte om piger og alle havde en mening om, hvad de skulle gøre med piger, hvis de blev alene med dem.
Jeg var ligeglad med piger. Jo, nogle af dem var utroligt søde og var mine gode venner. Men jeg var ligeglad med hvad de havde i trusserne og hvordan deres bryster så ud.
Derimod havde jeg svært ved at holde øjnene fra de andre drenge i klassen. Jeg kiggede på dem når vi var i bad efter idræt. Jeg holdt øje med deres pikke. Hvor meget voksede de og hvor meget hår var der omkring dem. Jeg holdt øje med deres kroppe. Hvornår udviklede de sig fra at være spinkle drengekroppe til at få præg af de voksne mænd, de en dag ville blive.
Jeg opdagede, at når jeg legede med min pik, så var det drenge jeg tændte på. Jeg drømte om at kysse med en dreng. Jeg fantaserede om, at en dreng legede med min pik og samtidig lod mig lege med hans.
Langsomt gik det op for mig, at jeg var anderledes. Jeg var til fyre. Jeg var bøsse.
Men det betød også at jeg var lavstatus. Jeg var ulækker og min seksualitet var pervers.
I 1970’erne var det største tabu af alle at være bøsse. Hvis man var til drenge, så var man ude. Så var man ikke en del af flokken. Man var den der var udstødt, som ingen regnede med, som fik bank når det passede de andre.
Hvis man var bøsse så var man reelt en social zombie. En levende død.
Så jeg holdt mund. Jeg lod som om jeg var til piger, alt imens jeg i fantasien var sammen med en dreng. Min hedeste drøm var at blive taget af en stor dreng på mindst 18 år, der med magt ville flå tøjet af mig og kneppe mig hårdt og bestemt. Uden at tage hensyn til, at min røv var stram og jomfruelig.
Hvordan det var at få en pik op i røven havde jeg først svært ved at forestille mig. Men ved hjælp af stearinlys og gulerødder fik jeg en fornemmelse af, hvad det var. Hvilket kun tændte mig yderligere og gjorde mig mere liderlig og desperat efter at finde en drengekæreste.
Jeg havde øje på et par drenge, jeg især fandt søde og dejlige. To i min egen klasse og en i parallelklassen.
Ham i parallelklassen var særlig lækker at se på. Slank, almindelig at se på, temmelig langt hår. Det havde vi dengang. Men hold kæft, han var bare sød og kær. Jacob hed han. Efterhånden blev det ham især jeg fantaserede om. Også fordi jeg i badet efter idræt kunne se, at han havde præcis den pik, jeg frygtelig gerne ville have op i min røv.
Utroligt, jeg havde aldrig prøvet noget endnu. Jeg anede intet om diverse begreber og betegnelser. Men jeg var klar over, at min drømmefyr, den fyr jeg skulle være sammen med, han skulle kneppe mig i røven.
Det blev forår og jeg blev 16. Vi havde en dag idræt. Det var april og temmelig lunt i vejret, så vi havde alle korte bukser og T-shirt på, da vi blev sendt ud på et såkaldt orienteringsløb. Et løb, der vendte op og ned på mit liv.

Tæt på skolen lå et lille skovområde i et kuperet terræn, som vores idrætslærer elskede at sende os ud i Det var et godt område, hvor vi kunne løbe rundt og få en idrætstime til at gå, så den generede vores lærer mindst muligt.
Jeg var kommet bagud for den flok, jeg var blevet sendt af sted med. De gad ikke vente på mig. De var bare forsvundet. Pludselig blev jeg løbet op af - Jacob.
- Skal vi følges, Mickey!
Jeg blev, om muligt, endnu mere stakåndet. Her kom den dreng, jeg drømte om, mere end noget andet, og tilbød at vi skulle løbe sammen.
Jeg nikkede og forsøgte at se ligeglad ud.
Vi fortsatte vores løbetur. Udramatisk, bortset fra, at min pik kløede.
På vej ned af en skråning fik jeg for meget fart på og pludselig faldt jeg. Aner ikke hvad jeg skvattede over, men jeg registrerede, at jeg havde vredet om på foden og den gjorde afsindig ondt. Jeg faldt om med et hyl.
Jacob var der med det samme. Han tog hånd om min fod og undersøgte hvor omfattende skaden var.
- Kan du støtte på foden? spurgte han.
Det mente jeg var muligt, men det gjorde meget ondt.
- Nu skal jeg hjælpe dig op.
Han greb fat i min ene hånd og lagde den anden om livet på mig. Da jeg var halvvejs oppe fik vi overbalance og pludselig lå vi i løvet. Mig nederst og han hen over mig.
Han kiggede på mig, jeg kiggede igen.
Pludselig kunne jeg mærke hans ene hånd på min kind og dernæst hans læber på min mund. Hans kyssede mig.
Jeg var så overrumplet at jeg ikke protesterede. Jeg kunne mærke hans tunge trænge ind i min mund. Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Så opdagede jeg, at min tunge spillede med hans og var på vej ind i hans mund. Jeg lukkede øjnene og stønnede af begær.
Så blev jeg fyldt med frygt. Hvad nu hvis det var en fælde?
-Hvad i alverden laver du? jeg rykkede væk fra ham.
- Hvad er du ude på?
Han så på mig.
- Det samme som dig. Hold nu bare op, Mickey. Jeg ved du er lige som mig. Og du er lige så bange som jeg er.
Jeg stirrede fortumlet på ham Jo, jeg var bange, virkelig bange. Men jeg ville ham bare så gerne.
Han omfavnede mig. Jeg omfavnede ham. Vi sad lidt. Så kyssede han mig igen. Jeg besvarede kysset. Vi sad længe og opfattede kun hinanden.
- Har du jern på? spurgte han pludselig.
Jeg nikkede - og rødmede.
- Mig også! Jeg har aldrig oplevet min pik være så stiv før. Jeg tror den virkelig har lyst til at lære dig at kende.
Vi kom på benene. Min forvredne fod skulle pludselig blive vores alibi for at lære hinanden at kende. Vi lod som om, at min fod var i en værre forfatning end tilfældet var, så jeg kunne støtte mig til ham og han kunne holde om mig.
Vi mødte en flok fra klassen.
- Mickey er kommet til skade, sagde Jacob til dem.
- Vil I sige, at jeg hjælper ham hjem?
Ingen fattede mistanke til noget.
- Jeg bor lige i nærheden, fortalte han. Jeg kunne lige pludselig gå normalt, men vi holdt stadig om hinanden.
- Min far er ude at rejse og min mor kommer først hjem sent. Vil du med mig hjem?
Jeg nikkede bare.
Han stoppede og kiggede på mig.
- Er du med på, at vi skal have det sjovt.
Jeg kikkede på ham og nikkede igen. Jeg måtte virkelig beherske mig for ikke at kysse ham. Vi var nået ind på den villavej, hvor han boede. Der var risiko for at nogen så os. Så jeg begyndte at humpe igen, så ingen undrede sig over, hvorfor han holdt om mig.
Vi kom til hans hus. Han fandt en nøgle skjult i en blomsterkasse og låste døren op.
- Nu ved du, hvordan du kan komme ind en anden gang, kom det henkastet fra ham.
Vi trådte ind i et bryggers. Inden jeg nåede at registrere noget lå vi på gulvet Viklet ind i hinanden. Vores hænder var overalt på hinanden. Vi kyssede, som ville vi aldrig nogensinde holde op. Hans tunge i min mund. Min i hans. Han smagte vidunderligt. Fornemmelsen af hans faste, muskuløse og alligevel bløde krop.
Han slap mig, hans T-shirt røg af og bukserne samme vej. Han nåede ikke at tage sokkerne af. Jeg greb ham og lagde ham på gulvet og lagde mig hen over ham. Vi kyssede videre. Han slog benene om mig og holdt mig i et skruegreb. Min pik pressede mod hans. Det var fantastisk at mærke hans smukke drengekrop.
Vi holdt inde for at få vejret. Jeg satte mig op kom hurtigt af tøjet. Også sokkerne.
Pludselig var vi begge nøgne. Det gik op for os at vi var sammen - og nøgne. Vi rejste os kiggede på hinanden. Han greb om min pik og mine nosser Vore øjne mødtes.
- Mickey, du er det smukkeste jeg har set Jeg er så vild med dig. Jeg tror jeg elsker dig.
Jeg omfavnede ham og kyssede ham blidt, men samtidig krævende.
- Jeg vil også have dig. Jeg vi have dig, smukke, dejlige dreng.
Jeg kan ikke huske, hvordan vi kom til hans værelse i den anden ende af huset. Men snart lå vi på gulvet på hans værelse. Det var dengang, hvor man havde tykke tæpper på gulvene. Måske derfor vi ikke havde travlt med at komme op i hans seng.
Men hvor vi dog kyssede. Vi kunne ikke få nok af hinanden. Denne utrolige forløsning, hvor vi opdagede hinanden. Opdagede, at vi begge havde drømt om hinanden, fantaseret. Nu lå vi så her på gulvet. Nøgne, svedige og fuldstændigt opslugt af hinanden.
Jacob stoppede op, betragtede mig. Han lagde mig på ryggen på gulvet og gled ned af mig. Han tungekyssede mig, hans hænder kærtegnede mit bryst, begge mine brystvorter, hvorefter han gled ned over min mave, kærtegnede min navle med tungen, hvorefter han fortsatte ned.
Han tog fat om min pik med et par fingre, granskede den, rullede forhuden forsigtigt tilbage. Jeg fornemmede han iagttog mit blottede pikhoved. Jeg holdt vejret - gjorde han det?
Jeg steg op i den syvende himmel, da jeg fornemmede, at han tog min pik i munden. Jeg var fuldt bevidst op det, da han begyndte at sutte. Først forsigtigt, så mere krævende og. . . ja besiddende. Som tilhørte min pik ham. Som hørte den til i hans mund.
Jeg kunne mærke at den voksede og blev hård som sten. Han fortsatte med at sutte.
Hans tunge gled blidt og forsigtigt rundt om kraven på pikhovedet. Jeg nærmest krampede. Jeg oplevede en liderlighed og en fornemmelse i kroppen, jeg aldrig havde oplevet.
Pludselig rykkede det i min pik og jeg forsvandt i en ekstase af en anden verden. Jeg fik min første orgasme nogensinde, forårsaget ved, at en anden dreng suttede min pik. Den bedste orgasme, jeg havde oplevet.
Han blev ved med at sutte længe efter jeg var færdig med at sprøjte. Det var som om hans sutten holdt gang i min orgasme. Først efter en tid hørte den kildende fornemmelse i min pik op og jeg vendte tilbage til virkeligheden.
Jeg kiggede på Jacob. Min pik lå stadig i munden på ham, han legede med den med sin tunge. Han have sperm i munden, i hele ansigtet og på halsen og brystet.
Det gik op for mig at jeg havde oversprøjtet ham.
Jeg satte mig op. Han kom hen til mig og vi omfavnede hinanden, kyssede hinanden. Jeg fik min egen sperm i munden med hans kys. Det hidsede mig op på en underlig måde. Jeg slikkede ham ren i ansigtet og på hans bryst. Vi delte min sperm i vores kys.
Vi var igen fuldstændig opslugt af hinanden.
Pludselig lagde han sig på ryggen, tog sin pik i hånden og gned den lidt. Den var helt stiv.
- Så Mickey. Så er det min tur.
Jeg kom op på alle fire, kravlede hen til ham, så jeg kunne kysse ham. Utroligt hvor vilde vi begge var med at kysse denne eftermiddag.
Jeg gled ned af ham. Mine læber og min tunge legede med hans hals, bryst, brystvorterne efter tur. Han stønnede og jeg registrerede med tilfredshed at disse smukke, mørke spidse brystvorter var særdeles følsomme. Jeg fandt hans navle og lod tungen rode med den. Den var lige så følsom som brystvorterne. Min tunge gled herefer ned til det, vi begge havde glædet os til. Hans pik.
Den var lige så stor som min, måske lidt tykkere. En pik, der voksede til dobbelt størrelse, når den blev stiv. Det forestillede jeg mig i hvert fald. For den var kæmpestor og hård som sten, da jeg tog den i munden. Den smagte salt, lidt af urin, men først og fremmest - af dreng. Den smagte bare så meget af Jacob, at jeg kunne mærke at det rykkede i min egen pik, selvom Jacob lige havde suttet den til en kæmpe orgasme. Jeg var på vej igen.
Jacob var på vej også. Han stønnede og gispede i en grad, at jeg frygtede, at naboerne kunne høre ham. Hold kæft, hvor han nød at have sin pik i min mund.
Jeg kvitterede ved at sutte løs. Lade tungen danse omkring hans pikhoved. Kæle for ham, lege med ham.
Det var fantastisk at opleve, hvordan min tunge kunne få ham til at vride sig og stønne. Akkurat, som han for kort tid siden havde fået mig til.
Jeg brugte tungen, munden og den ene hånd. Jeg gned hans skønne pik samtidig med at jeg suttede løs. Den anden hånd fandt hans nosser. Hans vidunderlige bløde, dejlige nosser. Jeg lod hånden glide videre. Pludselig fornemmede jeg hans hul. Uden at stoppe med at sutte, lod jeg en finger - og snart to fingre - kredse om hans hul.
Jeg fornemmede, at han var i ekstase. Jeg var nærmest helt høj ved tanken om, at min mund, min tunge og mine fingre kunne få min drømmefyr til i den grad at vride sig af liderlighed.
Så stak jeg en finger ind i hans hul. Han skreg af overraskelse og vellyst. Jeg lod mig ikke distrahere. Jeg suttede videre på hans pik mens jeg begyndte at fingerkneppe ham. Stønnede og vred sig, greb fat i mig, som ville han stoppe mig - og alligevel ikke.
Så skete det. Han eksploderede i en voldsom orgasme. Jeg fik en ordentlig ladning skudt ind i munden. Utroligt nok formåede jeg at holde hans pik fast i min mund, gjorde en synkebevægelse og suttede videre.
VI taler om et nanosekund. Den næste ladning fik jeg også i munden, men nu tog jeg hans pik ud af munden og de næste ladninger fik jeg sendt direkte i ansigtet. Han var utrolig juicy. Jeg følte det, som plaskede hans sperm i hovedet på mig.
Jeg havde fået fingrene ud af hans røv, da den sidste ladning var affyret.
Han både gispede, græd og stønnede af liderlighed. Han satte sig op og trak mig op til sig. Han kyssede mig grådigt og begærligt. Han slikkede sin sperm af mit ansigt og bryst og derefter delte vi det i hans kys.
Efter en tid faldt vi begge ned på jorden igen Vi lå stadig på gulvet på hans værelse. Tæt omslyngede, nøgne og tilfredsstillede - for nu.
Vi var teenagere. Det var første gang vi var sammen med en anden dreng. Første gang, at en anden dreng havde leget med vores pik. Første gang vi fik et blow job. Det var bare fantastisk.
Vi kyssede igen hinanden. Kiggede hinanden dybt i øjnene.
- Mickey. Du må undskyld at jeg siger det, men jeg tror jeg er forelsket i dig. Du er så smuk, du er så lækker. Jeg har bare så meget lyst til dig, stønnede han mellem to kys.
- Jacob, jeg vil være sammen med dig, vi skal være nøgne sammen, i skal bare kysse og sutte hinanden. Jeg er også forelsket i dig, stønnede jeg tilbage.
Senere gik vi i bad sammen og vaskede hinanden. Et påskud for at røre ved hinanden. Vi suttede den igen af på hinanden, vi onanerede sammen.
I løbet af eftermiddagen formåede vi at sprøjte sammen flere gange. Ud over at jeg havde fingerkneppet ham, på min egen klodsede måde da jeg første gang suttede den af på ham, så var vi ikke oppe i hinanden.
Vi ville så gerne. Vi var nærmest desperate. Men vi vidste ikke hvordan og vi var bange for at eksperimentere.
Men denne eftermiddag var vi klar over to ting. Vi elskede og begærede hinanden med en voldsomhed, vi selv var overrumplede over.
Men vi viste også, at vi skulle være forsigtige. Ingen måtte ide noget om vores kærlighed. Ingen måtte vide noget om det, vi havde sammen. Det var til at græde over. Vi græd faktisk begge, da vi kom til at tale om det.
For det stod os klart, at i 1978, så var det socialt selvmord for to 16-årige drenge i en lille parcelhusforstad , at springe ud som bøsser.
Men vi vidste, at vi var tindrende forelskede i hinanden, at vi ikke kunne undvære hinanden, at vi ville hinanden.
Vi skulle også finde ud af, hvordan vi kunne kneppe hinanden. Indrømmet, det var især mig der drømte om, at Jacob skulle kneppe min røv.
Men hvor vi dog manglede internettet, for vi anede ikke hvordan vi skulle finde ud af det. Men det måtte vi finde råd for.
På et tidspunkt hørte vi, at nogen kom ind i huset. Det var Jacobs mor og hans to søskende.
Jeg lånte noget tøj af ham. En trøje og et par bukser. Men ingen underbukser.
- Du kan få lov til at gå hjem med pikken i mine bukser og tænke på, hvad vi skal gøre ved hinanden, næste gang vi er sammen, hviskede han til mig, inden jeg gik hjem.
Mit idrætstøj var lagt i en plastikpose. Mit eget tøj var efterladt i omklædningsummet på skolen. Jeg havde en forrygende ståpik.
For jeg var i ekstase ved tanken om, hvad Jacob og jeg skulle gøre ved hinanden, næste gang vi skulle forenes i vores forbudte kærlighed.

Fortsættelse følger
Kommentar