Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jons vilde eventyr

(Jon og Silas - )

Karakter: 5.5/2
Visninger: 6110

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Bondage
- Spred dine ben, hviskede Silas i mit øre. Jeg adlød automatisk. Jeg spredte mine ben, så Simon og Hassan havde frit udsyn til min pik og røv.
Endelig fjernede Silas den gag, jeg alt for længe havde haft i munden. Jeg sukkede højlydt, da den var væk. Silas begyndte straks at kysse mig. Jeg besvarede begærligt hans kys. Uanset hvad, han var det eneste jeg lige nu var helt tryg ved. Jeg vidste ikke hvad der ventede, men jeg var klar over, at min røv ville komme på meget hårdt arbejde. Skulle jeg være i tvivl kunne jeg bare kaste et blik på de tre veludrustede fyre, der åbenlyst og begærligt betragtede mig.
Silas rejste sig og gik hen til de to fyre. Uden videre begyndte han at kysse med dem. Først den mørke Hassan og så den kønne, rødhårede Simon. Jeg blev overrasket over, at det tændte mig at se min kæreste kysse med dem.
- I kan lige tjekke hans reb, mens jeg smider tøjet, sagde Jonas skødesløst.
Simon var hurtigt henne ved mig og fik mig på benene. Han begyndte at binde de reb op, der bandt mine arme. Det var dejligt at slippe for dem. Mine arme var begyndt at gøre ondt og være følelsesløse.
Snart var rebene væk, undtagen de reb, der bandt mine håndled. De blev ikke fjernet. Tværtimod sikrede Simon sig, at de fortsat var bundet effektivt. Det måtte jeg give dem, de havde bundet mig på en måde, så det ikke strammede, men som kunne holde mine hænder effektivt fikseret. Mens Simon ordnede mine reb var Hassan mere optaget af at lege med min pik og røv. Han førte en hånd ind mellem mine ben og fandt mit hul. Det gav et sæt i mig, da han uden videre stak en finger op i mig og begyndte at fingerkneppe mig.
- Hold da kæft! udbrød Hassan.
- Han er bare så klar.
Jeg mærkede endnu en finger trænge op i mig. Det tændte mig. Jeg glædede mig bare til at få en pik op i mig.
Simon stillede sig foran mig og kiggede på, hvad Hassan havde gang. Han bidrog ved at gribe fat om min pik og rykke lidt i den.
Jeg fik øje på Silas
- Få ham lige ned på knæ, sagde han.
Jeg satte mig på knæ. De to fyres ivrige hænder var mere for at røre ved mig end ved at få mig ned.
Silas stod nøgen foran mig. Han greb om sin pik og daskede mig i ansigtet med den.
Han smilede og bøjede sig ned og kyssede mig på panden og næsen. Han stak sin tunge ind i munden på mig og kyssede mig grådigt og besiddende.
- Jeg har noget til dig, hviskede han.
Jeg havde ikke set, at han havde noget i hånden. Et halsbånd, som han uden videre spændte om halsen på mig.
- Jon, nu hører du efter, sagde Silas alvorligt.
- For nu har du et valg. Nu får du min pik i munden. Du kan vælge at spytte den ud og så er du ude af legen og kan gå hjem. Eller du tager min pik og så er du med resten af natten, men fuldstændig på vores betingelser. Du trækker dig nu, eller bliver her til vi er helt færdige med dig.
Jeg så ham direkte i øjnene. Jeg smilede frækt til ham og åbnede munden og stak min tunge halvt ud.
Silas stak sin pik i munden på mig og jeg begyndte straks at sutte den. Skiftevis begærligt, skiftevis kærligt, kærtegnende, drillende.
Simon og Hassan havde rejst sig og iagttog os. Et syn, der fik det til at rykke i pikken på dem.
Jeg må have været et utroligt syn. Jeg stod på knæ, nøgen på nær et halsbånd, bagbundet, og i fuld gang med at bearbejde den pik jeg havde i munden. Hele tiden så jeg Silas i øjnene.
Nej, jeg skulle ikke hjem den nat. Silas havde lovet mig så meget pik, så det skulle han få lov at give mig. Jeg var tændt ved tanken om at skulle stå til rådighed for de tre skønne drenges pikke og fantasier.
Silas lagde en hånd om nakken på mig og bevægede sig med rolige, rytmiske bevægelser. Efter en tid trak Silas sin pik ud af munden på mig og fik mig op at stå. Han begyndte at kysse mig, stadig som havde vi al den tid i verden vi skulle have. Som om, der kun var os to.
Simon og Hassan satte et bord frem. De greb fat i mig og lagde mig hen over bordet. Mit hoved lå ud over bordkanten, min røv strittede i vejret. De greb fat i mine ben, spredte dem og bandt dem fast til hvert sig bordben. Jeg var igen fikseret.
Silas stillede sig bag mig og uden videre trænge han ind i mig. Jeg kom med et højt udbrud da Silas begyndte at kneppe mig med rolige, rytmiske bevægelser.
Jeg stønnede. Men ikke længe Hassan stillede sig foran mig og stak sin pik i min mund og begyndte at mundkneppe mig.
Jeg noterede, at han var omskåret. Sådan en pik havde jeg aldrig prøvet før, så jeg udforskede den ivrigt med min tunge. Snart var det Hassan der stønnede.
- For helvede hvor er han god! Hvor har du dog fundet ham? Silas svarede med et grin.
Efter en tid overlod Hassan sin plads til Simon.
Hassans pik var kun omkring 15-16 cm. men den var tyk som et kosteskaft. Simons pik var på størrelse med min, omkring 20 cm. Men den var lidt tykkere. Han havde rullet forhuden tilbage, da han stak den i munden på mig, så jeg gik omgående i gang med at give pikhovedet en omgang med tungen. Jeg havde for længst luret, at et godt blowjob afhænger af, at kunne bruge tungen effektivt.
Der gik ikke lang tid før Simon gispede, samtidig med at hans pik blev stenhård. Jo, jeg havde helt styr på at slikke en pik.
Der var vagtskifte i min røv. Silas trak sig ud og overlod sin plads til Hassan. Han kørte sin pik frem og tilbage i min røvspalte, inden han fandt mit hul og trængte langsomt ind. Han blev lidt overrasket over, hvor nemt han kunne komme helt til bunds i mig. Men snart kneppede hans løs med hårde, rytmiske bevægelser. Han var ikke i tvivl om, at jeg var i god træning. Jeg stønnede og vrikkede med røven. Han skulle vide at jeg nød hans pik.
Jeg kunne høre, at Silas stod og kyssede med Hassan. Det var med til at tænde mig. Min pik hang ud over bordkanten. Foreløbig havde ingen interesseret sig for den, men jeg kunne mærke, at der var liv i den.
Hassan trak sig ud, samtidig med, at Simon forlod min mund. Snart trængte Simon ind i mig. Han kneppede med hurtige ivrige bevægelser. Han havde tydeligvis glædet sig til, at det blev hans tur.
Silas satte sig på hug foran mig og kyssede mig. Jeg besvarede ivrigt kysset.
- Okay dreng, så er du varmet op. Nu kan vi gå i gang.
Herefter ventede der mig nogle timer i fuldstændig ekstatisk liderlighed. Silas lagde sig på ryggen på sin seng. Hans pik stod lige op i vejret. Simon og Hassan løsnede mine ben, greb fat i mig og hjulpet mig op i sengen, hvor jeg blev sat overskrævs over Silas, jeg sænkede min krop og han trængte op i mig. Jeg kom ned på knæ så han fylde mig helt. Herefter begyndte han at kneppe mig. Jeg fulgte hans bevægelser. En stilling vi ofte har prøvet, men første gang hvor jeg havde hænderne bundet. Jeg kunne mærke hans hænder om mine hofter. Han måtte hjælpe mig med at holde balancen, fordi jeg jo ikke selv kunne tage fra med hænderne.
Simon stillede sig op i sengen og stak sin pik i munden på mig. Jeg suttede løs i samme rytme som Silas kneppede mig. Jeg sad med ryggen til ham og først senere gik det op for mig, at Hassan havde anbragt sig så Silas kunne slikke hans pik.
Sådan fortsatte det meget længe. Jeg mistede enhver fornemmelse af tid, jeg blev kneppet. Fra tid til anden byttede drengene plads og jeg fik en ny pik i røven og en ny i munden. En gang imellem var der en, der suttede min pik også. Det var næsten for meget. En pik i røven og en i munden, mens jeg selv fik suttet pik. Jeg fatter ikke hvordan jeg kunne undgå at sprøjte, for jeg var totalt stimuleret hele tiden, for selvfølgelig var der hele tiden ledige hænder, der også skulle lege med mine brystvorter.
Jeg gik i ekstase, havde udelukkende fokus på den pik i min røv jeg skulle ride og den pik i munden, der skulle suttes.
Fra tid til anden var der en af dem, der kyssede mig. Lange seriøse tungekys. Jeg blev opmærksom på, at det især var Simon, der kyssede mig. Det var som om han ikke kunne få nok af mig
Jeg blev også klar over, at det kun var Silas der suttede min pik. Senere fik jeg at vide, at de to drenge havde fået at vide at de ikke måtte sutte pik på mig. Det var et privilegium han forbeholdt for sig selv. Skulle de sutte min pik skulle det være som en belønning, en præmie. Jeg var blevet til et trofæ man skulle gøre sig fortjent til. Lækkert.
Jeg ved ikke hvor længe de kneppede mig på denne måde, eller hvor mange gange de hver især tog mig. Men det kulminerede i noget af det vildeste, jeg nogensinde har oplevet.
Silas var igen oppe i mig. Han halv sad og halvt lå på sengen. Så trak han mig ind til sig, så jeg lå tæt op ad ham. Hassan kravlede op i sengen og greb fat i mine ben og løftede dem op. Jeg hvilede tungt på Silas, der lagde en arm om mig og holdt mig fast.
Det gik op for Simon, hvad de havde gang i.
- Nej for fanden, det gør I sgu da ikke! I flækker ham! han lød oprigtigt bekymret, ja oprørt.
Det gik op for mig, hvad det gik ud på. Silas og Hassan ville tage mig samtidig. Jeg skulle begge deres pikke oppe i mig.
Jeg klynkede lidt, ville sige noget.
- Slap helt af, elskede, hviskede Silas i mit øre.
- Du kan godt. Vi har kneppet dig så meget, at du er helt åben nu.
Hassan kom helt hen til os. Jeg kunne mærke hans pik mod min røv. Den røv, Silas allerede fyldte god ud.
Jeg glemte at trække vejret og fattede ikke helt, hvad der skete, men så mærkede jeg, at han ubesværet gled ind i mig. Silas lå passiv oppe i mig, det var Hassan der kneppede mig - og samtidig masserede Silas pik med sin egen.
Simon kom hen til mig. Han kærtegnede mig og kyssede mig blidt.
- Kan du klare det, Jon? han var bekymret. Men hold kæft hvor var han kær at se på.
Jeg kiggede på ham og smilede.
- Gør din pik klar, Simon. Jeg have dig op bagefter. Jeg sendte ham et blik så han ikke var i tvivl om at jeg mente det.
Kort efter byttede han og Hassan plads. Der var ligesom mere plads til ham oppe i mig. Hans pik er længere men ikke så tyk som Hassans. Men det føltes som om al plads oppe i mig var fuldt optaget.
Simon ville være tættere på mig. Det var både lækkert og lidt rørende at mærke hvor åbenlyst betaget han var af mig.
Han kyssede mig. Først blidt, så mere krævende. Silas løftede hovedet Han ville også kysse. Først Simon, så drejede han mit hoved og kyssede mig.
Da Simon pludselig greb fat i mine brystvorter og begyndte at lege med dem, satte det gang i en reaktion, jeg ikke kunne beherske.
Jeg blev overmandet af en voldsom orgasme. Den kom rullende fra langt inde i maven på mig og trængte sig vej ud i min pik. Min pik, der havde været stiv meget længe nu, liderlig som jeg var af det langvarige og vedvarende knepperi.
Nu eksploderede jeg i en kæmpeorgasme Jeg troede at Silas have løftet mig til nye, orgastiske højder undervejs når vi var sammen. Men denne her slog alt, hvad jeg har oplevet.
Ingen havde rørt min pik, men jeg kunne mærke at den pumpede sperm ud i enorme mængder i utalrige voldsomme ryk.
Det var så voldsomt at jeg forvandt et øjeblik. Silas og Simon nåede lige at registrere at jeg mistede bevidstheden et sekund, men så var jeg tilbage.
Langsom vendte jeg tilbage til Silas værelse og seng, hvor jeg stadig lå med hans og Simons pikke oppe i mig.
Jeg havde sprøjtet så kraftigt at jeg havde ramt både mig selv og Simon i ansigtet. Han slikkede en klat op fra min kind og kyssede mig. Et slik mere og en portion blev afleveret i Silas mund.
Simon trak sig ud af mig. Han krop var sprøjtet til med min sperm. Så ville Hassan være med. Han greb fat i Simon, lagde ham på ryggen på sengen ved siden af Silas og mig, hvorefter han begyndte at slikke ham ren.
Nu var det ham og Simon - Silas og mig.
Silas fik os vendt, så vi lå på siden. Jeg løftede benet, så han kunne fortsætte med at kneppe mig. Han greb fat i det og holdt det.
Jeg iagttog Simon og Hassan. Simon lå på ryggen, Hassan sad overskrævs over hans lår, så deres pikke kunne røre hinanden. De spillede deres pikke med hurtige bevægelser. De havde kun blik for hinanden og den orgasme der var på vej.
Jeg glemte de to lækre fyre, da jeg kunne mærke på Silas pik at han meget snart ville komme. I det samme sprøjtede han voldsomt oppe i mig. Fem-seks kraftige sprøjt. Min røv var helt fyldt af hans sperm.
Han fortsatte med at kneppe mig mens vi kyssede.
Undervejshørte jeg, at Simon og Hassan også eksploderede i nogle kraftige orgasmer.
Jeg fandt situationen perfekt. Vi havde kneppet på kryds og tværs, men kulminationen, orgasmen fik vi med vores kærester. Lige bortset fra, at jeg havde oversprøjtet Simon da jeg kom.
Vi lå alle fire, tæt op af hinanden. Heldig vis havde Silas sørget for at der lå nogle flasker med vand inden for rækkevidde af sengen. Jeg havde slikket pik i en evighed følte jeg, så jeg var meget tørstig. Det fik Silas afhjulpet. Nu lå jeg i ske med ham, Simon lå i ske med Hassan. Så Simon og jeg lå op og ned af hinanden. Jeg kunne mærke hans pik, der nu var helt slap, røre ved min egen, der var lige så slap. Han kunne ikke holde sig fra mig. Han kærtegnede mit ansigt, mit bryst og min mave. Så kyssede han mig. Blidt og kærligt. Jo, han holdt virkelig af mig.
- Du er fantastisk Jon. Jeg er vildt imponeret over, at sådan en lille fyr kan klare at blive kneppet som hårdt og lå meget. Du må have en helt speciel røv.
- Han har en helt speciel kæreste, der har trænet ham op, fastslog Simas gravalvorligt.
Vi grinede. Jeg drejede hovedet, så han kunne kysse mig. Han havde indfriet det løfte han tidligere på aftenen havde givet mig - at jeg denne nat ville få så meget pik som jeg aldrig havde oplevet det før.
Vi var udmattede alle fire. Det var langt ud på natten. Det var svært at afgøre hvad klokken var i denne mørke, kolde vinternat. Men der hvor jeg var der dejlig varmt. I Silas trygge seng, hvor jeg lå nøgen i selskab med tre skønne, nøgne drenge med hvem jeg netop havde haft en fuldstændig vild og fantastisk sexoplevelse med.
Vi var udmattede. Ingen orkede at forlade sengen, selvom vi trænge til et bad. Det måtte vente til i morgen
Jeg var lige med at falde i søvn, da jeg kom i tanker om en ting.
- Du Silas, gider du at løsne mine hænder?
Kommentar