Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Dagen derpå - og tiden der fulgte

(Jon og Silas - )

Karakter: 6.0/1
Visninger: 6867

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex og Analsex
Jeg vågnede ved, at jeg fornemmede uro omkring mig. Jeg følte mig udmattet, til trods for at jeg måtte have sovet længe. For der var lyst omkring mig og jeg kunne huske, at det var helt mørkt, da jeg faldt i søvn.
Jeg havde en underlig fornemmelse i kroppen. Det gik op for mig, at det var min røv der gjorde ondt ad helvede til. Tror da pokker, som den blev brugt hele aftenen og det meste af natten med.
Min første tanke var, at hvis Silas skulle blive liderlig i dagens løb, måtte han nøjes med et BJ.
Jeg strakte mig og slog øjnene op. Til min store overraskelse opdagede jeg, at det var Simon, der lå ved siden af mig.
- Godmorgen, Sleeping Beauty! han smilede.
- Hvor er Silas? røg det ud af mig.
- Hassan og Silas er gået i bad og bagefter sørger de for noget morgenmad. Jeg lovede at jeg nok skulle få dig op og i bad, inden de er klar.
Aftenens og nattens begivenheder stod lysende klart i min erindring.
Simon kyssede mig blidt på munden.
- Hvordan har du det, Jon? Er du okay? For vi gik fandeme til den i nat!
- Jeg har det fint, bortset fra, at jeg har helvedes ondt i røven, svarede jeg.
- Uanset hvor liderlige I bliver i dag, så hold jer fra min røv.
Simon smilede og kyssede mig igen.
- Bare rolig, smukke dreng. Vi ved alle sammen hvordan det er dagen derpå. Jeg tror ikke at nogen af os er ude på noget i dag.
Der røg en djævel i mig.
- Simon, du er utrolig sød, kær og opmærksom på mig hele tiden. Du kæler for mig og skal hele tiden røre ved mig. Er du forelsket i mig?
Han lagde en arm om mig og trak mig ind til sig. Mit hoved hvilede mod hans bryst Jeg kunne høre hans hjerteslag.
- Jon, det var Silas og Hassan, der satte alt det her i gang. Jeg var ikke helt glad for det. For helvede, du er bare en knægt på 15 år! Du er kanonlækker og utrolig køn, ja, Men stadigvæk, jeg syntes først at du var en lille dreng, der ikke skulle udsættes for alt det vi gjorde ved dig. Men jeg opdagede, at du var helt med på det hele. Selv da vi kneppede dig to af gangen. Hold kæft hvor blev jeg bange, da Hassan trængte ind i dig!
Jeg strøg ham over brystet, legede lidt med hans mørke, spidse brystvorte. Suttede på den og kyssede den.
- Simon, jeg elsker Silas. Jeg er helt vild med ham. Han gør ikke noget ved mig, som jeg ikke er med på. Alt det i går kom bag på mig, det må jeg indrømme. Men det var så lækkert det hele. Men for helvede I gjorde mig bange, da I overfaldt mig på skolen!
Han kyssede mig igen.
- Jeg var ikke helt stolt af det. Men for fanden, Jon, du gør dig ingen forestilling om, hvor lækker du var.
Vi lå en tid og kælede for hinanden. Det gik op for mig, at selvom man har en kæreste, så kan man godt være betaget af og interesseret i andre drenge.
- Det er det fede ved at være bøsse, sagde Simon.
- Der er ingen der bliver gravide og teenagedrenge er liderlige og har lyst hele tiden. Silas og Hassan ved godt, at vi ligger her. For den sags skyld, vi ved også at de er sammen oppe i køkkenet, eller hvor de nu er. Jeg elsker Hassan lige så meget som du elsker Silas. Men derfor kan vi jo godt ligge her og nyde hinanden.
Nu var det mig, der omfavnede Simon og begyndte at kysse ham.
Bagefter lå vi og flettede fingre og kiggede på hinanden. Vi kunne begge lide, hvad vi så. Et kønt drengeansigt.
Vi stod op og gik ud i badeværelset, hvor et tiltrængt brusebad ventede. Simon stoppede mig inden jeg gik ind under bruseren.
- Jeg tage lige den her af dig!
Han fjernede det halsbånd, Silas for så længe siden havde givet mig om halsen. Jeg havde helt glemt det. Af en eller anden grund ville jeg ikke sige til Simon, at det havde været kanonfedt at have på.
Efter badet tog vi vores jeans på og gik op i stuen til Silas og Hassan. De havde lavet morgenmad i den helt store stil, dækket op på gulvet foran pejsen, hvor de havde tændt et lifligt bål. Vi kunne ligge halvnøgne sammen foran pejsen og nyde hinanden og samtidig holde varmen.
Senere, da morgenmaden var ryddet af vejen, jeg sad i favnen på Silas foran pejsen. Han havde taget et tæppe over skuldrene. Et tæppe vi begge sad under, halvnøgne og nød hinanden. Simon og Hassan hyggede sig på deres måde. De lå i 69’er-position, men det var hinandens fødder, de nussede og kælede for. De havde placeret en fod på hinandens bryst, mens de lå og nussede og slikkede på den anden fod. Noget de tydeligvis begge nød i fulde drag.
Pludselig siger Hassan henkastet:
- Det er underligt, men er du klar over, Jon, at du er den eneste af os, der ikke kneppede nogen i nat? Du er den eneste, der ikke havde pikken oppe i røven på nogen.
Pludselig var det det eneste, der optog de tre drenge. Silas sørgede for at ingen var i tvivl om, at i betragtning af, hvor meget pik jeg havde haft oppe i mig, så havde jeg stadig til gode at prøve at kneppe en fyr i røven.
Silas stillede mig det spørgsmål, jeg helst havde været fri for, men som lidt uventet bidrog til at jeg kunne mærke, at det rykkede i min pik.
- Jon, hvem af os har du mest lyst til at kneppe?
Jeg funderede lidt over det spørgsmål.
- Ikke dig, Silas. Det vil være helt forkert. I hvert fald nu. Du er bare så meget Top-boy.
Jeg funderede over det en tid.
- Det skal være dig, Simon. Jeg kan godt lide din røv og du er så skidesød ved mig.
Simon rakte en hånd frem, greb fat om min fod og kælede lidt for den.
- Det er helt fint, Jon. Jeg vil elske at være sammen med dig. Jeg tror din pik vil elske min røv.
Det blev nu ikke lige med det første. Vi lå bare hele dagen og sløvede. Først på gulvet foran pejsen, siden kravlede vi op i den store sofa, hvor vi pakkede os ind i tæpper, viklede os ind i hinanden og bare nød det hele. Vi så nogle film mere eller mindre halvhjertet.
Vi var mere optaget af at kysse, nusse, massere hinandens fødder og hvad vi ellers fandt på. Vi befandt os i et underligt ”dagen derpå”-limbo. Vi skulle bare være sammen, røre ved hinanden. En dag, hvor det føltes som om vi alle fire var kærester med hinanden på kryds og tværs.
Det var blevet mørkt, da vi besluttede at bestille noget pizza og cola. Vi trak lod om hvem der skulle klæde sig på og tage imod, når buddet kom.
- Hvis han er lækker, så inviter ham indenfor, sagde Silas til Simon, der havde tabt lodtrækningen og nu var trukket i tøjet.
Det blev hen på aftenen, pizzaerne var for længst spist - de var blevet afleveret af en pige, som ifølge Simon havde været vældig sød. Men han bød hende ikke indenfor. Ingen af os gad at se flere film.
- Okay! kom det pludselig fra Silas.
- Min pik fortæller mig, at det er ved at være kneppetid igen.
Han havde taget sine bukser af og sad med sin stive pik i hånden.
- Skal vi blive her, eller skal vi gå op på mit værelse?
Jeg kravlede hen til ham og begyndte at sutte ham. Vi blev i sofaen.
Jeg blev mindet om, at jeg tidligere på dagen fik stillet i udsigt, at jeg skulle prøve at kneppe Simon. Så det endte med at vi delte os i to par. Hassan og Silas, mens jeg skulle være sammen med Simon.
- Vi holder os lidt på afstand, så I to kan koncentrere jer om hinanden, sagde Silas.
- Men vi holder øje med jer. Vi kan jo ikke risikerer at I stikker af sammen.
Simon og jeg lagde os på sofaen og begyndte at kysse og kæle for hinden.
- Nu er det dig der skal styre, hviskede Simon og bed mig blidt i øreflippen.
Jeg var lidt nervøs. Det havde jeg ikke prøvet før. Det var altid Silas der styrede, når vi var sammen Jeg havde aldrig prøvet at være den aktive.
- Vi klarer det sammen, fortsatte Simon.
- Jeg vil det her lige så meget som dig.
Silas og Hassan lå på gulvet på en dynge tæpper. Vi kunne ikke se dem, men vi kunne høre dem. De havde tydeligvis ikke de samme betænkeligheder som jeg havde.
Pludselig lå jeg i en 69’er med Simon. Han havde allerede min pik i munden og suttede løs. Jeg greb fat om hans pik og begyndte at sutte. Foreløbig var jeg helt på hjemmebane. Og herfra gik det ret nemt.
Mens jeg suttede og kunne mærke at hans pik blev stiv, gled mine hænder videre og fandt vej til hans hul. Et par fingre kredsede om det, inden jeg stak en finger ind i ham. Hans stønnede og holdt et øjeblik op med at sutte mig. Men snart fortsatte han, mens jeg fortsatte med at udforske ham. Han havde et fint, stramt hul.
Jeg fingerkneppede ham. Først med en finger. Snart endnu en finger. Han stoppede igen med at sutte min pik. Jeg kunne høre ham stønne.
Vi rokerede rundt. Snart stod han på alle fire i sofaen. Jeg trak fingrene ud af ham og begyndte at slikke ham. Jeg blev overrasket over, hvor lækkert det var at bearbejde hans hul med min tunge.
Efter en tid rettede jeg mig op. Fornemmede, at det var nu jeg skulle trænge ind i ham. Jeg gned min pik. Den var stenhård, klar.
Simon rakte mig en flaske.
- Smør din pik med det her, så går det lettere. Jeg genkendte flasken. Samme vaseline, olie eller hvad det nu var, Silas plejede at smøre sin pik og min røv med når han kneppede mig. Nu skulle jeg selv prøve.
En tid kørte jeg min pik op og ned i hans røvspalte. Det var både ophidsende og lækkert - men gav mig også mulighed for at udskyde min indtrængen i ham. Jeg blev usikker. Vidste ikke helt hvordan jeg skulle gribe det an.
Jeg tog mig sammen og pludselig var jeg inde i ham. Jeg fik mit pikhoved indenfor i hans hul. Jeg stødte længere ind i ham, stødte på modstand.
Jeg blev igen usikker. Hvad nu?
Det var en speciel fornemmelse at have min pik inde i ham. Mærke den stramme fornemmelse om den. Men min usikkerhed tog overhånd. Jeg kunne ikke håndtere det.
Pludselig kunne jeg mærke Silas bag mig. Han og Hassan havde afbrudt, hvad de havde gang i for at komme mig til undsætning. Jeg blev flov.
- Undskyld skat, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, hviskede jeg til ham.
Han kyssede mig blidt i nakken. Jeg kunne mærke hans krop.
- Min smukke dreng, vi klarer det her sammen, hviskede han.
Han tog over, tog kontrollen og fik mig hjulpet stille og roligt. Simon var fantastisk også, han ville virkeligt have, at jeg kom helt ind i ham og pludselig lykkedes det. Jeg begyndte at kneppe ham. Silas hjalp mig med at finde rytmen og holde den. Simon klarede selv resten.
Pludselig fik jeg en velkendt fornemmelse. Silas trængte ind i mig. Jeg havde eller troet, at min røv skulle være i fred på denne dag. Men nu var jeg klar over, at Silas pik både var velkommen og savnet.
Han hjalp mig med at kneppe Simon, så det blev en oplevelse for os begge. Indrømmet, det var kun fordi Silas kom mig til undsætning, at det lykkedes mig at gennemføre det. Så meget som jeg nu gjorde.
For efter en tid trak Silas mig ud af Simon, hvorefter Hassam overtog ham.
Jeg har ikke styr på hvordan de bar sig ad, men de fik sig placeret, så Simon og jeg pludselig lå overfor hinanden i 69’er-position.
Vi kunne derfor sutte pik på hinanden mens vi blev kneppet. Det var som om at vi alle fire kneppede hinanden samtidig.
Hassan var den første der kom. Jeg kunne mærke på Simon, at der skete noget. Jeg stoppede med at sutte ham, men han signalerede, at jeg skulle fortsætte.
Hassan sprøjtede inde i ham og snart efter kom han i munden på mig. Hassan kom hurtigt ned til mig og vi delte den sperm, jeg havde i munden og i ansigtet.
Silas trak sig ud af mig og lagde mig på ryggen, hvorefter han igen trængte ind i mig, denne gang forfra. Jeg spillede min pik mens han kneppede mig med hårde, regelmæssige stød.
Simon og Hassan fandt vej til min pik, klar til at fange min sperm når jeg kom. Jeg fik et deja-vu til kælderrummet på skolen for snart et par dage siden, da jeg mødte de to for første gang - også dengang med min pik som midtpunkt.
Der gik ikke længe før jeg fik en pænt kraftig orgasme. Ikke så utrolig som jeg tidligere havde oplevet, men rigeligt til at bringe mig i den syvende himmel.
Simon og Hassan var klar, da min pik sprøjtede.
Kort efter trak Silas sig ud af mig og sprøjtede sin ladning ud over mig. Igen var Simon og Hassan klar til at slikke op. Især Simon delte gavmildt med mig.
Så lå vi der igen Tilfredsstillede og udmattede.
Modsat sidste nat, så stod vi op og gik i bad. Senere tog Silas os alle med ind i et gæsteværelse, hvor vi alle fire krøb sammen i den store dobbeltseng.
Han var kommet i tanker om, at hans seng stod som vi havde efterladt den efter forrige nats udskejelser. Han mente bestemt ikke, at vi skulle tilbringe endnu en nat i det godt brugte sengetøj.
Dagen efter spiste vi igen morgenmad sammen, hvorefter vi tog afsked med Simon og Hassan.
Silas og jeg tilbragte resten af weekenden i sofaen i stuen. Nøgne, pakket ind i tæpper og dyner, opslugt af hinanden og adspredt af, hvad der nu var på fjernsynet.

Efter denne weekend flyttede jeg reelt ind hos Silas. Mine forældre kunne dårligt skjule at de var glade for at slippe for mig, Silas og vores særdeles aktive forelskelse. Det tog Silas forældre meget mere afslappede.
Da det blev sommer afsluttede vi folkeskolen og begyndte på gymnasiet. Heldigvis kom vi ikke i samme klasse. Jeg var naturfaglig mens Silas var samfundsfaglig.
Silas forældre installerede os i en skøn taglejlighed inde i byen, to gader fra gymnasiet.
Vores lejlighed blev ramme om utallige fester i løbet af de tre år på gymnasiet, hvor især drengene på vores årgang mødte talstærkt op. Simon og Hassan var altid faste gæster når vi holdt fest. Samtidig udviklede vores fester sig altid, så drengene kunne få afprøvet grænserne for deres fantasier og seksualitet. Meget ofte i min røv.
Da 3.G nærmede sig sin afslutning konstaterede en af mine lærere, at han aldrig havde oplevet så mange homoseksuelle drenge, som på min årgang. Hans stirrede underligt på mig, da han sagde det. Silas fortalte at han havde oplevet noget lignende.
Eksamenstiden blev indledt med at både Silas og jeg fyldte 18 år. Det fejrede vi på tomandshånd over en utrolig weekend.
Nu er det snart tid for studenterfesterne. De fleste drenge på vores årgang har meddelt, at de hellere end gerne deltager i vores studenterfest.
Silas og jeg? Jeg tror vi har kærlighed nok til hinanden for mange år frem endnu.
Kommentar